- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Canim Allah kabul etsin..ama hacet namazinda konusmadan uyumak givi bir sart yok..senin dedigin istihare namazi..hani birsey hayirli mi degil mi diye kiliniyor konusamadan dua edilip yatiliyor..hacet namazini istedigin zaman kilabilirsin..duasini da edip kendi hacetini soylersin..Ya ben namaz kilamiyorum o yuzden cok uzuluyorum. Kendime de kiziyorum aslinda hafta ici isi bahane ediyom haftasonu da disardayken kilmiyom. Haftada iki kez kuran okuyom. Bir de salat- i tefriciye yapiyom kendi capimda insallah rabbim sesimi duyuyodur. Bir de gunde iki rekat hacet namazi kilinsa cok iyiymis ama hacet namazindan sonra hic konusmadan yatacakmissin bir de boy abdesti gerekiyor heralde. Tatil olunca onu da yapmaya calisacagim.
Amin canim insallah..İçinde varsa eninde sonunda birgün kilarsin bende surda 1 senedir kiliyorim ama gerçekten manevi huzur diyebilirim rahatliyor insan Rabbim okuduğun kuranları kabul etsin inşallah
Internetten baktigim butun kilinislarda oyle yaziyordu. Boy abdesti alinir hacet namazi kilinir. Hacet istenir hic konusmadan uyunur uyurken dualari varmis. Valla ben bilmedigim icin netten baktigim heo boyle yaziyordu en guzeli kandilde kilmakmis ama normalde de her gun kiloniyormus.Canim Allah kabul etsin..ama hacet namazinda konusmadan uyumak givi bir sart yok..senin dedigin istihare namazi..hani birsey hayirli mi degil mi diye kiliniyor konusamadan dua edilip yatiliyor..hacet namazini istedigin zaman kilabilirsin..duasini da edip kendi hacetini soylersin..
Valla seni çok iyi anlıyorum ben de esimle bir haftadır doğru düzgün konuşuyorum böyle bir sebepten tavır aldım ama adamın hiç umru değil çok rahatGünaydın kızlar, aşırının aşırısı sinirliyim ne yapayım bana bir akıl verin.
Eşime saat 8 gibi uyandık kahvaltımızı parkta yapmayı teklif ettim hava da güzel semaver yakarız dedim kabul etmedi haftaya yapalım dedi tamam dedim.
Daha yataktan çıkmadan bir arkadaşı aradı arabalarını yıkamaya gideceklerdi bugün gelirken semaveri de getir çay içeriz dedi bizimki hemen olur dedi
Kahvaltıyı hazırladı ettik beraber gitti sonraçok üzüldüm, benimle beraber değil de arkadaşıyla beraber olmak daha caZip geldi
Bir de giderken diyor ki. İyi gelecek bu semaver olayı stresimi atarım. Battıkça battı gözümde. (
Çok duygulanım canım ya inşallah çok yakında kucağına alacaksın duaların seninle canimKızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Ben geçen hafta bir kaç gün çok iyi hissedemedim normalde çok hareketliydi doktora gittim çok hareketli bi sorun yok dedi doktor bakarken hareket ediyordu hissediyor musun dedi hissedemedim. Doktor yorgun olabilirsin demişti ben de yorgunluk tan olduğunu düşündüm çünkü o hafta okulda çok yoğundum dinleyince yine hareketlendiKizlar bi sey sorcam..
Benle ayni durumu yasayan var mi merak ettim??
Iki gundur kizimin hareketlerini daha az hissediyorm, hic hissetmesem iyice telas yapardm ama az yani, bi ara boyle disardan da goruyordm baya hareketliydi, acaba diyorm pozisyon degistirdi falan ondan mi?? Bi sey yoktur diye inaniyorm hep Allah lin izniyle ama yine de ufak da olsa endiseleniyormsizlerde boyle hisseden var mii??
