tamam canım o zamn ben s beden alayım benim boyum daha kısa. gerçi bedende boy kısalmıyor galiba. zaten etek ucunda iş yoktu uzun olursa kestiririm pijamamın boyunu da kestirdim:)Benmki m beden canm, boyu biraz uzun zaten ama daha rahat olmaz mi zatenn.. Hem iade edersn icine sinmezse kargoyla... Benm boyun 167 m beden yani dizin bi karis falan altindaydi.. Beden olarak zsten vucut kismi genis, ust kismi ben de daha dar olsa mi dedm ama gerekirse dikerm askilarini diye dusundm..
Doğru diyorsun canım,allahım zamanında nasip etsin inşallah. Son 3 ay gerçekten zor geçecek gibi görünüyor. Olsun oğlum için herşeye katlanırım. Canım oğlum benim.
Allah yardımcısı olsun canım. İnş sağlıklarına biran önce kavuşurlar. Bu arada forever arkadaşımızda doğum yaptı,geçen hafta. Çok şükür durumları iyi görünüyor. Daha da iyi olacaklar inş.
Herkese hayırlı kandiller. Herkes tek tek dualarımdasınız. Güzel düşünelim,güzel dua edelim. Güzellikler bizi bulsun.
ben iki doğumda da pijama giydim. sezaryen olduğu için daha rahattım.pijama cidden daha mı rahat oluyor ya birkaç kişi de gecelik rahat oluyor yazmış ilk gün pansumana fln geldiklerinde rahat oluyor demişler benim de şimdi kafam karıştı. Normalde pijama düşünüyordum hiç gecelik giymeye alışkın olmadığım için ama onları okuyunca gecelik almayı düşünmüştüm.
Cok guzellermis gule gule giyin. Boyu nasıl geceligin ben kapaliyim o boyda giyemem uzun olmali :) bide hangi siteden aldin bakayim insallahBen gecelikle pek rahat edemem diye dusunsem de ilk gun rahat olabilir diye bi tane gecelik aldm internetten bondyden, 2 tane de pijama aldm.. Dedigin gibi baya sisicez kendimizi guzel hissedecek bi seyler olmali bence.. Ben hepsini internetten aldm gecelik pijama, carsida baktm cunku hep ayni modeller hep ayni yerde dantel falan hic hosuma gitmedi, netten aldiklarm oldukca guzel geldi ekleyim hemenngeceligim gul kurusu, beyaz ekledigimin pembesini dogerinin de kirmizini aldmm.. Cok rahatlarr...
Bebek icin de ben sadece reflu yastigi aldm yan yatisi almadm, arkadasm da reflu yataginda yatirdi bebecigini gayet rahat ettii...
Insallah csnim senin de mubarek olsun. Bende aynen tesetturluyum hastanede ne giysem diye dusunuyorum geceliklik mi dahA uygun olur pijama uzerine uzun sabahlik yada ince hırka karar veremedimkızlarrrr tesettürlüyüm ve hastane de ne giyeceğim diye düşünüyorum tesettürlü olupda hastane de ne giyeceğine başına ne bağlayacağına kadar veren var ise fikir amaçlı paylaşabilir mi???
bu vesile ile hepimizin miraç kandili mübarek olsun rabbim bağışlananlardan eylesin inşaAllahhh
ben pijama takımı giydim. üzerine tunik tarzı uzun bir şey aldım yürürken giydim. bir de oyalı tülbent.kızlarrrr tesettürlüyüm ve hastane de ne giyeceğim diye düşünüyorum tesettürlü olupda hastane de ne giyeceğine başına ne bağlayacağına kadar veren var ise fikir amaçlı paylaşabilir mi???
bu vesile ile hepimizin miraç kandili mübarek olsun rabbim bağışlananlardan eylesin inşaAllahhh
her ay 1 kg gayet normal. toplamda 12-13 kg normal kabul ediliyor sıkıntı yapma.Slm kızlar. 24. haftadayım. Gebe kalmadan önce 62,5 kiloydum. şimdi 68,5 kilo olmuşum, 6 kilo almışım şuana kadar. sanırım fazla almışım ve moralim bozuluyor. hergün yürüyüşte yapıyorum ve gene kilo aldım. Sizde nasıl kaç kilo aldınız?
Bende 22. haftada 4.90 aldım yatmana rağmen gayet iyi demisti bana doktorum. Aşırı degil iyi gibisin bence :))Slm kızlar. 24. haftadayım. Gebe kalmadan önce 62,5 kiloydum. şimdi 68,5 kilo olmuşum, 6 kilo almışım şuana kadar. sanırım fazla almışım ve moralim bozuluyor. hergün yürüyüşte yapıyorum ve gene kilo aldım. Sizde nasıl kaç kilo aldınız?
