2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tamam canım o zamn ben s beden alayım benim boyum daha kısa. gerçi bedende boy kısalmıyor galiba. zaten etek ucunda iş yoktu uzun olursa kestiririm pijamamın boyunu da kestirdim:)

Onlar iyi olsun da canım biz çekeriz her türlü çileyi derdi :)

ben iki doğumda da pijama giydim. sezaryen olduğu için daha rahattım.

Cok guzellermis gule gule giyin. Boyu nasıl geceligin ben kapaliyim o boyda giyemem uzun olmali :) bide hangi siteden aldin bakayim insallah

kızlarrrr tesettürlüyüm ve hastane de ne giyeceğim diye düşünüyorum tesettürlü olupda hastane de ne giyeceğine başına ne bağlayacağına kadar veren var ise fikir amaçlı paylaşabilir mi???
bu vesile ile hepimizin miraç kandili mübarek olsun rabbim bağışlananlardan eylesin inşaAllahhh

Slm kızlar. 24. haftadayım. Gebe kalmadan önce 62,5 kiloydum. şimdi 68,5 kilo olmuşum, 6 kilo almışım şuana kadar. sanırım fazla almışım ve moralim bozuluyor. hergün yürüyüşte yapıyorum ve gene kilo aldım. Sizde nasıl kaç kilo aldınız?

Insallah csnim senin de mubarek olsun. Bende aynen tesetturluyum hastanede ne giysem diye dusunuyorum geceliklik mi dahA uygun olur pijama uzerine uzun sabahlik yada ince hırka karar veremedim

Slm güzel anneler herkese hayırlı kandiller. Ben ilk çocuğunda gecelik aldım hiç gitmesin pijama giydi kesinlikle daha rahat oluyor sezeryanla oldu benim doğum şimdi de kesinlikle pijama kullanacagim

ben pijama takımı giydim. üzerine tunik tarzı uzun bir şey aldım yürürken giydim. bir de oyalı tülbent.

her ay 1 kg gayet normal. toplamda 12-13 kg normal kabul ediliyor sıkıntı yapma.

Bende 22. haftada 4.90 aldım yatmana rağmen gayet iyi demisti bana doktorum. Aşırı degil iyi gibisin bence :))

çok almamışsın canım gayet normal ben de 27 oldum bugün 8 kilo aldım toplamda.

tamam canım o zamn ben s beden alayım benim boyum daha kısa. gerçi bedende boy kısalmıyor galiba. zaten etek ucunda iş yoktu uzun olursa kestiririm pijamamın boyunu da kestirdim:)

Beden de boy cok az kisaliyor canm dedigin gibi kestirirsin en kotu nolcakk gul kurusu rengi gercekten cok guzell..

Cok guzellermis gule gule giyin. Boyu nasıl geceligin ben kapaliyim o boyda giyemem uzun olmali :) bide hangi siteden aldin bakayim insallah

Boy fotodaki gibi hemen hemen yani boydan degilll.. Bondy nin kendi sitesinden almistm ben

aynen canım bende öyle uzun sabahlık mutlaka olmalı diye düşünüyorum
şöyle bir takım alıp önüne fermuar diktirsem daha mı iyi olur acaba hepsini değerlendirmeye çalışıyorum

Eklentiler

• ikili-takim-8588_14575160613-500.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bende sabah doktora gittim hem kontrolum vardı hemde şeker yuklemesi yapıldı 75 lik yüklediler bana 2saat kaldım hastanede çok sıkıcıydı zaman geçmek bilmedi inşallah şekerim iyi çıkar bidaha gerek kalmaz kizimda pek keyifliydi bağdaş kurmuştu bacaklarınıyuzunude dönmedi bize yandan gorebildik705 gr olmuş minnosum resminide aticam birazdan teyzeleri

Oh masallah bidigaa
Gostermedi demek nazlii.. Olsn guzel haberler bize yeterr..

Evet sıkıcı oluyor şeker yüklemesi baya uzun.. Sonucun da guzel cikar insallah canm..

Yoo bence gayet ayarında gitmişsin ben 64 le başladım şimdi 68,5 oldum hatta bazen 69 da çıkıyor yediğime bağlı .. İlk 5 aylık döneme göre normal aslında

Ay ne güzel :) kurtulmuşsun sende bu şeker yükleme muhabbetinden benim en çok sinir olduğum bu konu işte hastanede Nasıl beklicem bakalım oğlum tam bir haydut kapalı ortamlarda içinden resmen bir canavar çıkıyor

ilaç verdiyse şanslısın kuzum ne güzel yeterki zararı olmasın bebişe benimki ilgilenmedi pek uyuz doktor tez zamanda iyi olursun inşaAllah canım nikaha dinç gidersin hani ben görmedim sayfada mı paylaştın kuzum sağlık ocağına gittim işe geç geldim gezemedim topikte

ayy bizim de bu sene o kadar cok düğün var ki hepsi de yakın akraba nerdeyse her hafta düğündeyiz.. ama ben hiç sevmiyorum kıyafet bulmak işkence resmen bi de şişko şişko
ama çok güzel oluyor öyle düğüne gitmek tüm ilgi alaka sende falan bide hamilelikten mi nedir yüzünde nurlu nurlu oluyor kendimi övüyorum sanki bi düğünlerde yapıorum saçımı makyajımı ya ondan herhalde

zaman benim için de geçmiyor galiba okuldan sikildim ondan gitmek istemiyorum bence zaman son ay daha zor geçiyor hem evde olacağız hem de çok sıcak olaca
ben durmam evde annemi alır çıkar gezerim sürekli zaten bebek alışverişine çıkmadım onu son zamana saklıorum Allah güç verirse inşaAllah o vakitte öyle geçer öğretmen misin öğrenci mi? öğretmenken neyse de öğrenciyken çekilmez herhalde yaa daracık sıralara sığamam ben bu halimle mesela

Bu arada kandiliniz mübarek olsun hatuncuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…