2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Dualarımız seninle ve bebeğinle canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bu riskli günleri atlatacak ve sağasağlam annesinin yanında olacak.

Mrb kızlar şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı sayılır ne bulantı ne kusma son bir iki haftadır çatı ağrısı deniyormuş felaket bişey ne yürüyebiliyorum ne yatıp kalkabiliyorum ağrısız nasıl bişeymiş bu yaşayan çözüm bulabilen varmı acaba benim gibi

neresi oluyo çatı ağrısı. Benm bacak aralarım ağırıyo ve makatım çok zorlanıo. O mu oluyo acaba

WaLla sinirini alıcak bişeyler Söylemek isterdim ama okuyunca bende sinirlendim yuhh ya burnundan fitil fitil getirirdim bunu stresini atıcakmış bide

Zeynepcim sen nasılsın. Bebişin de iyidir umarım. Su içiyorsun bol bol değil mi. Bu hafta içiydi değil mi kontrolün. Umarım suyunuz dengelenmiştir.
Sagol cnm iyiyim ben cok sukur iciyorum suyumu 4 lt ye yakin havuc suyu da iciyorum bi de sulu meyveler tuketiyorum cnm kayınvalidem geldi yanima bisey de yaptirmio sagolsun surekli istirahat halindeyim bakalim insallah yaptiklarim ise yaramistir doktor randevumuz yarin sabah 9 da cnm dualarinizi bekliyoruz zeynebimle

Kiz bi de araba yikama falan ayni benmki de oyle her pazar gider saatlerce araba yikar MinikPiranha
Araba yıkamak için çıkmak ne ya bahaneye bak gider 15-20 lira veririm yıkatırım iç dış arabasını pazar günü müsait olupta bişeyler yapılabilecek tek gün yok öyle erkek arkadaslar falan avucunu yalar!

Bütün hafta yağmurlu nerdeyse tüm yurt geneli ne araba yıkaması bu havada oklavayla girişirim o arabaya

Çıkar çıkmaz haber et cnm inş geçmiş olucak hersey :)

Insallah cnm bnm bende cok umutluyum insallah guzel haberler verez size zeynebimle

Kizlarrr kimler gezip tozmada bu guzel havada.... Ben evdeyim ya gezenler anlatsin da buz de gezmis kadar olalim. Simdi deniz kenarinda cay iciyor olmak isterdim.. Deniz olmayinca gunesin bi anlami yok benim icin... MinikPiranha ve kelebek.hill Kiz benim kocam o kadar tembel ki arabaya yikayalim diye biri arasa telini acmaz valla. Biz araba temizlensin diye yagmur yagmasini bekliyoz:)))

Bende evdeyim uzanıyorum cikmadim dışarı canım çıkmak istemiyor çünkü çok sıcak hava

Ben bugün Şile tarafına gittim yine ama hava kapalıydı sabah yinede hava almak güzel geldi göl kenarında köy kahvaltısı yaptık köy yumurtası ekmegi Balı aldık iyi oldu :) dünde Ümraniye'de büyük bi kermes vardı oraya gittim haftasonum baya yordu beni şimdi dinlenim aksama yine çıkarım:)

Bende evdeyim uzanıyorum cikmadim dışarı canım çıkmak istemiyor çünkü çok sıcak hava
Ben de bir haftalik yemek yaptim hafta ici yemek yapmak zor cunku tam disari kahve icmeye gidelim dedik usendik ya... Kocam kahve yapti birlikte ictik. Haftaya cikariz biz de hem anneler gunu kendimizi odullendiririz

Oh ohhh ben de deniz kokusunu dogal gol kenarini ozledim valla... Ozendim sana simdi. Haftaya ben de istanbula mi kacsak diye dusunuyoruz da 2 gunlugune zor oluyor

Göreceğiz bakalım az kaldı düğünlerine

Geldi benim kociş temizlik yapıyo şimdi tüm halıları kaldırmış

Ben ders çalışıyorum du o iş yaparken bir kahve yapıp içeyim iyice sinir olsun

Biz geçen gün doktora sorduk nasıl duruyor diye. Kafası sol kasigimin orda, ayakları iki gogsumun ortasindaydi ayakları uzatmış keyif yapıyordu eliyle çok vuruyor benim kuzum
Eneem bizimki nerelerde acaba yeni muayeneye gittim ama onu sormak aklıma gelmemişti :)) şimdi rahatlar yerleri geniş, 3 ay sonra görürüm ben onları bızdıklar daralacak iyice yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…