İlaç veremem dedi doktorum sadece ateşin çıkarsa minoset ve parol başka bişey kullanamazsın dedi boğaz spreyi bile kullanılmıyormuş bende parol içtim sadeceCok sagolll valla su an hic iyi degilm ya evimde olsammmm ahhh
Hic antibiyotik kullanmadan atabildn mi canm? Ben de onun celiskisini yasiyordm da.. Balli limon ben de yapiyorm bikac gundur ama kar etmedi demekkiii
Canım çok geçmiş olsun. Bu yıl havalar felaket çarptı. Benimde boğazım ağrıyor. Pastil falan emiyorum ateşim çıkarsa da hemen parol alıyorum. Kızlar bu aralar sol kasığımda arada batmalar oluyor birde malum sırt ve bel ağrıları Sizlerde de oluyor mu bu ağrılar canlar
kelebek.hill cnm çok geçmiş olsun dikkat et bence ilaçları kullan ihmal etme doktor zararı olsa vermezdi Allah ım daha kotusunden korusun cnm
İlaç veremem dedi doktorum sadece ateşin çıkarsa minoset ve parol başka bişey kullanamazsın dedi boğaz spreyi bile kullanılmıyormuş bende parol içtim sadece
Sagol cnm bnm evt uzmedi kizim beni bugun cok sukur Allaha yuzum gulerek ciktim hastanedn insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.Gözünaydın tatlım çok sevindim bu haberine güzel yavrun üzmedi bak annesi toparladı hemencecik her şeyi hayırlısıyla al kucagına
Tesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..Cnm doktorun yönledirmedi mi? Detaylı ultrason yaptır demişitir. çünkü ayrıntılı ultrasonda bebişin organ gelişimine bakılıyor. Sen yaşadığın yerdeki ayrıntılı ultrason yapan yerleri sor hangisi iyi ise ona git. Özel ve devlet hastanlerin ikisinde de mevcut. Özelde fiyatı 200 tl civarı.
sağlıklı günler cnm
Sagol cnmm biz de cok sevindik korka korka gittim doktora gulerek ciktim cok sukur devam edicem yaptiiklarima havuc suyuna falan demekki artabiliyormus su daha da artar insallahCnm çok iyi bir haber. senin adına çok sevindim. inşallah böyle devam edip sıkıntısız bir şekilde atlatırsın. Dikkat etmeye devam et ne olur. Dua etmeye devam edecem bebişin için. Güzel heberlerini bekliyoruz ihmal etme bizleri de :)
2 li testle birlikte nasıl yaptırdın canım 2 li test 11-14. haftalar arası yapılıyor. Ayrıntılı ultrason 20-24 arası yapılıyor.Tesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..
Doktorum organ taramasi yaptir dedi, devlete yonlendrdi.. kendisi de bakti aslinda ama bi de baska bi gozle de bakalim gozden bisey kacmasn dedi. Sanirim bn biraz evhamliyim diye...
Bende netten organ taramasi diye arastirayim dedim. Detayli yada ayrintili ultrason cikiyor hep. Foruma da baktim 30dk -45 dk falan suruyor demis cogu arkadas.. ben ikili testle brlikte yaptrdim ayrintili ultrasonu devlette.. ama sadece 5 dk surdu... yine boyle mi olacak.. 5dk da bastan savma mi yapiyor yada 45 dk neden uzun suruyor??
iyi ilaç vermişler sana bana vermedi acil doktoru bende sinirlendim napalım ikimizde ölelim mi dedim güldü bana doktorAynen hem hamisken hem de calisiyoken hastalik felakettt
Kullanicam ilaclarimi canm sanirm oyle karar kildm.. Daha kotu olmayalm sonra prensesimle Allah korusunn..
Yok canm dugun ekimde, bu yurt disi islemleri icn nikah onceden.. Biraz gobisli olcaz ama napalmm
hmmm anladım tatlım ben bi kaç yere sordum 400-250-200 diyen oldu kendi hastanem yine en uygunuydu o da muayene olduğum için sanırımDoktorumun hastanesinde yaptırdım cnm dışardan olunca farklı oluyor sanırım önemli olan sağlıklı olmaları zaten gerisi boş
Tesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..
Doktorum organ taramasi yaptir dedi, devlete yonlendrdi.. kendisi de bakti aslinda ama bi de baska bi gozle de bakalim gozden bisey kacmasn dedi. Sanirim bn biraz evhamliyim diye...
