2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay aynı ben :) keşki her hafta görsek Gelişimini an be an görmek istiyorum 30 dan sonrası daha çabuk geçer belki diye şimdilik hedefim 30 böyle böyle geçiriyom ben sonra bi sonraki hedefimi belirleyip bi tek o vakti düşünüyorum şimdilik 6 haftam var :)

Canim okul bitip evde olunce bi kac gece dilegim icin oyle kilarim ozellikle ramazanda. Ama digerlerini siz nasil kiliyorsunuz bana yazarsan ben de oyle kilabilirim.
Canim ben kendim nasil hacet namazi kiliyorum anlatayim..bazi kaynaklarda da bu sekilde bulabilirsin..1.rekatta fatihadan sonra 3 ayetel kursi,2. Rekatta fatihadan sonra ihlas felak nas okuyarak 2 rekat kiliyorum..sonra Tesbih cekerek Allah a hamd,selavat ve tevbe ediyorum..ardindan bircok kaynakta bulabilecegin hacet duasindan sonra Allah tan hacetimi istiyorum..biz istemek icin Rabbimizin kapisini calalim da insallah Rabbim dualarimizi kabul eder :))

Bir ara gece sık uyaniyordum uyuyamiyordum. Simdi ilk haftalara döndüm resmen ah surekli uyusam
Ben geceleri uyuyamiyorum fazla sağ tarafima yatıyorum agriyo soluma yatiyorum agriyo sırt ustu hic yatamiyorum gündüz uyuyamiyorum resmen zombiye döndüm aman bebeğim iyi olsun da sıkıntı değil alistiriyorlar şimdiden anneleri uykusuzluğa

Bende oyleydim ama şu 3 gündür 5 dk sonra uykuya dalıyorum sabah zorla kaldiriyorlar biraksalalar akşama kadar uyuyacagim sanki 

Bende oyleydim ama şu 3 gündür 5 dk sonra uykuya dalıyorum sabah zorla kaldiriyorlar biraksalalar akşama kadar uyuyacagim sanki 
Ben ilk zamanlarımda öyleydim hic uyanmiyodum eşim korkmuştu hatta kuzeninin eşine sormuştu sürekli uyuyo normlmi diye normal cevabını alınca rahatladı simdide uyuyamiyom

Ben ilk zamanlarımda öyleydim hic uyanmiyodum eşim korkmuştu hatta kuzeninin eşine sormuştu sürekli uyuyo normlmi diye normal cevabını alınca rahatladı simdide uyuyamiyom
Eşler hemen paniklese:))) bakalim kac gün devam edecek bu durumum sonra gelsin uykusuz geceler :)

Evet cnm sağlık güvencesi var
Bnm yok, esime bgli gorunuyorum saniyordm otomatik olmuyormus, s
Bnm doktorum ikili test istemsti. Devletteki doktor once ayrintili yapalim ikili test sonra dedi oyle bakildi.. bnmle birlikte 2 kisiye daha bakti onlarin hamileligi bnmkinden de ileriydi onlarinki 5dk bile surmedi..

Evet gidiyorum simdi.. eger cok kisa surerse doktora soylicem cnm

Canm devlettde radyooloji uzmani bakti .. eger icime sinmezse disaridan gidecem dedigin gibi. Tesekkur ederimm

Canım öyle deme ya benim geçen ay doğum pozisyonunda ve asagidaydi bebegim ondan da korkuyorum. Vakitlice sağlıkla gelsinler inşallah :)

Günaydın annişler. Ağustos annelerinden bir tanıdığım 26. haftada doğum yaptı adı aysegül onun ve bebeği için de dua eder misiniz? Erken doğum riski varmıs zaten. Lekelenme oluyormus zaten arada. 2 gün önce sancıyla hastaneye gitmiş ve sabahına normal doğumla doğmuş bebeği.

Kramplı bir sabahtan herkese günaydın :)

Günaydınnn :))

Hayırlı kandiller diliyorum, Rabbim gönlümüzden geçirdiğimiz tüm hayırlı dualarımızı kabul buyursun inşallah.

Dualarımızda birbirimiZi unutmayalım canlarım

Gunaydiiiiiinnnn mutlu sabahlarrr... Hayırlı kandiller Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah ....

Gunaydin herkese. Tum dualarinizin kabul olmadi dilegiyle... Hayirli kandiller..

Gunaydinlar kizlarrr
Hayirli kandillerr..Allah guzel dualarimizi kabul etsin insallahh

Günaydın güzel anneler :) herkese hayırlı kandiller rabbim el açan dua eden herkesin duasını kabul etsin hamilelere sağlıklı bebisler hayirli doğumlar nasip etsin. Hamile kalmak isteyenlere sağlıklı gebelikler nasip etsin. Yıllardır çocuk hasretiyle yanan kalplere rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…