2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gebelikte hersey gibi bagirsaklarimiz da farklilasiyor daha tembel oluyorlar, en kotu dogumdN sonra rahatlarsin doktorun bir sey onermedi mi?

Zeytinyagi icmeyi denedin mi
Ilik suya bal karistirip ic dedi sabahları canm ama hicbiseyn faydasi olmuyo bana

Bende de vardi taze fasulye yedim 2 gun filan ishal yapti afedersin. Turlu yapip suyunuda taneleriyle kasikla bir dene bakalim. Benim bir hafta cikamadigim oluyordu. Birde sade soda
Denedim canim is yerinde hergun cikiyor zaten mecbur yiorm ama etki etmedi

Hamileligin getirdigi bir eksi olsun bunada dayanilir o zaman :) iyi pisti olmusuz seninle canim hem gunler hemde resimler ayni

Maden suyu bir ara cok iciyordum bu aralar azalttim o zaman geri basliyayim ona hem mideyide rahatlatiyor iyi oluyor canim o zaman icelim guzelleselim

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis
İlk gebeliginmi cnm. Benm ikinci bu. Birincide benmde karnim hic catlamadi ama bacaklarim cok çatladı. Yememe dikkat ediyorm korkudn bende inş bu sefer çatlamaz[/QUOTE]
Evet tatlim ilk gebeligim vucut iyice top gibi yuvarlak oldu hangi vucut dayanir bu kadar kiloya zaten. Bacaklarim catlasin onemli degil ya gercekten benim icin karnim onemli o catlamadigi surece problem yok. insallah seninde catlamaz benim acemiligime denk geldi ailemde yok yanimda yol gosterici ondan ikinciyi ilerleyen zamanda Allah nasip ederse ayni hatalari yapmayacagim iste

Reactions: ytb
Maden suyu bir ara cok iciyordum bu aralar azalttim o zaman geri basliyayim ona hem mideyide rahatlatiyor iyi oluyor canim o zaman icelim guzelleselim

Aynen icelm guzelleselmmm
Yalnz mesela tesaduf mu bilmem gece siddetli kramp girdiginde bilac gun muz yememistm.. Normalde gunde bi tane tuketiyorm.. Cok sasirdm bu duruma, yemeye basladm tekrar ve sukur yine olmadi pek.. Kucuk batmalar oluyor arada ama o da hamileligin dogasi artk canm yani muzu kanitladm sanirsam

Canim bnde 55 ile hamile kaldm suan 65 im 2 gün önce sejervyuklemesi yaptrdk güzel çıktı çok şükür bnce boyun da uzunca 10 kilo çok değil bizim icin:):)

Kızlar sağ kasık batmam çok oluyo du dr gittim bebekte bişe yok çok şükür ama bnm sağ böbreğim biraz genuslemis o yüzden oluyormuş dr sağ tarafina hiç yatma dedim yu sırt üstü de yatamiom zaten sadece sol tarafıma yata yata yanlarim çürüdü sol bacagim agriyo Napcaz

olmaz mı ya çok özlüyor insan evde ultrason makinası olsa inan hergün bakardım evet aslında ilk başta geç döllenme diye hadtasından küçüktü şimdi maşaAllah gelmek istiyor hemen sanırım güzel haberlerle dön canım inşaAllah sende bana 20sinde gel dedi ama 1 ay sonra tahlil tekrarı istedi öğleden sonra gittiğimde onun için biraz daha geç gidicem iki kere izin almam sıkıntı olur yarım günde halledemiyorum işe gelişim zor oluyor anadolu yakasından avrupaya geçiyorum diye haziran başı gidebilirim yani dün 4te bitti işim ya tokluk kan şekeri tahlilim 3 saatte çıktı mübarek bakalım senin minnoş ne kadar olmuş merakla bekliorum tatlım

Ay maşallah kocaman olmuş 15 güne düştün demek inş bizede gidince öyle der Dr çok sıkıldım beklemekten ya 15 günüm var hiç geçmiyo zaman
beklemek hakikaten sıkıcı geçmiyor günler evet canım 15 gün dedi ama ben o süreyi uzatcam mecbur tahlilimin tekrarı 1 ay sonraya düşüyor diye 1 ay sonra gidicem işyeri sıkıntı çıkarı başıma yoksa
onlar ii olsun da ben biz bekleriz

Ta

Tabi bebekle vakit geçirmek daha iyi ben de öyle isterim ama benim 32. Haftadan sonra okullarda tatil olduğu için mecburen doğum öncesini kullanıyorum okul tatiline gelen haftalar doğum sonrasına atilmiyor. Ben
ayy senin doğum şubat gibi olsa yda eylül gibi ne güzel olurdu varya tam izin bitiyo okul kapanıyor açılıyor falan bence bi dahaki doğumu ona göre ayarla canım planlı yap yani
Ya ne kadar büyümüş maşallah ben 3 hafta oldu doktora gitmeyeli haftaya gideceğim bende çok merak ediyorum bu kadar büyümüş mudur doğum tarihin de belli demek okadar yaklasmisiz
büyümüştür tabi annesi ona çok iyi bakıyordur bence annem duyunca korktu nasıl taşıcan yürüyemezsin 1 aya kadar kızım diyo bende aman anne o tosbik olsun da ben yürümem otururum dedim yaklaştık evet çok şükür temmuz annesi olcam nasipse inşaAllah yengeç olur ya aslan olursa annesine karşı çok gelir

geçmiş olsun tatlım benimde öyle kafasını sağ kasıma koyduğu için yatamıyorum oturup kalkarken bile zorluyo beni çok zor geçio benim için de ama yaapcak bişey yok sola yatcaz mecbur canım

İlk gebeliginmi cnm. Benm ikinci bu. Birincide benmde karnim hic catlamadi ama bacaklarim cok çatladı. Yememe dikkat ediyorm korkudn bende inş bu sefer çatlamaz
Evet tatlim ilk gebeligim vucut iyice top gibi yuvarlak oldu hangi vucut dayanir bu kadar kiloya zaten. Bacaklarim catlasin onemli degil ya gercekten benim icin karnim onemli o catlamadigi surece problem yok. insallah seninde catlamaz benim acemiligime denk geldi ailemde yok yanimda yol gosterici ondan ikinciyi ilerleyen zamanda Allah nasip ederse ayni hatalari yapmayacagim iste[/QUOTE]
Ekmek cok az yemeye çalış. Bebege yarayack seylerle doymaya çalış. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Dikkat etmezsem sonm feci olur:) bacaklarim üst ön ve iç bölgesi de aşağı dizimin oraya kadar catladi. Ama simdi eski cok fazla belli değil. Korkuyorum ama yenileri gelir diye

canım benim de şeker normal çıkmıştı ama benimkiler de 2 hafta önden gidiyor bu iyi mi kötü mü anlayamadım..

defne_su cnm bi ara bende çok kötü olmuştu. Her zaman kayısı çayı içerdim işe yarardı bu sefer o bile işe yaramamıştı. Acaip cnm yanıyodu artık wcde. En son doktora söyledim Magnesie calcinee die bi toz verdi. Çok kötü olduğun zaman bunu kullan dedi. Akşamdan 1 ölçek içtim sabah resmen affedersin ishal oldum o yüzden diğer kullanışımda yarım ölçek almıştım. Çok şükür bir daha gerek olmadı.
Bu yüzden en güzeli doktoruna bir sor derim cnm Allah korusun hemoroid olursan daha zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…