çok almamışsın canım gayet normal ben de 27 oldum bugün 8 kilo aldım toplamda.Slm kızlar. 24. haftadayım. Gebe kalmadan önce 62,5 kiloydum. şimdi 68,5 kilo olmuşum, 6 kilo almışım şuana kadar. sanırım fazla almışım ve moralim bozuluyor. hergün yürüyüşte yapıyorum ve gene kilo aldım. Sizde nasıl kaç kilo aldınız?
tamam canım o zamn ben s beden alayım benim boyum daha kısa. gerçi bedende boy kısalmıyor galiba. zaten etek ucunda iş yoktu uzun olursa kestiririm pijamamın boyunu da kestirdim:)
Cok guzellermis gule gule giyin. Boyu nasıl geceligin ben kapaliyim o boyda giyemem uzun olmali :) bide hangi siteden aldin bakayim insallah
aynen canım bende öyle uzun sabahlık mutlaka olmalı diye düşünüyorumInsallah csnim senin de mubarek olsun. Bende aynen tesetturluyum hastanede ne giysem diye dusunuyorum geceliklik mi dahA uygun olur pijama uzerine uzun sabahlik yada ince hırka karar veremedim
şöyle bir takım alıp önüne fermuar diktirsem daha mı iyi olur acaba hepsini değerlendirmeye çalışıyorumaynen canım bende öyle uzun sabahlık mutlaka olmalı diye düşünüyorum
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bende sabah doktora gittim hem kontrolum vardı hemde şeker yuklemesi yapıldı 75 lik yüklediler bana 2saat kaldım hastanede çok sıkıcıydı zaman geçmek bilmedi inşallah şekerim iyi çıkar bidaha gerek kalmaz kizimda pek keyifliydi bağdaş kurmuştu bacaklarınıyuzunude dönmedi bize yandan gorebildik 705 gr olmuş minnosum resminide aticam birazdan teyzeleri
Yoo bence gayet ayarında gitmişsin ben 64 le başladım şimdi 68,5 oldum hatta bazen 69 da çıkıyor yediğime bağlı .. İlk 5 aylık döneme göre normal aslındaSlm kızlar. 24. haftadayım. Gebe kalmadan önce 62,5 kiloydum. şimdi 68,5 kilo olmuşum, 6 kilo almışım şuana kadar. sanırım fazla almışım ve moralim bozuluyor. hergün yürüyüşte yapıyorum ve gene kilo aldım. Sizde nasıl kaç kilo aldınız?
Ay ne güzel :) kurtulmuşsun sende bu şeker yükleme muhabbetinden benim en çok sinir olduğum bu konu işte hastanede Nasıl beklicem bakalımMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bende sabah doktora gittim hem kontrolum vardı hemde şeker yuklemesi yapıldı 75 lik yüklediler bana 2saat kaldım hastanede çok sıkıcıydı zaman geçmek bilmedi inşallah şekerim iyi çıkar bidaha gerek kalmaz kizimda pek keyifliydi bağdaş kurmuştu bacaklarınıyuzunude dönmedi bize yandan gorebildik 705 gr olmuş minnosum resminide aticam birazdan teyzeleri
Verdi evet akinti var burnunda da bogazinda da kullanman lzm dedi.. Bi de parol iste.bana nasi verdi ki sasirdm o zamann..
Evet canm aynen denk geliyor asagi yukari.. Kizimla gidecez insallah dugunedimi ama tatlis oluyoz yaa ben de bi elbise aldm nikaha gene de duramadm ah su ben bak eklim fotosunu sade bi sey sadece simli kumasii
ama çok güzel oluyor öyle düğüne gitmek tüm ilgi alaka sende falan bide hamilelikten mi nedir yüzünde nurlu nurlu oluyorayy bizim de bu sene o kadar cok düğün var ki hepsi de yakın akrabanerdeyse her hafta düğündeyiz.. ama ben hiç sevmiyorum kıyafet bulmak işkence resmen bi de şişko şişko
ben durmam evde annemi alır çıkar gezerim sürekli zaten bebek alışverişine çıkmadım onu son zamana saklıorum Allah güç verirse inşaAllah o vakitte öyle geçerzaman benim için de geçmiyor galiba okuldan sikildim ondan gitmek istemiyorum bence zaman son ay daha zor geçiyor hem evde olacağız hem de çok sıcak olaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?