Ilik suya bal karistirip ic dedi sabahları canm ama hicbiseyn faydasi olmuyo banaGebelikte hersey gibi bagirsaklarimiz da farklilasiyor daha tembel oluyorlar, en kotu dogumdN sonra rahatlarsin doktorun bir sey onermedi mi?
Zeytinyagi icmeyi denedin mi
Denedim canim is yerinde hergun cikiyor zaten mecbur yiorm ama etki etmediBende de vardi taze fasulye yedim 2 gun filan ishal yapti afedersin. Turlu yapip suyunuda taneleriyle kasikla bir dene bakalim. Benim bir hafta cikamadigim oluyordu. Birde sade soda
Hamileligin getirdigi bir eksi olsun bunada dayanilir o zaman :) iyi pisti olmusuz seninle canim hem gunler hemde resimler ayniYok Can'ım ya ne aşırı kilosu ona bakarsan ben ilkinde 50 kiloyla kramp yaşıyordum .. Şimdi 69 kiloyum yine yaşıyorum kiloyla hiç Bi ilgisi
Yok tamamen gebelikten kaynaklı ve birebir aynı durumu yaşıyorum seninle uyku sersemiyken aZcık hareket bile ettirsem Can'ım çıkıcak gibi Ağrı'm oluyor
Buarada profil resimleriniz aynıymış
Ciddi bir problem gercekten omur boyu yasiyan biri olarak seni cok iyi anliyorum. İnsallah duzelir bagirsaklarin canim yaDenedim canim is yerinde hergun cikiyor zaten mecbur yiorm ama etki etmedi
Maden suyu bir ara cok iciyordum bu aralar azalttim o zaman geri basliyayim ona hem mideyide rahatlatiyor iyi oluyor canim o zaman icelim guzelleselimYaparm canm sagolasnn
Aynen yarisip durcaz dogru diyosunn...
Valla iyi kotu hareket ediyoz evet ama gun gectikce zorlasiyo sankiii, ama bebislerimiz icin her seye deger tabiii
Canm dr yorum yapmistir mutlaka, ne dediii?? Binde o takvimdeki hafta sonu hali ayrica da en yuksek olabilcek kiloyu gosteriyor genelde.. Sen icini ferah tut beslenmene cok dikkat et yeterbi sorun olsa doktorun soylerdi zaten..
Cookk normal canm kiloyla da bi alakasi yok, ben gecen doktoruma sordm artabilir de dedi.. Ama tabi vucudunda magnezyum falan eksikse daha cok olabiliyor.. Muz ve madem suyu oneriyorz
İlk gebeliginmi cnm. Benm ikinci bu. Birincide benmde karnim hic catlamadi ama bacaklarim cok çatladı. Yememe dikkat ediyorm korkudn bende inş bu sefer çatlamaz[/QUOTE]Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin veririz insallah :) benim gobegim degilde bacaklarimda neredeyse catlamadik yer kalmamis
Maden suyu bir ara cok iciyordum bu aralar azalttim o zaman geri basliyayim ona hem mideyide rahatlatiyor iyi oluyor canim o zaman icelim guzelleselim
Canim bnde 55 ile hamile kaldm suan 65 im 2 gün önce sejervyuklemesi yaptrdk güzel çıktı çok şükür bnce boyun da uzunca 10 kilo çok değil bizim icin:):)Bende 10 kilo aldım Dr Allahtan Zayıf kaldın diyo 55 le başladım 65 im acaba şekerim mi var diye üzüldüm bende bi kaç gün olsa iyi 2 hafta ilerde gerçi şeker değilse iyi bişey tabi yarın sonucu alana kadar çatlarım artık
olmaz mı ya çok özlüyor insan evde ultrason makinası olsa inan hergün bakardımOyyy insan gorunce nasil da mutlu oluyor, sevindm guzel haberlerinize. Canm masallah pasayaaonden gidiyor demekki senin dogumun gununde erkene gelms azck.. Oyyy ne sirinler yaaa... Baya erken cagirms evet artk sklscak demekki ay ben de sabah gidicem hadi bakalmm
beklemek hakikaten sıkıcı geçmiyor günler evet canım 15 gün dedi ama ben o süreyi uzatcam mecbur tahlilimin tekrarı 1 ay sonraya düşüyor diye 1 ay sonra gidicem işyeri sıkıntı çıkarı başıma yoksaAy maşallah kocaman olmuş 15 güne düştün demek inş bizede gidince öyle der Dr çok sıkıldım beklemekten ya 15 günüm var hiç geçmiyo zaman
ayy senin doğum şubat gibi olsa yda eylül gibi ne güzel olurdu varya tam izin bitiyo okul kapanıyor açılıyor falan bence bi dahaki doğumu ona göre ayarla canım planlı yap yaniTa
Tabi bebekle vakit geçirmek daha iyi ben de öyle isterim ama benim 32. Haftadan sonra okullarda tatil olduğu için mecburen doğum öncesini kullanıyorum okul tatiline gelen haftalar doğum sonrasına atilmiyor. Ben
büyümüştür tabi annesi ona çok iyi bakıyordur benceYa ne kadar büyümüş maşallah ben 3 hafta oldu doktora gitmeyeli haftaya gideceğim bende çok merak ediyorum bu kadar büyümüş mudur doğum tarihin de belli demek okadar yaklasmisiz
geçmiş olsun tatlım benimde öyle kafasını sağ kasıma koyduğu için yatamıyorum oturup kalkarken bile zorluyo beni çok zor geçio benim için de ama yaapcak bişey yok sola yatcaz mecbur canımKızlar sağ kasık batmam çok oluyo du dr gittim bebekte bişe yok çok şükür ama bnm sağ böbreğim biraz genuslemis o yüzden oluyormuş dr sağ tarafina hiç yatma dedim yu sırt üstü de yatamiom zaten sadece sol tarafıma yata yata yanlarim çürüdü sol bacagim agriyo Napcaz
bende oyleyım ıste canm zaten vardı daha once ıyıce arttı sımdı insallah :)Ciddi bir problem gercekten omur boyu yasiyan biri olarak seni cok iyi anliyorum. İnsallah duzelir bagirsaklarin canim ya
Evet tatlim ilk gebeligim vucut iyice top gibi yuvarlak olduİlk gebeliginmi cnm. Benm ikinci bu. Birincide benmde karnim hic catlamadi ama bacaklarim cok çatladı. Yememe dikkat ediyorm korkudn bende inş bu sefer çatlamaz
Yuvarlanıp gidiyorum canımGöbüşler büyüdü mü iyice kızlar :) ne alemdesiniz
Göbüşler büyüdü mü iyice kızlar :) ne alemdesiniz
Bende 10 kilo aldım Dr Allahtan Zayıf kaldın diyo 55 le başladım 65 im acaba şekerim mi var diye üzüldüm bende bi kaç gün olsa iyi 2 hafta ilerde gerçi şeker değilse iyi bişey tabi yarın sonucu alana kadar çatlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?