- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Bir de ben hazırladım bardakları çayı falan Allahtan biraz fenayım da şeker yerine tuz koymuştum kabaWaLla sinirini alıcak bişeyler Söylemek isterdim ama okuyunca bende sinirlendim yuhh ya burnundan fitil fitil getirirdim bunu stresini atıcakmış bide
Kizlarrr kimler gezip tozmada bu guzel havada.... Ben evdeyim yagezenler anlatsin da buz de gezmis kadar olalim. Simdi deniz kenarinda cay iciyor olmak isterdim.. Deniz olmayinca gunesin bi anlami yok benim icin... MinikPiranha ve kelebek.hill Kiz benim kocam o kadar tembel ki arabaya yikayalim diye biri arasa telini acmaz valla. Biz araba temizlensin diye yagmur yagmasini bekliyoz:)))
Ayy kızlar benim kız bugün oynuyomu oynamiyomu anlamadım ayy moralim sıfır oldu İnaninki sabhtan beri sıcak çikolata iciyom yiyom yokk banamisin demiyooo ;KK42:napiyo bu içerde acaba
Ben bugün Şile tarafına gittim yine ama hava kapalıydı sabah yinede hava almak güzel geldi göl kenarında köy kahvaltısı yaptık köy yumurtası ekmegi Balı aldık iyi oldu :) dünde Ümraniye'de büyük bi kermes vardı oraya gittim haftasonum baya yordu beni şimdi dinlenim aksama yine çıkarım:)
Birazcik bastrdim ama korkuyom fazla bastramiyom esim konuşunca falan oynuyordu ama yok ona da tepki vermiyo yermi değiştirdi acaba bu kızCanım o kadar çok çikolata yemek başını ağrıtmaz mı? Ben oynamadığını hissettiğimde biraz karnıma bastırıyorum tepki veriyor hemen korkmazsan sende yap :)
Ahhh ahhh benimki evde de daginik arabada da... Allahtan ben de oyleyim de sikinti olmuyor. Arabasina duskun adam zor valla.. Allah yardimcin olsun..Ay yok bizimkinin arabası kıymetli özel cilaları falan var süngerle parlatıyor içini dışını iyice. Gören de bu adam temiz düzenli der, halbuki evde de tam tersi
Birazcik bastrdim ama korkuyom fazla bastramiyom esim konuşunca falan oynuyordu ama yok ona da tepki vermiyo yermi değiştirdi acaba bu kız
Ben de evdeyim , internetten lohusa terliği Bebek tacı falan bakıyorum :) canım hiç dışarı çıkmak istemiyor içim sıkılıyor neden bilmiyorum, idrar tahlilim de biraz enfeksiyon çıktı belki ondandırKizlarrr kimler gezip tozmada bu guzel havada.... Ben evdeyim yagezenler anlatsin da buz de gezmis kadar olalim. Simdi deniz kenarinda cay iciyor olmak isterdim.. Deniz olmayinca gunesin bi anlami yok benim icin... MinikPiranha ve kelebek.hill Kiz benim kocam o kadar tembel ki arabaya yikayalim diye biri arasa telini acmaz valla. Biz araba temizlensin diye yagmur yagmasini bekliyoz:)))
Ahhh ahhh benimki evde de daginik arabada da... Allahtan ben de oyleyim de sikinti olmuyor. Arabasina duskun adam zor valla.. Allah yardimcin olsun..
Sikma canini enfeksiyondan bir sey olmaz suyu fazla tuket dr bana ilac vermedi suyu cok ic dedi. Cok fazla degildi enfeksiyon. Gecmis olsun canimBen de evdeyim , internetten lohusa terliği Bebek tacı falan bakıyorum :) canım hiç dışarı çıkmak istemiyor içim sıkılıyor neden bilmiyorum, idrar tahlilim de biraz enfeksiyon çıktı belki ondandır
Panik olma sakin ol ben bazi gunler hic hissetmiyorum. O zaman dua okuyorum. Benim kizim yasini yuksek seske okuyunca cok tepki veriyo. Bir de muzik dinlet belki ona tepki verir.Birazcik bastrdim ama korkuyom fazla bastramiyom esim konuşunca falan oynuyordu ama yok ona da tepki vermiyo yermi değiştirdi acaba bu kız
WaLla sinirini alıcak bişeyler Söylemek isterdim ama okuyunca bende sinirlendim yuhh ya burnundan fitil fitil getirirdim bunu stresini atıcakmış bide
oooff offffffGünaydın kızlar, aşırının aşırısı sinirliyim ne yapayım bana bir akıl verin.