B
Ben geçen hafta bir kaç gün çok iyi hissedemedim normalde çok hareketliydi doktora gittim çok hareketli bi sorun yok dedi doktor bakarken hareket ediyordu hissediyor musun dedi hissedemedim. Doktor yorgun olabilirsin demişti ben de yorgunluk tan olduğunu düşündüm çünkü o hafta okulda çok yoğundum dinleyince yine hareketlendi
Ayy bugün benimkidr öyleydi. Pazar miskinligimi yapıyor neAyy kızlar benim kız bugün oynuyomu oynamiyomu anlamadım ayy moralim sıfır oldu İnaninki sabhtan beri sıcak çikolata iciyom yiyom yokk banamisin demiyooo ;KK42:napiyo bu içerde acaba
Kiz bi de araba yikama falan ayni benmki de oyle her pazar gider saatlerce araba yikar@MinikPiranha [/QUO
Canım 3 hafta gibi bi sürede normale döndü sınırda mıydı ne kadar azdı bilmiyorum normale göre az demişti doktor :) rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalla hersey normale dönerOy masallah canm ne guzel haberler bunlar boyleAllah sagliginizi daim etsn insallh cok sevindm bu guzel haberleri okuyuncaa
Insallah sen de yarn guzel haberlerle gel canm, dikkat etmissindir zaten her seye , eminm yarn sen de guzel haberler alacaksn
Lokumlar çok güzelmiş gerçekten ben de o işe girmeye cesaret edemedim henüzevet terliklerin çoğu benim de hoşuma gitmedi ben de bi tane buldum çok pahalı ama taktım kafaya alıcam onu. Bu arada dün Eminönü gittim bi tane spor bi tane de süslü lohusa takımı aldım. Kızıma da 20 li hastene çıkışı ile süslü tütülü tulum ( İdil baby) aldım. Chicco dan birer tane emzik cam biberon termometre saç fırçası tırnak ları için set bi de parfüm aldım diğer banyo ürünlerine girmedim bi fikrim yol çünkü marka olarak doktora mı sorsam diye düşündüm. Chicco dan alcaktım ama çok pahalı bi de doktor önermezse elimde kalır diye düşündüm. Bi sonra ki çıkışımda küvetini ve banyo malzemelerini alıcam sizin bir öneriniz var mı? Kıyafet almıcam çünkü iki valizi doldu annemle
B
Ben geçen hafta bir kaç gün çok iyi hissedemedim normalde çok hareketliydi doktora gittim çok hareketli bi sorun yok dedi doktor bakarken hareket ediyordu hissediyor musun dedi hissedemedim. Doktor yorgun olabilirsin demişti ben de yorgunluk tan olduğunu düşündüm çünkü o hafta okulda çok yoğundum dinleyince yine hareketlendi
Suslu terliklerin havlu olanlarinin acik olani da var. parmak arasi ya da onu acik olani baktin mi hic onlara?Kızlarr süslü lohusa terliklerini seviyorum, kendim yapmayı düşünüyorum bende ama agustosya doğum havlu terlikler çok yakar sanki. Baska alternatif ne olabilir süslusunden :)
Canım 3 hafta gibi bi sürede normale döndü sınırda mıydı ne kadar azdı bilmiyorum normale göre az demişti doktor :) rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalla hersey normale döner
Kızlarr süslü lohusa terliklerini seviyorum, kendim yapmayı düşünüyorum bende ama agustosya doğum havlu terlikler çok yakar sanki. Baska alternatif ne olabilir süslusunden :)
Hiç gormedim onlari :)Suslu terliklerin havlu olanlarinin acik olani da var. parmak arasi ya da onu acik olani baktin mi hic onlara?
Model bulursan bana atsana foto :) once pek heves ediyordum ama yanarım diye emin olamadim :))Canm yazinizeynep-ahmet 'e yazdn sanirm
Aynen iste yakar tabi pisirir hattaaane olabilir ben de bilemedm pek ama parmakarasi falan da boyle kocaman cicekli falan cok tatlis olabilirdi
Bi bak netten benim dikkatimi cekmisti...Hiç gormedim onlari :)
Sonunda tekmeledi bnmki rahtladimAyy bugün benimkidr öyleydi. Pazar miskinligimi yapıyor ne
Evet bakayım canım nasilmis merak ettim :))Bi bak netten benim dikkatimi cekmisti...
Bir iki cansız tekme bendede var ama bugün çok miskindi nedense. Endişe etmemek için zor tuttum kendimiSonunda tekmeledi bnmki rahtladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?