Oturduğun yer rahat mı canım,Ben bir hafta masa başı bir hafta normal yarı aktif çalışıyorum oturarak çalıştığım akşamlar çok bel Ağrı'm oluyor hatta sırtım da.ben ona bağlıyorum
Baby shower aslında yabancılarda şu mantıkla yapılıyor yurt dışında yaşayan arkadaşlar da bilirler. Bebek doğmadan gelenler eksiklerini tamamlıyor. Ayrıca bebek doğduktan sonraki 3 ay bağışıklığı düşük olduğu için çok kimse ile temas etmesi aynı ortamda bulunması sağlıklı değil. İlk 3 ay misafir gelen giden olmuyor o yüzden öncesinde kabul ediliyor mantığına dayanıyor. Aslına bakarsanız çok mantıklı bir şey, bebek sağlığı açısından da iyi.Bu bebek doğmadan önce eğlence son zamanlarda başladı sanırım ama biz yapmıcaz boşa masraf gelenede yapanada ayrıca hocalara da sordum bebeğim 40 diye birşey dinimizde yok dediler annenin lahusalık dönemi biter buda osmanlıdan beri hayatımıza girmiş bir alışkanlık o yüzden kırk mevludın diye bilinen alışkanlığıda yapmıcam ben allah nasip kısmet ederse kurban kesmek istıyorum ayaklandıkdan sonra sonucda sıkıntılarla boğuşarak kabuşuyoruz ve kavuşacağız inş bebeklerimize tabi yapanada saygım var
Tatlı ya da şeker yiyorsun ama dimi canım neden yaptırmadı ki acaba. KArataycı galiba senin doktor :). Bacak krampları hepimizde biraz biraz var.merhaba kızlaar aranza yenı katldm 25 haftalk hamısımm bu aralar bacak ve kramp agrıarm var dr bana seker yukemesı yapmadı sızlern nasl gidiyor
ewet canm bencede karataycı ıstemedı yuklemeyıTatlı ya da şeker yiyorsun ama dimi canım neden yaptırmadı ki acaba. KArataycı galiba senin doktor :). Bacak krampları hepimizde biraz biraz var.
ama bızım turkler anlamaz bunu dogar dogmaz ne kadar kısı var toplanr basına bebegn :)Baby shower aslında yabancılarda şu mantıkla yapılıyor yurt dışında yaşayan arkadaşlar da bilirler. Bebek doğmadan gelenler eksiklerini tamamlıyor. Ayrıca bebek doğduktan sonraki 3 ay bağışıklığı düşük olduğu için çok kimse ile temas etmesi aynı ortamda bulunması sağlıklı değil. İlk 3 ay misafir gelen giden olmuyor o yüzden öncesinde kabul ediliyor mantığına dayanıyor. Aslına bakarsanız çok mantıklı bir şey, bebek sağlığı açısından da iyi.
Günaydın kızlar migde yanmasına ne iyi gelir geceden beriii cayır cayır yanıyor soda içtim kesmedi muz yedim kesmedi başka ne yene bilir
ilk defa dün gece benim de midem yandı ya şu anda da bi yanma var sanki inceden hayatımda ilk kez oluyor dedikleri buymuş dedimrenie şurup dışında hiçbişey iyi gelmiyor bana yangınlar var içimde :)
Ben 10 ya da 11 mayısta sağlık ocağında yaptıracağım. Dr kaç gr lık glikoz verdiyse onu eczaneden alıp bir de sanırım 1 lt su (tam hatırlamıyorum) ile hemşirene gidiyorsun sabah aç karnına. Gidip hemşirene sorarsan daha iyi yardımcı olur. Çünkü bazı sağlık ocakları 50 gr lık glikozla yükleme yapıyor. Benimki de öyleydi. Rica ettim dr 75 gr ile istedi dedim. Ok dedi aile hekimim deŞeker yuklemesini saglik ocaginda yaptiran var mi nasil yapiliyor??
Can'ım benim çok çooook sevindim. Moralini yüksek tut ve azimle devam etGunaydin guzel annisler hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin cok sukur bebegimiz gayet iyi 850 gr 30 cnn olmus zeynebim suyumuzda cok olmasa da artmis cok sukur aferin dedi doktorumuz neler yapiosan ayni devam et her sey yolunda simdilik dedi . gelisim geriligi vardi ozellikle kafa ölçümleri cok gerideydi gununu yakalamis kizim cok sukur suyu artinca gelişmesi devam etmis heralde kaldigi yerden :) dua. Eden bütün arkadaslarimdan Rabbim razi olsun insallah sizler de hep guzel haberler alarak tamamlarsiniz hamileliginizi cooook opuyorum sizi de kuzularinizi da
Günaydın cnm soguk süt iç yudum yudum çok iyi geliyorGünaydın kızlar migde yanmasına ne iyi gelir geceden beriii cayır cayır yanıyor soda içtim kesmedi muz yedim kesmedi başka ne yene bilir
dün eşim gitmişti sağlık ocağına ona sordurttum yapılır mı die, açlık ve tokluğu ölçüyoruz normal üstü çıkarsa yapıyoruz demiş :SŞeker yuklemesini saglik ocaginda yaptiran var mi nasil yapiliyor??
