- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Dualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bugün 5. Günü kızımın, inşallah Zamanla daha iyi olacak, dualrınızla
Sadece bir kere girebildim yanına
Camdan izliyorum ellerini bacaklarını oynatıyor, günde 2 kez gidiyoruz
Sütüm arttı şükür biriktiyorum kızım gelince emziricem bol bol inşallah
İki gündür anne sütü verilmeye başlanmış
Ben güçlüyüm kızım da güçlü inşallahKandil'iniz mübarek olsun
Bu mübarek gece de kızıma da dua edin inşallah
Öpüyorum sizleri ve Melek'lerinizi
Rabb'im hayırla sağlıcakla vaktiyle kavuşmak nasip etsin inşallah
bence yaklaştık kuzum doğuma hazırla kendinien fazla 3 hafta der gibi geliyor bu sefer gerçi sağlık ocağındaki randevum nerdeyse 2 ay sonrası 35ci hafta bitimine doğru verdi günü o zaman o ağırlıkla nasıl giderim bilmiyorum
Kızlar merhabalar. Benim hafta sonundan beri belimin sol tarafı inanılmaz ağrıyor. Öyleki yürümekte bile zorlanıyorum cız cız batıyor.Voltaren merhem sürüyorum sabah akşam banamısın demedi. Birde gün boyu masa başı çalışıyorum oturmaktan olabilir mi bilemiyorum. Benim gibi bu şekilde bel ağrısı çeken var mı kızlar bu konuda ne yapabilirim sizce acaba rapor alıp dinlensem geçer mi onuda bilemedim birde acaba benim belim hamilelikten mi yoksa incittimde ondan mı ağrıyor anlayamadım
merhaba kızlarrrr, baby shower yapıcak olan var mı aranızda? nasıl bırsey yapıcaksınız ve ne zaman yapmak lazım hazıran bası dıyorum erken mı gec mı bılemedım... benım pek hevesım yoktu ama 4 kız kardesım var ve benden heveslıler ılk yıgenlerı dıye
merhaba kızlarrrr, baby shower yapıcak olan var mı aranızda? nasıl bırsey yapıcaksınız ve ne zaman yapmak lazım hazıran bası dıyorum erken mı gec mı bılemedım... benım pek hevesım yoktu ama 4 kız kardesım var ve benden heveslıler ılk yıgenlerı dıye
beni de arkadaşlarım heveslendirdi yapmayı düşünüyorum ben de haziran başı düşünmüştüm sonra erken olur dedi ama araaya ramazan girio 23 temmuz gibi düşünüyorum şimdi =) doğurmazsam tabi o zamanda kadar :) piknik alanı gibi açık bi alanda yapmayı düşünüyorum mekan bakmıştım ama kesinleştirmedim daha.merhaba kızlarrrr, baby shower yapıcak olan var mı aranızda? nasıl bırsey yapıcaksınız ve ne zaman yapmak lazım hazıran bası dıyorum erken mı gec mı bılemedım... benım pek hevesım yoktu ama 4 kız kardesım var ve benden heveslıler ılk yıgenlerı dıye
Ya benm de akraba hic yok burda hep esimin akrabalari.. Arkadaslarm da her yerde daginik hepsini bir araya toplamam zor o yuzden ben de mevlit yapicam sadece sanirm, mevlitte arkadaslarimi toplayabilirsem dua kismi bittikten sonra eglenirz diye dusunuyorm
Canım benimde hevesli arkadaşlarım var ama henüz yapıp yapmayacağıma karar vermedim.. Çok baby shower partisine katıldım bana biraz gereksiz gelio sanki
mevlut dogumdan snr olmuyo muydu cnm yaa 40 mevlutu dıyolar bebege mevlut takımı alınıyor fln... tabi yöresel trakya da 40 kınası deyıp gobek atıyolar
bana da cok gereksız gelıo cnm sorma bide sevmem ole suslu puslu pembelı hersey kafada kocaman cıcek olan yarım dunya anne adayı kı o ben olucam bu seferbıde o agırlıkla hazırlık yap temızlık borek corek ama en yakınım dedıgım kendı kardeslerım ve en yakın arkadaslarım dısında yabancı kımse olmıcak akraba fln da ıstemıyorum bu sekılde cokda suslemezsek olabılır dedım bnde
Bende var bu bel ağrısı pazar gününden beri .. Kendini çok zorlamışsın Eger bir kaç gün rapor alma durumun varsa al ve dinlen biraz dinlenip uzanman lazım hele ki masa başı işiyse ... Bende doktorun verdiği bir yağla akşamları masaj yapıyorum ama en iyi ilaç dinlenmem olacak
Ben bir hafta masa başı bir hafta normal yarı aktif çalışıyorum oturarak çalıştığım akşamlar çok bel Ağrı'm oluyor hatta sırtım da.ben ona bağlıyorum
Canım aynısı geçen sene yengeme olmuştu. Oda fizik tedaviye gitti en son o doktor buldu. Sende önce kendi doktoruna sor olmazsa fizik tedaviye git
Oturmak değilde bence yorulmakla ilgili bel ağrısı. Benimde popom koltuk yüzü görmüyor aksama doğru belim ağrıyor , karnım taş gibi oluyor, kasiklarda vajinada kısacası agrimayan yerim kalmıyor.izin aldığında uzatıp bacağını dinlenirsen geçer ama sonra yine aynı tempoda aynı şikayetin olur bence
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Enemm yaklastk de mii..Gerci cok ozluyorm kizimi yanibasimda olsa cok da guzel olurrr mis mis koklarimmm hayirli sagliklica doguralm da insallah...
