2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Rabbim sağlıkla hastaneden çıkmasını nasip etsin. Minik bedeni hayata sıkıca tutunsun inşallah

Günaydın Güzel Anneler..

Aranızda gebelik şekeri olan var mı?

bende yeni çıktı. Doktor ne önerdi, paylaşırsak sevinirim.

Canım öyle deme ya benim geçen ay doğum pozisyonunda ve asagidaydi bebegim ondan da korkuyorum. Vakitlice sağlıkla gelsinler inşallah :)

Doğru diyorsun canım,allahım zamanında nasip etsin inşallah. Son 3 ay gerçekten zor geçecek gibi görünüyor. Olsun oğlum için herşeye katlanırım. Canım oğlum benim.

Allah yardımcısı olsun canım. İnş sağlıklarına biran önce kavuşurlar. Bu arada forever arkadaşımızda doğum yaptı,geçen hafta. Çok şükür durumları iyi görünüyor. Daha da iyi olacaklar inş.

Herkese hayırlı kandiller. Herkes tek tek dualarımdasınız. Güzel düşünelim,güzel dua edelim. Güzellikler bizi bulsun.

Allah sağlık ve sıhhat versin inşallah canım. Kısmet böyleymiş demek. Sağlıklı olsun da bişey olmaz. Tabiki bu hayırlı günde dualarımızı esirgemeyiz.

Günaydın Güzel Anneler..

Aranızda gebelik şekeri olan var mı?

bende yeni çıktı. Doktor ne önerdi, paylaşırsak sevinirim.
Cnm benimki gebelik şekeri değil de 12 yaşımdan beri şeker hastasıyım? :) yardım edebileceğim bişey varsa tabiki neden olmasın.

rabbim sağlıkla büyümeyi hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin, bizlerede vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
şu mubarek günde bebek isteyen herkesin muradı kabul olur inşallah.

Öylee mii bilmiyordum çok sıkı takip edemiyorum yogunluktan. nymeria-burcu canım kaç haftada doğdu Allah sağlık versin insallah

Günaydın kandiliniz mübarek olsun .
Nasılsıniz hanimlar alış verisler nasıl gidiyor ?
Bir kaç gündür lohusa pijamasi bakıyorum. İlkinde almamıştım. Bu sefer yine alamicam sanırım. Sonrasında bile olmadan o pijama lari göresin gelmeyecek bende yer kaplayacak fazlalik şey için hem masraf yapmayı hem yer işgal etmesini sevmiyorum . Onları toplaması vs zaten dolaplar kıyafet dolu ...
Marka olarak dagi de var lohusa takımları bide suwen é bakayım dedim. Orda lohusa olanları sadece onden ortadan düğmeli dantelli fln yapmışlar. Bende oraya girmeden onden düğmeli bir kaç pijama daha alsam diye düşünüyordum kararım suwenden sonra kesinleşti. Lohusa pijamasi nin onunu yapmışlar pile pile yap duz zaten doğurunca kullanicam suan bide kendimi bir dunya gibi hissetmeye basladim bide son aylar gelince aynaya bakasim gelmiyor. Doğurunca süt danasi gibi memeler çoğu zaman dışarıda geziyorsun üstünde salaş pijama hepten psikoloji kayar. Oyüzden güzel rahat ve şık bir kaç pijama bakıyorum artık

Bu arada servey yastik siz yatırıyoruz.hatta ben yan yatırma yastığı flnda almamıştım. İlk iki ay fln koyduğun gibi kalıyor zaten . Sonrası içinde o kadar battaniyesı var bebişlerin. Birini rulo gibi yap. Yan yatirdiginda sırtından destekle.ben hep öyle yapıyordum ..

Günaydın hanımlar bugün anca kalkabildim ya bu ara bi uykucuyum bende sanırım gece tuvalete kalkmaktan :) erken doğum yapmış arkadaşlarada bebeklerinede sağlık diliyorum Rabbimden :) Dr randevusu yaklaşan yok mu biz beklicez daha en azından sizden güzel haberler gelseydi

Ben gecelikle pek rahat edemem diye dusunsem de ilk gun rahat olabilir diye bi tane gecelik aldm internetten bondyden, 2 tane de pijama aldm.. Dedigin gibi baya sisicez kendimizi guzel hissedecek bi seyler olmali bence.. Ben hepsini internetten aldm gecelik pijama, carsida baktm cunku hep ayni modeller hep ayni yerde dantel falan hic hosuma gitmedi, netten aldiklarm oldukca guzel geldi ekleyim hemenn geceligim gul kurusu, beyaz ekledigimin pembesini dogerinin de kirmizini aldmm.. Cok rahatlarr...

