Henüz erken 7. Aydan sonra 3 hafta 8.aydan sonra sanki 2 hafta gibi bişeydi sanki ki bizim 7. Ay 30 haftalık oluyo bilemedim ki keşki sık sık çağırsalar nerdeeeee :) ben 20 sinde gidicem o zaman anca 26 oluyorum sanırım sonrası içinde bi 1 ay bekliyo beniEvet benm de gecen seferler oyleydi ama bu sefer erken olduu.. Kiz dur iki haftada bir icin daha kucuguz sanki degil miyz ay bilemedm o kadr yaklastik miii dogumaaason haftalar zaten her hafta iki gunde bir falan artk hayirlisii..
Aynen cnm benim oldu bitti hep akintm vardi zaten hamilelikte iyice artti artik enfeksiyondan mi dicem gunde 4lt ye yakin su iciom enfeksiyonu falan yok etmesi lazimBenm de artti sanki canm.. Gerci hep coktu masallahbiraz kivamli sarimsi bi sey genelde bazen beyaz ne bilm oyle
Aynen cnm benim oldu bitti hep akintm vardi zaten hamilelikte iyice artti artik enfeksiyondan mi dicem gunde 4lt ye yakin su iciom enfeksiyonu falan yok etmesi lazim
Slm sicak agustosun tatli annisleri hemn gunun sorusunu soruyorum :) akintiniz artti mi kizlar bu ay itibariyle benim bu bi haftadir acayip artii zaten suyum az her akintiyi ona yorar oldum ama degil sanki daha kivamli seffaf ya da acik sari gibi gelio
Ayy benim karnim basketbol topu gibi oldu sepsert normaldir diye düşünüyordum değilmi kibu akıntı sorunu bendede çok fazlalaştı , yeşilimsi , sarımsı bir akıntı çok yoğun gelmeye başladı.doktor bol su iç dedi ama içiyorum 2 lt ve üzeri ama daha çok artıyor sanki. normaldir umuyorum. bi sorun çıkmaz ilerde. dün akşam da bi sertleşti karnım taş gibi , hem bebeğim kasıldı hem ben iyi değildim. bu gün de aynı olursa akşam acile gidicem. sizlerdede oluyor mu bu karın sertleşmesi ??
canım benim yok her zamanki gibi bir değişiklik yokSlm sicak agustosun tatli annisleri hemn gunun sorusunu soruyorum :) akintiniz artti mi kizlar bu ay itibariyle benim bu bi haftadir acayip artii zaten suyum az her akintiyi ona yorar oldum ama degil sanki daha kivamli seffaf ya da acik sari gibi gelio
bence yaklaştık kuzum doğuma hazırla kendiniEvet benm de gecen seferler oyleydi ama bu sefer erken olduu.. Kiz dur iki haftada bir icin daha kucuguz sanki degil miyz ay bilemedm o kadr yaklastik miii dogumaaason haftalar zaten her hafta iki gunde bir falan artk hayirlisii..
Kızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
bu akıntı sorunu bendede çok fazlalaştı , yeşilimsi , sarımsı bir akıntı çok yoğun gelmeye başladı.doktor bol su iç dedi ama içiyorum 2 lt ve üzeri ama daha çok artıyor sanki. normaldir umuyorum. bi sorun çıkmaz ilerde. dün akşam da bi sertleşti karnım taş gibi , hem bebeğim kasıldı hem ben iyi değildim. bu gün de aynı olursa akşam acile gidicem. sizlerdede oluyor mu bu karın sertleşmesi ??
