ikili test zamanı detaylı ultrason için erken bir zaman, daha organ gelişimi tamamlanmamış oluyor o dönemde. Şu anki haftan daha uygun. muhtemelen yanlışlıkla öyle söyledi ilk yaptırdığında.. 5 dk da kısa bir süre çünkü tek tek bakıyor her organa, en kısası bile 15-20dk sürüyor.Tesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..
Doktorum organ taramasi yaptir dedi, devlete yonlendrdi.. kendisi de bakti aslinda ama bi de baska bi gozle de bakalim gozden bisey kacmasn dedi. Sanirim bn biraz evhamliyim diye...
Bende netten organ taramasi diye arastirayim dedim. Detayli yada ayrintili ultrason cikiyor hep. Foruma da baktim 30dk -45 dk falan suruyor demis cogu arkadas.. ben ikili testle brlikte yaptrdim ayrintili ultrasonu devlette.. ama sadece 5 dk surdu... yine boyle mi olacak.. 5dk da bastan savma mi yapiyor yada 45 dk neden uzun suruyor??
Evt cnm cok sukur gelismesi haftasini yakalamis suyum da artmis cok olmasa da buna sukur dedik artik daha cok azalmamisİlk sayfaları okuyamadım ama galiba bebisten güzel haberler varr. Allah daha iyi etsin inşallah.
Tskler canim valla normal yeme duzenimi devam ettirdim sadece suyum icin havuc suyu armut tukettim bi de bol sulu meyveler bi de kayinvalidem geldi bana bakmaya onun da cok faydasi oldu bol bol dinlendim ama merak etme bu haftalarda cogu bebekte bi gerileme oluo ama sonra toparliolarMaşallah kızına.. Bu dönemde neler yaptın neler yedin benim de kızımda aynı şeyler var kafa ölçümleri küçük çıkıyo gelişmesi geriden geliyo 2 hafta teşekkürler şimdiden
Ben ve kullan çünkü bende kronik franjit var yıllardır meslek hastalığı malesefBu arada kbb 'da muayene oldm.. Augumentin ve parol yazdi kizlar, farenhit varms...
Antibiyotik olunca insanin tabi kafasi karisiyor.. Sizce kullanmam mi daha sakincali kullanmamam miiikadin doguma sordm sakinca yok dedi de..
Arkadaşım zeynep kamilde yaptı hic memnun değildi 12 saat sancı çekti kızın yanina kimseyi almadılar piskolojikmen yıprandı kız gelen giden muayene ediyormus ole dedi ben o yüzden özel dusunuyom Rabbim nasib ederse insallah
Canim sen boyle yazinca ben de internete baktim biraz.evet dedigin gibi yazan 1 2 site var ,ozellikle mursit isteyenler icin oyle yapmak gerekir yaziyo.ama bircok sitede zamani ya da belli bir sarti olmadigini gordum.sen yine de icin nasil rahat ediyorsa oyle yapabilirsin :)Internetten baktigim butun kilinislarda oyle yaziyordu. Boy abdesti alinir hacet namazi kilinir. Hacet istenir hic konusmadan uyunur uyurken dualari varmis. Valla ben bilmedigim icin netten baktigim heo boyle yaziyordu en guzeli kandilde kilmakmis ama normalde de her gun kiloniyormus.
Yapıyorsa ne guzel benim eşim yoğun çalışıyor ben öğleden sonraları evde olduğum için bana kalıyor mecburen yorgunum diyor bitiyor olayAynen oyle valla.. Yan gelip yatacam yemek isini de esime şutlucamm
Ben ve kullan çünkü bende kronik franjit var yıllardır meslek hastalığı malesefkullanmayınca daha beter süründürüyor bi de ilaçlar hafif hemen de geçmiyor bol meyve ye vitamin takviye yap gecmiş olsun..
Merhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
Yapıyorsa ne guzel benim eşim yoğun çalışıyor ben öğleden sonraları evde olduğum için bana kalıyor mecburen yorgunum diyor bitiyor olay
Ben 4.ayimdayken kullandim augmentn idrar yolu enfeksiyonu icin.antibiyotk oldugu icin cok ceknmistim acikcasi ama uc aydan sonra doktorn verebldkleri kullanilablymus.hatta kullanmazsan bebege zarari daha fazla olurms .ilac btti bi zararini gormedm.icin rahat olsunBen ve kullan çünkü bende kronik franjit var yıllardır meslek hastalığı malesefkullanmayınca daha beter süründürüyor bi de ilaçlar hafif hemen de geçmiyor bol meyve ye vitamin takviye yap gecmiş olsun..
GöZünaydın sağlıkla kucagına al inşallah arkadaşım :)Merhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
Normal tabiki çok ayakta kalınca karın sertleşiyor hatta geriliyorKızlar özellikle akşamları çok ayakta durunca falan karnı sertleşen var mı? Bir kaç zamandır bunu yaşıyorum biraz tedirgin oldum ama normal midir acaba
Cnm bnmmm cok sevindimmm bak gordun mu masallah bebislere bugun iyi haberler aldirdilar bize gelmis gecmia olsun tatlim hep guzel haberler alalim insallahMerhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
Canim okul bitip evde olunce bi kac gece dilegim icin oyle kilarim ozellikle ramazanda. Ama digerlerini siz nasil kiliyorsunuz bana yazarsan ben de oyle kilabilirim.Canim sen boyle yazinca ben de internete baktim biraz.evet dedigin gibi yazan 1 2 site var ,ozellikle mursit isteyenler icin oyle yapmak gerekir yaziyo.ama bircok sitede zamani ya da belli bir sarti olmadigini gordum.sen yine de icin nasil rahat ediyorsa oyle yapabilirsin :)
Amin canim amin. Gozun aydin.Merhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
Merhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
Kızlar özellikle akşamları çok ayakta durunca falan karnı sertleşen var mı? Bir kaç zamandır bunu yaşıyorum biraz tedirgin oldum ama normal midir acaba
Ay cnm aynen ya, gerçekten bitmek bilmedi bu 20li haftalar. Hemen 39-40 falan gelsek ve bebişler kafalarını bir çıkartsa artık :) hele bu 1 ay kontrol olayı çok saçma. bari her hafta olsaydı, çok özlüyorum ya :))Bir gün daha bitti kızlar çok şükür :) şu 30 lu haftaları bi görsek artık 20li haftalardan sıkıldım hem ayda bir kontrol mü olurmuş insan özlüyo cnm :) şöyle iyice büyüsünlerde görek etli etli
Bende aynıyım. 3 gündür çok yorgunum,tempom çoktu. Oturduğum yerde kalıyorum. Çok gergin karnım, patlamaya hazır balon gibi,iğne batırsam patlıcak sanki. Çok ama çok sert. Bugün çok zor geçti benim için, demekki ağırlaşçan sen daha dur derlerken bundan bahsediyorlarfı. Daha 14 hafta var nasıl dayanıcam yaaaa. Yok yok bu covuk erken gelİr bana kalırsaKızlar özellikle akşamları çok ayakta durunca falan karnı sertleşen var mı? Bir kaç zamandır bunu yaşıyorum biraz tedirgin oldum ama normal midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?