Bebek icin de ben sadece reflu yastigi aldm yan yatisi almadm, arkadasm da reflu yataginda yatirdi bebecigini gayet rahat ettii...

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 103

Çok sirinmis gerçekten. Geceliğim var ama ilkinde dé pijama kullandım altta daha rahat oluyor kanamà vs . Ped kayacak gibi geliyor pijamayla daha rahat ediliyor sanki. Güle güle kullan çok güzellermis

Çok sirinmis gerçekten. Geceliğim var ama ilkinde dé pijama kullandım altta daha rahat oluyor kanamà vs . Ped kayacak gibi geliyor pijamayla daha rahat ediliyor sanki. Güle güle kullan çok güzellermis
pijama cidden daha mı rahat oluyor ya birkaç kişi de gecelik rahat oluyor yazmış ilk gün pansumana fln geldiklerinde rahat oluyor demişler benim de şimdi kafam karıştı. Normalde pijama düşünüyordum hiç gecelik giymeye alışkın olmadığım için ama onları okuyunca gecelik almayı düşünmüştüm.

gunaydın kızlarrr, bu sabah bel agrısıyla uyandım bune sımdı derken uzun suredır hafıf hafıf zıyaret eden hamılelıgımın bas dusmanı mıde bulantım bugun gerı geldı sabahım banyoda oğürerek gectı! mıdem hem yanıyor hem bulanıyor ınanın ekrana bakmak bıle ıskence su an bu haftadan snr tuhaf degıl mı yaaa bulantıları devam eden var mı ? bu arada ben zofer kullanıyorum hala tam olarak gecmedı dıye ilaca ragmen bu bulantılar

cnm bende gece 5 ten beri ayaktayim mogde yanmam çok acaba saclaaniyomu çocuk diyorum bulanmiyo ama yanma çok kasik agrim ve bel agrim var ama ayakta durunca oluyor evde bulaşık makinaya atarken falan sıkıntı yoktur umarım bizlerdw

İlk gün alta birsey giydirmemislerdi. Sadece pijamamin üstünü giyip alta sadece camasir giydirmislerdi. Üstümde pike vardı zaten. Çünkü çok sık gelip kontrol etmişlerdi. Bende gecelik hiç sevmiyorum. İlla ki yukarı çıkıyor belinde toplanıyor 2 gram uyuyacaksin uyku fln kalmıyor. Sonra kullanmayacagim birsey ev boylé böyle doluyor .

Sagol canm tesekkur ederm
Ya ben de sadece ilk gun gecelik giyerm belki diye aldm, hani bu muayene mevzusu falan.. Sıkı çamaşırlarla bi sey olmaz sanirm.. Bakalmm gorcez o gunleri de insallah neler yasicaz..

Bu gece mide yanmaları rahat uyuyamamak mahvetti beni
ilk gün daha doğrusu doğumu yaptığın ilk an gecelik giydiriliyor altta hasta bezin olacağı için ve değiştireceğin için en uygunu o an için bir gecelik daha sonra kendini iyi hissedip ayaklandığında pijama takımını rahat rahat giyersin

Canım çok sevindim gözün aydın. Aynı şey benim bebeğimde de çıkmıştı. İlerleyen haftalarda düzeldi şükürler olsun Allah daha kötü şeyler göstermeden bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah

canım ya bı gecelikten ben de baktım çok hoşuma gitti ama bedene karar veremedim senin ki geldi mi? kaç beden aldın sen? small uzun olur mu acaba bana? bir de memlekette bu markanın bayisi vardı ama ankarada bulamadığımdan internetten baktım.

Benmki m beden canm, boyu biraz uzun zaten ama daha rahat olmaz mi zatenn.. Hem iade edersn icine sinmezse kargoyla... Benm boyun 167 m beden yani dizin bi karis falan altindaydi.. Beden olarak zsten vucut kismi genis, ust kismi ben de daha dar olsa mi dedm ama gerekirse dikerm askilarini diye dusundm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…