- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Valla seni çok iyi anlıyorum ben de esimle bir haftadır doğru düzgün konuşuyorum böyle bir sebepten tavır aldım ama adamın hiç umru değil çok rahat
çok güzel fikirmiş gerçekten, nereden temin edeceksin fideleri?Selam kızlAr, 2 gündür çok yoğun tempodaydım. Anca oturuyorum desem yeridir. Dün bütün gün temizlik vardı. Sonra da karşıya düğüne gittik ama öldüm bittim. Bugünde pazarlıktı mutfaktı yemeklerdi derken. Şuan belim tutmuyor. Artık en ufak bir zorlamada çok yoruluyorum. Kendime gelemiyorum.
Ben lohusa terliklerimi kendim yaptım. Maviş maviş çok tatlı oldu. Hastanede klima oldugu için ortam belli sıcaklıkta kalıyor. Agustosta olsa aklınızda olsun terlik sıcaklatmaz.
Ben bebek şekeri yapmıycam kızlar. Belki sizede fikir olur, karaçam fidesi alacağım küçklerden,süsleyip hastanede gelene gidene vereceğim. Daha anlamlı olucak, en axından oğlumun adıyla bir ağaç diker birisi. Şansını güzel eylesin inş.
Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Tema vakfını arıyıp görücem. Birde localdekİ botanikçilerden fiyat alacağım. Çok adet olmıcakzaten 30-50 arası düşünüyorum enfazla. 100 liraya mal etsembana yeter. Süsünü ben kendim yapıcamçok güzel fikirmiş gerçekten, nereden temin edeceksin fideleri?
Arkadaşım zeynep kamilde yaptı hic memnun değildi 12 saat sancı çekti kızın yanina kimseyi almadılar piskolojikmen yıprandı kız gelen giden muayene ediyormus ole dedi ben o yüzden özel dusunuyom Rabbim nasib ederse insallahsevgili ağustos anneleri merhabalar,uzun zamandır takip edemiyordum..ben 2sezeryan sonrası normal doğum isteyen bir hamiş olarak aranızdayım, bu durumda ya da tek sezeryan sonrası normal doğum isteyen annelerimiz var mı merak ediyorum...bir de ist zeynep kamil e giden ve doğumunu orada yapacak olan :) çok meraklanmışım ya :=
Canım Allah yar ve tardımcın olsun bende kızımı 970 gr doğurdum iyi düşün iyi olsun emi yalnız değilsin hepimiz dualar ediyoruzKızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Model bulursan bana atsana foto :) once pek heves ediyordum ama yanarım diye emin olamadim :))
günaydın canım pazar günü ne çabuk geçti yaa yetmiyo bi gün ya doğum olsa da evde kalsamDeli kiz senii
Insallah canm yazms bize cok sukurrr
canım benim korkcak bişey yok bence çünkü bende bi kaç gün önce çok hafif hissediyordum dışardan görünür şekilde hareklerin üzerine endişelendim ama 1-2 gün sonra normale döndü hareketler bende anladım ki bebeğim içe doğru tekmeliyo beniKizlar bi sey sorcam..
Benle ayni durumu yasayan var mi merak ettim??
Iki gundur kizimin hareketlerini daha az hissediyorm, hic hissetmesem iyice telas yapardm ama az yani, bi ara boyle disardan da goruyordm baya hareketliydi, acaba diyorm pozisyon degistirdi falan ondan mi?? Bi sey yoktur diye inaniyorm hep Allah lin izniyle ama yine de ufak da olsa endiseleniyormsizlerde boyle hisseden var mii??
günaydınnn, bendensingünaydın kızlar. gece uyuyamayıp bugün uykusuzluktan sürünüyorum. inşallah sağlıklı bir gün olur hepimiz için
güzel sonuçlar alırsın inşaAllah canımGünaydınn :))
Biz 50 lik şeker yüklemesindeyiz kızçeler,
Glikozlu su aynı limonata gibi tadında bir fark yok , inşallah sonucumuz da güzel çıkar :)
Merak edenler için sabah 8 de kahvaltı ettim 9 gibi de suyu içtim 1 saatlik açlık yeter dedi hemşire, içtikten bir saat sonra da kanımı alacaklar
Teşekkür ederim canım inşallah :')güzel sonuçlar alırsın inşaAllah canım
Günaydınn :))
Biz 50 lik şeker yüklemesindeyiz kızçeler,
Glikozlu su aynı limonata gibi tadında bir fark yok , inşallah sonucumuz da güzel çıkar :)
Merak edenler için sabah 8 de kahvaltı ettim 9 gibi de suyu içtim 1 saatlik açlık yeter dedi hemşire, içtikten bir saat sonra da kanımı alacaklar
günaydın canım pazar günü ne çabuk geçti yaa yetmiyo bi gün ya doğum olsa da evde kalsam
bugün daha da iyidir inşaAllah dün de hep aklımdaydı kadıncağız ya
canım benim korkcak bişey yok bence çünkü bende bi kaç gün önce çok hafif hissediyordum dışardan görünür şekilde hareklerin üzerine endişelendim ama 1-2 gün sonra normale döndü hareketler bende anladım ki bebeğim içe doğru tekmeliyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?