Bende beyaz olanın pembe geceliğini aldım güzel gerçekten. Bide pentiden yine önden düğmeli normal iki gecelik daha aldım, onlara uygun bide sabahlık uydurdum oldu bitti :)Ben gecelikle pek rahat edemem diye dusunsem de ilk gun rahat olabilir diye bi tane gecelik aldm internetten bondyden, 2 tane de pijama aldm.. Dedigin gibi baya sisicez kendimizi guzel hissedecek bi seyler olmali bence.. Ben hepsini internetten aldm gecelik pijama, carsida baktm cunku hep ayni modeller hep ayni yerde dantel falan hic hosuma gitmedi, netten aldiklarm oldukca guzel geldi ekleyim hemenngeceligim gul kurusu, beyaz ekledigimin pembesini dogerinin de kirmizini aldmm.. Cok rahatlarr...
Bebek icin de ben sadece reflu yastigi aldm yan yatisi almadm, arkadasm da reflu yataginda yatirdi bebecigini gayet rahat ettii...
Neye alıştıysan ondan al bence. Bende gecelik seviyorum, gecelik aldım 3 tane, sonradan da kullanabileceğim cinsten. İhtiyacımda vardı iyi oldu :)pijama cidden daha mı rahat oluyor ya birkaç kişi de gecelik rahat oluyor yazmış ilk gün pansumana fln geldiklerinde rahat oluyor demişler benim de şimdi kafam karıştı. Normalde pijama düşünüyordum hiç gecelik giymeye alışkın olmadığım için ama onları okuyunca gecelik almayı düşünmüştüm.
ilaç verdiyse şanslısın kuzum ne güzel yeterki zararı olmasın bebişe benimki ilgilenmedi pek uyuz doktor tez zamanda iyi olursun inşaAllah canım nikaha dinç gidersinhani ben görmedim sayfada mı paylaştın kuzum sağlık ocağına gittim işe geç geldim gezemedim topikte
Bu arada kandiliniz mübarek olsun hatuncuklar
Bende beyaz olanın pembe geceliğini aldım güzel gerçekten. Bide pentiden yine önden düğmeli normal iki gecelik daha aldım, onlara uygun bide sabahlık uydurdum oldu bitti :)
Dr bana gaviscon verdi. Mide yanmamı içer içmez geçiriyor.cnm bende gece 5 ten beri ayaktayim mogde yanmam çok acaba saclaaniyomu çocuk diyorum bulanmiyo ama yanma çok kasik agrim ve bel agrim var ama ayakta durunca oluyor evde bulaşık makinaya atarken falan sıkıntı yoktur umarım bizlerdw
Canım ben haftasonu eminönü havuzluhana gittim ordan hem pijama takımı hemde sabahlıklı falan lohusa gecelik takımı aldım uzun. Fiyat olarak da dışarıya nazaran daha uygundu. Yanlış hatırlamıyorsam lohusa pijama takımı 70 diğer üçlü takımda 140 falandıkızlarrrr tesettürlüyüm ve hastane de ne giyeceğim diye düşünüyorum tesettürlü olupda hastane de ne giyeceğine başına ne bağlayacağına kadar veren var ise fikir amaçlı paylaşabilir mi???
bu vesile ile hepimizin miraç kandili mübarek olsun rabbim bağışlananlardan eylesin inşaAllahhh
Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorumdoktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?
Geçmiş olsun canm inşallah bişeyin yoktur. Ama ihmale gelmez mutlaka doktora git bir baksın. En azından rahatlarsın. Ben 15 hafta dolaylarında pembemsi bir leke oldu bir kereliğine, doktora gittim bişey yok dedi. Çok geçmiş olsun bir an önce uğra doktora cnm.Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorumdoktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?
Amin inşallahKandilimiz mubarek olsun tatli annisler..Rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul etsin insallah..
