2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

şifa olsun bende yarın kontrole gidicem çok heyecanlıyım oğluşumu özledim valla gidim de azcık göreyim diye saatleri saymaya başladım güzel haberlerle dönerim inşaAllah
şuan acayip yağmur var şantiyede olduğum için yağmur yağmasını istiyorum tabi toz topraktansa yağmuru tercih ederim ama hava çok soğudu ya kemiklerim üşüyor resmen ne giyceğimiz şaşırdık valla

Kızlar ya ileriki hafta olanlar bebekler kilo aldıkça daha yumuşak hatlı görünmeye başladı mı nasıl görünüyorlar ultrason resimleriniz var mı

cnm bu cmtesı gıtmıstık elımde bı goruntu yok ama bıldıgın bebek gıbıydı yuzu hatta gulumsuyordu yandakı ultrason 23. haftaya aıt orda bıle koltuk altı dırsegı mınık gobegı koca dudaklarıyla gayet net.

tanımıyorum ya hergun aklımdasın valla umarım tez zamanda sag salım halıyle kucagına alır da bızzat emzırırsın! bır saglık sorunu yoktur ve hıc de karsılasmazsınız ınsallahhhh! allah yardımcın olsun cnm! optum ıkınızı de..

Sagol canm sagoll
Amin insallah canm guzel haberlerle gelirsn insallah
Ozluyo kiz insannn..
Ay ben de cuma gidecem bu sefer ara sık oldu ama rapor için gitmem gerekk..

Sagol canm sagoll
Amin insallah canm guzel haberlerle gelirsn insallah
Ozluyo kiz insannn..
Ay ben de cuma gidecem bu sefer ara sık oldu ama rapor için gitmem gerekk..
inşaAllah kuzum inşaAllah benden sonra sen gidion demek bi ay oldu ya geçen ay 5iydi yine bana yarın 2 haftada bi gel dese artık ya gerçekten merak edio insan

Çok şükür canım, çok sevindim. Allahım sağlık versin inşallah.

Allahım bebişi anneciğine bağışlasın inşallah.

Ay maşallaaahhh, pek tatlı minnoş

Canım benim ne güzel senin sütüne başlaması, ne güzel senin güçlü olman. İnşallah kucağında emzireceğin günlere eriştirsin rabbim.

Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye

Geçmiş olsun arkadaşım, paça çorbası demiş arkadaşlari benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Kendine iyi bak ki bebiş de iyi olsun annesi.

Albende de o kadar 58 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum doktor kızdı bana :) hamurişi yasak, pirinç, tatlı tuzlu herşey yasak.

Ben de 12 kilo aldım şimdiye kadar. Doktor çok kızıyor, ama kendime de engel olamıyorum. Valla hem vicdan azabı çekiyorum, hem de iştahıma engel olamıyorum. Napsak acaba yaaa??

Forever07 cnm çok sevindim inşallah daha iyi olacak bebisin çabuk toparlicak Allahın izniylesende yemene icmene dikkat et sütun bol olsun cnm

senden böyle haberler almak inan bizi de çok mutlu ediyor. sen güçlü ol hep kızın da hissediyordur eminim.. Güçlenmeye devam edecek ve hastaneden çıktık dediğin günü de burdan okuyacağız inşallah..

Slm sicak agustosun tatli annisleri hemn gunun sorusunu soruyorum :) akintiniz artti mi kizlar bu ay itibariyle benim bu bi haftadir acayip artii zaten suyum az her akintiyi ona yorar oldum ama degil sanki daha kivamli seffaf ya da acik sari gibi gelio

inşaAllah kuzum inşaAllah benden sonra sen gidion demek bi ay oldu ya geçen ay 5iydi yine bana yarın 2 haftada bi gel dese artık ya gerçekten merak edio insan

Evet benm de gecen seferler oyleydi ama bu sefer erken olduu.. Kiz dur iki haftada bir icin daha kucuguz sanki degil miyz ay bilemedm o kadr yaklastik miii dogumaaa son haftalar zaten her hafta iki gunde bir falan artk hayirlisii..

Benm de artti sanki canm.. Gerci hep coktu masallah biraz kivamli sarimsi bi sey genelde bazen beyaz ne bilm oyle

Bende akıntı nerdeyse hiç olmuyo sadece çok yorulup suyuda az içersem koyu sarımsı bi akıntım geliyo onu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…