Bende netten organ taramasi diye arastirayim dedim. Detayli yada ayrintili ultrason cikiyor hep. Foruma da baktim 30dk -45 dk falan suruyor demis cogu arkadas.. ben ikili testle brlikte yaptrdim ayrintili ultrasonu devlette.. ama sadece 5 dk surdu... yine boyle mi olacak.. 5dk da bastan savma mi yapiyor yada 45 dk neden uzun suruyor??
İlk sayfaları okuyamadım ama galiba bebisten güzel haberler varr. Allah daha iyi etsin inşallah.Sagol cnmm biz de cok sevindik korka korka gittim doktora gulerek ciktim cok sukur devam edicem yaptiiklarima havuc suyuna falan demekki artabiliyormus su daha da artar insallah
Canım çok geçmiş olsun. Bu yıl havalar felaket çarptı. Benimde boğazım ağrıyor. Pastil falan emiyorum ateşim çıkarsa da hemen parol alıyorum. Kızlar bu aralar sol kasığımda arada batmalar oluyor birde malum sırt ve bel ağrıları Sizlerde de oluyor mu bu ağrılar canlar
iyi ilaç vermişler sana bana vermedi acil doktoru bende sinirlendim napalım ikimizde ölelim mi dedim güldü bana doktoryine de vermedi parol dışında doğru ya canım demiştin sen hem doğum hem düğün hazırlıkları denk gelio diye göbişli olunca güzel oluyo valla bende geçenlerde gittim arkadaşımın düğününe özel ilgi görüon falan
hmmm anladım tatlım ben bi kaç yere sordum 400-250-200 diyen oldu kendi hastanem yine en uygunuydu o da muayene olduğum için sanırım
Foto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700
ayy bizim de bu sene o kadar cok düğün var ki hepsi de yakın akrabaiyi ilaç vermişler sana bana vermedi acil doktoru bende sinirlendim napalım ikimizde ölelim mi dedim güldü bana doktoryine de vermedi parol dışında doğru ya canım demiştin sen hem doğum hem düğün hazırlıkları denk gelio diye göbişli olunca güzel oluyo valla bende geçenlerde gittim arkadaşımın düğününe özel ilgi görüon falan
hmmm anladım tatlım ben bi kaç yere sordum 400-250-200 diyen oldu kendi hastanem yine en uygunuydu o da muayene olduğum için sanırım
Ay ben bu hafta sonu bir düğüne katıldım. Saolsun annemin elinden geldiği için bana bir abiye diktii sormayın :):) Birde erkek bebek farkı,gerçekten çok güzel oldum. Kimse gözlerini alamadı benden. Bir anım oldu işte nabalım.ayy bizim de bu sene o kadar cok düğün var ki hepsi de yakın akrabanerdeyse her hafta düğündeyiz.. ama ben hiç sevmiyorum kıyafet bulmak işkence resmen bi de şişko şişko
Cnm 5 dk çok az. Ayrıntılı ultrason nasıl 5 dk olur ya, saçmalamışlar. Ben devlette Perinatoloji uzmanı (riskli gebelikler uzmanı) baktı 15-20 kadar sürdü. Özelde de bir arkadaşım yapmıştı 25-30 dk sürdü dedi. için rhat diyilse başka yerde de baktırabilirsin cnm.Tesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..
sevgili ağustos anneleri merhabalar,uzun zamandır takip edemiyordum..ben 2sezeryan sonrası normal doğum isteyen bir hamiş olarak aranızdayım, bu durumda ya da tek sezeryan sonrası normal doğum isteyen annelerimiz var mı merak ediyorum...bir de ist zeynep kamil e giden ve doğumunu orada yapacak olan :) çok meraklanmışım ya :=
Ben de acaba yapabilir miyim diye dusunuyorum ama çok cesaret edemiyorum zeynep kamilde sezeryan sonrası normal doğum bölümü varmış ama nasil oldugu ile ilgili bilgim yok sen neden sezeryan olmustunsevgili ağustos anneleri merhabalar,uzun zamandır takip edemiyordum..ben 2sezeryan sonrası normal doğum isteyen bir hamiş olarak aranızdayım, bu durumda ya da tek sezeryan sonrası normal doğum isteyen annelerimiz var mı merak ediyorum...bir de ist zeynep kamil e giden ve doğumunu orada yapacak olan :) çok meraklanmışım ya :=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?