Kızlar merhabalar. Benim hafta sonundan beri belimin sol tarafı inanılmaz ağrıyor. Öyleki yürümekte bile zorlanıyorum cız cız batıyor.Voltaren merhem sürüyorum sabah akşam banamısın demedi. Birde gün boyu masa başı çalışıyorum oturmaktan olabilir mi bilemiyorum. Benim gibi bu şekilde bel ağrısı çeken var mı kızlar bu konuda ne yapabilirim sizce acaba rapor alıp dinlensem geçer mi onuda bilemedim birde acaba benim belim hamilelikten mi yoksa incittimde ondan mı ağrıyor anlayamadım
Ben bir hafta masa başı bir hafta normal yarı aktif çalışıyorum oturarak çalıştığım akşamlar çok bel Ağrı'm oluyor hatta sırtım da.ben ona bağlıyorumKızlar merhabalar. Benim hafta sonundan beri belimin sol tarafı inanılmaz ağrıyor. Öyleki yürümekte bile zorlanıyorum cız cız batıyor.Voltaren merhem sürüyorum sabah akşam banamısın demedi. Birde gün boyu masa başı çalışıyorum oturmaktan olabilir mi bilemiyorum. Benim gibi bu şekilde bel ağrısı çeken var mı kızlar bu konuda ne yapabilirim sizce acaba rapor alıp dinlensem geçer mi onuda bilemedim birde acaba benim belim hamilelikten mi yoksa incittimde ondan mı ağrıyor anlayamadım
annem kuzenlerim hep uzakta yakın olsalar güzel olabilirdi. İstanbulda sadece eşimin akrabaları var.merhaba kızlarrrr, baby shower yapıcak olan var mı aranızda? nasıl bırsey yapıcaksınız ve ne zaman yapmak lazım hazıran bası dıyorum erken mı gec mı bılemedım... benım pek hevesım yoktu ama 4 kız kardesım var ve benden heveslıler ılk yıgenlerı dıye
Humana still tea iç sutunu arttırsınnnDualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bugün 5. Günü kızımın, inşallah Zamanla daha iyi olacak, dualrınızla
Sadece bir kere girebildim yanına
Camdan izliyorum ellerini bacaklarını oynatıyor, günde 2 kez gidiyoruz
Sütüm arttı şükür biriktiyorum kızım gelince emziricem bol bol inşallah
İki gündür anne sütü verilmeye başlanmış
Ben güçlüyüm kızım da güçlü inşallahKandil'iniz mübarek olsun
Bu mübarek gece de kızıma da dua edin inşallah
Öpüyorum sizleri ve Melek'lerinizi
Rabb'im hayırla sağlıcakla vaktiyle kavuşmak nasip etsin inşallah
Canım aynısı geçen sene yengeme olmuştu. Oda fizik tedaviye gitti en son o doktor buldu. Sende önce kendi doktoruna sor olmazsa fizik tedaviye gitKızlar merhabalar. Benim hafta sonundan beri belimin sol tarafı inanılmaz ağrıyor. Öyleki yürümekte bile zorlanıyorum cız cız batıyor.Voltaren merhem sürüyorum sabah akşam banamısın demedi. Birde gün boyu masa başı çalışıyorum oturmaktan olabilir mi bilemiyorum. Benim gibi bu şekilde bel ağrısı çeken var mı kızlar bu konuda ne yapabilirim sizce acaba rapor alıp dinlensem geçer mi onuda bilemedim birde acaba benim belim hamilelikten mi yoksa incittimde ondan mı ağrıyor anlayamadım
Kızlar merhabalar. Benim hafta sonundan beri belimin sol tarafı inanılmaz ağrıyor. Öyleki yürümekte bile zorlanıyorum cız cız batıyor.Voltaren merhem sürüyorum sabah akşam banamısın demedi. Birde gün boyu masa başı çalışıyorum oturmaktan olabilir mi bilemiyorum. Benim gibi bu şekilde bel ağrısı çeken var mı kızlar bu konuda ne yapabilirim sizce acaba rapor alıp dinlensem geçer mi onuda bilemedim birde acaba benim belim hamilelikten mi yoksa incittimde ondan mı ağrıyor anlayamadım
annem kuzenlerim hep uzakta yakın olsalar güzel olabilirdi. İstanbulda sadece eşimin akrabaları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?