2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm saglik durumlari iyi yani di mi sonuc olarak?? Ne yapacaginiza iliskin bir sey dedi mi?? Yani eger bi anormallik yoksa bunu sana neden soyluyor ki.. Onden gitmelerinde nasil bir sorun olacak ki benm pek bilgim yok ama sen bosa evham yapma canm.. Garip bi durum olsa soylerdi doktorun.. Cok karsilasmadigi icn oyle bi yorum yapms olabilir daha minik olmalarini bekledigi icn dedi belki de.. Masallah meleklerine hic bi sorun yoktur hayirlisiyla sen sakin ol canm

Doğru söylüyon canım çok teşekkür ederim

Gunaydin kizlar.. Iyi pazarlar herkese. Ben surekli uyuyorum ya ne olacak benim bu halim... Disari bile cikmak istemiyorum.

Günaydın kızlar, aşırının aşırısı sinirliyim ne yapayım bana bir akıl verin.

Eşime saat 8 gibi uyandık kahvaltımızı parkta yapmayı teklif ettim hava da güzel semaver yakarız dedim kabul etmedi haftaya yapalım dedi tamam dedim.

Daha yataktan çıkmadan bir arkadaşı aradı arabalarını yıkamaya gideceklerdi bugün gelirken semaveri de getir çay içeriz dedi bizimki hemen olur dedi

Kahvaltıyı hazırladı ettik beraber gitti sonra çok üzüldüm, benimle beraber değil de arkadaşıyla beraber olmak daha caZip geldi

Bir de giderken diyor ki. İyi gelecek bu semaver olayı stresimi atarım . Battıkça battı gözümde. (

Canm sakin ol oncelikle.. Erkeklerde bu durum mevcut genelde nedenini anlayabilmis degilm ben de.. Gercekten can skici bi durum ama sakn o kadr sinir yapma kendine ve bebecigine

Yani hepimizde ornek olmasa belki rahatlatmaz ama genelleme yapabilirsn diye anltiyorm bazi aksamlar esime disari cikalm derdm, yorgunluktan ölürdü ama bi arkadaşıyla çıkacak olsun uçardı.. Ben artık kendi haline bıraktım cidden boş yere sinirimi bozuyordu cunku...

Yani acaba sey diye mi dusunuyorlar esimle zaten evde surekli beraberm ama arkadasmla cikarsam degisiklik olur.. Ben buna yordm bi zmaan belki senin esin de oyle dusundu ya da sen hamile oldugun icn senle ayri ozel ilgilenmek zor geldi, seni gozunden saknmak zor geldi boyle arkadasiyla salas takilmak istedi.. Bosver gitsn.. Sen de kendi kafana gore bebeginle kahvalti yapp hava guzel madem cik hava al yuruyus yapp mis gibi alisveris falan yap hic sinirlenme kendini doldurup

Çok iyimser davranıyorsun hiç öyle düşündüğünü zannetmiyorum ben

Bir de bu arkadaşı dün eşimi ekti sevgilisiyle buluştu bugün bizimki yine gitti yanına, yakında evlenecek bakalım onun eşi ne diyecek bu duruma

Kuşlar mıçsın onların arabalarına

Sinirlenme kuzum ama gelin e uzuldugunu anlatmalisin esine. Bur dahakinde daha dusunceli olacaktir eminim. Gerci benim esim olsa benim dirdirimi dinlememek icin kesin gitmezdi:))) esin gelince biraz tavir yap sonra durumu anlat.

Sinirlenme kuzum ama gelin e uzuldugunu anlatmalisin esine. Bur dahakinde daha dusunceli olacaktir eminim. Gerci benim esim olsa benim dirdirimi dinlememek icin kesin gitmezdi:))) esin gelince biraz tavir yap sonra durumu anlat.

