2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim Allah kabul etsin..ama hacet namazinda konusmadan uyumak givi bir sart yok..senin dedigin istihare namazi..hani birsey hayirli mi degil mi diye kiliniyor konusamadan dua edilip yatiliyor..hacet namazini istedigin zaman kilabilirsin..duasini da edip kendi hacetini soylersin..

Internetten baktigim butun kilinislarda oyle yaziyordu. Boy abdesti alinir hacet namazi kilinir. Hacet istenir hic konusmadan uyunur uyurken dualari varmis. Valla ben bilmedigim icin netten baktigim heo boyle yaziyordu en guzeli kandilde kilmakmis ama normalde de her gun kiloniyormus.

Valla seni çok iyi anlıyorum ben de esimle bir haftadır doğru düzgün konuşuyorum böyle bir sebepten tavır aldım ama adamın hiç umru değil çok rahat

KİZLAR SELAAAM ... SİZE SORMAK İSTEDİGİM BİŞEY VAR.. DOĞAN HASTAHANESİNDE DOĞUM YAPAN TANİDİGİ OLAN YA DA SON ZAMANLARDA GORUSUP DOGUM FİYATLARİ HAKKİNDA BİLGİSİ OLAN VAR Mİ?? BEN BU HAFTA GİDİCEM AMA HASTAHANE HAKKİNDA Bİ BİLGİ ALMAK İSTEDİM ONCELİKLE.. YANİTLARİNİZİ BEKLİYORUM GUZEL HAMİSLER :))))

Çok duygulanım canım ya inşallah çok yakında kucağına alacaksın duaların seninle canim

B
Ben geçen hafta bir kaç gün çok iyi hissedemedim normalde çok hareketliydi doktora gittim çok hareketli bi sorun yok dedi doktor bakarken hareket ediyordu hissediyor musun dedi hissedemedim. Doktor yorgun olabilirsin demişti ben de yorgunluk tan olduğunu düşündüm çünkü o hafta okulda çok yoğundum dinleyince yine hareketlendi

Bazen olur ole bu haftalar bebegin en dengesiz hareket ettigi haftalardir .. Bebegin gunde en az 10 20 hareket ediyorsa sorun yoktur muhtemelen yinede sen takipte ol..

Kiz bi de araba yikama falan ayni benmki de oyle her pazar gider saatlerce araba yikar @MinikPiranha [/QUO
Canım 3 hafta gibi bi sürede normale döndü sınırda mıydı ne kadar azdı bilmiyorum normale göre az demişti doktor :) rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalla hersey normale döner

Canm ben de arastiriyorm bu konuyu, sanirm banyo icn sampuan ve pisik kremini mustela, bebe yagi ile islak mendili uni baby alacagim.. Zaten ilk gunler pamuk su kullaniriz da..

Aynen canm her seyden olabilir sorun olmasn da cok sukur bugn benm kizim da sagolsn eski havasina dondu geri, depisip durduk valla ne guzel boyle alismisimm... Ama cidden bi iki gun azdi ozellikle dinledm gene azdi muhtemelen pozisyonu degisikti diye dusunuyorm ben de su an..

Kızlarr süslü lohusa terliklerini seviyorum, kendim yapmayı düşünüyorum bende ama agustosya doğum havlu terlikler çok yakar sanki. Baska alternatif ne olabilir süslusunden :)

Kızlarr süslü lohusa terliklerini seviyorum, kendim yapmayı düşünüyorum bende ama agustosya doğum havlu terlikler çok yakar sanki. Baska alternatif ne olabilir süslusunden :)
Suslu terliklerin havlu olanlarinin acik olani da var. parmak arasi ya da onu acik olani baktin mi hic onlara?

Canm yazini zeynep-ahmet 'e yazdn sanirm

Aynen iste yakar tabi pisirir hattaaa ne olabilir ben de bilemedm pek ama parmakarasi falan da boyle kocaman cicekli falan cok tatlis olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…