2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya ben
ya ben o kadar kokoş biriyim ki kızm olduğunu duyunca en çok bu yüzden sevindim herhalde hastanede giyersin evine bebişi görmeye geldiklerinde giyersin, Mevlüt'te giyersin sen yeter ki giymek iste beğendiklerimin fotolarını yükleyeyim tacın resmini yükleyemedim boyutu büyükmüş

:)herkesin derdide ayrı walla bizimkide evde durmayı sevmez hadi dışarı çıkalım diyo sürekli haftaiçi hep geç bitiyo işi haftasonu bol bol geziyoz geç geliyo diye özlüyorum ama seninkini görünce yok böyle iyi :)

Ohh ne güzel
Benimki de dün temizlik yaptı

Canim kendi memeleketimde olsam ben de cok onemserim yegenlerim de o kadar ozenliydim ki her seyi en ince ayrintisina kadar dusundum ama burda bir iki kisi var gelecek. Memelekette 40 mevliti yapacagim bayagi buyuk bir sey dusunuyorum. O yuzden hevesimi oraya sakliyorum. Ben de cok susluyum simdiden kizimin bir suru ayakkabisi ve elbisesi var. Ama gerekli olan seyler yok:) bak bir de su lokumlari yaptirmistim yegenime simdi kizima ne yaptirsam diye dusunuyorum.

Bende kuran okuyunca tepki veriyor namazdan sonra okuyayim biraz evhamliyim yaa
Ya ben namaz kilamiyorum o yuzden cok uzuluyorum. Kendime de kiziyorum aslinda hafta ici isi bahane ediyom haftasonu da disardayken kilmiyom. Haftada iki kez kuran okuyom. Bir de salat- i tefriciye yapiyom kendi capimda insallah rabbim sesimi duyuyodur. Bir de gunde iki rekat hacet namazi kilinsa cok iyiymis ama hacet namazindan sonra hic konusmadan yatacakmissin bir de boy abdesti gerekiyor heralde. Tatil olunca onu da yapmaya calisacagim.

Kokoslukta ben de fena degilimm her detaya ozeniyormm... Ama sadece terlik konusuna girmedm nedense pek hosuma gotmedi cogu, gidenler de hep kislik tarzi terliklere yapilmis, yazin ortasinda nasi giycemm doye dusundm normal hos bi terlik aldm simdilk.. Disarda da kullanabilirm diye dusundmm

Canım bunlar çok tatlışmış yaaa nasıl geldi aklına :) benim de aklımda dursun o çikolatalar olmazsa bunlardan alayım bende :)

Üstündeki seker hamurundan mı?çok güzel olmuş

Canım bunlar çok tatlışmış yaaa nasıl geldi aklına :) benim de aklımda dursun o çikolatalar olmazsa bunlardan alayım bende :)
Canim ya ben biraz farkli olsun istemistim. Cikolata herkes ikram ediyor diye.. Ben de bunlari arastirip buldum cok da guzellerdi...

Lokumlar çok güzelmiş gerçekten ben de o işe girmeye cesaret edemedim henüz evet terliklerin çoğu benim de hoşuma gitmedi ben de bi tane buldum çok pahalı ama taktım kafaya alıcam onu. Bu arada dün Eminönü gittim bi tane spor bi tane de süslü lohusa takımı aldım. Kızıma da 20 li hastene çıkışı ile süslü tütülü tulum ( İdil baby) aldım. Chicco dan birer tane emzik cam biberon termometre saç fırçası tırnak ları için set bi de parfüm aldım diğer banyo ürünlerine girmedim bi fikrim yol çünkü marka olarak doktora mı sorsam diye düşündüm. Chicco dan alcaktım ama çok pahalı bi de doktor önermezse elimde kalır diye düşündüm. Bi sonra ki çıkışımda küvetini ve banyo malzemelerini alıcam sizin bir öneriniz var mı? Kıyafet almıcam çünkü iki valizi doldu annemle

Canim ben bi tane dr brows biberon aldim cam diger geri kalanlari suavinex aldim en cok onlar hosuma gitti. Ala dr browns un cam biberonu al bence gaz yapmagdigi icin butun drlar oneriyor. Suslu olanlar icin de suavinex e mutlaka bak. Ben de pijamalarimi aldim. Biri emzirmek icin cok uygun digeri biraz daha suslu.Ama gecelik almadim bir de sabahlikli talimlar col buyuktu. Bu pijamalarin uzerone uzun bir sey olursa iyi olur sanirim. Banyo urunlerine ben de daha bakladim ama nivea chicco ve uni baby almayacagim. Mustelada almam. Onu iyice arastiracagim.

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 97
unibabyden ben memnunun aslında

İçinde varsa eninde sonunda birgün kilarsin bende surda 1 senedir kiliyorim ama gerçekten manevi huzur diyebilirim rahatliyor insan Rabbim okuduğun kuranları kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…