2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok sagolll valla su an hic iyi degilm ya evimde olsammmm ahhh
Hic antibiyotik kullanmadan atabildn mi canm? Ben de onun celiskisini yasiyordm da.. Balli limon ben de yapiyorm bikac gundur ama kar etmedi demekkiii
İlaç veremem dedi doktorum sadece ateşin çıkarsa minoset ve parol başka bişey kullanamazsın dedi boğaz spreyi bile kullanılmıyormuş bende parol içtim sadece

Cok sagol canm evet cidden cok kiside var ayni durum geldi beni de bulduuu...
Bana da parolle augumentin antibiyotik verdi el mahkum icecez artkk...
Benm de arada sag kasigimda oluyo canm, nadir ama.. Sirt bel zaten en normali hic kafana takma

kelebek.hill cnm çok geçmiş olsun dikkat et bence ilaçları kullan ihmal etme doktor zararı olsa vermezdi Allah ım daha kotusunden korusun cnm

Sagolasn canm, evet genel kanaat bu yonde kullanicim napimm.. Amin canm tabi Allah daha kotusunu vermesn de buna sukurr

İlaç veremem dedi doktorum sadece ateşin çıkarsa minoset ve parol başka bişey kullanamazsın dedi boğaz spreyi bile kullanılmıyormuş bende parol içtim sadece

Anladmm.. Aynen bana da parol ama binde augumentin antibiyotik verdi ben de ona takilmstim ama kullanan da oluyorms baya kadin dogum da sorun yok dedi zaten, ben de kullanicimm napimm

Gözünaydın tatlım çok sevindim bu haberine güzel yavrun üzmedi bak annesi toparladı hemencecik her şeyi hayırlısıyla al kucagına
Sagol cnm bnm evt uzmedi kizim beni bugun cok sukur Allaha yuzum gulerek ciktim hastanedn insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.

Tesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..
Doktorum organ taramasi yaptir dedi, devlete yonlendrdi.. kendisi de bakti aslinda ama bi de baska bi gozle de bakalim gozden bisey kacmasn dedi. Sanirim bn biraz evhamliyim diye...
Bende netten organ taramasi diye arastirayim dedim. Detayli yada ayrintili ultrason cikiyor hep. Foruma da baktim 30dk -45 dk falan suruyor demis cogu arkadas.. ben ikili testle brlikte yaptrdim ayrintili ultrasonu devlette.. ama sadece 5 dk surdu... yine boyle mi olacak.. 5dk da bastan savma mi yapiyor yada 45 dk neden uzun suruyor??

Sagol cnmm biz de cok sevindik korka korka gittim doktora gulerek ciktim cok sukur devam edicem yaptiiklarima havuc suyuna falan demekki artabiliyormus su daha da artar insallah

2 li testle birlikte nasıl yaptırdın canım 2 li test 11-14. haftalar arası yapılıyor. Ayrıntılı ultrason 20-24 arası yapılıyor.

iyi ilaç vermişler sana bana vermedi acil doktoru bende sinirlendim napalım ikimizde ölelim mi dedim güldü bana doktor yine de vermedi parol dışında doğru ya canım demiştin sen hem doğum hem düğün hazırlıkları denk gelio diye göbişli olunca güzel oluyo valla bende geçenlerde gittim arkadaşımın düğününe özel ilgi görüon falan

Doktorumun hastanesinde yaptırdım cnm dışardan olunca farklı oluyor sanırım önemli olan sağlıklı olmaları zaten gerisi boş
hmmm anladım tatlım ben bi kaç yere sordum 400-250-200 diyen oldu kendi hastanem yine en uygunuydu o da muayene olduğum için sanırım

Foto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700

canım benm doktorum perınatolog oldugundan her gıttıgımde ayrıntılı bakmasına ragmen 2lı testte ve 23. haftadaki detaylı taramada 30-45dk kadar surdu. hatta yuzunu goremedı sonuncuda dınlen gel dedı bı yarım saat sonra bı 15 dk daha baktı. detaylı da tum kalp odacıkları mesane mide bagırsak beyın göz burun yuvaları kemıklerı kulaktakı ıc kemıkler ınce ınce uzun uzun bakılıo. tum uzuvlar ölçülüyor. bacaklardaki kollardaki kemik uzunlukları vs.. kalp ve ana damarlar ile beyinin her ayrıntısına bakılıyor sadece kalp 15 dk suruo beyın de bı okdr suruo bızım anlamadıgımız bırcok yerıne bakıyor ve hepsıne gıden ana damarları vs ses dalgası ıle denıyor (galıba ben ole dusunuyorum kalp dınler gıbı seslerıne bakıyor yorum yapıyor cnku). bebegı besledıgın ana damarları da aynı sekılde dınlıyor. yuzunu gormelı mesela renklı 4d olursa daha ıyı dudaklarına kdr bakıo malum yarık damak gıbı dogustan gelen bozukluklar olabılıyor resımlerıne bakınca sen bıle bebegını kontrol edebılırsın ıcın rahat olur. bunun ıcın perınatlog yada radyolojı uzmanlarına gıdersen daha ıyı. normal doktorlar da yapar ama ınce ayrıntıları perınatolog gıbı farkedemezler dıye bılıyorum. ımkanın varsa deger derım gıt bence. ben doktoruma her gıttıgımde cevre hastane yada muaynanelerden acıl dıye gonderılen nerdeyse dogumu yaklasmıs ama yenı farkedılmıs sorunlu bebeklerı olan aglayan annelerı okdr cok goruyorum ki ıcım parcalanıyor. kımsenın ımkanını hıc bı doktorun emegını ırdelemek haddıme degıl ama ısın uzmanlarını tercıh etmeli bnce hele doktor konusunda...