Tabi 3 haftayi pek gecirmez canm, benm dr 3-4 haftayi genelde gecirmesi zaten.. Ama 32 den sonra falan artk kesn 2 haftada 1 olur..
Canm benm de belim agriyor ama o derece siddetli degil, ozellikle bazi gunler daha cok agriyo.. Neden bilmemm.. Ama incitme tabi dikkat et belcezine
Ya benm de akraba hic yok burda hep esimin akrabalari.. Arkadaslarm da her yerde daginik hepsini bir araya toplamam zor o yuzden ben de mevlit yapicam sadece sanirm, mevlitte arkadaslarimi toplayabilirsem dua kismi bittikten sonra eglenirz diye dusunuyorm
ben de istanbuldayim eğer yaz tatiline denk geliyorsa 32. Haftadan sonra çalışmanın bir anlamı olmuyor canım. İstanbul şimdi iyi havalar gayet güzel ama haziran temmuz var daha birde benim ev çok sıcak oluyor Haziranda okula gidip gelicem zaman geçer de temmuz çok fena bir de son ay iyice buyuyecegimdoğum doktoruıun dediyse rahatlıkla içebilirsin kuzum o zamanöksürük biraz devam edr kuzum benim iki ay oldu geceleri hala öksürüyorum gördüm kuzum sonradan elbiseni eminim çok yakışmıştır göbüşüne her gören sevmeye kalkar göbüşünü artık
benim öğretmen arkadaşım 2 ay kala ayrıldı 32ci haftasında yani mecburum demişti son 2 ayı evde geçti sizde öyle mi bilmiorum tabi 41.hafta zorla geldi bebiş annesini çok bekletti sonunda sezeryana girmek zorunda kaldı..nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul bi türlü ısınamadı yağmurlu bulutlu rüzgarlı benim gibi karışık yaz gelmicek sanki
Canım duaların seninle ve bebeğine inşallah en kısa zamanda iyileşir ve kucağına alirsinDualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş bu ama bebeğinde birşey yok ona da sukurKızlar bütün gece acildeydim düştüm Ayağım alçıya alindi allahtan kizimda birşey yok ayy çok korktum ona birşey olacak diye
Allahım masalına sağlık sıhhat versin çok sevindimDualrınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Merhaba kızlar şeker yuklemem normal çıkmış bi sorun yok ama yine idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik ve bi kullanımlık toz verdi yine doktorum bir ay geçiyor diğer ay tekrar enfeksiyon çıkıyor neden oluyor acaba anlamıyorum suyuda çok tüketen biriyim
Henüz erken 7. Aydan sonra 3 hafta 8.aydan sonra sanki 2 hafta gibi bişeydi sanki ki bizim 7. Ay 30 haftalık oluyo bilemedim ki keşki sık sık çağırsalar nerdeeeee :) ben 20 sinde gidicem o zaman anca 26 oluyorum sanırım sonrası içinde bi 1 ay bekliyo beni
Merhaba kızlar, ben de size tam soracaktım ki siz de yanı aynı konudan bahsetmişsiniz. Benim de akıntım çok arttı, kasıklarım ağrıyo ara ara karnımın içi sızlıyor sanki. Karnım da taş gibi bir de bebişim hareketlerini özellikle bu hafta çok hissetmeye başladım . Göbek deliğim sızlıyor bir de korkuyorum acaba hissettiğim bebeğin yumrukları yoksa Başka bişey mi diye, ilk bebeğim, daha önce de düşük yaptığım için hep tedirginim napayımcumartesi kontrolüm var şeker yüklemesi de yapılacak. Bir an önce bebişimi görmek istiyorum onu görünce herşeyi unutuyorum :) yeter ki o iyi olsun.. Bir de iyi ki varsınız kızlar burda yazdıklarınızdan çok destek alıyorum :)
Evet yaa :) kucağıma alacağım günü hayal ediyorum, yıllardır hayalini kuruyorum kızımın :) Allah sağlıklıca o günleri hepimize nasip etsin inşallahhh :)Sen de iyi ki varsn canmminan hepimz icn aynisi gecerli pylsmak cok guzel, cunku hepimz ayni yoldan geciyoruz, ayni endiseleri ayni sevincleri yasiyoruz..
Endiselenmekte haklisn tabi ki ama hic aklina kotu seyler getirme icini ferah tut, hayirlisiyla saglikla alirsn aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallahhamann nasi guzel kokarlar dimi yaaa
Doktorum bol sıvı tuket diyor cnmIyi canm seker yuklemen iyi cikms sevindm
Enfeksiyon icn dr un baska bi sey onermedi mi ?? Yani konuyla ilgili pek bilgim yok ama kendine skinti etme bence, en buyuk sorunun bu olsno da insallah cabucak gecer giderr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?