2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla seni çok iyi anlıyorum ben de esimle bir haftadır doğru düzgün konuşuyorum böyle bir sebepten tavır aldım ama adamın hiç umru değil çok rahat

Ben birazcık sürttüm bugün burnunu ama günlerce küs kalıp trip atamıyorum, umarım çözüme kavuşturursunuz canım

Selam kızlAr, 2 gündür çok yoğun tempodaydım. Anca oturuyorum desem yeridir. Dün bütün gün temizlik vardı. Sonra da karşıya düğüne gittik ama öldüm bittim. Bugünde pazarlıktı mutfaktı yemeklerdi derken. Şuan belim tutmuyor. Artık en ufak bir zorlamada çok yoruluyorum. Kendime gelemiyorum.

Ben lohusa terliklerimi kendim yaptım. Maviş maviş çok tatlı oldu. Hastanede klima oldugu için ortam belli sıcaklıkta kalıyor. Agustosta olsa aklınızda olsun terlik sıcaklatmaz.

Ben bebek şekeri yapmıycam kızlar. Belki sizede fikir olur, karaçam fidesi alacağım küçklerden,süsleyip hastanede gelene gidene vereceğim. Daha anlamlı olucak, en axından oğlumun adıyla bir ağaç diker birisi. Şansını güzel eylesin inş.

çok güzel fikirmiş gerçekten, nereden temin edeceksin fideleri?

Rabbim bebegini kuvezden cikartip saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah. Gorunce cok sasirdim cok korktum adina herseyi tam anlamiyla yerine gelir insallah dualarimiz seninle

sevgili ağustos anneleri merhabalar,uzun zamandır takip edemiyordum..ben 2sezeryan sonrası normal doğum isteyen bir hamiş olarak aranızdayım, bu durumda ya da tek sezeryan sonrası normal doğum isteyen annelerimiz var mı merak ediyorum...bir de ist zeynep kamil e giden ve doğumunu orada yapacak olan :) çok meraklanmışım ya :=

Arkadaşım zeynep kamilde yaptı hic memnun değildi 12 saat sancı çekti kızın yanina kimseyi almadılar piskolojikmen yıprandı kız gelen giden muayene ediyormus ole dedi ben o yüzden özel dusunuyom Rabbim nasib ederse insallah

Canım Allah yar ve tardımcın olsun bende kızımı 970 gr doğurdum iyi düşün iyi olsun emi yalnız değilsin hepimiz dualar ediyoruz

Model bulursan bana atsana foto :) once pek heves ediyordum ama yanarım diye emin olamadim :))

Gunaydnn

Ataym hemen bir iki yani tarz olarak.. Daha cicileri yapilabilir tabii...

Eklentiler

• image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar sanirm badeciklerim sisti, fenayim gece kac kere uyandm.. Her bi yerlerim agriyor sanirm isten once doktora gidecegiz mecburen.. Hayir doktorum da ayrildi hastaneden ama ordaki baska bi kadin dogumcuya gosteririm olmazsa ilaclari of poff...

Günaydın şeker hamişler, herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :) umarım herkes çok iyidir. Bu arada şimdi iyiyim de, dün akşam 1 saat kadar orta şiddette sancılarım vardı, sonra geçti. Bebişim çok hareket yapıyorsu acaba sancılar ondan dolayı mıydı bilemedim. bir de öncesinde 3 çilek, 5-6 yeşil erik ve yarım muz yemiştim. 1 saat sonra iyi oldum. Açıkçası tedirgin oldum

Deli kiz senii
Insallah canm yazms bize cok sukurrr
günaydın canım pazar günü ne çabuk geçti yaa yetmiyo bi gün ya doğum olsa da evde kalsam
bugün daha da iyidir inşaAllah dün de hep aklımdaydı kadıncağız ya

canım benim korkcak bişey yok bence çünkü bende bi kaç gün önce çok hafif hissediyordum dışardan görünür şekilde hareklerin üzerine endişelendim ama 1-2 gün sonra normale döndü hareketler bende anladım ki bebeğim içe doğru tekmeliyo beni

Günaydınn :))

Biz 50 lik şeker yüklemesindeyiz kızçeler,
Glikozlu su aynı limonata gibi tadında bir fark yok , inşallah sonucumuz da güzel çıkar :)

Merak edenler için sabah 8 de kahvaltı ettim 9 gibi de suyu içtim 1 saatlik açlık yeter dedi hemşire, içtikten bir saat sonra da kanımı alacaklar

güzel sonuçlar alırsın inşaAllah canım

Günaydın hepinize
zeynep-ahmet çıktın mi doktordan güzel haberlerini yaz bize

Bende çarşamba gideceğim sabah randevu aldım da 9.20 olduğu için sabah biseyler yemeli miyim diye düşünüyordum. Benim için faydalı bilgi oldu. İnşallah senin sonuçlarında güzel çıkar

Evet canm haftasonu dedigin su gibi akip gidiyorr.. Insallah canm o gunler de gelecek azck daha sabir...

Evet canm haklisn benm de iki gun surdu sonra sukur ki eskisi gibi tekmelemeye devam ay tekmelesinler yaa ne alismisizzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…