2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
anneler e bebekte 400 liralık hediye çekim var 24 mayısa kadar kullanılabilir. 350 liraya satıyorum. özelden ulaşablrsiniz bizde bi cok alşverişini yaptk kızımın. alısveriş yapmak hiç bukadar keyifli olmamıştı

Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorum doktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Doktorun telefonu varsa ara yada bi hastaneye git istersen. İhmal etme derim ben. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim Dualarımız kabul olsun inşallah

Kızlar ya ileriki hafta olanlar bebekler kilo aldıkça daha yumuşak hatlı görünmeye başladı mı nasıl görünüyorlar ultrason resimleriniz var mı

Kızlar ya ileriki hafta olanlar bebekler kilo aldıkça daha yumuşak hatlı görünmeye başladı mı nasıl görünüyorlar ultrason resimleriniz var mı
Ultrasonda ben artık hiçbişey anlamıyorum 4d üstelik. Yüzünü gösterir durumdaysa renkliye geçip çıktı veriyor dr um, değilse kafa karın ve fl kemiklerini ölçüyo suyuna yerine rahim kasılması var mı ona bakıyo galiba ama bütün görünti yok artık baştaki gibi. Görsem de anlamıyom ben bişey

Bütün olarak nasıl göstermiyo? Ben 12 gün önce gitmiştim Dr a gayet bütün halinide gördüm nasıl yattığını gösterdi Dr :) daha randevuma var o Yüzden gören arkadaslar anlatsa azıcık

Detaylı ultrason canım prof.recep hasta 500tlye yaptırdık..

Canim butun organlara tek tek baktı dr.kalbi dört odacığına kadar gösterdi mesela.gerekli heryeri ölçüyor mesela bütün bunlar en az yarım saati buldu bizim

Canim ben 52yle hamile kaldim en son 65timkorkudan tartılamıyorum

Minnoşu merak ediyorum

Geçmiş olsun canım bilgim yok malesef ama başka dr a da olsa bir git görün kese etrafını kontrol ederler

Mrb gecmis olsun, bence doktoruna tlfnda da olsa ulasmaya calis durumunu anlat.. olmadi baska bi doktora gorun..
İnsallah bebeginde bir sorun yoktur cnm, icini ferah tut..

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize. Doktoruma telefonla ulastim once erken dogumdan suphelendi ve gormek istedi. Biz de gittik ama cok sukur hersey normal gorundu ultrasonda. Rahimagzinda acilma falan yokmus. Kanama icin yorgunluktan olabilir normaldir dedi.
Herkese hayirli kandiller

Bütün olarak nasıl göstermiyo? Ben 12 gün önce gitmiştim Dr a gayet bütün halinide gördüm nasıl yattığını gösterdi Dr :) daha randevuma var o Yüzden gören arkadaslar anlatsa azıcık
Valla bilmiyom youtube da haftasına göre ultrason videoları var ordan da bakabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…