23+4 günlüğüm cnm malesefki kramp anlık olmuyor sonra acısı kalıyor aynı yerdekac haftaıksn cnm ? o kramplarn yerlerınn acıları var bıde
Fl değerini 7 ile çarpıyomuşuz bizim oğlan boy yönÜnden kısa gibi bize çekmiş napalımKızlar ultrason kısmında boy kısmı ne olarak yazıyo ?
Çok geçmiş olsun tatlım sana da Boğaz'ın için çayına limon sık iç olur mu rahatlatır biraz öksürüğünü azaltırAramiza hosgeldn canmm
Kramp bana da oluyo arada agri da.. Gecen gece bi kramp girdi gece ertesi gun de ayni yere baldira.. Allahm kac gun acisi gecmedii.. Ciglik atacaktmm
Dr un kendi tercihi tabi ama sekerin de kimde cikacagi pek belli olmuyor.. Sen yaptirmayacaksan dikkat et seker yemelerine mademm
Cok sagol guzel temmennilerin icn guzel anneaminnn
Ay bugn ben de nasil zor kalktm gece oksuruk uyandirdi bikac kezz.. Wc simdilk o kadr yogun degil bende..
Ay dedigin gibi oluyo ben de bi yatiyorm ay sunu yapim ay sunu yiym ay lavobo derkenn abooo kac kere bolunuyoo uykuu...
Kramp olayi cok fena oluyo ya abana da oldu gecenlerde yerinin acisi bile kac gun surduukendimize daha da iyi bakmamz lazm artkk..
Bende bu sabah mahvoldum içtiğim suyu bile çıkardım çok geçmiş olsun sanada canm dikkat et kendineKızlar bende sabah mide bulantısı baş ağrısı ve affedersiniz kusma ile güne başladımO şekilde okula gittim fakat halsizliklten ölmek üzereydim. Eşimi aradım sağlık ocağına gittik aşırı derecede tansiyonun düşmüş dedi. nasıl bayılmamışsın dedi hayret etti doktor. Dikkat et tuzlu ayran ve biraz ayaklarını kaldırıp bol bol dinlen dedi. Şimdi azıcık kendime geliyorum ama halen halsizim
Kizlar kramp demisken banada cok giriyo bu aralar23+4 günlüğüm cnm malesefki kramp anlık olmuyor sonra acısı kalıyor aynı yerde
Yok Can'ım ya ne aşırı kilosu ona bakarsan ben ilkinde 50 kiloyla kramp yaşıyordum .. Şimdi 69 kiloyum yine yaşıyorum kiloyla hiç Bi ilgisiKizlar kramp demisken banada cok giriyo bu aralargece uyurken baldirima bir giriyor felc gibi tobe est. Cook canim yaniyor esimde asiri kilo aldin ondandir diyor bu hamilelikte normal birsey mi baldir kismina giren kramp
Hiç öyle düşünme zaten aşağı yukarı söyleniyor hatta çoğu Zaman yanlış hesaplanıyor .. Benim oğlumdada kilosu ve boyu hep çok daha az söyleniyordu Bi doğduki maşallah gayette iyiydi o yüzden kilo ve boy konusuna hiç takılmaKizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi yahamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Çok geçmiş olsun tatlım sana da Boğaz'ın için çayına limon sık iç olur mu rahatlatır biraz öksürüğünü azaltır
Daha dur annesi hele Bi bu ay geçsin artık oyuncak gibi baskı yapacaklar idrar kesesine aman aman artık yarışacaz wc ye yetişmek için
Bnde gece her kalktığım da muhakkak bir meyve yiyorum yoksa karnım boşmuş gibi uyku da tutmuyor
Bakalım daha ne yeni icatlar çıkaracaz
Şimdi yine az da olsa rahat hareket ediyoruz son aya girince artık yatakta bir panda yavrusu gibi yuvarlanırım muhtemelen
Kizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi yahamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Kizlar kramp demisken banada cok giriyo bu aralargece uyurken baldirima bir giriyor felc gibi tobe est. Cook canim yaniyor esimde asiri kilo aldin ondandir diyor bu hamilelikte normal birsey mi baldir kismina giren kramp
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis[/QUOTE]UOTE="elffth3, post: 46368489, member: 720584"]Bende 3 yıllık Evliyim ama hep 52-53 olurdum tedaviyle hamile kaldım ilaçlarla 2 kilo almıştım zaten şimdide Aldı başını gidiyo daha fazla dikkat edicem artık napimçatlamıcamı bilsem yine razıyım alayım veririm ama bu gidişle kesin haritaya dönücem ve bu beni moralman berbat eder yinede oğlum iyi ya buna da şükür napalım
Enson 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var umarım geçmiştir dua ediyorum geçsin diye ama benimki rahim agzına yakın degil tamamen kapatmış ne kadar yukarıya çıkar bilemedimPrevia mısın en son ne zaman kontrole gittin ? Belki yer değiştirmiştir bende Öyleydim çünkÜ ama bugün hiç öyle bişey demedi Dr düzeldi heralde diye düşündüm
İnşallah geçmiştir sagol cnm yaGeçmiş olsun, belki de geçmiştir.
Haftana göre az cnm Dr bişey demediyse demek ki sağlığı yerinde bi sıkıntı görmemiş ama biraz daha fazla olmalıydıKizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi yahamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Benimde başta öyleydi rahim ağzını tamamen tıkıyodu zamanla yukarı çıkıp yer değiştirdi bunun için 2 hafta yattım nerdeyse istirahatle düzeldi cnmEnson 2 hafta önce gitmiştim 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var umarım geçmiştir dua ediyorum geçsin diye ama benimki rahim agzına yakın degil tamamen kapatmış ne kadar yukarıya çıkar bilemedim
Bende fazla hareket etmiyorum umarım çıkmıştır yukarıya bakalım 2 hafta sonra görecegiz inşallah hayırlı haberler alırımBenimde başta öyleydi rahim ağzını tamamen tıkıyodu zamanla yukarı çıkıp yer değiştirdi bunun için 2 hafta yattım nerdeyse istirahatle düzeldi cnm
Cok saol canm bebege zarari olmadgni soyledign cok rahatlatti beni zaten hemorid yapti beni mahvetti mahvetti ama bebegim iyi olsunda... erik kayisi hepsini denedim canm ama nafile cok tesekkurler ♡♡♡Ben bunu sormuştum, ıkınmak bebişe zarar verir mi diye, doktorum hayır bebeğine zarar vermez ancak hemoroide yol açar, bu da anne adayını sürekli rahatsız eder, hoş olmaz, mikrop kapabilir vs. demişti.
Hamile kaldığımdan bu yana kabızlık sorunum olmadı şükür ki.
Ancak tabiri caizse kmlerce koşmuş at gibi su içtim, meyveler filan yedim paso.
Şimdi de tam erik zamanı... Mümkünse alın ve bol bol erik yiyin, iyi gelecektir.
Sabahları aç karnına ılık süt için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?