Allah ın izniyle kavuşcan sende kızına Rabbim sabır versin sana dualarımız sizinleDualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bugün 5. Günü kızımın, inşallah Zamanla daha iyi olacak, dualrınızla
Sadece bir kere girebildim yanına
Camdan izliyorum ellerini bacaklarını oynatıyor, günde 2 kez gidiyoruz
Sütüm arttı şükür biriktiyorum kızım gelince emziricem bol bol inşallah
İki gündür anne sütü verilmeye başlanmış
Ben güçlüyüm kızım da güçlü inşallahKandil'iniz mübarek olsun
Bu mübarek gece de kızıma da dua edin inşallah
Öpüyorum sizleri ve Melek'lerinizi
Rabb'im hayırla sağlıcakla vaktiyle kavuşmak nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun canımKızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Canim cok gecmis olsun. Bebeginde bir sey olmamasina sevindim. Senin icin uzuldum. Allah kolaylik versin. Sindi senin icin daha zor bi surec basladi.Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Cnm çok geçmiş olsun. Bebişin iyi olsunda sen kendine bakarsın sana bişey olmaz :) Beslenmene dikkat et bir an önce bebbiş için toparklanman gerek. Allah şifa versin.Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Çok saol film çekmedi dr hmileyim diye ama çatlak olabilir kirikta olabilir dedi o yüzden alçıya aldilarCanım çok geçmiş olsun kırık çatlak durumun nedir, nasıl oldu. Kendine dikkat et
Paça çorbası iç bol bol iyi gelir inşallah , Allah yavrularımızı korusun,
Şükür kızım iyi ayyy çok korktum yaa o iyi olsunfa kendimi dusunmuyomCnm çok geçmiş olsun. Bebişin iyi olsunda sen kendine bakarsın sana bişey olmaz :) Beslenmene dikkat et bir an önce bebbiş için toparklanman gerek. Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda acil sifalar versinKızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
çok sevindim canım. daha da iyi olacak inşallah. Rabbim bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallahDualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canim dikkat et kendineKızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Dualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Çok saol film çekmedi dr hmileyim diye ama çatlak olabilir kirikta olabilir dedi o yüzden alçıya aldilar
Çok geçmiş olsun cnm iyisin inşKızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Canim cok gecmis olsun..nasil,nerden dustun?Allah korumus canim ya..Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
doğum doktoruıun dediyse rahatlıkla içebilirsin kuzum o zamanöksürük biraz devam edr kuzum benim iki ay oldu geceleri hala öksürüyorum gördüm kuzum sonradan elbiseni eminim çok yakışmıştır göbüşüne her gören sevmeye kalkar göbüşünü artık
benim öğretmen arkadaşım 2 ay kala ayrıldı 32ci haftasında yani mecburum demişti son 2 ayı evde geçti sizde öyle mi bilmiorum tabi 41.hafta zorla geldi bebiş annesini çok bekletti sonunda sezeryana girmek zorunda kaldı..nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul bi türlü ısınamadı yağmurlu bulutlu rüzgarlı benim gibi karışık yaz gelmicek sanki
Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?