Ben de oyle dusundm iciyorm ilacimi canm
Evet guzel bi elbise oldu yani simli kumasi cok hosuma gitti hem sade hem tarz
Forever07 canm dualarimiz seninle Allahin izniyle sagliklica donersiniz insallah evinizee kizinin o kipirtisi bile ne tatlidir simdi canm yaaa minik bebegine Allah bol saglik uzun omur versn insallahh.. Ohoo o butun sutlerini tuketecek hayirlisiylaa.. Guzel haberlerini bekliyoruz canm
şuan acayip yağmur var şantiyede olduğum için yağmur yağmasını istiyorum tabi toz topraktansa yağmuru tercih ederim ama hava çok soğudu ya kemiklerim üşüyor resmen ne giyceğimiz şaşırdık vallaForever07 daha sık güzel haberler aliriz insallah senden.çok mutlu oldum
Tugbarecep12 çok geçmiş olsun nasıl dustun
anatkh018 aynen yaa ıslak istanbul ..yagmur berekettir, yazın çok sıcak olacak vs ama havalar isinsin, icimizi ısıtacak bahar havası geri gelsin
Çok geçmiş olsun, iyi bak kendine, bol bol dinlenKızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
günaydın tek deeğilsinGünaydın kızlar
bu sabah tersimden mi kalktım nedir pek keyifsizim nasıl geçecek bugün işte hiç bilmiyorum
Kızlar ya ileriki hafta olanlar bebekler kilo aldıkça daha yumuşak hatlı görünmeye başladı mı nasıl görünüyorlar ultrason resimleriniz var mı
Dualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bugün 5. Günü kızımın, inşallah Zamanla daha iyi olacak, dualrınızla
Sadece bir kere girebildim yanına
Camdan izliyorum ellerini bacaklarını oynatıyor, günde 2 kez gidiyoruz
Sütüm arttı şükür biriktiyorum kızım gelince emziricem bol bol inşallah
İki gündür anne sütü verilmeye başlanmış
Ben güçlüyüm kızım da güçlü inşallahKandil'iniz mübarek olsun
Bu mübarek gece de kızıma da dua edin inşallah
Öpüyorum sizleri ve Melek'lerinizi
Rabb'im hayırla sağlıcakla vaktiyle kavuşmak nasip etsin inşallah
şifa olsun bende yarın kontrole gidicem çok heyecanlıyım oğluşumu özledim valla gidim de azcık göreyim diye saatleri saymaya başladımgüzel haberlerle dönerim inşaAllah
şuan acayip yağmur var şantiyede olduğum için yağmur yağmasını istiyorum tabi toz topraktansa yağmuru tercih ederim ama hava çok soğudu ya kemiklerim üşüyor resmen ne giyceğimiz şaşırdık valla
inşaAllah kuzum inşaAllah benden sonra sen gidion demek bi ay oldu ya geçen ay 5iydi yine bana yarın 2 haftada bi gel dese artık ya gerçekten merak edio insanSagol canm sagoll
Amin insallah canm guzel haberlerle gelirsn insallah
Ozluyo kiz insannn..
Ay ben de cuma gidecem bu sefer ara sık oldu ama rapor için gitmem gerekk..
Merhaba tatlis anneler.cok sevincliyim bugun..tam 1 ay once bebisimin beyninde 8 mm olan kisti cok sukur bugun radyolog tarafindan gorulemedi..yani yok olmus insallah..kendi doktor kontrolume daha 2 hafta vardi,dayanamadim detayli ultrasona bakan doktoruma gittim..sagolsun bir guzel inceledi ve gorunmedigini soyledi.Allah hayirli haberler bekleyen herkesin hayirli guzel haberler almasini nasip etsin insallah
Günaydın annişler. Ağustos annelerinden bir tanıdığım 26. haftada doğum yaptı adı aysegül onun ve bebeği için de dua eder misiniz? Erken doğum riski varmıs zaten. Lekelenme oluyormus zaten arada. 2 gün önce sancıyla hastaneye gitmiş ve sabahına normal doğumla doğmuş bebeği.
Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Albende de o kadar 58 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum doktor kızdı bana :)Canim ben 52yle hamile kaldim en son 65timkorkudan tartılamıyorum
Onların yasağını da yerizAlbende de o kadar 58 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum doktor kızdı bana :)hamurişi yasak, pirinç, tatlı tuzlu herşey yasak.
Ben bu ay 1 kilo almıştım hayret ettimAlbende de o kadar 58 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum doktor kızdı bana :)hamurişi yasak, pirinç, tatlı tuzlu herşey yasak.
Albende de o kadar 58 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum doktor kızdı bana :)hamurişi yasak, pirinç, tatlı tuzlu herşey yasak.
Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
inşaAllah kuzum inşaAllah benden sonra sen gidion demek bi ay oldu ya geçen ay 5iydi yine bana yarın 2 haftada bi gel dese artık ya gerçekten merak edio insan
Slm sicak agustosun tatli annisleri hemn gunun sorusunu soruyorum :) akintiniz artti mi kizlar bu ay itibariyle benim bu bi haftadir acayip artii zaten suyum az her akintiyi ona yorar oldum ama degil sanki daha kivamli seffaf ya da acik sari gibi gelio
Bende akıntı nerdeyse hiç olmuyo sadece çok yorulup suyuda az içersem koyu sarımsı bi akıntım geliyo onu farkettimSlm sicak agustosun tatli annisleri hemn gunun sorusunu soruyorum :) akintiniz artti mi kizlar bu ay itibariyle benim bu bi haftadir acayip artii zaten suyum az her akintiyi ona yorar oldum ama degil sanki daha kivamli seffaf ya da acik sari gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?