- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydın hepinize
zeynep-ahmet çıktın mi doktordan güzel haberlerini yaz bize
Bende çarşamba gideceğim sabah randevu aldım da 9.20 olduğu için sabah biseyler yemeli miyim diye düşünüyordum. Benim için faydalı bilgi oldu. İnşallah senin sonuçlarında güzel çıkar
Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Bu arada kbb 'da muayene oldm.. Augumentin ve parol yazdi kizlar, farenhit varms...
Antibiyotik olunca insanin tabi kafasi karisiyor.. Sizce kullanmam mi daha sakincali kullanmamam miiikadin doguma sordm sakinca yok dedi de..
Canim sonuclardan haberdar et bizi... Simdiden gecmis olsun.Günaydınn :))
Biz 50 lik şeker yüklemesindeyiz kızçeler,
Glikozlu su aynı limonata gibi tadında bir fark yok , inşallah sonucumuz da güzel çıkar :)
Merak edenler için sabah 8 de kahvaltı ettim 9 gibi de suyu içtim 1 saatlik açlık yeter dedi hemşire, içtikten bir saat sonra da kanımı alacaklar
Augmentin b grubu bir diye biliyorum. Bu sayfada da yazdığına göre kullanılaiblir gibi. http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/09/gebelikte-ila-kullanimi.html
Gerçi belki kullanmasan iltihap akciğerlere inecek fln daha kötü olabilir Allah korusun yatış gerekebilir fln. Bence kullan gitsin doktorun da kullan demiş zaten, en ufak bir şüphesi olsa kullanma der o da kendisi yüzünden bir şey olsun istemez riske girmek istemez diye düşünüyorum.
Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Annışler bebege fayda saglayavçcak besınlerı paylasalım mı
Ben cevız cok iyi olur dıye dusunuyorum unutmazsam gunde 2 tane yıyorum sız neler yapıyorsunuz
Cnm Her gün 1 adet muz 1 bardak süt Pekmez yoğurt yumurta balık ve kırmızı et ve bol yeşillik ağırlıklı beslenmek gerekiyor.semizotu ıspanak marul :)Annışler bebege fayda saglayavçcak besınlerı paylasalım mı
Ben cevız cok iyi olur dıye dusunuyorum unutmazsam gunde 2 tane yıyorum sız neler yapıyorsunuz
Süpersın arkadasım ben de meyvamı gunduz yıyorumm bebek kuz olunca tatlı aranmaz dedler ama ben cıkolata kazanına dusmek ıstıyorumBenim ara öğünlerim bugünküler....
Balık harıc yazdıklarını hergun tuketmeye calışıyorumCnm Her gün 1 adet muz 1 bardak süt Pekmez yoğurt yumurta balık ve kırmızı et ve bol yeşillik ağırlıklı beslenmek gerekiyor.semizotu ıspanak marul :)
sabrediyorum kuzum da sanki zamn geçmiyorEvet canm haftasonu dedigin su gibi akip gidiyorr..Insallah canm o gunler de gelecek azck daha sabir...
Evet canm haklisn benm de iki gun surdu sonra sukur ki eskisi gibi tekmelemeye devamay tekmelesinler yaa ne alismisizzz..
Annışler bebege fayda saglayavçcak besınlerı paylasalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?