- 29 Aralık 2015
- 20
- 7
- 6
- 34
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Doktorun telefonu varsa ara yada bi hastaneye git istersen. İhmal etme derim ben.Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorumdoktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?
Ultrasonda ben artık hiçbişey anlamıyorum 4d üstelik. Yüzünü gösterir durumdaysa renkliye geçip çıktı veriyor dr um, değilse kafa karın ve fl kemiklerini ölçüyo suyuna yerine rahim kasılması var mı ona bakıyo galiba ama bütün görünti yok artık baştaki gibi. Görsem de anlamıyom ben bişeyKızlar ya ileriki hafta olanlar bebekler kilo aldıkça daha yumuşak hatlı görünmeye başladı mı nasıl görünüyorlar ultrason resimleriniz var mı
Bütün olarak nasıl göstermiyo? Ben 12 gün önce gitmiştim Dr a gayet bütün halinide gördüm nasıl yattığını gösterdi Dr :) daha randevuma var o Yüzden gören arkadaslar anlatsa azıcıkUltrasonda ben artık hiçbişey anlamıyorum 4d üstelik. Yüzünü gösterir durumdaysa renkliye geçip çıktı veriyor dr um, değilse kafa karın ve fl kemiklerini ölçüyo suyuna yerine rahim kasılması var mı ona bakıyo galiba ama bütün görünti yok artık baştaki gibi. Görsem de anlamıyom ben bişey
Detaylı ultrason canım prof.recep hasta 500tlye yaptırdık..Herkesee mrb arkadaslar, nete pek girme firsati bulamiyorum. Stresli durumlar tepemde dönüp duruyor..
Cuma günü doktor randevumuz vardi ultrasondan bakti gelisimle ilgili hersey normal cok sükür. Ama doktorumuz organ taramasi yaptirmamizi istedi..
Sizler organ taramasi yaptirdiniz mi? Organ taramasi dedigimiz detayli ultrason mu yoksa baska birsey mi? Ne kadar suruyor? Ozelde giden varsa fiyatlar nasil ?
Canim butun organlara tek tek baktı dr.kalbi dört odacığına kadar gösterdi mesela.gerekli heryeri ölçüyor mesela bütün bunlar en az yarım saati buldu bizimTesekkur ederm hepimize saglikli gunler olsn insallah..
Doktorum organ taramasi yaptir dedi, devlete yonlendrdi.. kendisi de bakti aslinda ama bi de baska bi gozle de bakalim gozden bisey kacmasn dedi. Sanirim bn biraz evhamliyim diye...
Bende netten organ taramasi diye arastirayim dedim. Detayli yada ayrintili ultrason cikiyor hep. Foruma da baktim 30dk -45 dk falan suruyor demis cogu arkadas.. ben ikili testle brlikte yaptrdim ayrintili ultrasonu devlette.. ama sadece 5 dk surdu... yine boyle mi olacak.. 5dk da bastan savma mi yapiyor yada 45 dk neden uzun suruyor??
Canim ben 52yle hamile kaldim en son 65timSlm kızlar. 24. haftadayım. Gebe kalmadan önce 62,5 kiloydum. şimdi 68,5 kilo olmuşum, 6 kilo almışım şuana kadar. sanırım fazla almışım ve moralim bozuluyor. hergün yürüyüşte yapıyorum ve gene kilo aldım. Sizde nasıl kaç kilo aldınız?
Minnoşu merak ediyorumMerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bende sabah doktora gittim hem kontrolum vardı hemde şeker yuklemesi yapıldı 75 lik yüklediler bana 2saat kaldım hastanede çok sıkıcıydı zaman geçmek bilmedi inşallah şekerim iyi çıkar bidaha gerek kalmaz kizimda pek keyifliydi bağdaş kurmuştu bacaklarınıyuzunude dönmedi bize yandan gorebildik 705 gr olmuş minnosum resminide aticam birazdan teyzeleri
zararlı canım kullanma sakınKızlar bide tüy dökücü krem hamilelikte Zararlı mı?
güzelliğe bak, maşallah
Zararlı bende almıştım ama içindeki bir madde Bebek için risk taşıyor o yüzden bende kullanmadımKızlar bide tüy dökücü krem hamilelikte Zararlı mı?
Maşallah bebeğine
Oy cok tatlı maşallah buruna bak
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda doktora gitmeye çalış merakta kalma ne olur ne olmaz. Benim kahverengi lekelenmem olmadı ama 20. hafta civarı kırmızı bi lekelenme oldu bi defaya mahsus bi damardan gelmiş olduğunu düşündü doktorum bebekle ya da rahimle ilgili bir sorun yoktu. Önemli bir anlamı olabilir de olmayabilir de en iyi doktorun bilir bence yine gitmeye çalış.
Geçmiş olsun canm inşallah bişeyin yoktur. Ama ihmale gelmez mutlaka doktora git bir baksın. En azından rahatlarsın. Ben 15 hafta dolaylarında pembemsi bir leke oldu bir kereliğine, doktora gittim bişey yok dedi. Çok geçmiş olsun bir an önce uğra doktora cnm.
Geçmiş olsun canım bilgim yok malesef ama başka dr a da olsa bir git görün kese etrafını kontrol ederler
Mrb gecmis olsun, bence doktoruna tlfnda da olsa ulasmaya calis durumunu anlat.. olmadi baska bi doktora gorun..
İnsallah bebeginde bir sorun yoktur cnm, icini ferah tut..
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Doktorun telefonu varsa ara yada bi hastaneye git istersen. İhmal etme derim ben.İyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim Dualarımız kabul olsun inşallah
cok tatlı maşşallah canım..
Valla bilmiyomBütün olarak nasıl göstermiyo? Ben 12 gün önce gitmiştim Dr a gayet bütün halinide gördüm nasıl yattığını gösterdi Dr :) daha randevuma var o Yüzden gören arkadaslar anlatsa azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?