Bende aynıyım cnm previa'm oldugu için yürüyüş yasak habire şişiyorum hamurişi ve tatlı yemiyorum şimdiden 15 kilo aldımPilav, makarna ve hamur işini ocaktan beri hayatımdan çıkarmış olan ben 70 kiloyu gördüm. İmdaatt!!!
Bende 3 yıllık Evliyim ama hep 52-53 olurdum tedaviyle hamile kaldım ilaçlarla 2 kilo almıştım zaten şimdide Aldı başını gidiyo daha fazla dikkat edicem artık napimNeyse sabret yarina ne kaldiki. Ben kilolu hamile kaldigim icin hangi doktora gitsem diyet diyor acta kalamiyorum dakka basi yemekte yiyemiyorum ben aciktikca yiyen susadikca icen biriydim yani gerci 60 kiloyla evlendim 20 ayda 75e cikmisim esimin tarafi surekli hamur isi yiyen insanlar bende evlenmeden once ekmek bile agzima sokmayan bir insandim cunku vucut kilo almaya meyilli benim. Evlenince butun duzenim bozuldu. Cocugumu dogurayim sirf sut yapan seyler yiyip icip ac kalicam gerekirse inek gibi otlanicamda cocugumu besleyip kendimi ac birakicam :))
Previa mısın en son ne zaman kontrole gittin ? Belki yer değiştirmiştir bende Öyleydim çünkÜ ama bugün hiç öyle bişey demedi Dr düzeldi heralde diye düşündüm
Bende aynıyım cnm previa'm oldugu için yürüyüş yasak habire şişiyorum hamurişi ve tatlı yemiyorum şimdiden 15 kilo aldım
Kızlar artık 28. Haftaya geldık maşallah. Artık ilişkı yasak mı? 3 hafta once dr bısey dememiştı ben de soramamıştım bu halde bıle ne dusunuyor der mı dıye kendımı dusunmuyorum gercektennnnn bır yazı okumustum ilişkıde rahım kasılıp gevsedıgı için erken doğuma neden olur dıye dogru mu acaba yavvvv
Hayir canim nerde ? Ben gormuyormCanım hamilelik takvimlerimiz var altta farketmedin mi:)
Hayirlisiyla insallah bir avazda dogururuz :) ben 23+5 idim ultrasonda 24+1 ciktim dun kilosunu boyunu ve kocaman olmus kafasiyla ayaklarini bide pipisini gorunce muylu olmamak elde degil kendi adima tabi hak veriyorum o yuzden :)24+4 deyim su anda.. Az once doktordan geldim o kasar mutluyum ki :)) cok guzel haberler aldim bebegimle alakali :*tum gelisimi haftasini takip ediyor biraz kilosu fazla cikti hatta kemik gelisimide bi hafta onden gidiyo masallah eheh cok mutluyum ondan guzel haberler almak kadar mutluluk verici sey cok az su hayatta :) umarim hepiniz bebislerinizle beraber iyisinizdir :) bizimki yuzunu gostermedi bugun poposunu donmustu bize .. Tahmini dogum tarihimde 22 agustosmus doktorumuz.oyle soyledi :)
Canim hamilelikte kabizlik cok normal, hele ki kan hapi da kullaniyorsan kacinilmaz oluyorKizlar cok kotu kabizlik sornm var cok kotukorkuyorm bebwgime bisey
Denemedigim kalmadi canimCanim hamilelikte kabizlik cok normal, hele ki kan hapi da kullaniyorsan kacinilmaz oluyor
Sen kendine dikkat et kayisi suyu lifli gidalari arttirmaya calis bebise birsey olmaz insallah.
Bende de vardi taze fasulye yedim 2 gun filan ishal yapti afedersin. Turlu yapip suyunuda taneleriyle kasikla bir dene bakalim. Benim bir hafta cikamadigim oluyordu. Birde sade sodaKizlar cok kotu kabizlik sornm var cok kotukorkuyorm bebwgime bisey
Gebelikte hersey gibi bagirsaklarimiz da farklilasiyor daha tembel oluyorlar, en kotu dogumdN sonra rahatlarsin doktorun bir sey onermedi mi?Denemedigim kalmadi canim
Kizlar cok kotu kabizlik sornm var cok kotukorkuyorm bebwgime bisey
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis[/QUOTE]UOTE="elffth3, post: 46368489, member: 720584"]Bende 3 yıllık Evliyim ama hep 52-53 olurdum tedaviyle hamile kaldım ilaçlarla 2 kilo almıştım zaten şimdide Aldı başını gidiyo daha fazla dikkat edicem artık napimçatlamıcamı bilsem yine razıyım alayım veririm ama bu gidişle kesin haritaya dönücem ve bu beni moralman berbat eder yinede oğlum iyi ya buna da şükür napalım
Bende yasaklaniyor diye biliyorum da eslerimiz icin son gittigi yere kadar gider heralde.Yaaa hamilelikte yasaklaniyor mu bir sure sonra
Ben soramam ki bunu utanirim
Kesin bilgi yasak mi simdi
Ne diyosunAllah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis
Bazı şeyler kaçınılmaz galiba.Al benden de o kadar önceden yer yer kilo almazdım şimdi dikkat edip az yiyorum kilo alımıma engel olamıyorum
Geçmiş olsun, belki de geçmiştir.
Bende aynıyım cnm previa'm oldugu için yürüyüş yasak habire şişiyorum hamurişi ve tatlı yemiyorum şimdiden 15 kilo aldım
Yok canım bizde tam tersi:))Bende yasaklaniyor diye biliyorum da eslerimiz icin son gittigi yere kadar gider heralde.
Yorumlarımızın altında bebeğin rahimde duruş pozisyonu,haftasında görülen değişiklik bilgileri hepsi yazıyor.Hayir canim nerde ? Ben gormuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?