- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Günaydın annişler. Ağustos annelerinden bir tanıdığım 26. haftada doğum yaptı adı aysegül onun ve bebeği için de dua eder misiniz? Erken doğum riski varmıs zaten. Lekelenme oluyormus zaten arada. 2 gün önce sancıyla hastaneye gitmiş ve sabahına normal doğumla doğmuş bebeği.
Canım öyle deme ya benim geçen ay doğum pozisyonunda ve asagidaydi bebegim ondan da korkuyorum. Vakitlice sağlıkla gelsinler inşallah :)
Günaydın annişler. Ağustos annelerinden bir tanıdığım 26. haftada doğum yaptı adı aysegül onun ve bebeği için de dua eder misiniz? Erken doğum riski varmıs zaten. Lekelenme oluyormus zaten arada. 2 gün önce sancıyla hastaneye gitmiş ve sabahına normal doğumla doğmuş bebeği.
Allah sağlık ve sıhhat versin inşallah canım. Kısmet böyleymiş demek. Sağlıklı olsun da bişey olmaz. Tabiki bu hayırlı günde dualarımızı esirgemeyiz.Günaydın annişler. Ağustos annelerinden bir tanıdığım 26. haftada doğum yaptı adı aysegül onun ve bebeği için de dua eder misiniz? Erken doğum riski varmıs zaten. Lekelenme oluyormus zaten arada. 2 gün önce sancıyla hastaneye gitmiş ve sabahına normal doğumla doğmuş bebeği.
Cnm benimki gebelik şekeri değil de 12 yaşımdan beri şeker hastasıyım? :) yardım edebileceğim bişey varsa tabiki neden olmasın.Günaydın Güzel Anneler..
Aranızda gebelik şekeri olan var mı?
bende yeni çıktı. Doktor ne önerdi, paylaşırsak sevinirim.
27. haftasında doğdu,kızı 1 kg gelmiş. Küvezde tabi şimdi. Ama durumları iyi çok şükür.Öylee mii bilmiyordum çok sıkı takip edemiyorum yogunluktan.nymeria-burcu canım kaç haftada doğdu Allah sağlık versin insallah
Günaydın kandiliniz mübarek olsun .
Nasılsıniz hanimlar alış verisler nasıl gidiyor ?
Bir kaç gündür lohusa pijamasi bakıyorum. İlkinde almamıştım. Bu sefer yine alamicam sanırım. Sonrasında bile olmadan o pijama lari göresin gelmeyecek bende yer kaplayacak fazlalik şey için hem masraf yapmayı hem yer işgal etmesini sevmiyorum . Onları toplaması vs zaten dolaplar kıyafet dolu ...
Marka olarak dagi de var lohusa takımları bide suwen é bakayım dedim. Orda lohusa olanları sadece onden ortadan düğmeli dantelli fln yapmışlar. Bende oraya girmeden onden düğmeli bir kaç pijama daha alsam diye düşünüyordum kararım suwenden sonra kesinleşti. Lohusa pijamasi nin onunu yapmışlar pile pile yap duz zaten doğurunca kullanicam suan bide kendimi bir dunya gibi hissetmeye basladim bide son aylar gelince aynaya bakasim gelmiyor. Doğurunca süt danasi gibi memeler çoğu zaman dışarıda geziyorsun üstünde salaş pijama hepten psikoloji kayar. Oyüzden güzel rahat ve şık bir kaç pijama bakıyorum artık
Bu aradaservey yastik siz yatırıyoruz.hatta ben yan yatırma yastığı flnda almamıştım. İlk iki ay fln koyduğun gibi kalıyor zaten . Sonrası içinde o kadar battaniyesı var bebişlerin. Birini rulo gibi yap. Yan yatirdiginda sırtından destekle.ben hep öyle yapıyordum ..
Ben gecelikle pek rahat edemem diye dusunsem de ilk gun rahat olabilir diye bi tane gecelik aldm internetten bondyden, 2 tane de pijama aldm.. Dedigin gibi baya sisicez kendimizi guzel hissedecek bi seyler olmali bence.. Ben hepsini internetten aldm gecelik pijama, carsida baktm cunku hep ayni modeller hep ayni yerde dantel falan hic hosuma gitmedi, netten aldiklarm oldukca guzel geldi ekleyim hemenngeceligim gul kurusu, beyaz ekledigimin pembesini dogerinin de kirmizini aldmm.. Cok rahatlarr...
