Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Sorma Bende bu ara Dondurmaya taktım,dondurma bana çok hızlı kilo aldırıyor,mecbur bıraktım şimdi,meyvelerden idare ediyoruz. Bende herşeyi tüketiyorum diyorum ama,balık ağzıma süremiyorum. Valla çok zor benim için,balık yağı kullanıyorum mecbur. Eşimde kızıyor çocuğu aptal etçen diyip duruyor. Yok diyorum anasının kuvveti yerinde,o çok zeki,çok tatlı ve çok şanslı olacak diyorum hahahha.Süpersın arkadasım ben de meyvamı gunduz yıyorumm bebek kuz olunca tatlı aranmaz dedler ama ben cıkolata kazanına dusmek ıstıyorum
Bıtter cıkolata var ya 1 parmak kalınlıgında.ondan yıyorum bazennn
Ohhh çok şükür canım çok çok sevindimmmm. Süper haber bu,ne yapıyorsan aynen devam et,istirahatta iyi gelmiş demekki,bol bol stresten uzak,rahatça geçir bu günlerini. Rabbime çok şükür.Gunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
sabrediyorum kuzum da sanki zamn geçmiyor
aynen ya tekmelesi her dakka razıyımm iyi olduğunu bileyimm yeter 2 gündürde sağ kasığımda ağrım var sanki apandist gibi ondan korkuyorum inşaAllah normaldir perşembe kontrolüm var onu bekliyorum
Gunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
Ahh canım çok duygulandım okuyunca, Allahım sana bağışlasın Masal'ını. Tatlı kızını bir an önce kucağına alırsın inşallah.
kelebek.hill canım geçmiş olsun. Antibiyotik meselesini kafana takma bence, doktor kullan dediyse kullan. Bana da idrar yolları enfeksiyonu için vermişti, ama hafif bi şeydi.. Kullandım ben.
Alla alla kiz getirme aklina kotu seyler normal hamilelikten kaynakli bi kasik agrisidir belki dee.. Hadi bakalm sen de guzel haberlerle gel insalalh canm
Canim gercekten cok sevindim..insallah daha da iyi olur zamanla..gozun aydin olsun..opuyorum..Gunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
Günaydın hepinize
zeynep-ahmet çıktın mi doktordan güzel haberlerini yaz bize
Bende çarşamba gideceğim sabah randevu aldım da 9.20 olduğu için sabah biseyler yemeli miyim diye düşünüyordum. Benim için faydalı bilgi oldu. İnşallah senin sonuçlarında güzel çıkar
Ohhh çok şükür canım çok çok sevindimmmm. Süper haber bu,ne yapıyorsan aynen devam et,istirahatta iyi gelmiş demekki,bol bol stresten uzak,rahatça geçir bu günlerini. Rabbime çok şükür.
Alla alla kiz getirme aklina kotu seyler normal hamilelikten kaynakli bi kasik agrisidir belki dee.. Hadi bakalm sen de guzel haberlerle gel insalalh canm
Ohh masallah cok sevindm canm cok sukurboyle hep guzel haberlerle gelelm insllahh...
Biz de sizi cok optkk
Tamam canm sagol yorumun icn yani kullanmazsam belki de daha kotu olur.. Tesekkur edermm
Canim gercekten cok sevindim..insallah daha da iyi olur zamanla..gozun aydin olsun..opuyorum..[/QUOTE
Sagolunn kizlar insallah daha guzel haberlerle gelmek nasip olur
Cnm bende yarın sabah gidicem hem kontrolum var hemde şeker yüklemesi yapılacak doktorum aç karnına gel dedi sabah bende nasıl dayanacam diye dusunuyorum çünkü hemen tansiyonum dusuyorGünaydınn :))
Biz 50 lik şeker yüklemesindeyiz kızçeler,
Glikozlu su aynı limonata gibi tadında bir fark yok , inşallah sonucumuz da güzel çıkar :)
Merak edenler için sabah 8 de kahvaltı ettim 9 gibi de suyu içtim 1 saatlik açlık yeter dedi hemşire, içtikten bir saat sonra da kanımı alacaklar
Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
Cnm bende yarın sabah gidicem hem kontrolum var hemde şeker yüklemesi yapılacak doktorum aç karnına gel dedi sabah bende nasıl dayanacam diye dusunuyorum çünkü hemen tansiyonum dusuyor
Bilmiyorum cnm kaclik yüklenecekDayanırsın inşallah :))
Ben de eve gelene kadar saat 11 oldu o kadar acıkmışım ki yarım ekmekle iki tabak kabak yemeği yedim
50 lik mi canım yapılacak yüklemen?
50 ile 75 farklı oluyor. 75 likte geceden aç kalıyorsun, cuma bende yaptıracam. Doğru yapmışsın yani :)Benim de şimdi kafam karıştı çünkü akşam 11 den sonra birşey yememiştim kan aldırdığımda. Laboratuvardaki görevli de aç gelin dedi. Eşim hekim o da 11 den sonra bir şey yeme demişti. Yemedim 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlarım normal çıktı.
Hadi gözün aydın canım çok sevindim :)) daha da iyi olacak inşallahGunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
Sagol cnm bnm insallah dedigin gibi daha iyi olacaz kizimla50 ile 75 farklı oluyor. 75 likte geceden aç kalıyorsun, cuma bende yaptıracam. Doğru yapmışsın yani :)
Hadi gözün aydın canım çok sevindim :)) daha da iyi olacak inşallah
yok aklıma getirmiyorum da sağdan vurunca öyle mi die düşündüm inşaAllah güzel haberlerle gelirim canım buna çok ihtiyacım var gerçektensende durumlar nasıl peki?
Herkesee mrb arkadaslar, nete pek girme firsati bulamiyorum. Stresli durumlar tepemde dönüp duruyor..
Cuma günü doktor randevumuz vardi ultrasondan bakti gelisimle ilgili hersey normal cok sükür. Ama doktorumuz organ taramasi yaptirmamizi istedi..
Sizler organ taramasi yaptirdiniz mi? Organ taramasi dedigimiz detayli ultrason mu yoksa baska birsey mi? Ne kadar suruyor? Ozelde giden varsa fiyatlar nasil ?
Detaylı ult rasonla aynı şey cnm ben özelde 70tl yaptırdım 45 dk sürdüHerkesee mrb arkadaslar, nete pek girme firsati bulamiyorum. Stresli durumlar tepemde dönüp duruyor..
Cuma günü doktor randevumuz vardi ultrasondan bakti gelisimle ilgili hersey normal cok sükür. Ama doktorumuz organ taramasi yaptirmamizi istedi..
Sizler organ taramasi yaptirdiniz mi? Organ taramasi dedigimiz detayli ultrason mu yoksa baska birsey mi? Ne kadar suruyor? Ozelde giden varsa fiyatlar nasil ?
Tesekkur ederim, saglik guvencen var mi peki cnm, cunku ozelde 2 farkli fiyat cikiyor. Ben ayrintili ultrason yaptrmstim, ikili testle birlikte istemslerdi 5dk surdu...Detaylı ult rasonla aynı şey cnm ben özelde 70tl yaptırdım 45 dk sürdü
çok geçmiş olsun kuzumm ya bu sıcakta nasıl yakalandın çok dondurma mı yedin kuzum naptın?Insallah canm insallah..
Ben de faranjit oldm biraz kotuym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?