2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun tatlım sana da Boğaz'ın için çayına limon sık iç olur mu rahatlatır biraz öksürüğünü azaltır
Daha dur annesi hele Bi bu ay geçsin artık oyuncak gibi baskı yapacaklar idrar kesesine aman aman artık yarışacaz wc ye yetişmek için
Bnde gece her kalktığım da muhakkak bir meyve yiyorum yoksa karnım boşmuş gibi uyku da tutmuyor
Bakalım daha ne yeni icatlar çıkaracaz
Şimdi yine az da olsa rahat hareket ediyoruz son aya girince artık yatakta bir panda yavrusu gibi yuvarlanırım muhtemelen

Kizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi ya hamilelik takviminde baya yüksek yaziyo

Bende bu sabah mahvoldum içtiğim suyu bile çıkardım çok geçmiş olsun sanada canm dikkat et kendine

23+4 günlüğüm cnm malesefki kramp anlık olmuyor sonra acısı kalıyor aynı yerde
Kizlar kramp demisken banada cok giriyo bu aralar gece uyurken baldirima bir giriyor felc gibi tobe est. Cook canim yaniyor esimde asiri kilo aldin ondandir diyor bu hamilelikte normal birsey mi baldir kismina giren kramp

Kizlar kramp demisken banada cok giriyo bu aralar gece uyurken baldirima bir giriyor felc gibi tobe est. Cook canim yaniyor esimde asiri kilo aldin ondandir diyor bu hamilelikte normal birsey mi baldir kismina giren kramp
Yok Can'ım ya ne aşırı kilosu ona bakarsan ben ilkinde 50 kiloyla kramp yaşıyordum .. Şimdi 69 kiloyum yine yaşıyorum kiloyla hiç Bi ilgisi
Yok tamamen gebelikten kaynaklı ve birebir aynı durumu yaşıyorum seninle uyku sersemiyken aZcık hareket bile ettirsem Can'ım çıkıcak gibi Ağrı'm oluyor

Buarada profil resimleriniz aynıymış

Kizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi ya hamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Hiç öyle düşünme zaten aşağı yukarı söyleniyor hatta çoğu Zaman yanlış hesaplanıyor .. Benim oğlumdada kilosu ve boyu hep çok daha az söyleniyordu Bi doğduki maşallah gayette iyiydi o yüzden kilo ve boy konusuna hiç takılma

Yaparm canm sagolasnn
Aynen yarisip durcaz dogru diyosunn...

Valla iyi kotu hareket ediyoz evet ama gun gectikce zorlasiyo sankiii, ama bebislerimiz icin her seye deger tabiii

Canm dr yorum yapmistir mutlaka, ne dediii?? Binde o takvimdeki hafta sonu hali ayrica da en yuksek olabilcek kiloyu gosteriyor genelde.. Sen icini ferah tut beslenmene cok dikkat et yeter bi sorun olsa doktorun soylerdi zaten..

Cookk normal canm kiloyla da bi alakasi yok, ben gecen doktoruma sordm artabilir de dedi.. Ama tabi vucudunda magnezyum falan eksikse daha cok olabiliyor.. Muz ve madem suyu oneriyorz

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis[/QUOTE]
İlk gebeliginmi cnm. Benm ikinci bu. Birincide benmde karnim hic catlamadi ama bacaklarim cok çatladı. Yememe dikkat ediyorm korkudn bende inş bu sefer çatlamaz

Previa mısın en son ne zaman kontrole gittin ? Belki yer değiştirmiştir bende Öyleydim çünkÜ ama bugün hiç öyle bişey demedi Dr düzeldi heralde diye düşündüm
Enson 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var umarım geçmiştir dua ediyorum geçsin diye ama benimki rahim agzına yakın degil tamamen kapatmış ne kadar yukarıya çıkar bilemedim

Merhaba kızlar?
Nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla elhamdülillah. Evimde hala tadilat var yorgunuz ama şükür iyiyiz, hem az kaldı inşaAllah.
En son minnoşum 30 cm, 650 gr'dı.
Bu arada rapor çıkarttırdım ve KAN SULANDIRICI iğnelerimi artık ücretsiz alabiliyorum kızlar. Burdan irtibata geçtiğim arkadaşlar sağolsunlar. Araştırma hastanelerinde, üni hastanelerinde ve bazı özel hastanelerde çıkartılıyor. Ben özelden hallettim. Doğuma kadar ücretsiz artık inşaAllah.
Kramplarım benim de var. Gece tuvalet nöbetlerim de.

Haftana göre az cnm Dr bişey demediyse demek ki sağlığı yerinde bi sıkıntı görmemiş ama biraz daha fazla olmalıydı

Enson 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var umarım geçmiştir dua ediyorum geçsin diye ama benimki rahim agzına yakın degil tamamen kapatmış ne kadar yukarıya çıkar bilemedim
Benimde başta öyleydi rahim ağzını tamamen tıkıyodu zamanla yukarı çıkıp yer değiştirdi bunun için 2 hafta yattım nerdeyse istirahatle düzeldi cnm

Benimde başta öyleydi rahim ağzını tamamen tıkıyodu zamanla yukarı çıkıp yer değiştirdi bunun için 2 hafta yattım nerdeyse istirahatle düzeldi cnm
Bende fazla hareket etmiyorum umarım çıkmıştır yukarıya bakalım 2 hafta sonra görecegiz inşallah hayırlı haberler alırım

Cok saol canm bebege zarari olmadgni soyledign cok rahatlatti beni zaten hemorid yapti beni mahvetti mahvetti ama bebegim iyi olsunda... erik kayisi hepsini denedim canm ama nafile cok tesekkurler ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…