iyi fiyata yaptırmışsın valla ben 180e yaptım +muayene ücreti ödedim amann sağlıklı olsunlarda 3-5 farketmez artıkDetaylı ult rasonla aynı şey cnm ben özelde 70tl yaptırdım 45 dk sürdü
Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Kanamam olmuştu en son biliyorsunuz
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Eşimi aradım haber verdim
Annem geldi eşim geldi gittik sancılar devam ara ara
Doktor muayane etti rahimde açılma yok dedi ama sancıyla kanamam artmıştı
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
5 dakka sonra yine başlıyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Doğumhane indirildim iki ıkınmada geldi meleğim... Saat 23.47 Kolay Bi doğumdu
910 gr doğduEline dokundum sadece aldılar benden küvöze götürdüler
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dün girdim yanına dokundum eline ayağına:'(
İlk bir hafta 10 gün riskli...
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Benim için Can'ınızda ki Melek'lerinize dokunun ve okşayın öpüyorum sizleri
Allah razı olsun
@Ftszynp
Sağol canım inşallah :) alamadım ben sonucumu yarın ya da öbür gün alırım artık acelem vardı çıkmak zorunda kaldım.
Canım sen 50 lik mi yaptıracaksın 75 lik ve 100 lükte akşamdan aç olmak gerekiyor diye biliyorum
Gunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
çok geçmiş olsun kuzumm ya bu sıcakta nasıl yakalandın çok dondurma mı yedin kuzum naptın?
Cnm doktorun yönledirmedi mi? Detaylı ultrason yaptır demişitir. çünkü ayrıntılı ultrasonda bebişin organ gelişimine bakılıyor. Sen yaşadığın yerdeki ayrıntılı ultrason yapan yerleri sor hangisi iyi ise ona git. Özel ve devlet hastanlerin ikisinde de mevcut. Özelde fiyatı 200 tl civarı.Herkesee mrb arkadaslar, nete pek girme firsati bulamiyorum. Stresli durumlar tepemde dönüp duruyor..
Cuma günü doktor randevumuz vardi ultrasondan bakti gelisimle ilgili hersey normal cok sükür. Ama doktorumuz organ taramasi yaptirmamizi istedi..
Sizler organ taramasi yaptirdiniz mi? Organ taramasi dedigimiz detayli ultrason mu yoksa baska birsey mi? Ne kadar suruyor? Ozelde giden varsa fiyatlar nasil ?
kelebek.hill Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben sirkeli su ile gargara yaptım sürekli attım iltihabı şimdi öksürük var ballı limon yapıyorum şimdide
Geçmiş olsun tatlım muhakkak git doktora kısa zamanda toparlarsın inşallah dikkat et kendine lütfenKızlar sanirm badeciklerim sisti, fenayim gece kac kere uyandm..Her bi yerlerim agriyor sanirm isten once doktora gidecegiz mecburen.. Hayir doktorum da ayrildi hastaneden ama ordaki baska bi kadin dogumcuya gosteririm olmazsa ilaclari of poff...
geçmiş olsun canım.Cok sagolll valla su an hic iyi degilm ya evimde olsammmm ahhh
Hic antibiyotik kullanmadan atabildn mi canm? Ben de onun celiskisini yasiyordm da.. Balli limon ben de yapiyorm bikac gundur ama kar etmedi demekkiii
Maşallah doğunca öpüver o ayakları yerime:)Günaydın kızlaaar ben bebişimi görmeye gittim çok şükür bi sıkıntımız yok / 25 hafta 1 günlük / 650 gr -30 cm - 5 cm ayağı
Gözünaydın tatlım çok sevindim bu haberine güzel yavrun üzmedi bak annesi toparladı hemencecik her şeyi hayırlısıyla al kucagınaGunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
Kızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Allah razı olsun herbirinizden iyiki arkanızdayım.., meleğim melek teyzelerinin dualarında Allah razı olsun
Azalmıştı ama tam geçmemişti, çarşambanın gecesi Bi sancım oldu dedim heralde gaz sancısı sonra dişimde başladı iki sancı ile biraz döndüm durdum dua ettim sabaha hayırla uyanayım diye. Eşim benden önce uyumuştu çaktırmadım ona dawc falan girip rahatlayınca dedim gaz demek ki
Neyse zor bi gece ardından sabah oldu yine sancım ara ara gelip gidiyordu ama dayanılırdı eşim iyi görünmüysn dedi işe gitme dedi
Ben yine iyiyim diyerek kendimce giyindim sütümü içerken yine sancı oldu artık tedirgin oldum doktorumu aradım anlattım sancıyı gel görelim dedi öğlen hastanede olacağım dedi
Yine yatış verdi iğneler ilaçlar derken sancım hafifledi. İdrarda enfeksiyon çıktı dediler sancı demek ki bundan oluyor... Çünkü nts de sancım görünmüyordu...
