2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım sana geçmiş olsun, Minik masal'a hoş geldin diyeyim.. 1 kg çok iyi bir rakam rabbim güç kuvvet versin bebişe, Erken doğan bebekler çabuk toparlıyor sakın çok üzme kendini sütün kesilmesin masal'ın sana ihtiyacı var şimdi.
Tekrar gözünüz aydın.. Dualarımdasınız.. En kısa zamanda çıkacaksınız hastaneden inşallah

Bende bilmiyorum sadece ac gel açlık şekerine bakıp yükleme yaparız dedi. Devlet olduğu için de arayıp soramıyorum.

Cnm çok iyi bir haber. senin adına çok sevindim. inşallah böyle devam edip sıkıntısız bir şekilde atlatırsın. Dikkat etmeye devam et ne olur. Dua etmeye devam edecem bebişin için. Güzel heberlerini bekliyoruz ihmal etme bizleri de :)

çok geçmiş olsun kuzumm ya bu sıcakta nasıl yakalandın çok dondurma mı yedin kuzum naptın?

Sorma canm ya fenalardaym evime gitsem diye bekliyorm.. Haftaya rapor alip istanbula gidecem yoksa bugn rapor alirdm bi iki gun yatardm evde ama napimm burda masa basinda kalakaldmm haftaya abim de almanyadan gelicek de hem nikahi olacak insallah ben de hamislikten beri gitmemistm dr da hic sorun olmaz rapor da verirm dedi git dedi cok sevindm ben dee ama bu hafta bi geceydiii...

Cnm doktorun yönledirmedi mi? Detaylı ultrason yaptır demişitir. çünkü ayrıntılı ultrasonda bebişin organ gelişimine bakılıyor. Sen yaşadığın yerdeki ayrıntılı ultrason yapan yerleri sor hangisi iyi ise ona git. Özel ve devlet hastanlerin ikisinde de mevcut. Özelde fiyatı 200 tl civarı.
sağlıklı günler cnm

kelebek.hill Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben sirkeli su ile gargara yaptım sürekli attım iltihabı şimdi öksürük var ballı limon yapıyorum şimdide

Cok sagolll valla su an hic iyi degilm ya evimde olsammmm ahhh
Hic antibiyotik kullanmadan atabildn mi canm? Ben de onun celiskisini yasiyordm da.. Balli limon ben de yapiyorm bikac gundur ama kar etmedi demekkiii

Geçmiş olsun tatlım muhakkak git doktora kısa zamanda toparlarsın inşallah dikkat et kendine lütfen

Cok sagolll valla su an hic iyi degilm ya evimde olsammmm ahhh
Hic antibiyotik kullanmadan atabildn mi canm? Ben de onun celiskisini yasiyordm da.. Balli limon ben de yapiyorm bikac gundur ama kar etmedi demekkiii
geçmiş olsun canım.
ben kızımda ihmal ettim. öksürük ciğerlere inip bronşite çevirince mecburen antibiyotik kullandım bir süre. çünkü artık neredeyse nefes alamaz hale gelmiştim.

Gözünaydın tatlım çok sevindim bu haberine güzel yavrun üzmedi bak annesi toparladı hemencecik her şeyi hayırlısıyla al kucagına

canım benim ya hastalık zaten çekilmiyor heleki hamileyken X3 yanii Allah yardımcın olsun demek istanbu a geliosun gel bakalım inşaAllah iyi olursun gerçi ilaç kullanamayınca çok uzun bi süre hasta kalıyorsun canım ya abinin düğünü geldi çattı yani hadi bakalım ne aldın kendine göbüşlü göbüşlü baya dikkatleri toplican üzerine

Canım öncelikle çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Dualarımız seninle

Mutlu haber alanlara çok sevindim :) bebişini görenleri kıskandım ben ayın sonu gibi Dr a gidicem günler geçmiyo büyüyo mu iyi mi hep merak halindeyim inş hepimizin ki Sağlıcakla vaktinde gelir ilk doğum yapcak arkadaşların vakti gelsede tecrübelerini paylaşsalar artık son evreleri konuşsak bence zaman Hiçte geçmiyo :s

Aynen hem hamisken hem de calisiyoken hastalik felakettt
Kullanicam ilaclarimi canm sanirm oyle karar kildm.. Daha kotu olmayalm sonra prensesimle Allah korusunn..

Yok canm dugun ekimde, bu yurt disi islemleri icn nikah onceden.. Biraz gobisli olcaz ama napalmm

Canım çok geçmiş olsun. Bu yıl havalar felaket çarptı. Benimde boğazım ağrıyor. Pastil falan emiyorum ateşim çıkarsa da hemen parol alıyorum. Kızlar bu aralar sol kasığımda arada batmalar oluyor birde malum sırt ve bel ağrıları Sizlerde de oluyor mu bu ağrılar canlar

iyi fiyata yaptırmışsın valla ben 180e yaptım +muayene ücreti ödedim amann sağlıklı olsunlarda 3-5 farketmez artık [/QUOTEgit
iyi fiyata yaptırmışsın valla ben 180e yaptım +muayene ücreti ödedim amann sağlıklı olsunlarda 3-5 farketmez artık
Doktorumun hastanesinde yaptırdım cnm dışardan olunca farklı oluyor sanırım önemli olan sağlıklı olmaları zaten gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…