Şeker normalse iyi besleniyosun cnm hiç dert etme özellikle ikiz gebelikte böyleysen maşallahcanım benim de şeker normal çıkmıştı ama benimkiler de 2 hafta önden gidiyor bu iyi mi kötü mü anlayamadım..
yok cnm öğretmenim :)Çok geçmiş olsun okuyor musun
Yaaa hamilelikte yasaklaniyor mu bir sure sonra
Ben soramam ki bunu utanirim
Kesin bilgi yasak mi simdi
Muz zaten tuketin diyorlar magnezyum varya ben asiri kilo aldim ya canim muz diyet listelerimde bile var demek krampi onleme ozelligide var muzun.Aynen icelm guzelleselmmm
Yalnz mesela tesaduf mu bilmem gece siddetli kramp girdiginde bilac gun muz yememistm.. Normalde gunde bi tane tuketiyorm.. Cok sasirdm bu duruma, yemeye basladm tekrar ve sukur yine olmadi pek.. Kucuk batmalar oluyor arada ama o da hamileligin dogasi artk canmyani muzu kanitladm sanirsam
bnımde 23. haftada 550gr dı takvımde daha buyuk yazıo dıye zayıfım bıde endıselenmıstım. amaaa 27. haftada takvımde 1050 yazıo fakat kızım 1175 gr olmus! 1 ayda 2 katından fazla büyümüşKizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi yahamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Ekmek cok az yemeye çalış. Bebege yarayack seylerle doymaya çalış. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Dikkat etmezsem sonm feci olur:) bacaklarim üst ön ve iç bölgesi de aşağı dizimin oraya kadar catladi. Ama simdi eski cok fazla belli değil. Korkuyorum ama yenileri gelir diye
Evet tatlim ilk gebeligim vucut iyice top gibi yuvarlak olduhangi vucut dayanir bu kadar kiloya zaten. Bacaklarim catlasin onemli degil ya gercekten benim icin karnim onemli o catlamadigi surece problem yok. insallah seninde catlamaz benim acemiligime denk geldi ailemde yok yanimda yol gosterici ondan ikinciyi ilerleyen zamanda Allah nasip ederse ayni hatalari yapmayacagim iste
Gecmis olsun canim sorma o dert bendede var doktor cocugunun iyi beslenmesi icin hep soluna yatcan dedi ama ben sirt ustu yatinca rahatliyorum yatma sirt ustu ve sagina dedi.Kızlar sağ kasık batmam çok oluyo du dr gittim bebekte bişe yok çok şükür ama bnm sağ böbreğim biraz genuslemis o yüzden oluyormuş dr sağ tarafina hiç yatma dedim yu sırt üstü de yatamiom zaten sadece sol tarafıma yata yata yanlarim çürüdü sol bacagim agriyo Napcaz
Al bendende o kadar öyle yattıgı gibi kalkana hayranım ben zorlaya zorlaya sola yatıyorum her sabah kalktıgımda saga dönmüş kalkıyorum.Rot balansım bozuk bedenim saga çekiyor demek kiGecmis olsun canim sorma o dert bendede var doktor cocugunun iyi beslenmesi icin hep soluna yatcan dedi ama ben sirt ustu yatinca rahatliyorum yatma sirt ustu ve sagina dedi.Napim yatiyorum mecbur ayagim uyusuyo kolum uyusuyo valla agridan oluyorum hep ayni tarafa yatilir mi anam bizde insaniz done done sallana sallana uyurum ben bide o kadar zoruma gidiyoki sola yatmak anlatamam
Sen 28 haftalık mı oldun ne güzel ya çok kıskandım :) sayılı günün kalmışbnımde 23. haftada 550gr dı takvımde daha buyuk yazıo dıye zayıfım bıde endıselenmıstım. amaaa 27. haftada takvımde 1050 yazıo fakat kızım 1175 gr olmus! 1 ayda 2 katından fazla büyümüşsenınkıde bu ayda bırden ıvme kazanıcaktır canım doktor demıstı bana bu ay daha hızlı buyur merak etme dıye dedıgı gıbı de oldu.
