- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
ben anneme yaptırdım cok güzel oldu tatile gittiğimizde de foto çektirdik arkadaşlara:) o yeter şimdilik babyshowerda da onu giymeyi düşünüyorum kısmet olursaFoto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700
Geçmiş olsun :-( canım ya dikkat et kendineKızlar sanirm badeciklerim sisti, fenayim gece kac kere uyandm..Her bi yerlerim agriyor sanirm isten once doktora gidecegiz mecburen.. Hayir doktorum da ayrildi hastaneden ama ordaki baska bi kadin dogumcuya gosteririm olmazsa ilaclari of poff...
Uçuş uçuş kavramına çok uygun değil ama lcw nin teens reyonunda beyaz dantelli elbise var cnm. Ben l sini giydim biraz büyük oldu. Arkadaslar Baby showershower yapacaz diye tutturdular. Ben de onun için alacam. 50 tl idi. Burda dogum öncesi foto ceken fotocu hiç yok. Ama adama derdimi anlatabilir ve foto çektirebilirsem o elbiseyi de orda giycemFoto için uçuş beyaz elbise bakıyorum ucuz yollu ama bulamıyorum beğendiklerim 600/700
Bende kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorumben anneme yaptırdım cok güzel oldu tatile gittiğimizde de foto çektirdik arkadaşlara:) o yeter şimdilik babyshowerda da onu giymeyi düşünüyorum kısmet olursa
https://www.unnado.com/hooyo/hamile...YP4iePYE_3SDoMAUtX6F0ywec5UGEZu8ZLhoC_rPw_wcBBende kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun :-( canım ya dikkat et kendine
ayyy canım maşallah.. bana da annem dikti düğün için herkes sey dio erkek belli güzellik katmış oan bile bozuldum yani :) eşime dedim normalde çirkin miyim ben ya herkes aynı seyi söylüyor :)Ay ben bu hafta sonu bir düğüne katıldım. Saolsun annemin elinden geldiği için bana bir abiye diktii sormayın :):) Birde erkek bebek farkı,gerçekten çok güzel oldum. Kimse gözlerini alamadı benden. Bir anım oldu işte nabalım.
Aynen canım bende çorap giyerken zorlanmaya başladım artıkYa bende çok ağırlaştım canım,artık eskisi gibi esnek hareket edemiyorum. Çoraplarımı bile giyemiyorum.Merdiven inip çıkmak bile nefes nefese bırakıyor. O kadar hareketliyim diyorum, bacaklarım çok kalınlaşmış. Onun etkisi var herhalde,kocamanda bir göbeğim var hani. belime sırtıma ağrılar oturuyor. oturduğum yerden 15 dk sonra kalkmam gerekiyor. İş yerinde de sürekli oturuyorum,yarım saatte bir ayaklanıyorum o yüzden.
Çok mutlu oldum canım aynen devam. Bebeğin de baya büyümüş masallahGunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
zaman benim için de geçmiyor galiba okuldan sikildim ondan gitmek istemiyorum bence zaman son ay daha zor geçiyor hem evde olacağız hem de çok sıcak olacasabrediyorum kuzum da sanki zamn geçmiyor
aynen ya tekmelesi her dakka razıyımm iyi olduğunu bileyimm yeter 2 gündürde sağ kasığımda ağrım var sanki apandist gibi ondan korkuyorum inşaAllah normaldir perşembe kontrolüm var onu bekliyorum
aaaa cok güzelmiş canım bu :) daha bi sürü düğün var anneme göstericem bunu da :)https://www.unnado.com/hooyo/hamile...YP4iePYE_3SDoMAUtX6F0ywec5UGEZu8ZLhoC_rPw_wcB
Al canım,sana model. Ben bunu anneme diktirdim. Tam ölçülerime göre,hemde hatta biraz yakasını kapattırdım,biraz daha dizime kadar indirdim. Narçiçeği rengi misss gibi oldu. İnanılmaz tatlı bir model,hamiş kıyafeti olarak çok tatlı.
Hoşgeldin canım genelde çoğu kişide senin yaşadığını durum oluyotpr bende de oldu merwak etme normaldirKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım, geçen hafta bebeğimin hareketleri yok denecek kadar azdı dün artık doktoru aramayı düşünüyodum ki hareket etmeye başladı ama sanki böyle aşağıdan çıkıcak gibi oturduğum yerde çakıldım kaldım hareket edemedim perşembe günü kontrolüm var ama ben yinede tedirginim yaşayanınız var mı
Zaten dinlenmeden atlatamazsin boş ver isletiCok sagol canm cok sagoll..Valla mumkun mertebe evde dinlenecem artk napimm...
Göster Göster,inanılmaz tatlı duruyor üstünde,bana bile yakıştı çünkü.aaaa cok güzelmiş canım bu :) daha bi sürü düğün var anneme göstericem bunu da :)
İlk defa oldu korktum doğal olarak umarım normaldir şimdi normale döndü arada yapıyo yine çalıştığım için tepki veremiyorum kötü oluyoHoşgeldin canım genelde çoğu kişide senin yaşadığını durum oluyotpr bende de oldu merwak etme normaldir
Zaten dinlenmeden atlatamazsin boş ver isleti
Maşallah kızına.. Bu dönemde neler yaptın neler yedin benim de kızımda aynı şeyler var kafa ölçümleri küçük çıkıyo gelişmesi geriden geliyo 2 hafta teşekkürler şimdidenGunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
Yan yatma yastıgı var cnm onunla yan yatırıyorduk.Yani ben ilkinde öyle yapmıştım.Bunda da öyle yapıcam Allah kısmet ederseKızlar ilk bebegimde nasıldı hatırlamıyorum bebek dogdugunda yastıkla mı yatırıyorduk yastıksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?