merhaba kızlaar aranza yenı katldm 25 haftalk hamısımm bu aralar bacak ve kramp agrıarm var dr bana seker yukemesı yapmadı sızlern nasl gidiyor
Günaydın Can'lar hepinize bol tekmeli günler diliyorum
Gece boyu kaç defa wc ye kalktım hatırlamıyorum
Zombi gibiyim ,, dün bacağıma giren krampın yeri hala acıyor
Ayyy bıraksalar tüm gün uyucam da ben onuda beceremem muhakkak ya acıkırım ya da yine wc nöbetim tutar en kötü ihtimalde bacağıma kramp girer yine uyuyamam
Hadi bakalım günler gittikçe azalıyor daha dün gibi 4 haftalık başladık bu maratona
İnşallah sağ salim sonunu getirir bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hepinize musmutluuuuu günler diliyorum annişler
Bende özlüyorum valla ama paşamı gördüm rahatladım pipiyi de gösterdi bugün kesin erkek onayladım sağlığımız iyi paşanın şükür 42 cm boy 1200gr kilomuz çok iyi MaşaAllah dedi babası uzun galiba dedi ha bi de beni bu ayın 20-25 arası gel dedi yani 15 güne düştüm ben doğum tarihinimiz 20 temmuz Allah ın izniyleEnemm yaklastk de mii..Gerci cok ozluyorm kizimi yanibasimda olsa cok da guzel olurrr mis mis koklarimmm hayirli sagliklica doguralm da insallah...
Tabi 3 haftayi pek gecirmez canm, benm dr 3-4 haftayi genelde gecirmesi zaten.. Ama 32 den sonra falan artk kesn 2 haftada 1 olur..
Canm benm de belim agriyor ama o derece siddetli degil, ozellikle bazi gunler daha cok agriyo.. Neden bilmemm.. Ama incitme tabi dikkat et belcezine
Ya benm de akraba hic yok burda hep esimin akrabalari.. Arkadaslarm da her yerde daginik hepsini bir araya toplamam zor o yuzden ben de mevlit yapicam sadece sanirm, mevlitte arkadaslarimi toplayabilirsem dua kismi bittikten sonra eglenirz diye dusunuyorm
benim 32ci haftamdan sonra zaten bayram falan gelio yani çok bişey kalmıo bi hafta ordan almış olcam benim amacım bebeişle daha çok vakit geçirebilmek yoksa şuan evdeyim mesela uzanıyorum keyif yapıorum zorlanırsan erkenden veririm raporunu haber ver bana sadece doktorum bugün dedi bakalım 32 ye de bişey kalmadıben de istanbuldayim eğer yaz tatiline denk geliyorsa 32. Haftadan sonra çalışmanın bir anlamı olmuyor canım. İstanbul şimdi iyi havalar gayet güzel ama haziran temmuz var daha birde benim ev çok sıcak oluyor Haziranda okula gidip gelicem zaman geçer de temmuz çok fena bir de son ay iyice buyuyecegim
Bende özlüyorum valla ama paşamı gördüm rahatladım pipiyi de gösterdi bugün kesin erkek onayladım sağlığımız iyi paşanın şükür 42 cm boy 1200gr kilomuz çok iyi MaşaAllah dedi babası uzun galiba dedi ha bi de beni bu ayın 20-25 arası gel dedi yani 15 güne düştüm ben doğum tarihinimiz 20 temmuz Allah ın izniyle
benim 32ci haftamdan sonra zaten bayram falan gelio yani çok bişey kalmıo bi hafta ordan almış olcam benim amacım bebeişle daha çok vakit geçirebilmek yoksa şuan evdeyim mesela uzanıyorum keyif yapıorum zorlanırsan erkenden veririm raporunu haber ver bana sadece doktorum bugün dedi bakalım 32 ye de bişey kalmadı
Can'ım benim çok çooook sevindim. Moralini yüksek tut ve azimle devam etinşallah daha güzel olur her şey
Benimde biraz yüksekti sağlık Ocağında Dr hamilelerde normal dediMerhaba tatli annisler..bugun ben de seker yuklemesi yaptirdimm.sonuclara doktor bakamadi ama ben internetten baktim..yukleme sonucum 130,sanirim sorun yok..ama referans degerlere gore kolestrolum yuksek cikmis..daha once hic cikmamisti..acaba bebege bir zarari olur mu diye endiselendim..yarin kadin dogumcumu aricam insallaha ama sizinle de paylasmak istedim belki bir bilginiz vardir..
merhaba kızlaar aranza yenı katldm 25 haftalk hamısımm bu aralar bacak ve kramp agrıarm var dr bana seker yukemesı yapmadı sızlern nasl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?