Sagol cnmm biz de cok sevindik korka korka gittim doktora gulerek ciktim cok sukur devam edicem yaptiiklarima havuc suyuna falan demekki artabiliyormus su daha da artar insallah
İlk sayfaları okuyamadım ama galiba bebisten güzel haberler varr. Allah daha iyi etsin inşallah.

Ya bende çok ağırlaştım canım,artık eskisi gibi esnek hareket edemiyorum. Çoraplarımı bile giyemiyorum.Merdiven inip çıkmak bile nefes nefese bırakıyor. O kadar hareketliyim diyorum, bacaklarım çok kalınlaşmış. Onun etkisi var herhalde,kocamanda bir göbeğim var hani. belime sırtıma ağrılar oturuyor. oturduğum yerden 15 dk sonra kalkmam gerekiyor. İş yerinde de sürekli oturuyorum,yarım saatte bir ayaklanıyorum o yüzden.

Verdi evet akinti var burnunda da bogazinda da kullanman lzm dedi.. Bi de parol iste.bana nasi verdi ki sasirdm o zamann..

Evet canm aynen denk geliyor asagi yukari.. Kizimla gidecez insallah dugune dimi ama tatlis oluyoz yaa ben de bi elbise aldm nikaha gene de duramadm ah su ben bak eklim fotosunu sade bi sey sadece simli kumasii

Foto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700

Ovv ucuk fiyatlaarr yanii bi de hep giyilcek bi sey de degil kiii

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım, geçen hafta bebeğimin hareketleri yok denecek kadar azdı dün artık doktoru aramayı düşünüyodum ki hareket etmeye başladı ama sanki böyle aşağıdan çıkıcak gibi oturduğum yerde çakıldım kaldım hareket edemedim perşembe günü kontrolüm var ama ben yinede tedirginim yaşayanınız var mı

Merhaba purple,
Benim de tup bebek oldugu icin ve 3lu tarama testinin riski yuksek ciktigi icin doktorum detayli ultrasonu atlama demisti. Benim oldugum sehirde devlet hastanesinde yapilmiyor. Ben zeynep kamilde yaptirdim 40 dk surdu. Uzm dr nazan tarhan a randevu almistim. Gece tam 00.00 da internetten aldim randevuyu. Zeynep kamil kadin dogum-antenatal polikliniginden. Doktor bana hicbisey soylemedi sadece hersey yolunda demisti. Ama bi sürü olcumlerin oldugu ultrason kagitlari ve 1 sayfalik rapor vermisti. Kendi doktorum da bakti ve hersey yolunda gorunuyor dedi. Ama devlet olduu icin renkli goremedim ve hatira icin ultrason fotosu cd si falan vermediler. Ama doktor uzman oldugu icin icim rahatlamisti.
Izmit umuttepe de de yapiliyormus 150tl ye. Yakinsan orayi da arayabilirsin hastane direk veriyormus randevuyu.
Bu arada erken dogum yapan ve suyu artan arkadaslar dualarim sizinle. Daha iyi haberlerinizi bekliyoruz.

ayy bizim de bu sene o kadar cok düğün var ki hepsi de yakın akraba nerdeyse her hafta düğündeyiz.. ama ben hiç sevmiyorum kıyafet bulmak işkence resmen bi de şişko şişko

ayy bizim de bu sene o kadar cok düğün var ki hepsi de yakın akraba nerdeyse her hafta düğündeyiz.. ama ben hiç sevmiyorum kıyafet bulmak işkence resmen bi de şişko şişko
Ay ben bu hafta sonu bir düğüne katıldım. Saolsun annemin elinden geldiği için bana bir abiye diktii sormayın :):) Birde erkek bebek farkı,gerçekten çok güzel oldum. Kimse gözlerini alamadı benden. Bir anım oldu işte nabalım.

Cnm 5 dk çok az. Ayrıntılı ultrason nasıl 5 dk olur ya, saçmalamışlar. Ben devlette Perinatoloji uzmanı (riskli gebelikler uzmanı) baktı 15-20 kadar sürdü. Özelde de bir arkadaşım yapmıştı 25-30 dk sürdü dedi. için rhat diyilse başka yerde de baktırabilirsin cnm.

Ben de acaba yapabilir miyim diye dusunuyorum ama çok cesaret edemiyorum zeynep kamilde sezeryan sonrası normal doğum bölümü varmış ama nasil oldugu ile ilgili bilgim yok sen neden sezeryan olmustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…