ben de bu konuyu okumuştum internetten, bazı yerlerde son ay sakıncalı dio ama bazıları da kolay doğumu destekliyor diyor anlamadım walla..Kızlar artık 28. Haftaya geldık maşallah. Artık ilişkı yasak mı? 3 hafta once dr bısey dememiştı ben de soramamıştım bu halde bıle ne dusunuyor der mı dıye kendımı dusunmuyorum gercektennnnn bır yazı okumustum ilişkıde rahım kasılıp gevsedıgı için erken doğuma neden olur dıye dogru mu acaba yavvvv
Kızlar artık 28. Haftaya geldık maşallah. Artık ilişkı yasak mı? 3 hafta once dr bısey dememiştı ben de soramamıştım bu halde bıle ne dusunuyor der mı dıye kendımı dusunmuyorum gercektennnnn bır yazı okumustum ilişkıde rahım kasılıp gevsedıgı için erken doğuma neden olur dıye dogru mu acaba yavvvv
bende nescafeyı cok sevıorm ıcemıorm korkudanNescafe için de erken doguma neden olur dıyorlar ıcmıyorum uzun suredır gunde 1 turk kahvesi sadece
Ayy masallah pekk guzel güle güle yatsın kuzun bende bunun mickeylisini not aldım büyük ihtimal onu alırım oğluma:))
Uzun deil canm gayette bilgi verici bence saol :) orgazm olursak mi rahimde kaslma oluyo olmazsak sakincasi yok mu ?Kıraplara en iyi gelen şey soda evet ama sodyum olduğundan bir kaç taneden sonra ödem yapıyor birde sıcaklar başlayınca iyice artıcak o yüzden sodyum diyetine uygun soda içebilirsiniz türkiye bir tek fresa marka soda bu şekilde diğerlerinde sodyum yüksek . İlişki için bizim doktor son ay girmeyin ve zorlamayın yumuşak bir birleşmenin sakıncası yok demişdi ilişki bitince soluna uzanıp yirmi dakika dinlen dedi bu da rajim kasılmasını düzene sokuyor tabi bir etkende orgazim olup olmamanızla alakalı olmadıysanız kasmanıza gerek yok enteresan bir bilgi . Mide yanması ki benim birde reflüm var gaviskon tavsiye etnesine ragmen doktorum ben bir adet talcid alıyorum ağzıma biter bitmez de üç yudum soğuk süt gayet iyi geliyor doktor balayı dönemi bitiyor daha sık olucak o yüzden yediklerine dikkat et dedi . Nescafe yi içindeki kafein oranından dolayı içme dedi baba bende kafeinsiz içiyorum sakıncası yok dedi ayyy çok uzun yazdım okurken sıkılacaksınız
çayın demiyle pansuman yap gözlerine. çok iyi geliyor.maşallah kızlar herkeste heyecan dorukta , allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahbu ara herşeyi hamileliğe bağlar oldum , son 1 haftadır sabah kalktığımda gözlerim iltihaplanmış oluyo, gün içinde başka belirtide yok anlamadım ne innesi ... sıcak suyla kopres yapıcam bu gün bakalım olacak mı yine. bu arada hala oğluşumuza isim de karar veremedik son güne bıraktım artık
Gozlerde nem azalirmis canm 25. Inci haftada bence seninkide oyle yinede dr una sormaşallah kızlar herkeste heyecan dorukta , allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahbu ara herşeyi hamileliğe bağlar oldum , son 1 haftadır sabah kalktığımda gözlerim iltihaplanmış oluyo, gün içinde başka belirtide yok anlamadım ne innesi ... sıcak suyla kopres yapıcam bu gün bakalım olacak mı yine. bu arada hala oğluşumuza isim de karar veremedik son güne bıraktım artık
Kacinci haftalardasnz kizlar ?
Masallah canm :)24+4 deyim su anda.. Az once doktordan geldim o kasar mutluyum ki :)) cok guzel haberler aldim bebegimle alakali :*tum gelisimi haftasini takip ediyor biraz kilosu fazla cikti hatta kemik gelisimide bi hafta onden gidiyo masallah eheh cok mutluyum ondan guzel haberler almak kadar mutluluk verici sey cok az su hayatta :) umarim hepiniz bebislerinizle beraber iyisinizdir :) bizimki yuzunu gostermedi bugun poposunu donmustu bize .. Tahmini dogum tarihimde 22 agustosmus doktorumuz.oyle soyledi :)
slm canm. Doğum tarihimiz aynı gorunuyoSlm hamisler
Tabi bebekle vakit geçirmek daha iyi ben de öyle isterim ama benim 32. Haftadan sonra okullarda tatil olduğu için mecburen doğum öncesini kullanıyorum okul tatiline gelen haftalar doğum sonrasına atilmiyor. BenBende özlüyorum valla ama paşamı gördüm rahatladım pipiyi de gösterdi bugün kesin erkek onayladım sağlığımız iyi paşanın şükür 42 cm boy 1200gr kilomuz çok iyi MaşaAllah dedi babası uzun galiba dedi ha bi de beni bu ayın 20-25 arası gel dedi yani 15 güne düştüm ben doğum tarihinimiz 20 temmuz Allah ın izniyle
benim 32ci haftamdan sonra zaten bayram falan gelio yani çok bişey kalmıo bi hafta ordan almış olcam benim amacım bebeişle daha çok vakit geçirebilmek yoksa şuan evdeyim mesela uzanıyorum keyif yapıorum zorlanırsan erkenden veririm raporunu haber ver bana sadece doktorum bugün dedi bakalım 32 ye de bişey kalmadı
EeT öyle yakın zamanda doktora gittin mislm canm. Doğum tarihimiz aynı gorunuyo
Ya ne kadar büyümüş maşallah ben 3 hafta oldu doktora gitmeyeli haftaya gideceğim bende çok merak ediyorum bu kadar büyümüş mudur doğum tarihin de belli demek okadar yaklasmisizBende özlüyorum valla ama paşamı gördüm rahatladım pipiyi de gösterdi bugün kesin erkek onayladım sağlığımız iyi paşanın şükür 42 cm boy 1200gr kilomuz çok iyi MaşaAllah dedi babası uzun galiba dedi ha bi de beni bu ayın 20-25 arası gel dedi yani 15 güne düştüm ben doğum tarihinimiz 20 temmuz Allah ın izniyle
benim 32ci haftamdan sonra zaten bayram falan gelio yani çok bişey kalmıo bi hafta ordan almış olcam benim amacım bebeişle daha çok vakit geçirebilmek yoksa şuan evdeyim mesela uzanıyorum keyif yapıorum zorlanırsan erkenden veririm raporunu haber ver bana sadece doktorum bugün dedi bakalım 32 ye de bişey kalmadı
Çok geçmiş olsun okuyor musunKızlar bende sabah mide bulantısı baş ağrısı ve affedersiniz kusma ile güne başladımO şekilde okula gittim fakat halsizliklten ölmek üzereydim. Eşimi aradım sağlık ocağına gittik aşırı derecede tansiyonun düşmüş dedi. nasıl bayılmamışsın dedi hayret etti doktor. Dikkat et tuzlu ayran ve biraz ayaklarını kaldırıp bol bol dinlen dedi. Şimdi azıcık kendime geliyorum ama halen halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?