Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
neresi oluyo çatı ağrısı. Benm bacak aralarım ağırıyo ve makatım çok zorlanıo. O mu oluyo acabaMrb kızlar şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı sayılır ne bulantı ne kusma son bir iki haftadır çatı ağrısı deniyormuş felaket bişey ne yürüyebiliyorum ne yatıp kalkabiliyorum ağrısız nasıl bişeymiş bu yaşayan çözüm bulabilen varmı acaba benim gibi
WaLla sinirini alıcak bişeyler Söylemek isterdim ama okuyunca bende sinirlendim yuhh ya burnundan fitil fitil getirirdim bunu stresini atıcakmış bideGünaydın kızlar, aşırının aşırısı sinirliyim ne yapayım bana bir akıl verin.
Eşime saat 8 gibi uyandık kahvaltımızı parkta yapmayı teklif ettim hava da güzel semaver yakarız dedim kabul etmedi haftaya yapalım dedi tamam dedim.
Daha yataktan çıkmadan bir arkadaşı aradı arabalarını yıkamaya gideceklerdi bugün gelirken semaveri de getir çay içeriz dedi bizimki hemen olur dedi
Kahvaltıyı hazırladı ettik beraber gitti sonraçok üzüldüm, benimle beraber değil de arkadaşıyla beraber olmak daha caZip geldi
Bir de giderken diyor ki. İyi gelecek bu semaver olayı stresimi atarım. Battıkça battı gözümde. (
Sagol cnm iyiyim ben cok sukur iciyorum suyumu 4 lt ye yakin havuc suyu da iciyorum bi de sulu meyveler tuketiyorum cnm kayınvalidem geldi yanima bisey de yaptirmio sagolsun surekli istirahat halindeyim bakalim insallah yaptiklarim ise yaramistir doktor randevumuz yarin sabah 9 da cnm dualarinizi bekliyoruz zeynebimleZeynepcim sen nasılsın. Bebişin de iyidir umarım. Su içiyorsun bol bol değil mi. Bu hafta içiydi değil mi kontrolün. Umarım suyunuz dengelenmiştir.
Araba yıkamak için çıkmak ne ya bahaneye bak gider 15-20 lira veririm yıkatırım iç dış arabasını pazar günü müsait olupta bişeyler yapılabilecek tek gün yok öyle erkek arkadaslar falan avucunu yalar!
Bütün hafta yağmurlu nerdeyse tüm yurt geneli ne araba yıkaması bu havada oklavayla girişirim o arabayaÇok iyimser davranıyorsun hiç öyle düşündüğünü zannetmiyorum ben
Bir de bu arkadaşı dün eşimi ekti sevgilisiyle buluştu bugün bizimki yine gitti yanına, yakında evlenecek bakalım onun eşi ne diyecek bu duruma
Kuşlar mıçsın onların arabalarına
Çıkar çıkmaz haber et cnm inş geçmiş olucak hersey :)Sagol cnm iyiyim ben cok sukur iciyorum suyumu 4 lt ye yakin havuc suyu da iciyorum bi de sulu meyveler tuketiyorum cnm kayınvalidem geldi yanima bisey de yaptirmio sagolsun surekli istirahat halindeyim bakalim insallah yaptiklarim ise yaramistir doktor randevumuz yarin sabah 9 da cnm dualarinizi bekliyoruz zeynebimle
Insallah cnm bnm bende cok umutluyum insallah guzel haberler verez size zeynebimleOy masallah canm ne guzel haberler bunlar boyleAllah sagliginizi daim etsn insallh cok sevindm bu guzel haberleri okuyuncaa
Insallah sen de yarn guzel haberlerle gel canm, dikkat etmissindir zaten her seye , eminm yarn sen de guzel haberler alacaksn
Tmm cnm insallah iyi haberler alirim zaten yazarim hemen size her şarttaÇıkar çıkmaz haber et cnm inş geçmiş olucak hersey :)
Bende evdeyim uzanıyorum cikmadim dışarı canım çıkmak istemiyor çünkü çok sıcak havaKizlarrr kimler gezip tozmada bu guzel havada.... Ben evdeyim yagezenler anlatsin da buz de gezmis kadar olalim. Simdi deniz kenarinda cay iciyor olmak isterdim.. Deniz olmayinca gunesin bi anlami yok benim icin... MinikPiranha ve kelebek.hill Kiz benim kocam o kadar tembel ki arabaya yikayalim diye biri arasa telini acmaz valla. Biz araba temizlensin diye yagmur yagmasini bekliyoz:)))
Ben bugün Şile tarafına gittim yine ama hava kapalıydı sabah yinede hava almak güzel geldi göl kenarında köy kahvaltısı yaptık köy yumurtası ekmegi Balı aldık iyi oldu :) dünde Ümraniye'de büyük bi kermes vardı oraya gittim haftasonum baya yordu beni şimdi dinlenim aksama yine çıkarım:)Kizlarrr kimler gezip tozmada bu guzel havada.... Ben evdeyim yagezenler anlatsin da buz de gezmis kadar olalim. Simdi deniz kenarinda cay iciyor olmak isterdim.. Deniz olmayinca gunesin bi anlami yok benim icin... MinikPiranha ve kelebek.hill Kiz benim kocam o kadar tembel ki arabaya yikayalim diye biri arasa telini acmaz valla. Biz araba temizlensin diye yagmur yagmasini bekliyoz:)))
Ben de bir haftalik yemek yaptimBende evdeyim uzanıyorum cikmadim dışarı canım çıkmak istemiyor çünkü çok sıcak hava
Oh ohhh ben de deniz kokusunu dogal gol kenarini ozledim valla... Ozendim sana simdi. Haftaya ben de istanbula mi kacsak diye dusunuyoruz da 2 gunlugune zor oluyorBen bugün Şile tarafına gittim yine ama hava kapalıydı sabah yinede hava almak güzel geldi göl kenarında köy kahvaltısı yaptık köy yumurtası ekmegi Balı aldık iyi oldu :) dünde Ümraniye'de büyük bi kermes vardı oraya gittim haftasonum baya yordu beni şimdi dinlenim aksama yine çıkarım:)
Yok canm sen cok sinirlisin ondan su an .. Ayni krizleri cok yasadm ama hamislik donemimde cok daha rahat olmak icn elimden geleni yapiyorm sadecee
O da evlenince aynen durumlar degisirr bence deee...bi de Allah bilir sevgilisinin dediginden cikmayan bi adamdir karsidakii
O zman sen kendi doktorunla gorus mis gibi canm.. Dr ne dediginin farkinda degil bence yaptigi yorumlara baksana bi oyle bi boyle garipppsen hic moral bozma canm biciriklar ne guzel buyums daha ne.. Aynen 32 den sonra yavaslayip birazcik daha erken dogsbiliyorlarms sanirm ben de oyle duydm, saglikli olsnlar da insallahh
Eneem bizimki nerelerde acaba yeni muayeneye gittim ama onu sormak aklıma gelmemişti :)) şimdi rahatlar yerleri geniş, 3 ay sonra görürüm ben onları bızdıklar daralacak iyice yerleriBiz geçen gün doktora sorduk nasıl duruyor diye. Kafası sol kasigimin orda, ayakları iki gogsumun ortasindaydi ayakları uzatmış keyif yapıyordueliyle çok vuruyor benim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?