2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla ben çoktan bitirdim uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile en son ne zaman benim eşim benden uzak duruyor korkuyor sanirim

Maşallah senin doğumuna baya var bana gore yanı benim sezeryan olacağı için Ağustosu bulacağını zannetmiyorum

Haftaya bızım de kontrol merak edıyorum mınnosuuu
Haftaya benim de kontrolün var ben de çok merak ediyorum bir de ben son adet tarihinden emin degilim ilk gittiğim doktora 28 ekim dedim şimdi başka bir doktora gidiyorum ona 5 kasım dedim ikisi de uygun dedi ben de şaştım kaldım hangisi acaba doğum tarihi biride 3 kasım diğeri 11 bakalım gelecek hafta kontrole gittiğimde boyuna filosuna gore ben de bi sonuca varirim belki

He he..ayni benim kafadasin canim..ben de cok sicak bakmam logusa kadina ziyarete,dogumlarimdan once de dile getirmisligim var..eger anne cok yakinimsa bir 10 dakika kapidan ugrarim,bir ihtiyaci var mi sorarim,karsimdakine zahmet vermeden cikar giderim..logusanin kendini gorecek gozu olmuyor ki misafirle ilgilensin bir de..

mide bulantısı için ilaç alıyorum günde 3 kez kalsiyumda içiyorum kan ilacınada üşendim diyelim ne bilim içim dışım ilaç oldu
En mühimi kan ilacı Demir depoların hemen boşalıyor çocuk çektiği için dolmasıda sürüyo ondan dedim cnm dikkat et kendinede bebişede

Sıcak iltihabı arttırır diye biliyorum cnm soğuk tavsiye ederim

Cnm kilosu nasıl çıktı bende bugün dayanamadım Dr a gittim eşimle Dr çocuk 2 hafta önden gidiyo dedi yarın seker yüklemesi yaptırıcam sağlık ocağındaki Dr ihtiyacın yok deyince yaptırmamıştım ilerden gitmesi iyi ama şekerden olabilir dedi Dr sevinemedim :/ zaten 10 kilo almışım Dr diyet yapıcaksın dedi cidden abartı yemiyorum nasıl alıyorum hayret ettim

Pilav, makarna ve hamur işini ocaktan beri hayatımdan çıkarmış olan ben 70 kiloyu gördüm. İmdaatt!!!
Al benden de o kadar önceden yer yer kilo almazdım şimdi dikkat edip az yiyorum kilo alımıma engel olamıyorum

Sorma dun bende gittim birkac gun onden gidiyor sadece seker yuklemeside yaptirdim ayin 20sinde gidicem doktora sonuc gostermeye. Bende cook kilo aldim 10 kilo aldim bide sisman hamile haldim 75le suan 85 kiloyum 100 ile dogururum artik herkes cok kiziyor ama dikkat ediyorum nasil oluyor anlamiyorum

Bende 10 kilo aldım Dr Allahtan Zayıf kaldın diyo 55 le başladım 65 im acaba şekerim mi var diye üzüldüm bende bi kaç gün olsa iyi 2 hafta ilerde gerçi şeker değilse iyi bişey tabi yarın sonucu alana kadar çatlarım artık

Neyse sabret yarina ne kaldiki. Ben kilolu hamile kaldigim icin hangi doktora gitsem diyet diyor acta kalamiyorum dakka basi yemekte yiyemiyorum ben aciktikca yiyen susadikca icen biriydim yani gerci 60 kiloyla evlendim 20 ayda 75e cikmisim esimin tarafi surekli hamur isi yiyen insanlar bende evlenmeden once ekmek bile agzima sokmayan bir insandim cunku vucut kilo almaya meyilli benim. Evlenince butun duzenim bozuldu. Cocugumu dogurayim sirf sut yapan seyler yiyip icip ac kalicam gerekirse inek gibi otlanicamda cocugumu besleyip kendimi ac birakicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…