2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yani bence de aynı yere dönük uyuyabilmek imkansız nasıl rahat ediyorsak mışıl mışıl uyuyalım bence :). Uyumamak daha zararlı

Evet cnm yükleme sonrası için yüksek kilo alımın ve Bebeğin Gelişimi nasıl? Diyet vericektir muhtemelen bende az önce aldım sonucumu açlık 84 1 saat sonrası 118 çıktı :)

Ne güzel çıkmış senin sonucunda inşallah böyle sorunsuz devam eder:)

Simdi kan sonuçlarıma baktım dun çıkmamıştı. b12 ve vitamin D de düşük 8kilo aldım. Annem geldi memleketten sen yemek yemiyor musun hala aynısın bi göbeğin çıkmış dedi. Aşırı bi şişkinlik durumum da yok

Yeni doktorun iyi çıkmasına çok sevindim umarım sorunsuz öyle devam eder
Kocamannnnnnn maşallah kuzuna annesi

hoşgeldin tatlım herşeyin yolunda olması kadar güzel bi haber yok dimi maşaAllah prensese büyüyorlar özlüyoruz hemde ne özleme içimizde olmasına rağmen ee bi daha ne zaman gel dedi peki? yeni doktorun da hayırlı olsun bundan sonra güzel gider inşaAllah canım

bir sorum olacaktı. ayrıntılı ultrason sonucu zeynep kamildeki perinatoloji bölümüne git denilen var mı aranızda acaba? varsa bilgi verir misiniz? öncelikle mhrs den perinatoloji bölümünden randevumu almamız gerekiyor? sonrasında neler oluyor acaba?

Yalnız eşim sağlık ocağında yapılan açlık tokluk şekeri sonucunun doğruluğu tam olmadığını söylüyor. Ben saglik ocagina sormustum bakilmiyor demisti. Esime sordum bana yapilmiyor dediler herkes yaptiriyor fln diye.Strip ile bakıyor olabilir o da düzgün sonuç vermez . Kan tahlili ertesi gün çıkıyor . Açlık toklukta aynı gün sonuç degerlendiriliyor fln dedi.ben normal hastanede yaptırmayı dusunuyorum

Son 3 ay daha sıkalım disimizi ne yapalim onların canı sagolsun:)) ama uyuşma değilde agri çok oluyo buna şükür onlara bişe olmasın da
Benim daha 4 ayim var siz benden 3-4 hafta ileridesiniz iyice agirlastik kuzum agrilar normal

Gercekten felc gelmis gibi oluyor Allah muhafaza

Kesinlikle sola yatmalisin dedi gecen gittim iste cocuk oyle beslenirmis kan dolasimi olurmus diger tarafa donersem cocuk kansiz kalirmis bilmem ne saydida saydi

Sen 28 haftalık mı oldun ne güzel ya çok kıskandım :) sayılı günün kalmış

evet ole oldu valla plakalara düştük kılosu arttıkca tekmelerı kuvvetlendi uyku duzenını sımdıden öğrendim.. iletişime bile geçiyoruz sanki cok hareketlenince konusuyorum yada oksuyorum sakinleşio hep bole soz dinler inş

kızlar bebişleriniz için ağustos ayını düşünerek kısa kollu badylerden mi çok aldınız. yoksa tercihiniz uzun kollulardan mı oldu ?

Aynen canm saglikli olduklarini duymak gibisi yok masallahh canm bi daha bi sorun olmadikca 1 ay dedi..artik hareketlerine dikkat edebilirsn dedi, gunde 10 kezden az hareket ederse, tekrarlayan sanci olursa, kanama olursa falan Allah korusun hemen gel dedi.. Oyle
yanii simdilik sklasmadik pek bi dahakine nolur bilmemm evet canm ya neyse ki iyiydi gayet.. Mesela uyku olayini sordm arada karnm aciyo acaba yanls mi yatiyorm falan, yok dedi o kendi pozisyonunu buldurur sana zaten dedi. Hakli da yani ben iki gundur sagima yatamadm pek tekmeledi durdu sagda.. Zaten her yerime yastik doldurup yatiyom artk

Gercekten felc gelmis gibi oluyor Allah muhafaza

Aman canm Allah korusun bin beteridir eminm..

Dr a sordum ilac vermem bunun icin dedi bana malesef canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…