Eşime saat 8 gibi uyandık kahvaltımızı parkta yapmayı teklif ettim hava da güzel semaver yakarız dedim kabul etmedi haftaya yapalım dedi tamam dedim.
Daha yataktan çıkmadan bir arkadaşı aradı arabalarını yıkamaya gideceklerdi bugün gelirken semaveri de getir çay içeriz dedi bizimki hemen olur dedi
Kahvaltıyı hazırladı ettik beraber gitti sonraçok üzüldüm, benimle beraber değil de arkadaşıyla beraber olmak daha caZip geldi
Bir de giderken diyor ki. İyi gelecek bu semaver olayı stresimi atarım. Battıkça battı gözümde. (
Ben teroik tac hic bir sey yaptirmayacagim galiba . O stresle bunlari dusunemem zaten. Logusa terligini evde mi hastanede mi giyiyoruz. Normal dogumda zaten bir gun hastanedeyiz. Onda da gerek yok diye dusunuyorum ama guzel bir sac bandi alirim belki. Ay ben dogumu cok stres yapiyorum.. Allah yardimcimiz olsun.Ben de evdeyim , internetten lohusa terliği Bebek tacı falan bakıyorum :) canım hiç dışarı çıkmak istemiyor içim sıkılıyor neden bilmiyorum, idrar tahlilim de biraz enfeksiyon çıktı belki ondandır
Kizlarrr kimler gezip tozmada bu guzel havada.... Ben evdeyim yagezenler anlatsin da buz de gezmis kadar olalim. Simdi deniz kenarinda cay iciyor olmak isterdim.. Deniz olmayinca gunesin bi anlami yok benim icin... MinikPiranha ve kelebek.hill Kiz benim kocam o kadar tembel ki arabaya yikayalim diye biri arasa telini acmaz valla. Biz araba temizlensin diye yagmur yagmasini bekliyoz:)))
Göreceğiz bakalım az kaldı düğünlerine
Geldi benim kociş temizlik yapıyo şimdi tüm halıları kaldırmış
Ben ders çalışıyorum du o iş yaparken bir kahve yapıp içeyim iyice sinir olsun
Ayy kızlar benim kız bugün oynuyomu oynamiyomu anlamadım ayy moralim sıfır oldu İnaninki sabhtan beri sıcak çikolata iciyom yiyom yokk banamisin demiyooo ;KK42:napiyo bu içerde acaba
Nerde oturuyorsunuz kiOh ohhh ben de deniz kokusunu dogal gol kenarini ozledim valla... Ozendim sana simdi. Haftaya ben de istanbula mi kacsak diye dusunuyoruz da 2 gunlugune zor oluyor
Ohhh afiyet olsun :)Göreceğiz bakalım az kaldı düğünlerine
Geldi benim kociş temizlik yapıyo şimdi tüm halıları kaldırmış
Ben ders çalışıyorum du o iş yaparken bir kahve yapıp içeyim iyice sinir olsun
Helal kız iyi gelmiş aklına :)Bir de ben hazırladım bardakları çayı falan Allahtan biraz fenayım da şeker yerine tuz koymuştum kaba
anlamış sinirimi çıtını çıkarmadı
Ne araba sevdasıymış arkadaş bende arabamı seviyorum ama aşkta yaşamıyorum :) eşimle vakit geçirmek varken hiç gözüm Görmez wallaAy yok bizimkinin arabası kıymetli özel cilaları falan var süngerle parlatıyor içini dışını iyice. Gören de bu adam temiz düzenli der, halbuki evde de tam tersi
Evet saklıköye gittik çok güzeldi:) şimdi nerdesin?Ayyy memleketim Şileliyim kız ben :)
Nereye gittimiz saklıköy tarafına mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?