2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ben 52yle hamile kaldim en son 65timkorkudan tartılamıyorum
Hay maşallah :)) dikkat et canım ya, valla kilo bazen bela oluyor insan veremiyor bir türlü :)
Maşallah çok tatlı bir bebiş olur :) Allah sağlık sıhhat versin inşallah

Şükürler olsun cnm güzel bir haberdi fakat yorma kendini dikkat et canım. doktorunn dediklerini uygula inşallah sıkıntı yaşamazsın bir daha :) tekrardan geçmiş olsun.

Dualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bugün 5. Günü kızımın, inşallah Zamanla daha iyi olacak, dualrınızla
Sadece bir kere girebildim yanına
Camdan izliyorum ellerini bacaklarını oynatıyor, günde 2 kez gidiyoruz
Sütüm arttı şükür biriktiyorum kızım gelince emziricem bol bol inşallah
İki gündür anne sütü verilmeye başlanmış
Ben güçlüyüm kızım da güçlü inşallahKandil'iniz mübarek olsun
Bu mübarek gece de kızıma da dua edin inşallah
Öpüyorum sizleri ve Melek'lerinizi
Rabb'im hayırla sağlıcakla vaktiyle kavuşmak nasip etsin inşallah

ohhhh maşallah maşallah çok güzel haber. İnşallah sağlıklı bir şekilde çıkar bebişin kuvezden canım. ne güzel sütünüde biriktirip bol bol içsin bebiş ve güçlensin :) böyle güzel haberlerini bekliyoruz ve dualarımızı esirgemiyoruz güven bizlere.

çok iyi bir haber bu, anne sütü alıyorsa herşey yolunda demektir çok şükür

Canim benim yaaa.cok guzel haberler bunlar.Rabbim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine yavrunla seni birbirinize bagislasin insallah.en kisa zamanda saglikla evinize gidin..Allah a emanet olun :))

Dualarımız masalla inşallah en kısa zamanda toparlanır annesi gibi güçlü maşallah ona .. Rabbim onu sana bağışlasın sütün de artmış bol bol sakla yanına da götür ohhh missss yarasın şifa olsun kuzuya dualarım sizinle ve bebeğinle umarım sağlıcakla eve gittiğiniz günüde görürsün gittiğinde kocamannnnn sevgilerimizi ilet annesi kendine de çok iyi bak

Kizlar merhaba
26+2 gunluk hamileyim. Bugun ilk kez kahverengi lekelenmem olmus ben isteyken. Simdi farkettim ve yatiyorum doktorum da il merkezinde. Bulundugum yerde gidebilecegim doktor yok. Bu donemde benzer bir durum yasayan var mi aranizda?
Geçmiş olsun dinlen. Bol bol benim ilk Zaman'lar olmuştu kendini çok yorma ağır taşıma çok uzun süre ayakta kalma bol bol su iç kısa sürede kesilir lekelenme

Maşallah cok sevindim özellikle anne sütüyle beslenmesine daha cok sevindim. Rabbim öyle guzel yaratmis ki annesinin sütü bile bebeğe göre degisim gosteriyomus. Mesela erken dogan bi bebegin yag kalsiyum gereksinimi normal doğandan daha fazla olacagi için annenin sütünün icerigi o sekilde degisiyomus. Bool bol su ic dinlen ve canini hic biseye sıkma Allah yardimcin olsun. Rabbim seni de bizleri de kavustursun yavrularimiza.

Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye

Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye

Canım çok geçmiş olsun kırık çatlak durumun nedir, nasıl oldu. Kendine dikkat et

Paça çorbası iç bol bol iyi gelir inşallah , Allah yavrularımızı korusun,

Allah şifa versin tedavisinin kolaylaştırsın inşallah en kısa sürede sağlığına evine kavuşur

doğum doktoruıun dediyse rahatlıkla içebilirsin kuzum o zaman öksürük biraz devam edr kuzum benim iki ay oldu geceleri hala öksürüyorum gördüm kuzum sonradan elbiseni eminim çok yakışmıştır göbüşüne her gören sevmeye kalkar göbüşünü artık

Öğretmenim ben gebeliğin son ayinda gezebileceğimi hiç zannetmiyorum sıcaklardan dolayi
benim öğretmen arkadaşım 2 ay kala ayrıldı 32ci haftasında yani mecburum demişti son 2 ayı evde geçti sizde öyle mi bilmiorum tabi 41.hafta zorla geldi bebiş annesini çok bekletti sonunda sezeryana girmek zorunda kaldı.. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul bi türlü ısınamadı yağmurlu bulutlu rüzgarlı benim gibi karışık yaz gelmicek sanki

Cnm bnmm insallah dularimiz sizinle saglicakla evinize geleceksiniz yavrunla ben inaniyorum bak anne sutune de baslamislar gidisat iyi cok sukur daha da iyi olur masal imiz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…