Neden kan ilacını almadın ki :sbenim geceleri uykumda kramp giriyor ve iki üç gün ağrısı geçmiyor. bugün doktora gittim magnezyum verdi kramplar için.
bende de aşırı kansızlık çıktı kan ilacını içmiyordum doktor çok kızdı günde iki doza çıkardı doğuma kadar sakın ihmal etme dedi. zaten bende de aşırı halsizlik vardı ayakta zor duruyorum demek kansızlıktanmış. şeker yüklemesi yaptım sorun yok çok şükür.
Ay maşallah kocaman olmuş 15 güne düştün demek inş bizede gidince öyle der Dr çok sıkıldım beklemekten ya 15 günüm var hiç geçmiyo zamanBende özlüyorum valla ama paşamı gördüm rahatladım pipiyi de gösterdi bugün kesin erkek onayladım sağlığımız iyi paşanın şükür 42 cm boy 1200gr kilomuz çok iyi MaşaAllah dedi babası uzun galiba dedi ha bi de beni bu ayın 20-25 arası gel dedi yani 15 güne düştüm ben doğum tarihinimiz 20 temmuz Allah ın izniyle
benim 32ci haftamdan sonra zaten bayram falan gelio yani çok bişey kalmıo bi hafta ordan almış olcam benim amacım bebeişle daha çok vakit geçirebilmek yoksa şuan evdeyim mesela uzanıyorum keyif yapıorum zorlanırsan erkenden veririm raporunu haber ver bana sadece doktorum bugün dedi bakalım 32 ye de bişey kalmadı
Günaydın kızlar migde yanmasına ne iyi gelir geceden beriii cayır cayır yanıyor soda içtim kesmedi muz yedim kesmedi başka ne yene bilir
ilk defa dün gece benim de midem yandı ya şu anda da bi yanma var sanki inceden hayatımda ilk kez oluyor dedikleri buymuş dedim. Gece iki yastıkla yattım. Bebekler yukarı doğru çıktığı için oldu galiba .
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine her gün ayran iç tansiyonun hep böyle düşükse benimde hamileliğin başından beri düşük o Yüzden tuzlu yemek konusunda rahatım çok şükür :)Kızlar bende sabah mide bulantısı baş ağrısı ve affedersiniz kusma ile güne başladımO şekilde okula gittim fakat halsizliklten ölmek üzereydim. Eşimi aradım sağlık ocağına gittik aşırı derecede tansiyonun düşmüş dedi. nasıl bayılmamışsın dedi hayret etti doktor. Dikkat et tuzlu ayran ve biraz ayaklarını kaldırıp bol bol dinlen dedi. Şimdi azıcık kendime geliyorum ama halen halsizim
Beni doktorum şimdiden 3 haftada bir çağırıyor kontrole. Demek ki son aylarda haftada bir hastanede olcamBir dahakine belki bir ay beklersin amaaa sonra sanmiyorumm...zirt pirt cagiriyolar dicez sonra dabiraksanz da evde yatsak dogumu beklesek sagliklica o gunlere gelelm dee..
Kızlarrrrr bugun 9. evlilik yıldonumumuzz
Adamı boğmadan doğuraydım su bebe doğaydı ıyıydıherseyı batıyorrr
Beni doktorum şimdiden 3 haftada bir çağırıyor kontrole. Demek ki son aylarda haftada bir hastanede olcam
mide bulantısı için ilaç alıyorum günde 3 kez kalsiyumda içiyorum kan ilacınada üşendim diyelim ne bilim içim dışım ilaç olduNeden kan ilacını almadın ki :s
Ücreti 54 tl
hayırlı olsun çok hoş. bende almak istiyorum ama pike takımı daha karar vermedim nasıl bişey olsun diye
ilk doğumda da çok kramp giriyordu o zamanki doktorumda maden suyu tavsiye etmişti.bide kramp ağrısı çeken arkadaşlar için eğer doktor ilaç vermediyse, günlük 1 adet sade maden suyu mineral ihtiyacını karşıladığı için krampları azaltıyormuş bilginize.. ayrıca mide yanmasını da bir süre rahatlatıyor
Tesekkür ederim önce ben de yaz dıye pike alacaktım snr dedım kı ztn bır suru battanıyesi olcak ayrıca yorgan kılıfının içine yorgan koymam o şekilde kullanırım kışın da kullanabılırım boylecehayırlı olsun çok hoş. bende almak istiyorum ama pike takımı daha karar vermedim nasıl bişey olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?