2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim cok gecmis olsun. Allah sifalik versin.

aynı durum bende de var canım sola yatmaya çalışıyorum ama hep uyanıyorum gece sabah kalktığımda kolum omzum ağrılar içinde nolucak bilmiyorum..

Sağol şeker bayağı açıklamışsın bizde sorun yok o zaman devam edebiliriz

O haberi ben de okumuştum sanırım kadın normal doğum yaparken kendini tatmin etmenin doğumu hızlandırdığını yazmış, ne bileyim bana tiksinç gelmişti doğum sırasında nasıl olur diye kalakalmıştım

Merhaba şekerr nasılsın :)

Nasıl geçti kontrolünüz umarım herşey yolundadır minnak büyümüş mü :))
Sagol canim iyi gecti. Ulas bey cok guler yuzlu cok ilgili birisydi. Bebegim 760 gr di boyunu soylemedi ama:) hafrasiyla uyumlu dedi. Pazartesi seker yuklemesi ve tam kan tahlili ile idrar tahlili istedi.

Oy benim kuzumun gözleri açılıuormuş bugüüüün :)). Ömrün güzel olsun hep güzellikler gör e mi annem

Korkuttu bugün biraz beni, nerdeyse hiç oynamadı öğlene kadar doktora gidecektim nerdeyse ki te kaburgamın oralarda oynadı :)) alttan geçip emmeye çalışıyor sanırım

Sagol canim iyi gecti. Ulas bey cok guler yuzlu cok ilgili birisydi. Bebegim 760 gr di boyunu soylemedi ama:) hafrasiyla uyumlu dedi. Pazartesi seker yuklemesi ve tam kan tahlili ile idrar tahlili istedi.

Oh şükür :)) kilosu da bayağı iyi maşallah prensese:))

İnşallah tahlillerin de temiz çıkar tatlım şeker yüklemesi için randevu aldın mı

Arkadaşım da ulaş beye muayene oldu bugün :) o haftaya doğuracak inşallah doğumuna da ulaş bey girecekmiş

Tatli bir seyler yeseydin hemen. Gerci benim kizim tatliya cok tepkisiz ama...

Sezeryandi degil mi? Ulas beye ben sezeyan istiyom dedim. Her sey yolundaysa sezeryan yapmayiz dedi:)

Kızlar trendyolda baby shower diye butiginde tatlı seyler var bakarsanız:)

ayy sorma bı takıldımmmm alsam mı almasam mı hangısını alsam daha guzel ucuz bulur muyum dıye kafayı yedım. sonunda su yatak ve besık ıcın olan fıyonklu takımdan aldım. bıde kapı susu. netten baktım aynı markanın ürunlerı daha pahalı.. daha guzel bırsuru buldum ama fıyatları 2 - 3 katıydı aldım gıttı bende..

Sezeryandi degil mi? Ulas beye ben sezeyan istiyom dedim. Her sey yolundaysa sezeryan yapmayiz dedi:)
Evet canım sezeryan ama onunkisi zorunlu kızı dönmedi çünkü

:)). Allah senii, artık zorunlu olmadıkça pek sezeryan yapmıyorlar sınırlama geldi doğumların yüzde bilmem kaçından fazlasını sezeryan yapamıuorlar artık

@sarisakalozge canim burdan gebeligini takip edersin 24 haftandaysan sen burdan iyi cevap alirsin tatlim

Fiyonklu şeyler ney çok tatlılarmış güle güle kullanın

Pek tatlilar aldıklarin gule gule kullanin :) bende yatak baslarina takıldım bide taclara :))

Evet maalesef ben de rabbime dua ediyorum. Ben dogum turlerinin hepsinden korkuyorum... Artik dua ediyorum nadip bakalim..

Planlamaya çalıştık ama olmadı nerdeyse iki yıl bekledim sonunda plan yapmayı bıraktım tam yaz ortasına geldi benim bu ikinci çocuğum başka düşünmüyorum ama kısmet çok plan yapmamaya öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…