Al bendende o kadarAl bendende o kadar öyle yattıgı gibi kalkana hayranım ben zorlaya zorlaya sola yatıyorum her sabah kalktıgımda saga dönmüş kalkıyorum.Rot balansım bozuk bedenim saga çekiyor demek ki
Son 3 ay daha sıkalım disimizi ne yapalimGecmis olsun canim sorma o dert bendede var doktor cocugunun iyi beslenmesi icin hep soluna yatcan dedi ama ben sirt ustu yatinca rahatliyorum yatma sirt ustu ve sagina dedi.Napim yatiyorum mecbur ayagim uyusuyo kolum uyusuyo valla agridan oluyorum hep ayni tarafa yatilir mi anam bizde insaniz done done sallana sallana uyurum ben bide o kadar zoruma gidiyoki sola yatmak anlatamam
neler çıkarıyorlar ya valla hepsi çok güzel şeyler
Ahh canım ahh ben hiç kilo almadım hala 49Göbüşler büyüdü mü iyice kızlar :) ne alemdesiniz
Benim gobuste aldı başını gidioAhh canım ahh ben hiç kilo almadım hala 49göbüşümde 4 aylık gibi fit bir anne olacağım galiba
Evet cnm yükleme sonrası için yüksek kilo alımın ve Bebeğin Gelişimi nasıl? Diyet vericektir muhtemelen bende az önce aldım sonucumu açlık 84 1 saat sonrası 118 çıktı :)Hayırlı cumalar güzel anneler.
eski mesajları okumak o kadar uzun sürüyor ki :) galiba okuyamadım bi kaç sayfa. Okurken de eskileri unutuyorum
Birisi düşmüş inşallah en kısa zamanda iyileşir acil şifalar insallah.
Ben çarşamba günü seker yüklemesi yaptırdım. 50lik yaptı açlık ve yüklemeden 1 saat sonra alindi kanım. Açlık sekerim 89 ama glikozdan sonra 157normalde 140dan yuksek olmaması gerekiyormus. daha gidemedim sonucu göstermeye. Sanırım pzt gününe kaldı. İlla ki 100lük yaptır diyecek mi acaba yoksa diyet mi verir
Birde bebegin eşi aşağıda gözüküyor ama daha bebek de o da yer değiştirir 32. Haftadan önce doğum sekli ile ilgili net bisey söylemiyorum dedi.
Boyu kilosunu sordum. Ben ultrasonla yapilan ölçümü doğru bulmuyorum 500 gr bile farkedebiliyor dedi
Artık zamanı geldi doğum yapacağım hastaneye gideceğim bi daha ki randevum için... şimdiye kadar devlete gidiyordum.
olmaz mı ya çok özlüyor insan evde ultrason makinası olsa inan hergün bakardımevet aslında ilk başta geç döllenme diye hadtasından küçüktü şimdi maşaAllah gelmek istiyor hemen sanırım güzel haberlerle dön canım inşaAllah sende bana 20sinde gel dedi ama 1 ay sonra tahlil tekrarı istedi öğleden sonra gittiğimde onun için biraz daha geç gidicem iki kere izin almam sıkıntı olur yarım günde halledemiyorum işe gelişim zor oluyor anadolu yakasından avrupaya geçiyorum diye haziran başı gidebilirim yani dün 4te bitti işim ya tokluk kan şekeri tahlilim 3 saatte çıktı mübarek bakalım senin minnoş ne kadar olmuş merakla bekliorum tatlım
beklemek hakikaten sıkıcı geçmiyor günler evet canım 15 gün dedi ama ben o süreyi uzatcam mecbur tahlilimin tekrarı 1 ay sonraya düşüyor diye 1 ay sonra gidicem işyeri sıkıntı çıkarı başıma yoksa
onlar ii olsun da ben biz bekleriz
ayy senin doğum şubat gibi olsa yda eylül gibi ne güzel olurdu varya tam izin bitiyo okul kapanıyor açılıyor falan bence bi dahaki doğumu ona göre ayarla canım planlı yap yani
büyümüştür tabi annesi ona çok iyi bakıyordur benceannem duyunca korktu nasıl taşıcan yürüyemezsin 1 aya kadar kızım diyo bende aman anne o tosbik olsun da ben yürümem otururum dedim yaklaştık evet çok şükür temmuz annesi olcam nasipse inşaAllah yengeç olur ya aslan olursa annesine karşı çok gelir
Muz zaten tuketin diyorlar magnezyum varya ben asiri kilo aldim ya canim muz diyet listelerimde bile var demek krampi onleme ozelligide var muzun.Bende bugun olmadi mesela kramp. Ayagimi iyice uzattimmi boyle bir batiyor aman Allah. Gunduz degil ama benim gece dimi siiznde
Bana Dr ların hiç biri sağa yatman gerekiyo demediler sola yatılması gerekiyo mu diye Dr a sorunca bu sola yatma olayı efsaneleşti artık dedi öyle bişey yok her iki Tarafınada yat sadece Sırt üstü çocuk rahatsız olur uzun süre yatma dediAl bendende o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?