2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım çok duygulandım tüm olanları okuyunca.. Ama meleğini alıp evinize gideceksiniz inşallah.. Dualarım seninle.. Bende erken doğmuşum Rabbim in vardır bir bildiği.. Maşaşllah meleğin de güçlü.. Rabbim yardımcınız olsun..

Enemm yaklastk de mii.. Gerci cok ozluyorm kizimi yanibasimda olsa cok da guzel olurrr mis mis koklarimmm hayirli sagliklica doguralm da insallah...
Tabi 3 haftayi pek gecirmez canm, benm dr 3-4 haftayi genelde gecirmesi zaten.. Ama 32 den sonra falan artk kesn 2 haftada 1 olur..

Canm benm de belim agriyor ama o derece siddetli degil, ozellikle bazi gunler daha cok agriyo.. Neden bilmemm.. Ama incitme tabi dikkat et belcezine

Ya benm de akraba hic yok burda hep esimin akrabalari.. Arkadaslarm da her yerde daginik hepsini bir araya toplamam zor o yuzden ben de mevlit yapicam sadece sanirm, mevlitte arkadaslarimi toplayabilirsem dua kismi bittikten sonra eglenirz diye dusunuyorm

Canım benimde hevesli arkadaşlarım var ama henüz yapıp yapmayacağıma karar vermedim.. Çok baby shower partisine katıldım bana biraz gereksiz gelio sanki

beni de arkadaşlarım heveslendirdi yapmayı düşünüyorum ben de haziran başı düşünmüştüm sonra erken olur dedi ama araaya ramazan girio 23 temmuz gibi düşünüyorum şimdi =) doğurmazsam tabi o zamanda kadar :) piknik alanı gibi açık bi alanda yapmayı düşünüyorum mekan bakmıştım ama kesinleştirmedim daha.

mevlut dogumdan snr olmuyo muydu cnm yaa 40 mevlutu dıyolar bebege mevlut takımı alınıyor fln... tabi yöresel trakya da 40 kınası deyıp gobek atıyolar

Canım benimde hevesli arkadaşlarım var ama henüz yapıp yapmayacağıma karar vermedim.. Çok baby shower partisine katıldım bana biraz gereksiz gelio sanki

bana da cok gereksız gelıo cnm sorma bide sevmem ole suslu puslu pembelı hersey kafada kocaman cıcek olan yarım dunya anne adayı kı o ben olucam bu sefer bıde o agırlıkla hazırlık yap temızlık borek corek ama en yakınım dedıgım kendı kardeslerım ve en yakın arkadaslarım dısında yabancı kımse olmıcak akraba fln da ıstemıyorum bu sekılde cokda suslemezsek olabılır dedım bnde

Dogumdan sonra canm ben once yapcam demedm kii
Baby shower iste once oluyo ama arkadaslarimi bi kere bi araya toplarsam onu da mevlutte kullancam iste sonra da eglenirz dedm yanisi..

Ben bir hafta masa başı bir hafta normal yarı aktif çalışıyorum oturarak çalıştığım akşamlar çok bel Ağrı'm oluyor hatta sırtım da.ben ona bağlıyorum

Canım aynısı geçen sene yengeme olmuştu. Oda fizik tedaviye gitti en son o doktor buldu. Sende önce kendi doktoruna sor olmazsa fizik tedaviye git

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bu aralar fazla yoruldum heralde dinlenmek iyi gelir inşallah.

ben de istanbuldayim eğer yaz tatiline denk geliyorsa 32. Haftadan sonra çalışmanın bir anlamı olmuyor canım. İstanbul şimdi iyi havalar gayet güzel ama haziran temmuz var daha birde benim ev çok sıcak oluyor Haziranda okula gidip gelicem zaman geçer de temmuz çok fena bir de son ay iyice buyuyecegim

Merhaba kızlar şeker yuklemem normal çıkmış bi sorun yok ama yine idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik ve bi kullanımlık toz verdi yine doktorum bir ay geçiyor diğer ay tekrar enfeksiyon çıkıyor neden oluyor acaba anlamıyorum suyuda çok tüketen biriyim

5
Canım duaların seninle ve bebeğine inşallah en kısa zamanda iyileşir ve kucağına alirsin

Allahım masalına sağlık sıhhat versin çok sevindim

Beli ağrıyan akıntısı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum benim ilk genişliğinde enfeksiyon olduğu için akıntı inanilmazdi dokuz ay boyunca da geçmedi çok sıkıntılı bir şey ama doğumdan sonra kendiliğinden geçti. Bu genişliğinde ilk sıralar bel agrim oluyordu ama şimdi o da geçti tek sikintim merdiven çıkarken ve ders anlatırken nefesimim daraliyor zorlanıyorum onun dışında iyiyim bence iyi düşünmek gerekir her şeyi kötüye yormak da psikolojik olarak yorar insanı iyi düşünelim iyi olsun

Iyi canm seker yuklemen iyi cikms sevindm
Enfeksiyon icn dr un baska bi sey onermedi mi ?? Yani konuyla ilgili pek bilgim yok ama kendine skinti etme bence, en buyuk sorunun bu olsn o da insallah cabucak gecer giderr..

Merhaba kızlar, ben de size tam soracaktım ki siz de yanı aynı konudan bahsetmişsiniz. Benim de akıntım çok arttı, kasıklarım ağrıyo ara ara karnımın içi sızlıyor sanki. Karnım da taş gibi bir de bebişim hareketlerini özellikle bu hafta çok hissetmeye başladım . Göbek deliğim sızlıyor bir de korkuyorum acaba hissettiğim bebeğin yumrukları yoksa Başka bişey mi diye, ilk bebeğim, daha önce de düşük yaptığım için hep tedirginim napayım cumartesi kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. Bir an önce bebişimi görmek istiyorum onu görünce herşeyi unutuyorum :) yeter ki o iyi olsun.. Bir de iyi ki varsınız kızlar burda yazdıklarınızdan çok destek alıyorum :)

Bir dahakine belki bir ay beklersin amaaa sonra sanmiyorumm...zirt pirt cagiriyolar dicez sonra da biraksanz da evde yatsak dogumu beklesek sagliklica o gunlere gelelm dee..

Sen de iyi ki varsn canmm inan hepimz icn aynisi gecerli pylsmak cok guzel, cunku hepimz ayni yoldan geciyoruz, ayni endiseleri ayni sevincleri yasiyoruz..

Endiselenmekte haklisn tabi ki ama hic aklina kotu seyler getirme icini ferah tut, hayirlisiyla saglikla alirsn aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallahh amann nasi guzel kokarlar dimi yaaa

Evet yaa :) kucağıma alacağım günü hayal ediyorum, yıllardır hayalini kuruyorum kızımın :) Allah sağlıklıca o günleri hepimize nasip etsin inşallahhh :)

Merhaba kızlar... Nasılsınız? Ben de iyi sayılırım ama daha 25. Haftada kendimi çok ağır hissediyorum. Karnım çok çıkmadı 6 kilo aldım ama 15 dk yürüsem ya da ayakta kalsam karnımın alt tarafları acıyor gibi. Yatakta sağdan sola zor donuyorum.hep bi Ağrı'm var karın bolgesınde. Bir de kızım mesaneme vurup duruyor. Sürekli wc deyim. Benim gibi Ağrı'sı olan var mı? Bir de ben çatı Ağrı'sı hıc yasamadım acaba benım çatı çok acık da ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…