yani bence de aynı yere dönük uyuyabilmek imkansız nasıl rahat ediyorsak mışıl mışıl uyuyalım bence :). Uyumamak daha zararlıBana Dr ların hiç biri sağa yatman gerekiyo demediler sola yatılması gerekiyo mu diye Dr a sorunca bu sola yatma olayı efsaneleşti artık dedi öyle bişey yok her iki Tarafınada yat sadece Sırt üstü çocuk rahatsız olur uzun süre yatma dedi
Evet cnm yükleme sonrası için yüksek kilo alımın ve Bebeğin Gelişimi nasıl? Diyet vericektir muhtemelen bende az önce aldım sonucumu açlık 84 1 saat sonrası 118 çıktı :)
Selammkontrolumuze gittk yeni doktorumuza.. Doktorum gayet sevimli aciklayici iyi geldi insallah boyle devam ederr..
Bebisimiz 1050 gr 36 cm olms
Masallah benm kizimaaa
Seninki de super canm gayet iyiler cok sukur.. Ay tabi ozluyoruz ama zamaninda gelsinler gene de bidiklar
Benm de gece oldu evet canm cok olmadi sukur.. Ama gunduz de agrisi devam etmisti iki kere falan oldu ayni yer.. Cok fenaydii.. Aman olmasn insallah canm..
Yeni doktorun iyi çıkmasına çok sevindim umarım sorunsuz öyle devam eder
Kocamannnnnnn maşallah kuzuna annesi
hoşgeldin tatlım herşeyin yolunda olması kadar güzel bi haber yok dimi maşaAllah prensese büyüyorlarSelammkontrolumuze gittk yeni doktorumuza.. Doktorum gayet sevimli aciklayici iyi geldi insallah boyle devam ederr..
Masallah benm kizimaaa
Seninki de super canm gayet iyiler cok sukur.. Ay tabi ozluyoruz ama zamaninda gelsinler gene de bidiklar
Ben 10 ya da 11 mayısta sağlık ocağında yaptıracağım. Dr kaç gr lık glikoz verdiyse onu eczaneden alıp bir de sanırım 1 lt su (tam hatırlamıyorum) ile hemşirene gidiyorsun sabah aç karnına. Gidip hemşirene sorarsan daha iyi yardımcı olur. Çünkü bazı sağlık ocakları 50 gr lık glikozla yükleme yapıyor. Benimki de öyleydi. Rica ettim dr 75 gr ile istedi dedim. Ok dedi aile hekimim de
Benim daha 4 ayim var siz benden 3-4 hafta ileridesinizSon 3 ay daha sıkalım disimizi ne yapalimonların canı sagolsun:)) ama uyuşma değilde agri çok oluyo buna şükür onlara bişe olmasın da
Gercekten felc gelmis gibi oluyor Allah muhafazaSelammkontrolumuze gittk yeni doktorumuza.. Doktorum gayet sevimli aciklayici iyi geldi insallah boyle devam ederr..
Masallah benm kizimaaa
Benm de gece oldu evet canm cok olmadi sukur.. Ama gunduz de agrisi devam etmisti iki kere falan oldu ayni yer.. Cok fenaydii.. Aman olmasn insallah canm..
Bana Dr ların hiç biri sağa yatman gerekiyo demediler sola yatılması gerekiyo mu diye Dr a sorunca bu sola yatma olayı efsaneleşti artık dedi öyle bişey yok her iki Tarafınada yat sadece Sırt üstü çocuk rahatsız olur uzun süre yatma dedi
Sen 28 haftalık mı oldun ne güzel ya çok kıskandım :) sayılı günün kalmış
hoşgeldin tatlım herşeyin yolunda olması kadar güzel bi haber yok dimi maşaAllah prensese büyüyorlarözlüyoruz hemde ne özleme içimizde olmasına rağmen ee bi daha ne zaman gel dedi peki? yeni doktorun da hayırlı olsun bundan sonra güzel gider inşaAllah canım
Gercekten felc gelmis gibi oluyor Allah muhafaza
En mühimi kan ilacı Demir depoların hemen boşalıyor çocuk çektiği için dolmasıda sürüyo ondan dedim cnm dikkat et kendinede bebişede
Dr a sordum ilac vermem bunun icin dedi bana malesef canmdefne_su cnm bi ara bende çok kötü olmuştu. Her zaman kayısı çayı içerdim işe yarardı bu sefer o bile işe yaramamıştı. Acaip cnm yanıyodu artık wcde. En son doktora söyledim Magnesie calcinee die bi toz verdi. Çok kötü olduğun zaman bunu kullan dedi. Akşamdan 1 ölçek içtim sabah resmen affedersin ishal oldum o yüzden diğer kullanışımda yarım ölçek almıştım. Çok şükür bir daha gerek olmadı.
Bu yüzden en güzeli doktoruna bir sor derim cnm Allah korusun hemoroid olursan daha zor olur.
Saol canim insallahCiddi bir problem gercekten omur boyu yasiyan biri olarak seni cok iyi anliyorum. İnsallah duzelir bagirsaklarin canim ya
kızlar bebişleriniz için ağustos ayını düşünerek kısa kollu badylerden mi çok aldınız. yoksa tercihiniz uzun kollulardan mı oldu ?
günaydın kızlar nasılsınız... ben mide AĞRILARIMLA UĞRAŞIYORUM BUGÜN DR KONTROLÜM VAR. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. BU ARADA KIZLAR ŞÖYLE BİR KONU AÇTIM KATILMAK İSTERSENİZ HABER VERİRSİNİZ. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dunyaya-gelmesi-icin-tefriciye-duasi.925098/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?