Elimde oklava bekliyorum kapıda geliyormuş beyimiz

Merhaba güzel gebişler :) Biz dün doktora gittik çok şükür 2hafta geri olan boyu ve kilosu tamamlanmış meleğimin birde suyumda azalma vardı oda normale dönmüş çok şükür yani keyfimiz yerinde :) suyumun arması için en az 2lt su 3 porsiyon meyve (özellikle havuç armut salatalık elma) 1şişe maden suyu içtim bebeğim 4haftada 6hafta gelişim gösterdi onun içinde pekmez muz et balık süt günde 1litreye yakın köy sütü içtim umarım sizlerede faydam dokunur Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepinizi öpüyorumm

Suları bulunduklari yer itibariyle iyiler şükür. İkizler 32. Haftadan sonra yavaş gelisirler zaten dedi. Açıkçası hem olumsuz gibi konuştu sonra da ne yapiyosan aynen devam et dedi.. kendi doktorum da yoktu hem doktor hem ultrason cihazı farklıydı belkide ordan biraz farketmisolabilir haftaya tekrar çağırdı bakalım. Yani böyle olması olumsuz değilse benim daha çok işime gelir azıcık daha ele avuç gelir bi şekilde dogarlar insallah☺

Sagol canim insallah artık sırt üstü yatarken nefesim kesiliyor zaten istesem de yatamam .çok korkutuyor lar çevreden yok kordon dolaması yok amnıyo sıvısı yutar falan filan duydukça daha da pimpiriklenio insan
şu insanlar ne komik ya amniyon sıvısını zaten yutuyor senin bebişin bu gayet normal, olması gereken bir durum, yutamıyorsa sorun olur. önce yutuyor sonra çişini yapıyor, sonra yine yutuyor şapşik
sen takılma böyle şeylere, aklına takılanları doktoruna sor başkada kimseye güvenme.. birde bizlere güven

Cnm sevindim bebisin adina birsey sormak istedim ilgimi cekti bende de ayni sorun oldugu icin. Suyumda azalma vardi normale dönmüş demissin kac hafta icinde normale dondu bi de az bi azalmami vardi yoksa sinirda falan miydi benim su sinirda cikti baya riskli denildi bende yarin gidecem kontrole insallah benim suyumda da artma olmuştur bu arada en son kontrolumde benim bebis de 10 gun kadar geride cikti galiba su azligi gerilik yapiomus bakalim bizimki de farki kapatmis mi

Yok canm sen cok sinirlisin ondan su an .. Ayni krizleri cok yasadm ama hamislik donemimde cok daha rahat olmak icn elimden geleni yapiyorm sadecee

O da evlenince aynen durumlar degisirr bence deee...bi de Allah bilir sevgilisinin dediginden cikmayan bi adamdir karsidakii

O zman sen kendi doktorunla gorus mis gibi canm.. Dr ne dediginin farkinda degil bence yaptigi yorumlara baksana bi oyle bi boyle garippp sen hic moral bozma canm biciriklar ne guzel buyums daha ne.. Aynen 32 den sonra yavaslayip birazcik daha erken dogsbiliyorlarms sanirm ben de oyle duydm, saglikli olsnlar da insallahh

İnşallah Zaman'la toparlar minik masalınız. Tıp gelişti Can'ım üzülme. Anneciğine erken merhaba demiş sadece. Dualarım sizinle.

Zeynepcim sen nasılsın. Bebişin de iyidir umarım. Su içiyorsun bol bol değil mi. Bu hafta içiydi değil mi kontrolün. Umarım suyunuz dengelenmiştir.

Biz geçen gün doktora sorduk nasıl duruyor diye. Kafası sol kasigimin orda, ayakları iki gogsumun ortasindaydi ayakları uzatmış keyif yapıyordu eliyle çok vuruyor benim kuzum

Oy masallah canm ne guzel haberler bunlar boyle Allah sagliginizi daim etsn insallh cok sevindm bu guzel haberleri okuyuncaa

Insallah sen de yarn guzel haberlerle gel canm, dikkat etmissindir zaten her seye , eminm yarn sen de guzel haberler alacaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…