2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu arada kbb 'da muayene oldm.. Augumentin ve parol yazdi kizlar, farenhit varms...
Antibiyotik olunca insanin tabi kafasi karisiyor.. Sizce kullanmam mi daha sakincali kullanmamam miii kadin doguma sordm sakinca yok dedi de..

Benim de şimdi kafam karıştı çünkü akşam 11 den sonra birşey yememiştim kan aldırdığımda. Laboratuvardaki görevli de aç gelin dedi. Eşim hekim o da 11 den sonra bir şey yeme demişti. Yemedim 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlarım normal çıktı.

canım benim cok duygulandım yazını okurken inşallah sağlıcakla evinize gidiceksiniz masalınla.. ben inanıyorum ve dualarımız seninle..

Bu arada kbb 'da muayene oldm.. Augumentin ve parol yazdi kizlar, farenhit varms...
Antibiyotik olunca insanin tabi kafasi karisiyor.. Sizce kullanmam mi daha sakincali kullanmamam miii kadin doguma sordm sakinca yok dedi de..

Augmentin b grubu bir diye biliyorum. Bu sayfada da yazdığına göre kullanılaiblir gibi. http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/gebelikte-ila-kullanimi.html

Gerçi belki kullanmasan iltihap akciğerlere inecek fln daha kötü olabilir Allah korusun yatış gerekebilir fln. Bence kullan gitsin doktorun da kullan demiş zaten, en ufak bir şüphesi olsa kullanma der o da kendisi yüzünden bir şey olsun istemez riske girmek istemez diye düşünüyorum.

Canim sonuclardan haberdar et bizi... Simdiden gecmis olsun.

Aynen ben de oyle dusundm ama yorumun icn cok sagol iste insan bebisi soz konusu olunca ne yapcagini bilemiyor.. Yoksa Allah korusun butun hamilelik boyunca kullanmak zorunda olan var

günaydın kızlar iyi saglıklı haftalar dilerim hepinizeeee!
bu haftasonu kontrolümüz vardı güzel kızım 1.175gr cıktı. 35 cm de boyu :) keyfi sağlığı yerinde... iş yerinin diyetisyeni zayıfsın demişti vicdan yapmıştım üzülmüştüm fln hatırlayanınız vardır... tartıldım 51le hamıle kalan ben 55,6 kg yum. doktor bebek ıyı sen ıyısın gayet ıyı bole devam et dedi diyetisyeni boşver dedi. sadece hıc vıtamın vs kullanmıyodum değerlerim de gayet iyiydi ama yine de demir ve multıvıtamın yazdı sen bilirsin dedi kullanma konusunda balık yagı onemlı ama atlama kullan dedi.

canımmmm ılk ben dogurucaktım masal'ın özgü'mden önce davranmış çok üzüldüm korktum okurken ağladım ofisin ortasında.. doğumun normal ve kolay olması bebegının 910gr dogmus olması sevındırıcı yıne de! umarım sag salim hıc sıkıntısız cıkar bebegın hastaneden. umarım bu günlerini gülümseyerek hatırlarsın bizimle de bol bol tecrübe paylaşırsın! dualarımız sen ve bebegınle...

Annışler bebege fayda saglayavçcak besınlerı paylasalım mı
Ben cevız cok iyi olur dıye dusunuyorum unutmazsam gunde 2 tane yıyorum sız neler yapıyorsunuz

Saka maka 30. Haftalara yaklastık zaman nasıl da gecıyor ya

Ben cevız cok iyi olur dıye dusunuyorum unutmazsam gunde 2 tane yıyorum sız neler yapıyorsunuz

Benim ara öğünlerim bugünküler....

Eklentiler

• 13115506_830514983749453_499679020_n.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 142
Beslenmeme ne kdr dıkkat etsem de cok hareket etmedıgımden hızlı kg alıyorum. Sabahtan aksama iş yerındeyım aksam yuruyus yaparım dıyorum ama pilim bıtıyor o yuzden hızlı gıdıse dur demeli. Pilav makarna asıtlı ıcecekler tuketmıyorum ztn ama hareket olmayınca

Cnm Her gün 1 adet muz 1 bardak süt Pekmez yoğurt yumurta balık ve kırmızı et ve bol yeşillik ağırlıklı beslenmek gerekiyor.semizotu ıspanak marul :)

Forever07 Dogum yapmışsın arkadasım umarım minişin biran evvel toparlar çabucak kuvezden çıkar.Kötü düşünceleri kafandan at pompayla bol bol süt sag kuzuna onun en degerli ilacı anne sütü.Allah şifalar versin tez zamanda evinize çıkarsınız inşallah.Hep dua ediyorum topigimizin ilk bebişine

Evet canm haftasonu dedigin su gibi akip gidiyorr.. Insallah canm o gunler de gelecek azck daha sabir...

Evet canm haklisn benm de iki gun surdu sonra sukur ki eskisi gibi tekmelemeye devam ay tekmelesinler yaa ne alismisizzz..
sabrediyorum kuzum da sanki zamn geçmiyor
aynen ya tekmelesi her dakka razıyımm iyi olduğunu bileyimm yeter 2 gündürde sağ kasığımda ağrım var sanki apandist gibi ondan korkuyorum inşaAllah normaldir perşembe kontrolüm var onu bekliyorum

Gunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da

canım benim bebişlerin kilolar önden gidiyor doktor ne yiyosan devam et dedi.. bende internetten okuduğuma göre bu hafta bulgur pilavı kahvaltıda kaşar ve muza fazla düşmüştüm sanırım onlar direk bebeğe kilo yapıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…