2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende beyaz olanın pembe geceliğini aldım güzel gerçekten. Bide pentiden yine önden düğmeli normal iki gecelik daha aldım, onlara uygun bide sabahlık uydurdum oldu bitti :)

Neye alıştıysan ondan al bence. Bende gecelik seviyorum, gecelik aldım 3 tane, sonradan da kullanabileceğim cinsten. İhtiyacımda vardı iyi oldu :)

Hadi yaa.. Vay uyuzz
Sorma canm bebege zarari olmasn yeter ki ama icmezsem de oksuruk ve iltihabin da zarari olabilir diye dusundm ve iciyorm.. Sonucta kadin dogum doktoruna da sordm yanii...
Kiz bu sana yazdigim mesajin altina eklemistm dur buna da eklim...

Senin de kandilin mubarek olsn canmm

Bende beyaz olanın pembe geceliğini aldım güzel gerçekten. Bide pentiden yine önden düğmeli normal iki gecelik daha aldım, onlara uygun bide sabahlık uydurdum oldu bitti :)

Ben de cok begendm gercektenn.. Guzel gunlerde kullanalm insallahh
Oh sen de halletmisin hepsini.. Benm de bi geceligin sabahligi var zaten pijamalara gerek yok.. Kirmizi en rahati ici de belli etmiyo hemm

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 57
Dr bana gaviscon verdi. Mide yanmamı içer içmez geçiriyor.

Canım ben haftasonu eminönü havuzluhana gittim ordan hem pijama takımı hemde sabahlıklı falan lohusa gecelik takımı aldım uzun. Fiyat olarak da dışarıya nazaran daha uygundu. Yanlış hatırlamıyorsam lohusa pijama takımı 70 diğer üçlü takımda 140 falandı

Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorum doktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?

Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorum doktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda doktora gitmeye çalış merakta kalma ne olur ne olmaz. Benim kahverengi lekelenmem olmadı ama 20. hafta civarı kırmızı bi lekelenme oldu bi defaya mahsus bi damardan gelmiş olduğunu düşündü doktorum bebekle ya da rahimle ilgili bir sorun yoktu. Önemli bir anlamı olabilir de olmayabilir de en iyi doktorun bilir bence yine gitmeye çalış.

Kizlar merhaba
Geçmiş olsun canm inşallah bişeyin yoktur. Ama ihmale gelmez mutlaka doktora git bir baksın. En azından rahatlarsın. Ben 15 hafta dolaylarında pembemsi bir leke oldu bir kereliğine, doktora gittim bişey yok dedi. Çok geçmiş olsun bir an önce uğra doktora cnm.

Kizlar merhaba
Geçmiş olsun canım bilgim yok malesef ama başka dr a da olsa bir git görün kese etrafını kontrol ederler

cnm ben saglikocaginda yaptirdm seker yuklemesini. Sabah aç karnima gittim kan aldilar. pesinden hemen glikozu içtim. Sonra eve geldim 1saat sonra tekrar gittim kan aldilar. Sende oyle yap istersen. Ertesi gun aile hekimi bakti sonuca. Bugunde doktoruma gosterdim. Bu arada 777gr olmus bizim küçük bey 33.48 cm iyi gidio galiba inş boyle devm eder.

Kizlar merhaba
Mrb gecmis olsun, bence doktoruna tlfnda da olsa ulasmaya calis durumunu anlat.. olmadi baska bi doktora gorun..
İnsallah bebeginde bir sorun yoktur cnm, icini ferah tut..

Amin canim Allah razi olsun..insallah hepicigimiz sag salim vaktinde hayirla kavusalim yavrularimiza..

Maşallah kilosuna da boyunada inşallah sağlıkla kucagına alırsın ben yurt dışındayım labaratuvarda yapılıyor ama olursa Eger dediğin gibi yapmaya çalışacam çünkü mümkün deil oğlum durmaz kanı alsınlar sonra saat versinler geri döneyim diye

Canim ben de buna uygun kilayim sagol..

Öğretmenim ben gebeliğin son ayinda gezebileceğimi hiç zannetmiyorum sıcaklardan dolayi

Sağol cnm inş hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. Araştır bakalim olursa iyi olur senin için. Yaramaz cocuk nasildr en iyi bilenlerdenm:)

Canim ben de kapaliyim ve bu 4 dogumum insallah..ben sezeryan olacagim icin pijama takimi tercih ediyorum..uzerine de uzun bir sabahlik..sabahligim uzun kollu oldugu icin icime kisa kollu pijama da giyebilirim,malum aylardan agustos olacak insallah..gecen bir arkadasim da dogum yapti,basina su ketenimsi,kenarlari dantelli esarplardan yapmis.ben onun invee marka salini kullaniyorum,cok rahat yaz icin..onun bebegi de erkekti,mavi pijama mavi esarp yapmis cok hos olmus.ben de o esarplardan dusunuyorum insallah..bebege yuz ortusu olarak bile hos oluyor o esarplar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…