2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
WaLla sinirini alıcak bişeyler Söylemek isterdim ama okuyunca bende sinirlendim yuhh ya burnundan fitil fitil getirirdim bunu stresini atıcakmış bide
Bir de ben hazırladım bardakları çayı falan Allahtan biraz fenayım da şeker yerine tuz koymuştum kaba
anlamış sinirimi çıtını çıkarmadı

Ayy kızlar benim kız bugün oynuyomu oynamiyomu anlamadım ayy moralim sıfır oldu İnaninki sabhtan beri sıcak çikolata iciyom yiyom yokk banamisin demiyooo ;KK42:napiyo bu içerde acaba

Ay yok bizimkinin arabası kıymetli özel cilaları falan var süngerle parlatıyor içini dışını iyice . Gören de bu adam temiz düzenli der, halbuki evde de tam tersi

Ayy kızlar benim kız bugün oynuyomu oynamiyomu anlamadım ayy moralim sıfır oldu İnaninki sabhtan beri sıcak çikolata iciyom yiyom yokk banamisin demiyooo ;KK42:napiyo bu içerde acaba

Canım o kadar çok çikolata yemek başını ağrıtmaz mı? Ben oynamadığını hissettiğimde biraz karnıma bastırıyorum tepki veriyor hemen korkmazsan sende yap :)

Ayyy memleketim Şileliyim kız ben :)
Nereye gittimiz saklıköy tarafına mı

Canım o kadar çok çikolata yemek başını ağrıtmaz mı? Ben oynamadığını hissettiğimde biraz karnıma bastırıyorum tepki veriyor hemen korkmazsan sende yap :)
Birazcik bastrdim ama korkuyom fazla bastramiyom esim konuşunca falan oynuyordu ama yok ona da tepki vermiyo yermi değiştirdi acaba bu kız

Ay yok bizimkinin arabası kıymetli özel cilaları falan var süngerle parlatıyor içini dışını iyice . Gören de bu adam temiz düzenli der, halbuki evde de tam tersi
Ahhh ahhh benimki evde de daginik arabada da... Allahtan ben de oyleyim de sikinti olmuyor. Arabasina duskun adam zor valla.. Allah yardimcin olsun..

Ben de evdeyim , internetten lohusa terliği Bebek tacı falan bakıyorum :) canım hiç dışarı çıkmak istemiyor içim sıkılıyor neden bilmiyorum, idrar tahlilim de biraz enfeksiyon çıktı belki ondandır

Ben de evdeyim , internetten lohusa terliği Bebek tacı falan bakıyorum :) canım hiç dışarı çıkmak istemiyor içim sıkılıyor neden bilmiyorum, idrar tahlilim de biraz enfeksiyon çıktı belki ondandır
Sikma canini enfeksiyondan bir sey olmaz suyu fazla tuket dr bana ilac vermedi suyu cok ic dedi. Cok fazla degildi enfeksiyon. Gecmis olsun canim

Birazcik bastrdim ama korkuyom fazla bastramiyom esim konuşunca falan oynuyordu ama yok ona da tepki vermiyo yermi değiştirdi acaba bu kız
Panik olma sakin ol ben bazi gunler hic hissetmiyorum. O zaman dua okuyorum. Benim kizim yasini yuksek seske okuyunca cok tepki veriyo. Bir de muzik dinlet belki ona tepki verir.

WaLla sinirini alıcak bişeyler Söylemek isterdim ama okuyunca bende sinirlendim yuhh ya burnundan fitil fitil getirirdim bunu stresini atıcakmış bide
oooff offffff bu konuda çok dertliyim. Keşke benim eşim de gitse arkadaşıyla buluşsa. Bir arkadaş yapmaz kendine. Ölesiye asosyal o konuda. Ev iş arası mekik dokur ve ayın 15 günü işte 15 günü evde. Evde olduğunda da benim ondan ayrı hiçbir yere gitmemi istemez. Pek misafirden gelenden gidenden de yüzü yoktur. Neredeyse 7 - 24 beraberiz. Bu sabah gece nöbetinden geldi ve bana başbaşa biryerler gidelim diyo vallahi çıldırıciiim. Ben de dedim bugün biyere çıkasım yok. Zaten heeep başbaşayız. Ben bekarken insanlarla eş dost akrabayla öyle yakın ve sosyaldim ki. Şimdi eser kalmadı

Velhasıl kelam siz en azından birbirinizi özlersiniz

Ben teroik tac hic bir sey yaptirmayacagim galiba . O stresle bunlari dusunemem zaten. Logusa terligini evde mi hastanede mi giyiyoruz. Normal dogumda zaten bir gun hastanedeyiz. Onda da gerek yok diye dusunuyorum ama guzel bir sac bandi alirim belki. Ay ben dogumu cok stres yapiyorum.. Allah yardimcimiz olsun.

Hava cidden cok guzell ama bugn benmki disari cikana kadr hava kararcak neyse ki dun babacim burdaydi onunla bol bol gezdimmm...

Kiz benmki arabasina asik resmenn nasil ozenle bakarr temizlerrr hobi yani bi cesit napacann.. Saygi duyuyom ben dee mecburr

Hahaha ic ic keyfine bak tabi canm benm hakettnn , o da temzilik yapsn miss

Canm hic meraklanma, ben de iki gundur ayniydm bugn normale dondu bizdik heralde pozisyonlarindan oluyorr..

Ne araba sevdasıymış arkadaş bende arabamı seviyorum ama aşkta yaşamıyorum :) eşimle vakit geçirmek varken hiç gözüm Görmez walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…