2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah ın izniyle kavuşcan sende kızına Rabbim sabır versin sana dualarımız sizinle

Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Cnm çok geçmiş olsun. Bebişin iyi olsunda sen kendine bakarsın sana bişey olmaz :) Beslenmene dikkat et bir an önce bebbiş için toparklanman gerek. Allah şifa versin.

günaydın hanımlar
Forever07 canım bu mübarek üç aylar hürmetine Rabbim sana ve Masal a sağlık sıhhat afiyet versin. Tugbarecep12 çok geçmiş olsun. doğuma kadar ayağa kalkarsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun kırık çatlak durumun nedir, nasıl oldu. Kendine dikkat et

Paça çorbası iç bol bol iyi gelir inşallah , Allah yavrularımızı korusun,
Çok saol film çekmedi dr hmileyim diye ama çatlak olabilir kirikta olabilir dedi o yüzden alçıya aldilar

Cnm çok geçmiş olsun. Bebişin iyi olsunda sen kendine bakarsın sana bişey olmaz :) Beslenmene dikkat et bir an önce bebbiş için toparklanman gerek. Allah şifa versin.
Şükür kızım iyi ayyy çok korktum yaa o iyi olsunfa kendimi dusunmuyom

çok sevindim canım. daha da iyi olacak inşallah. Rabbim bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah

İyi haberini duyduğuma sevindim. Maşallah kızına Bizi habersiz bırakma yine yaz olur mu?

Ben de oyle dusundm iciyorm ilacimi canm

Evet guzel bi elbise oldu yani simli kumasi cok hosuma gitti hem sade hem tarz

Forever07 canm dualarimiz seninle Allahin izniyle sagliklica donersiniz insallah evinizee kizinin o kipirtisi bile ne tatlidir simdi canm yaaa minik bebegine Allah bol saglik uzun omur versn insallahh.. Ohoo o butun sutlerini tuketecek hayirlisiylaa.. Guzel haberlerini bekliyoruz canm

Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye

Günaydın kızlar,

Çok geçmiş olsun,ucuz kurtarmışsın diyelim. Bunada şükür. Çok dikkat edelim kendimize,az kaldı inşallah.

Forever07 daha sık güzel haberler aliriz insallah senden.çok mutlu oldum

Tugbarecep12 çok geçmiş olsun nasıl dustun

anatkh018 aynen yaa ıslak istanbul ..yagmur berekettir, yazın çok sıcak olacak vs ama havalar isinsin, icimizi ısıtacak bahar havası geri gelsin

Günaydın kızlar

bu sabah tersimden mi kalktım nedir pek keyifsizim nasıl geçecek bugün işte hiç bilmiyorum

Forever07 canım gözün aydın, maşallah güzel kızına inşallah daha da güçlenecek bebişin, kucağında evinize döneceksiniz

çok geçmiş olsun, elma yemek kemiklere çok iyi geliyor, kırık çatlak için birebir, bir de paça tabii kısa zamanda iyileirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…