Bebek icin de ben sadece reflu yastigi aldm yan yatisi almadm, arkadasm da reflu yataginda yatirdi bebecigini gayet rahat ettii...
pijama cidden daha mı rahat oluyor ya birkaç kişi de gecelik rahat oluyor yazmış ilk gün pansumana fln geldiklerinde rahat oluyor demişler benim de şimdi kafam karıştı. Normalde pijama düşünüyordum hiç gecelik giymeye alışkın olmadığım için ama onları okuyunca gecelik almayı düşünmüştüm.Çok sirinmis gerçekten. Geceliğim var ama ilkinde dé pijama kullandım altta daha rahat oluyor kanamà vs . Ped kayacak gibi geliyor pijamayla daha rahat ediliyor sanki. Güle güle kullan çok güzellermis
cnm bende gece 5 ten beri ayaktayim mogde yanmam çok acaba saclaaniyomu çocuk diyorum bulanmiyo ama yanma çok kasik agrim ve bel agrim var ama ayakta durunca oluyor evde bulaşık makinaya atarken falan sıkıntı yoktur umarım bizlerdwGünaydın hanımlar bugün anca kalkabildim ya bu ara bi uykucuyum bende sanırım gece tuvalete kalkmaktan :) erken doğum yapmış arkadaşlarada bebeklerinede sağlık diliyorum Rabbimden :) Dr randevusu yaklaşan y sabah bel agrısıyla uyandım bune sımdı derken uzun suredır hafıf hafıf zıyaret eden hamılelıgımın bas dusmanı mıde bulantım bugun gerı geldı sabahım banyoda oğürerek gectı! mıdem hem yanıyor hem bulanıyor ınanın ekrana bakmak bıle ıskence su anbu haftadan snr tuhaf degıl mı yaaa bulantıları devam eden var mı ? bu arada ben zofer kullanıyorum hala tam olarak gecmedı dıye ilaca ragmen bu bulantılar
pijama cidden daha mı rahat oluyor ya birkaç kişi de gecelik rahat oluyor yazmış ilk gün pansumana fln geldiklerinde rahat oluyor demişler benim de şimdi kafam karıştı. Normalde pijama düşünüyordum hiç gecelik giymeye alışkın olmadığım için ama onları okuyunca gecelik almayı düşünmüştüm.
Çok sirinmis gerçekten. Geceliğim var ama ilkinde dé pijama kullandım altta daha rahat oluyor kanamà vs . Ped kayacak gibi geliyor pijamayla daha rahat ediliyor sanki. Güle güle kullan çok güzellermis
ilk gün daha doğrusu doğumu yaptığın ilk an gecelik giydiriliyor altta hasta bezin olacağı için ve değiştireceğin için en uygunu o an için bir gecelik daha sonra kendini iyi hissedip ayaklandığında pijama takımını rahat rahat giyersinpijama cidden daha mı rahat oluyor ya birkaç kişi de gecelik rahat oluyor yazmış ilk gün pansumana fln geldiklerinde rahat oluyor demişler benim de şimdi kafam karıştı. Normalde pijama düşünüyordum hiç gecelik giymeye alışkın olmadığım için ama onları okuyunca gecelik almayı düşünmüştüm.
Canım çok sevindim gözün aydın. Aynı şey benim bebeğimde de çıkmıştı. İlerleyen haftalarda düzeldi şükürler olsunMerhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
canım ya bı gecelikten ben de baktım çok hoşuma gitti ama bedene karar veremedim senin ki geldi mi? kaç beden aldın sen? small uzun olur mu acaba bana? bir de memlekette bu markanın bayisi vardı ama ankarada bulamadığımdan internetten baktım.Ben gecelikle pek rahat edemem diye dusunsem de ilk gun rahat olabilir diye bi tane gecelik aldm internetten bondyden, 2 tane de pijama aldm.. Dedigin gibi baya sisicez kendimizi guzel hissedecek bi seyler olmali bence.. Ben hepsini internetten aldm gecelik pijama, carsida baktm cunku hep ayni modeller hep ayni yerde dantel falan hic hosuma gitmedi, netten aldiklarm oldukca guzel geldi ekleyim hemenngeceligim gul kurusu, beyaz ekledigimin pembesini dogerinin de kirmizini aldmm.. Cok rahatlarr...
Bebek icin de ben sadece reflu yastigi aldm yan yatisi almadm, arkadasm da reflu yataginda yatirdi bebecigini gayet rahat ettii...
canım ya bı gecelikten ben de baktım çok hoşuma gitti ama bedene karar veremedim senin ki geldi mi? kaç beden aldın sen? small uzun olur mu acaba bana? bir de memlekette bu markanın bayisi vardı ama ankarada bulamadığımdan internetten baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?