2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Foto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700
ben anneme yaptırdım cok güzel oldu tatile gittiğimizde de foto çektirdik arkadaşlara:) o yeter şimdilik babyshowerda da onu giymeyi düşünüyorum kısmet olursa

Geçmiş olsun :-( canım ya dikkat et kendine

Foto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700
Uçuş uçuş kavramına çok uygun değil ama lcw nin teens reyonunda beyaz dantelli elbise var cnm. Ben l sini giydim biraz büyük oldu. Arkadaslar Baby showershower yapacaz diye tutturdular. Ben de onun için alacam. 50 tl idi. Burda dogum öncesi foto ceken fotocu hiç yok. Ama adama derdimi anlatabilir ve foto çektirebilirsem o elbiseyi de orda giycem

ayyy canım maşallah.. bana da annem dikti düğün için herkes sey dio erkek belli güzellik katmış oan bile bozuldum yani :) eşime dedim normalde çirkin miyim ben ya herkes aynı seyi söylüyor :)

Aynen canım bende çorap giyerken zorlanmaya başladım artık napalım bunlarda güzel şeyler Allah hayırlısıyla hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ilk bebegimde nasıldı hatırlamıyorum bebek dogdugunda yastıkla mı yatırıyorduk yastıksız mı?

Çok mutlu oldum canım aynen devam. Bebeğin de baya büyümüş masallah
zaman benim için de geçmiyor galiba okuldan sikildim ondan gitmek istemiyorum bence zaman son ay daha zor geçiyor hem evde olacağız hem de çok sıcak olaca

Hoşgeldin canım genelde çoğu kişide senin yaşadığını durum oluyotpr bende de oldu merwak etme normaldir

Hoşgeldin canım genelde çoğu kişide senin yaşadığını durum oluyotpr bende de oldu merwak etme normaldir
İlk defa oldu korktum doğal olarak umarım normaldir şimdi normale döndü arada yapıyo yine çalıştığım için tepki veremiyorum kötü oluyo

Maşallah kızına.. Bu dönemde neler yaptın neler yedin benim de kızımda aynı şeyler var kafa ölçümleri küçük çıkıyo gelişmesi geriden geliyo 2 hafta teşekkürler şimdiden

Kızlar ilk bebegimde nasıldı hatırlamıyorum bebek dogdugunda yastıkla mı yatırıyorduk yastıksız mı?
Yan yatma yastıgı var cnm onunla yan yatırıyorduk.Yani ben ilkinde öyle yapmıştım.Bunda da öyle yapıcam Allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…