Geçmiş olsun canım bilgim yok malesef ama başka dr a da olsa bir git görün kese etrafını kontrol ederlerKizlar merhaba
cnm ben saglikocaginda yaptirdm seker yuklemesini. Sabah aç karnima gittim kan aldilar. pesinden hemen glikozu içtim. Sonra eve geldim 1saat sonra tekrar gittim kan aldilar. Sende oyle yap istersen. Ertesi gun aile hekimi bakti sonuca. Bugunde doktoruma gosterdim. Bu arada 777gr olmus bizim küçük bey 33.48 cm iyi gidio galiba inş boyle devm eder.Ay ne güzel :) kurtulmuşsun sende bu şeker yükleme muhabbetinden benim en çok sinir olduğum bu konu işte hastanede Nasıl beklicem bakalımoğlum tam bir haydut kapalı ortamlarda içinden resmen bir canavar çıkıyor
Mrb gecmis olsun, bence doktoruna tlfnda da olsa ulasmaya calis durumunu anlat.. olmadi baska bi doktora gorun..Kizlar merhaba
Amin canim Allah razi olsun..insallah hepicigimiz sag salim vaktinde hayirla kavusalim yavrularimiza..Canım çok sevindim gözün aydın. Aynı şey benim bebeğimde de çıkmıştı. İlerleyen haftalarda düzeldi şükürler olsunAllah daha kötü şeyler göstermeden bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah
Maşallah kilosuna da boyunadacnm ben saglikocaginda yaptirdm seker yuklemesini. Sabah aç karnima gittim kan aldilar. pesinden hemen glikozu içtim. Sonra eve geldim 1saat sonra tekrar gittim kan aldilar. Sende oyle yap istersen. Ertesi gun aile hekimi bakti sonuca. Bugunde doktoruma gosterdim. Bu arada 777gr olmus bizim küçük bey 33.48 cm iyi gidio galiba inş boyle devm eder.
Canim ben de buna uygun kilayim sagol..Canim ben kendim nasil hacet namazi kiliyorum anlatayim..bazi kaynaklarda da bu sekilde bulabilirsin..1.rekatta fatihadan sonra 3 ayetel kursi,2. Rekatta fatihadan sonra ihlas felak nas okuyarak 2 rekat kiliyorum..sonra Tesbih cekerek Allah a hamd,selavat ve tevbe ediyorum..ardindan bircok kaynakta bulabilecegin hacet duasindan sonra Allah tan hacetimi istiyorum..biz istemek icin Rabbimizin kapisini calalim da insallah Rabbim dualarimizi kabul eder :))
Öğretmenim ben gebeliğin son ayinda gezebileceğimi hiç zannetmiyorum sıcaklardan dolayiilaç verdiyse şanslısın kuzum ne güzel yeterki zararı olmasın bebişe benimki ilgilenmedi pek uyuz doktor tez zamanda iyi olursun inşaAllah canım nikaha dinç gidersinhani ben görmedim sayfada mı paylaştın kuzum sağlık ocağına gittim işe geç geldim gezemedim topikte
ama çok güzel oluyor öyle düğüne gitmek tüm ilgi alaka sende falan bide hamilelikten mi nedir yüzünde nurlu nurlu oluyorkendimi övüyorum sanki bi düğünlerde yapıorum saçımı makyajımı ya ondan herhalde
ben durmam evde annemi alır çıkar gezerim sürekli zaten bebek alışverişine çıkmadım onu son zamana saklıorum Allah güç verirse inşaAllah o vakitte öyle geçeröğretmen misin öğrenci mi? öğretmenken neyse de öğrenciyken çekilmez herhalde yaa daracık sıralara sığamam ben bu halimle mesela
Bu arada kandiliniz mübarek olsun hatuncuklar
Sağol cnm inş hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. Araştır bakalim olursa iyi olur senin için. Yaramaz cocuk nasildr en iyi bilenlerdenm:)Maşallah kilosuna da boyunadainşallah sağlıkla kucagına alırsın ben yurt dışındayım labaratuvarda yapılıyor ama olursa Eger dediğin gibi yapmaya çalışacam çünkü mümkün deil oğlum durmaz kanı alsınlar sonra saat versinler geri döneyim diye
Canim ben de kapaliyim ve bu 4 dogumum insallah..ben sezeryan olacagim icin pijama takimi tercih ediyorum..uzerine de uzun bir sabahlik..sabahligim uzun kollu oldugu icin icime kisa kollu pijama da giyebilirim,malum aylardan agustos olacak insallah..gecen bir arkadasim da dogum yapti,basina su ketenimsi,kenarlari dantelli esarplardan yapmis.ben onun invee marka salini kullaniyorum,cok rahat yaz icin..onun bebegi de erkekti,mavi pijama mavi esarp yapmis cok hos olmus.ben de o esarplardan dusunuyorum insallah..bebege yuz ortusu olarak bile hos oluyor o esarplar..kızlarrrr tesettürlüyüm ve hastane de ne giyeceğim diye düşünüyorum tesettürlü olupda hastane de ne giyeceğine başına ne bağlayacağına kadar veren var ise fikir amaçlı paylaşabilir mi???
bu vesile ile hepimizin miraç kandili mübarek olsun rabbim bağışlananlardan eylesin inşaAllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?