- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Çok geçmiş olsun acil şifalarÇok saol film çekmedi dr hmileyim diye ama çatlak olabilir kirikta olabilir dedi o yüzden alçıya aldilar
Geçmiş olsun cnm inş kısa zamanda duzelirMerhaba kızlar, bugün detaylı usg ye girdim herşey iyi maşallah,
( safra kesemde sorun var) dönüşte fenalaştım acilde serum yedim ama hala çok kötüyüm safra kesesi beni mahvediyor..... Hamile olduğumu safra kesesinden ameliyat olmak üzereyken öğrenmiştim, bugüne kadar herşey iyiydi ama bugün beni yerden yere vurdu... Hasta olanlara acil şifalar erken doğan bebeklerimiz içinde en kısa zamanda evlerinde olmalarını diliyorum dualarımı yolluyorum
Sağol canım arkadaşmGeçmiş olsun cnm inş kısa zamanda duzelir
Geçmiş olsun Allah acil şifa versinÇok saol film çekmedi dr hmileyim diye ama çatlak olabilir kirikta olabilir dedi o yüzden alçıya aldilar
günaydın canım. aynı durumları bende yaşıyorum bir de kendimi aşırı şekilde yorgun hissediyorum. günde 10 defa wc ye gidiyorum. ama tabi bende kocaman bir göbek var ondan dolayı da ağırlaştım galiba. çatı ağrısı dedikleri ne bilmiyorum ama kasığımda tam genital bölgeyle kasığın birleştiği yerde ağrım oluyor o ağrımı bilmiyorumMerhaba kızlar... Nasılsınız? Ben de iyi sayılırım ama daha 25. Haftada kendimi çok ağır hissediyorum. Karnım çok çıkmadı 6 kilo aldım ama 15 dk yürüsem ya da ayakta kalsam karnımın alt tarafları acıyor gibi. Yatakta sağdan sola zor donuyorum.hep bi Ağrı'm var karın bolgesınde. Bir de kızım mesaneme vurup duruyor. Sürekli wc deyim. Benim gibi Ağrı'sı olan var mı? Bir de ben çatı Ağrı'sı hıc yasamadım acaba benım çatı çok acık da ondan mı?
günaydın. bu haftalarda bu kadar yorulup yürüyemiyorsak ben 30. haftadan sonra dısarı çıkamam heralde. o yüzden bu ay butun alışverişi tamamlamak istiyorum nasip olursa. yarın dr a gidince aklıma gelirse soracagım normal mi diye.günaydın canım. aynı durumları bende yaşıyorum bir de kendimi aşırı şekilde yorgun hissediyorum. günde 10 defa wc ye gidiyorum. ama tabi bende kocaman bir göbek var ondan dolayı da ağırlaştım galiba. çatı ağrısı dedikleri ne bilmiyorum ama kasığımda tam genital bölgeyle kasığın birleştiği yerde ağrım oluyor o ağrımı bilmiyorum
gecmiş olsun canım... kolestrol çıktıysa belki yaga ve tuza dikkat et diyebilir.Merhaba tatli annisler..bugun ben de seker yuklemesi yaptirdimm.sonuclara doktor bakamadi ama ben internetten baktim..yukleme sonucum 130,sanirim sorun yok..ama referans degerlere gore kolestrolum yuksek cikmis..daha once hic cikmamisti..acaba bebege bir zarari olur mu diye endiselendim..yarin kadin dogumcumu aricam insallaha ama sizinle de paylasmak istedim belki bir bilginiz vardir..
Cnm seninle herseyimiz benzio ya seker yuklememizde ayni cikmis :) bana doktor gayet iyi dedi bi daha yukleme yapilmadi 50 likten sonraMerhaba tatli annisler..bugun ben de seker yuklemesi yaptirdimm.sonuclara doktor bakamadi ama ben internetten baktim..yukleme sonucum 130,sanirim sorun yok..ama referans degerlere gore kolestrolum yuksek cikmis..daha once hic cikmamisti..acaba bebege bir zarari olur mu diye endiselendim..yarin kadin dogumcumu aricam insallaha ama sizinle de paylasmak istedim belki bir bilginiz vardir..
Ayağim alçıda tuvalete bile zor gidiyom o yüzden tutuyom inanki ayy çok zormus alçı ya 28 yaşıma geldim ilk defa alcı yapıldı biryrimeGünaydın Can'lar hepinize bol tekmeli günler diliyorum
Gece boyu kaç defa wc ye kalktım hatırlamıyorum
Zombi gibiyim ,, dün bacağıma giren krampın yeri hala acıyor
Ayyy bıraksalar tüm gün uyucam da ben onuda beceremem muhakkak ya acıkırım ya da yine wc nöbetim tutar en kötü ihtimalde bacağıma kramp girer yine uyuyamam
Hadi bakalım günler gittikçe azalıyor daha dün gibi 4 haftalık başladık bu maratona
İnşallah sağ salim sonunu getirir bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hepinize musmutluuuuu günler diliyorum annişler
Çok çok geçmiş olsun ya ne zordur şimdi senin için dilerim Biran önce kurtulursunAyağim alçıda tuvalete bile zor gidiyom o yüzden tutuyom inanki ayy çok zormus alçı ya 28 yaşıma geldim ilk defa alcı yapıldı biryrime
kac haftaıksn cnm ? o kramplarn yerlerınn acıları var bıdeGünaydın Can'lar hepinize bol tekmeli günler diliyorum
Gece boyu kaç defa wc ye kalktım hatırlamıyorum
Zombi gibiyim ,, dün bacağıma giren krampın yeri hala acıyor
Ayyy bıraksalar tüm gün uyucam da ben onuda beceremem muhakkak ya acıkırım ya da yine wc nöbetim tutar en kötü ihtimalde bacağıma kramp girer yine uyuyamam
Hadi bakalım günler gittikçe azalıyor daha dün gibi 4 haftalık başladık bu maratona
İnşallah sağ salim sonunu getirir bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hepinize musmutluuuuu günler diliyorum annişler
İnsalahhÇok çok geçmiş olsun ya ne zordur şimdi senin için dilerim Biran önce kurtulursunBu mide yanmasından çok çektim ama naparsan yap oluyor galiba ..önereceğim yatmadan 3 saat önce asla bir şey yeme meyve bile yesen tetikliyor .. Suyu yemekte içme öğün aralarında iç .. Hiç denemedim ama sakız çiğnemekte çok iyi geliyormuş bunu bir denemek lazım .. Baharatlı yağlı salçalı şeylerden bir müddet uzak dur Eğer tüketeceksen gündüz tüketmeye özen göster.. Yattığın yastık biraz yüksek olsun azda olsa rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?