2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ahh canım çok duygulandım okuyunca, Allahım sana bağışlasın Masal'ını. Tatlı kızını bir an önce kucağına alırsın inşallah.

kelebek.hill canım geçmiş olsun. Antibiyotik meselesini kafana takma bence, doktor kullan dediyse kullan. Bana da idrar yolları enfeksiyonu için vermişti, ama hafif bi şeydi.. Kullandım ben.

Süpersın arkadasım ben de meyvamı gunduz yıyorumm bebek kuz olunca tatlı aranmaz dedler ama ben cıkolata kazanına dusmek ıstıyorum
Bıtter cıkolata var ya 1 parmak kalınlıgında.ondan yıyorum bazennn
Sorma Bende bu ara Dondurmaya taktım,dondurma bana çok hızlı kilo aldırıyor,mecbur bıraktım şimdi,meyvelerden idare ediyoruz. Bende herşeyi tüketiyorum diyorum ama,balık ağzıma süremiyorum. Valla çok zor benim için,balık yağı kullanıyorum mecbur. Eşimde kızıyor çocuğu aptal etçen diyip duruyor. Yok diyorum anasının kuvveti yerinde,o çok zeki,çok tatlı ve çok şanslı olacak diyorum hahahha.

Bu arada geçen gün bir makale okudum,erkek bebekler zekasını tamamen anneden alıyorlarmış,babanın hiçbir faktörü yokmuş. Kızlarda da durum tam tersi. Bir düşündümde doğru olma olasılığı yüksek. Bende babam gibiymdir çünkü. Oğluşumda bana benzerse valla yaşadık diyorum heheheheh. :):)

Ohhh çok şükür canım çok çok sevindimmmm. Süper haber bu,ne yapıyorsan aynen devam et,istirahatta iyi gelmiş demekki,bol bol stresten uzak,rahatça geçir bu günlerini. Rabbime çok şükür.

Alla alla kiz getirme aklina kotu seyler normal hamilelikten kaynakli bi kasik agrisidir belki dee.. Hadi bakalm sen de guzel haberlerle gel insalalh canm

Ohh masallah cok sevindm canm cok sukur boyle hep guzel haberlerle gelelm insllahh...

Biz de sizi cok optkk

Tamam canm sagol yorumun icn yani kullanmazsam belki de daha kotu olur.. Tesekkur edermm

Alla alla kiz getirme aklina kotu seyler normal hamilelikten kaynakli bi kasik agrisidir belki dee.. Hadi bakalm sen de guzel haberlerle gel insalalh canm

yok aklıma getirmiyorum da sağdan vurunca öyle mi die düşündüm inşaAllah güzel haberlerle gelirim canım buna çok ihtiyacım var gerçekten sende durumlar nasıl peki?

Canim gercekten cok sevindim..insallah daha da iyi olur zamanla..gozun aydin olsun..opuyorum..

F Ftszynp

Sağol canım inşallah :) alamadım ben sonucumu yarın ya da öbür gün alırım artık acelem vardı çıkmak zorunda kaldım.

Canım sen 50 lik mi yaptıracaksın 75 lik ve 100 lükte akşamdan aç olmak gerekiyor diye biliyorum

Ohhh çok şükür canım çok çok sevindimmmm. Süper haber bu,ne yapıyorsan aynen devam et,istirahatta iyi gelmiş demekki,bol bol stresten uzak,rahatça geçir bu günlerini. Rabbime çok şükür.

Canim gercekten cok sevindim..insallah daha da iyi olur zamanla..gozun aydin olsun..opuyorum..[/QUOTE
Sagolunn kizlar insallah daha guzel haberlerle gelmek nasip olur

Cnm bende yarın sabah gidicem hem kontrolum var hemde şeker yüklemesi yapılacak doktorum aç karnına gel dedi sabah bende nasıl dayanacam diye dusunuyorum çünkü hemen tansiyonum dusuyor

Günaydın kızlar!

Güzel bir hafta olur umarım hepimiz için, ben işe hızlı başladım bu sabah, iyice sıtkım sıyrıldı iş yerinden gün sayıyorum hayırlısıyla bitse de gitsem diye doktor 6 haziranda 32 haftalık oluyosun doğum iznine ayrılabilirsin dedi, o kadar bıktım ki raporu bile eşimle yollicam iş yerine, kapısını göresim yok

Canım hayırlısıyla sağ sağlim bebişini alıp evine gideceksin inşallah, dualarımız seninle, sen şimdi sadece kendine ve bebeğine odaklan, hayırlı haberlerini alırız yakında inşallah

Cnm bende yarın sabah gidicem hem kontrolum var hemde şeker yüklemesi yapılacak doktorum aç karnına gel dedi sabah bende nasıl dayanacam diye dusunuyorum çünkü hemen tansiyonum dusuyor

Dayanırsın inşallah :))

Ben de eve gelene kadar saat 11 oldu o kadar acıkmışım ki yarım ekmekle iki tabak kabak yemeği yedim

50 lik mi canım yapılacak yüklemen?

50 ile 75 farklı oluyor. 75 likte geceden aç kalıyorsun, cuma bende yaptıracam. Doğru yapmışsın yani :)

Hadi gözün aydın canım çok sevindim :)) daha da iyi olacak inşallah

Herkesee mrb arkadaslar, nete pek girme firsati bulamiyorum. Stresli durumlar tepemde dönüp duruyor..
Cuma günü doktor randevumuz vardi ultrasondan bakti gelisimle ilgili hersey normal cok sükür. Ama doktorumuz organ taramasi yaptirmamizi istedi..
Sizler organ taramasi yaptirdiniz mi? Organ taramasi dedigimiz detayli ultrason mu yoksa baska birsey mi? Ne kadar suruyor? Ozelde giden varsa fiyatlar nasil ?

yok aklıma getirmiyorum da sağdan vurunca öyle mi die düşündüm inşaAllah güzel haberlerle gelirim canım buna çok ihtiyacım var gerçekten sende durumlar nasıl peki?

Insallah canm insallah..
Ben de faranjit oldm biraz kotuym

Detayli ultrasonla ayni sey canm, herkesten istiyorlar genelde zaten telaslancal bi sey yok kii ben ozele gidiyorm ama kurum anlasmali , duyduguma gore normalde fiyatlar 200 civari falan olabiliyorms sanirmm

Detaylı ult rasonla aynı şey cnm ben özelde 70tl yaptırdım 45 dk sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…