2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Pilav, makarna ve hamur işini ocaktan beri hayatımdan çıkarmış olan ben 70 kiloyu gördüm. İmdaatt!!!
Bende aynıyım cnm previa'm oldugu için yürüyüş yasak habire şişiyorum hamurişi ve tatlı yemiyorum şimdiden 15 kilo aldım

Bende 3 yıllık Evliyim ama hep 52-53 olurdum tedaviyle hamile kaldım ilaçlarla 2 kilo almıştım zaten şimdide Aldı başını gidiyo daha fazla dikkat edicem artık napim çatlamıcamı bilsem yine razıyım alayım veririm ama bu gidişle kesin haritaya dönücem ve bu beni moralman berbat eder yinede oğlum iyi ya buna da şükür napalım

Bende aynıyım cnm previa'm oldugu için yürüyüş yasak habire şişiyorum hamurişi ve tatlı yemiyorum şimdiden 15 kilo aldım
Previa mısın en son ne zaman kontrole gittin ? Belki yer değiştirmiştir bende Öyleydim çünkÜ ama bugün hiç öyle bişey demedi Dr düzeldi heralde diye düşündüm

UOTE="elffth3, post: 46368489, member: 720584"]Bende 3 yıllık Evliyim ama hep 52-53 olurdum tedaviyle hamile kaldım ilaçlarla 2 kilo almıştım zaten şimdide Aldı başını gidiyo daha fazla dikkat edicem artık napim çatlamıcamı bilsem yine razıyım alayım veririm ama bu gidişle kesin haritaya dönücem ve bu beni moralman berbat eder yinede oğlum iyi ya buna da şükür napalım[/QUOTE]
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis

Reactions: ytb

Yaaa hamilelikte yasaklaniyor mu bir sure sonra
Ben soramam ki bunu utanirim
Kesin bilgi yasak mi simdi

Hayirlisiyla insallah bir avazda dogururuz :) ben 23+5 idim ultrasonda 24+1 ciktim dun kilosunu boyunu ve kocaman olmus kafasiyla ayaklarini bide pipisini gorunce muylu olmamak elde degil kendi adima tabi hak veriyorum o yuzden :)

Kizlar cok kotu kabizlik sornm var cok kotu korkuyorm bebwgime bisey
Canim hamilelikte kabizlik cok normal, hele ki kan hapi da kullaniyorsan kacinilmaz oluyor

Sen kendine dikkat et kayisi suyu lifli gidalari arttirmaya calis bebise birsey olmaz insallah.

Bende de vardi taze fasulye yedim 2 gun filan ishal yapti afedersin. Turlu yapip suyunuda taneleriyle kasikla bir dene bakalim. Benim bir hafta cikamadigim oluyordu. Birde sade soda

Ben bunu sormuştum, ıkınmak bebişe zarar verir mi diye, doktorum hayır bebeğine zarar vermez ancak hemoroide yol açar, bu da anne adayını sürekli rahatsız eder, hoş olmaz, mikrop kapabilir vs. demişti.

Hamile kaldığımdan bu yana kabızlık sorunum olmadı şükür ki.
Ancak tabiri caizse kmlerce koşmuş at gibi su içtim, meyveler filan yedim paso.
Şimdi de tam erik zamanı... Mümkünse alın ve bol bol erik yiyin, iyi gelecektir.
Sabahları aç karnına ılık süt için.

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis[/QUOTE]
Ne diyosun benim henüz yok gibi daha önce 68 kilo olmuştum o zamandan kalan çatlaklarım var sadece umarım yenileri eklenmez

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis
Ne diyosun benim henüz yok gibi daha önce 68 kilo olmuştum o zamandan kalan çatlaklarım var sadece umarım yenileri eklenmez[/QUOTE]
İlk gordugumde sok gecirdim bacaklarimin ust kisminda oldugu icin gene biraz rahatladim bacaklarimda benimde sik sik kilo alip verdigim icin zamaninda catlaklarim vardi azda olsa ama cogaldi tabi omrum boyunca ilk kez bu kilolara ciktigim icin gobegim catlamasinda bacaklarim cok muhim degil bence ust tarafim daha onemli benim icin

Al benden de o kadar önceden yer yer kilo almazdım şimdi dikkat edip az yiyorum kilo alımıma engel olamıyorum
Bazı şeyler kaçınılmaz galiba.
İlk hamileliğimde e 24 kilo almıştm. Gerçi gitti hepsi ama dikkat etme rağmen almak fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…