2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaa hamilelikte yasaklaniyor mu bir sure sonra
Ben soramam ki bunu utanirim
Kesin bilgi yasak mi simdi

orgazm olmak bırazcık sakıncalı özellıkle de erken dogum rıskınız varsa... orgazm zaten olamıyorsanız, rısk de yoksa hıc sıkıntı yok bnce pozısyonlarınız da sızı zorlamamalı tabııkı de kramplar fln arttı malum. o agırlık o koca gobekle pek keyıflı olmuyor zaten artık bızde ıste ole bınde bi bu arada doguma yakın hele de "benımkı hala dogmuo" dıyenler orgazm olmaya baksın kasları harekete gecırdıgınden dogumu hızlandırıp kolaylastırıomus hatta sancısı gelen kadına tavsıye edılıyormus bıkac haber ve yaz okudum konuyla alakalı dogururken orgazm oldu fln dıye bnde 38den snr bı denıcem

Muz zaten tuketin diyorlar magnezyum varya ben asiri kilo aldim ya canim muz diyet listelerimde bile var demek krampi onleme ozelligide var muzun. Bende bugun olmadi mesela kramp. Ayagimi iyice uzattimmi boyle bir batiyor aman Allah. Gunduz degil ama benim gece dimi siiznde

Kizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi ya hamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
bnımde 23. haftada 550gr dı takvımde daha buyuk yazıo dıye zayıfım bıde endıselenmıstım. amaaa 27. haftada takvımde 1050 yazıo fakat kızım 1175 gr olmus! 1 ayda 2 katından fazla büyümüş senınkıde bu ayda bırden ıvme kazanıcaktır canım doktor demıstı bana bu ay daha hızlı buyur merak etme dıye dedıgı gıbı de oldu.

Ekmek cok az yemeye çalış. Bebege yarayack seylerle doymaya çalış. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Dikkat etmezsem sonm feci olur:) bacaklarim üst ön ve iç bölgesi de aşağı dizimin oraya kadar catladi. Ama simdi eski cok fazla belli değil. Korkuyorum ama yenileri gelir diye[/QUOTE]
Ben ekmekle arasi iyi biri degilim canim. Kayinpederim sagolsun inat yapar gibi hep hamur isi yaptilar ondan sistim ben. Bana yaramiyor cunku bekarken agzima surmezdim hamur isi simdi mecbur kalinca yedim usengecligimden hep ondan oldu ama gene agzima surmicem bundan sonra hamur isine hayiiirrrrrr

Reactions: ytb
Gecmis olsun canim sorma o dert bendede var doktor cocugunun iyi beslenmesi icin hep soluna yatcan dedi ama ben sirt ustu yatinca rahatliyorum yatma sirt ustu ve sagina dedi. Napim yatiyorum mecbur ayagim uyusuyo kolum uyusuyo valla agridan oluyorum hep ayni tarafa yatilir mi anam bizde insaniz done done sallana sallana uyurum ben bide o kadar zoruma gidiyoki sola yatmak anlatamam

Al bendende o kadar öyle yattıgı gibi kalkana hayranım ben zorlaya zorlaya sola yatıyorum her sabah kalktıgımda saga dönmüş kalkıyorum.Rot balansım bozuk bedenim saga çekiyor demek ki

Sen 28 haftalık mı oldun ne güzel ya çok kıskandım :) sayılı günün kalmış

Al bendende o kadar öyle yattıgı gibi kalkana hayranım ben zorlaya zorlaya sola yatıyorum her sabah kalktıgımda saga dönmüş kalkıyorum.Rot balansım bozuk bedenim saga çekiyor demek ki
Al bendende o kadar

Son 3 ay daha sıkalım disimizi ne yapalim onların canı sagolsun:)) ama uyuşma değilde agri çok oluyo buna şükür onlara bişe olmasın da

Slm kızlar nasılsınız bu gece öyle bir rahim çağrışımı denir kasilmami denir bilemiyom öyle bi ağrıyla uyandimki böle olan varmı normalmidir

Hayırlı cumalar güzel anneler.
eski mesajları okumak o kadar uzun sürüyor ki :) galiba okuyamadım bi kaç sayfa. Okurken de eskileri unutuyorum
Birisi düşmüş inşallah en kısa zamanda iyileşir acil şifalar insallah.

Ben çarşamba günü seker yüklemesi yaptırdım. 50lik yaptı açlık ve yüklemeden 1 saat sonra alindi kanım. Açlık sekerim 89 ama glikozdan sonra 157 normalde 140dan yuksek olmaması gerekiyormus. daha gidemedim sonucu göstermeye. Sanırım pzt gününe kaldı. İlla ki 100lük yaptır diyecek mi acaba yoksa diyet mi verir
Birde bebegin eşi aşağıda gözüküyor ama daha bebek de o da yer değiştirir 32. Haftadan önce doğum sekli ile ilgili net bisey söylemiyorum dedi.
Boyu kilosunu sordum. Ben ultrasonla yapilan ölçümü doğru bulmuyorum 500 gr bile farkedebiliyor dedi
Artık zamanı geldi doğum yapacağım hastaneye gideceğim bi daha ki randevum için... şimdiye kadar devlete gidiyordum.

Evet cnm yükleme sonrası için yüksek kilo alımın ve Bebeğin Gelişimi nasıl? Diyet vericektir muhtemelen bende az önce aldım sonucumu açlık 84 1 saat sonrası 118 çıktı :)

Selamm kontrolumuze gittk yeni doktorumuza.. Doktorum gayet sevimli aciklayici iyi geldi insallah boyle devam ederr..

Bebisimiz 1050 gr 36 cm olms
Masallah benm kizimaaa
Seninki de super canm gayet iyiler cok sukur.. Ay tabi ozluyoruz ama zamaninda gelsinler gene de bidiklar

Benm de gece oldu evet canm cok olmadi sukur.. Ama gunduz de agrisi devam etmisti iki kere falan oldu ayni yer.. Cok fenaydii.. Aman olmasn insallah canm..

Al bendende o kadar
Bana Dr ların hiç biri sağa yatman gerekiyo demediler sola yatılması gerekiyo mu diye Dr a sorunca bu sola yatma olayı efsaneleşti artık dedi öyle bişey yok her iki Tarafınada yat sadece Sırt üstü çocuk rahatsız olur uzun süre yatma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…