Akşam 22 civari yine sıklaştı sancılar yarım saniye dişlerimi sıktıran KESK'in bir sancı karnımdan belime vuruyordu
Annem kokkuyla beni takip etti yanımda hemşireyle görüştü yine sancıları sıklaştı diye
Parol katıldı seruma
Ama geçmedi sancım23 civari sancıyla alttan Bi fışkırma oldu suyum geldi anne bişey oldu dedim
Hemen nöbetçi doktor geldi baktı rahimde açılma var ve Bebek başı dönük doğum pozisyonu... Doktor geliyor Bebek dediben o şokla biraz beklesek dediğimi hatırlıyorum oysaki suyum gelmiş neyi beklenecek...
Sonrası beni hepiniz çok iyi tahmin edebilirsiniz Can'larım çok üzüldüm çok ağladım... Can'ımdan Can'ımı aldılar
Dualarınızı eksik etmeyin masalımdan teyzeleri biliyorum ediyorsunuz hissediyorum bunu gönülden
Allah razı olsun
canım benim ya hastalık zaten çekilmiyor heleki hamileyken X3 yaniiSorma canm ya fenalardaym evime gitsem diye bekliyorm.. Haftaya rapor alip istanbula gidecem yoksa bugn rapor alirdm bi iki gun yatardm evde ama napimm burda masa basinda kalakaldmmhaftaya abim de almanyadan gelicek de hem nikahi olacak insallah ben de hamislikten beri gitmemistm dr da hic sorun olmaz rapor da verirm dedi git dedi cok sevindm ben dee ama bu hafta bi geceydiii...
Canım öncelikle çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Dualarımız seninleKızlar mesajlarınız beni çok duygulandırdıtam size haber edeyim diye girdiğimde msjlarınızı gördüm
Parol katıldı seruma
Allah razı olsun
canım benim ya hastalık zaten çekilmiyor heleki hamileyken X3 yaniiAllah yardımcın olsun demek istanbu a geliosun gel bakalım inşaAllah iyi olursun gerçi ilaç kullanamayınca çok uzun bi süre hasta kalıyorsun canım ya abinin düğünü geldi çattı yani hadi bakalım ne aldın kendine göbüşlü göbüşlü baya dikkatleri toplican üzerine
Canım çok geçmiş olsun. Bu yıl havalar felaket çarptıAynen hem hamisken hem de calisiyoken hastalik felakettt
Kullanicam ilaclarimi canm sanirm oyle karar kildm.. Daha kotu olmayalm sonra prensesimle Allah korusunn..
Yok canm dugun ekimde, bu yurt disi islemleri icn nikah onceden.. Biraz gobisli olcaz ama napalmm
Evet cnm sağlık güvencesi varTesekkur ederim, saglik guvencen var mi peki cnm, cunku ozelde 2 farkli fiyat cikiyor. Ben ayrintili ultrason yaptrmstim, ikili testle birlikte istemslerdi 5dk surdu...
iyi fiyata yaptırmışsın valla ben 180e yaptım +muayene ücreti ödedim amann sağlıklı olsunlarda 3-5 farketmez artık[/QUOTEgit
Doktorumun hastanesinde yaptırdım cnm dışardan olunca farklı oluyor sanırım önemli olan sağlıklı olmaları zaten gerisi boşiyi fiyata yaptırmışsın valla ben 180e yaptım +muayene ücreti ödedim amann sağlıklı olsunlarda 3-5 farketmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?