2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben bir hafta masa başı bir hafta normal yarı aktif çalışıyorum oturarak çalıştığım akşamlar çok bel Ağrı'm oluyor hatta sırtım da.ben ona bağlıyorum
Oturduğun yer rahat mı canım,
Sırtını falan destekle,gayet ortopedik hale getir,arada da hareket etsen,
İyi olur belki..

Baby shower aslında yabancılarda şu mantıkla yapılıyor yurt dışında yaşayan arkadaşlar da bilirler. Bebek doğmadan gelenler eksiklerini tamamlıyor. Ayrıca bebek doğduktan sonraki 3 ay bağışıklığı düşük olduğu için çok kimse ile temas etmesi aynı ortamda bulunması sağlıklı değil. İlk 3 ay misafir gelen giden olmuyor o yüzden öncesinde kabul ediliyor mantığına dayanıyor. Aslına bakarsanız çok mantıklı bir şey, bebek sağlığı açısından da iyi.

merhaba kızlaar aranza yenı katldm 25 haftalk hamısımm bu aralar bacak ve kramp agrıarm var dr bana seker yukemesı yapmadı sızlern nasl gidiyor
Tatlı ya da şeker yiyorsun ama dimi canım neden yaptırmadı ki acaba. KArataycı galiba senin doktor :). Bacak krampları hepimizde biraz biraz var.

Tatlı ya da şeker yiyorsun ama dimi canım neden yaptırmadı ki acaba. KArataycı galiba senin doktor :). Bacak krampları hepimizde biraz biraz var.
ewet canm bencede karataycı ıstemedı yuklemeyı sekerlı yeme dedı benm gıbı tatlı duskunune...magnezym verdı onun ıcın canm

ama bızım turkler anlamaz bunu dogar dogmaz ne kadar kısı var toplanr basına bebegn :)

bebek partisi düşünce açısından güzel de bizdeki versiyonunda anne adayı da hediyelik veriyor. bir de doğar doğmaz gelen giden bitmiyor.
valla ben iki doğumda da eşimin ailesine arkadaşlarıma kırkım çıkana kadar gelmezseniz memnun olurum dedim. öyle de oldu. ben de prensip olarak kırkı çıkana kadar gitmiyorum doğum yapana.

renie şurup dışında hiçbişey iyi gelmiyor bana yangınlar var içimde :)
ilk defa dün gece benim de midem yandı ya şu anda da bi yanma var sanki inceden hayatımda ilk kez oluyor dedikleri buymuş dedim . Gece iki yastıkla yattım. Bebekler yukarı doğru çıktığı için oldu galiba .

Şeker yuklemesini saglik ocaginda yaptiran var mi nasil yapiliyor??
Ben 10 ya da 11 mayısta sağlık ocağında yaptıracağım. Dr kaç gr lık glikoz verdiyse onu eczaneden alıp bir de sanırım 1 lt su (tam hatırlamıyorum) ile hemşirene gidiyorsun sabah aç karnına. Gidip hemşirene sorarsan daha iyi yardımcı olur. Çünkü bazı sağlık ocakları 50 gr lık glikozla yükleme yapıyor. Benimki de öyleydi. Rica ettim dr 75 gr ile istedi dedim. Ok dedi aile hekimim de

Can'ım benim çok çooook sevindim. Moralini yüksek tut ve azimle devam et inşallah daha güzel olur her şey

bu baby shower kadın günü gibi bişi bana göre ye iç muhabbet et masraflı olcagını dusunmuyorum susleme cok sevmıyorum ama baktım hazır setler var tabagından catalına masa ortusu susune kdr 50 tl 16 kişilik hemde. hedıye olayı da guzel e-bebekten hedıye cekı fln alınuyormus topluca mesela... yakın kız arkadas organıze edıyormus bu ısı de. o acıdan da mantıklı. mevlut akrabalar ıcın dogum sonrası yapabilirim gelsnler altınımı taksınlar dıye bu arkadaslar ıcın olur.

merhaba kızlaar aranza yenı katldm 25 haftalk hamısımm bu aralar bacak ve kramp agrıarm var dr bana seker yukemesı yapmadı sızlern nasl gidiyor

Aramiza hosgeldn canmm
Kramp bana da oluyo arada agri da.. Gecen gece bi kramp girdi gece ertesi gun de ayni yere baldira.. Allahm kac gun acisi gecmedii.. Ciglik atacaktmm
Dr un kendi tercihi tabi ama sekerin de kimde cikacagi pek belli olmuyor.. Sen yaptirmayacaksan dikkat et seker yemelerine mademm

Cok sagol guzel temmennilerin icn guzel anne aminnn

Ay bugn ben de nasil zor kalktm gece oksuruk uyandirdi bikac kezz.. Wc simdilk o kadr yogun degil bende..

Ay dedigin gibi oluyo ben de bi yatiyorm ay sunu yapim ay sunu yiym ay lavobo derkenn abooo kac kere bolunuyoo uykuu...

Kramp olayi cok fena oluyo ya abana da oldu gecenlerde yerinin acisi bile kac gun surduu kendimize daha da iyi bakmamz lazm artkk..

Bende özlüyorum valla ama paşamı gördüm rahatladım pipiyi de gösterdi bugün kesin erkek onayladım sağlığımız iyi paşanın şükür 42 cm boy 1200gr kilomuz çok iyi MaşaAllah dedi babası uzun galiba dedi ha bi de beni bu ayın 20-25 arası gel dedi yani 15 güne düştüm ben doğum tarihinimiz 20 temmuz Allah ın izniyle

benim 32ci haftamdan sonra zaten bayram falan gelio yani çok bişey kalmıo bi hafta ordan almış olcam benim amacım bebeişle daha çok vakit geçirebilmek yoksa şuan evdeyim mesela uzanıyorum keyif yapıorum zorlanırsan erkenden veririm raporunu haber ver bana sadece doktorum bugün dedi bakalım 32 ye de bişey kalmadı

Oyyy insan gorunce nasil da mutlu oluyor, sevindm guzel haberlerinize. Canm masallah pasayaa onden gidiyor demekki senin dogumun gununde erkene gelms azck.. Oyyy ne sirinler yaaa... Baya erken cagirms evet artk sklscak demekki ay ben de sabah gidicem hadi bakalmm

Benimde biraz yüksekti sağlık Ocağında Dr hamilelerde normal dedi

benim geceleri uykumda kramp giriyor ve iki üç gün ağrısı geçmiyor. bugün doktora gittim magnezyum verdi kramplar için.

bende de aşırı kansızlık çıktı kan ilacını içmiyordum doktor çok kızdı günde iki doza çıkardı doğuma kadar sakın ihmal etme dedi. zaten bende de aşırı halsizlik vardı ayakta zor duruyorum demek kansızlıktanmış. şeker yüklemesi yaptım sorun yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…