2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet benm de gecen seferler oyleydi ama bu sefer erken olduu.. Kiz dur iki haftada bir icin daha kucuguz sanki degil miyz ay bilemedm o kadr yaklastik miii dogumaaa son haftalar zaten her hafta iki gunde bir falan artk hayirlisii..
Henüz erken 7. Aydan sonra 3 hafta 8.aydan sonra sanki 2 hafta gibi bişeydi sanki ki bizim 7. Ay 30 haftalık oluyo bilemedim ki keşki sık sık çağırsalar nerdeeeee :) ben 20 sinde gidicem o zaman anca 26 oluyorum sanırım sonrası içinde bi 1 ay bekliyo beni

Benm de artti sanki canm.. Gerci hep coktu masallah biraz kivamli sarimsi bi sey genelde bazen beyaz ne bilm oyle
Aynen cnm benim oldu bitti hep akintm vardi zaten hamilelikte iyice artti artik enfeksiyondan mi dicem gunde 4lt ye yakin su iciom enfeksiyonu falan yok etmesi lazim

bu akıntı sorunu bendede çok fazlalaştı , yeşilimsi , sarımsı bir akıntı çok yoğun gelmeye başladı. doktor bol su iç dedi ama içiyorum 2 lt ve üzeri ama daha çok artıyor sanki. normaldir umuyorum. bi sorun çıkmaz ilerde. dün akşam da bi sertleşti karnım taş gibi , hem bebeğim kasıldı hem ben iyi değildim. bu gün de aynı olursa akşam acile gidicem. sizlerdede oluyor mu bu karın sertleşmesi ??

Ayy benim karnim basketbol topu gibi oldu sepsert normaldir diye düşünüyordum değilmi ki sabah kahvaltıdan önce cok hafif yumuşuyor ondan sonra acayip sert

canım benim yok her zamanki gibi bir değişiklik yok

Evet benm de gecen seferler oyleydi ama bu sefer erken olduu.. Kiz dur iki haftada bir icin daha kucuguz sanki degil miyz ay bilemedm o kadr yaklastik miii dogumaaa son haftalar zaten her hafta iki gunde bir falan artk hayirlisii..
bence yaklaştık kuzum doğuma hazırla kendini en fazla 3 hafta der gibi geliyor bu sefer gerçi sağlık ocağındaki randevum nerdeyse 2 ay sonrası 35ci hafta bitimine doğru verdi günü o zaman o ağırlıkla nasıl giderim bilmiyorum

Pazar gecesi benimde aynı sorunum oldu,pazartesi tüm gün devam etti,pazartesi gecesi resmen sertlik uyutmadı. Geberiyorum sandım. Gaz sıkışması olabilir dikkat edelim. İlla yediklerimizden değil,havalarda bir limonu gidiyor. Büyük ihtimal ayaklarımdan üşüttümde böyle yaptı bana. Ama kıvrandım resmen çok kötüydü. Bebeğin hareketlerini de hissettiğim için evham yapmadım. Ama hareketsiz olsaydı kesin doktora gidicektim. Birde ara ara göbek deliğimin etrafı çok sızlıyor. Resmen canım yanıyor.

yakında şafak sayarken illerden başlarız. 81 e ne kaldı ki şurada?
bende de akıntı çoktu ve kaşıntı vardı. fitil verdi dr, geçti gibi şükür.
karın sertleşmesi uzun sürüyorsa dr a sormakta fayda var.

Kızlar o karın sertleşmesi herkeste oluyor endişelenmeyin. Benim araştırdığım kadarıyla bebek kendini topladığı için yada ayağını falan bastrdığı için oluyomuş.. Bendede çok oluyo hatta hemn hemn hergun. Zaten aynı yerden bebeğimin tekmesini de hissediyorum ve bebek hareketinden olduğu kesin.

Kızlar merhabalar. Benim hafta sonundan beri belimin sol tarafı inanılmaz ağrıyor. Öyleki yürümekte bile zorlanıyorum cız cız batıyor. Voltaren merhem sürüyorum sabah akşam banamısın demedi. Birde gün boyu masa başı çalışıyorum oturmaktan olabilir mi bilemiyorum. Benim gibi bu şekilde bel ağrısı çeken var mı kızlar bu konuda ne yapabilirim sizce acaba rapor alıp dinlensem geçer mi onuda bilemedim birde acaba benim belim hamilelikten mi yoksa incittimde ondan mı ağrıyor anlayamadım

Bende var bu bel ağrısı pazar gününden beri .. Kendini çok zorlamışsın Eger bir kaç gün rapor alma durumun varsa al ve dinlen biraz dinlenip uzanman lazım hele ki masa başı işiyse ... Bende doktorun verdiği bir yağla akşamları masaj yapıyorum ama en iyi ilaç dinlenmem olacak

Ben bir hafta masa başı bir hafta normal yarı aktif çalışıyorum oturarak çalıştığım akşamlar çok bel Ağrı'm oluyor hatta sırtım da.ben ona bağlıyorum

merhaba kızlarrrr, baby shower yapıcak olan var mı aranızda? nasıl bırsey yapıcaksınız ve ne zaman yapmak lazım hazıran bası dıyorum erken mı gec mı bılemedım... benım pek hevesım yoktu ama 4 kız kardesım var ve benden heveslıler ılk yıgenlerı dıye

annem kuzenlerim hep uzakta yakın olsalar güzel olabilirdi. İstanbulda sadece eşimin akrabaları var.

Humana still tea iç sutunu arttırsınnn

Canım aynısı geçen sene yengeme olmuştu. Oda fizik tedaviye gitti en son o doktor buldu. Sende önce kendi doktoruna sor olmazsa fizik tedaviye git

Oturmak değilde bence yorulmakla ilgili bel ağrısı. Benimde popom koltuk yüzü görmüyor aksama doğru belim ağrıyor , karnım taş gibi oluyor, kasiklarda vajinada kısacası agrimayan yerim kalmıyor.izin aldığında uzatıp bacağını dinlenirsen geçer ama sonra yine aynı tempoda aynı şikayetin olur bence

annem kuzenlerim hep uzakta yakın olsalar güzel olabilirdi. İstanbulda sadece eşimin akrabaları var.

Bende kızkardeslerım goruncem annem kayınvalıdem dısında 3-5 arkadas cagırıcam ama su halıyle bıle 16 kişi oluyoruz... ramazan da haziran basında baslıyormus badana temızlık alısverıs ıslerım var ne ara yapsam bılemedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…