Canim cok gecmis olsun. Allah sifalik versin.Merhaba kızlar, bugün detaylı usg ye girdim herşey iyi maşallah,
( safra kesemde sorun var) dönüşte fenalaştım acilde serum yedim ama hala çok kötüyüm safra kesesi beni mahvediyor..... Hamile olduğumu safra kesesinden ameliyat olmak üzereyken öğrenmiştim, bugüne kadar herşey iyiydi ama bugün beni yerden yere vurdu... Hasta olanlara acil şifalar erken doğan bebeklerimiz içinde en kısa zamanda evlerinde olmalarını diliyorum dualarımı yolluyorum
Kızlar sağ kasık batmam çok oluyo du dr gittim bebekte bişe yok çok şükür ama bnm sağ böbreğim biraz genuslemis o yüzden oluyormuş dr sağ tarafina hiç yatma dedim yu sırt üstü de yatamiom zaten sadece sol tarafıma yata yata yanlarim çürüdü sol bacagim agriyo Napcaz
orgazm olmak bırazcık sakıncalı özellıkle de erken dogum rıskınız varsa... orgazm zaten olamıyorsanız, rısk de yoksa hıc sıkıntı yok bnce pozısyonlarınız da sızı zorlamamalı tabııkı de kramplar fln arttı malum. o agırlık o koca gobekle pek keyıflı olmuyor zaten artıkbızde ıste ole bınde bi bu arada doguma yakın hele de "benımkı hala dogmuo" dıyenler orgazm olmaya baksın kasları harekete gecırdıgınden dogumu hızlandırıp kolaylastırıomus hatta sancısı gelen kadına tavsıye edılıyormus bıkac haber ve yaz okudum konuyla alakalı dogururken orgazm oldu fln dıye bnde 38den snr bı denıcem
Sagol canim iyi gecti. Ulas bey cok guler yuzlu cok ilgili birisydi. Bebegim 760 gr di boyunu soylemedi ama:) hafrasiyla uyumlu dedi. Pazartesi seker yuklemesi ve tam kan tahlili ile idrar tahlili istedi.Merhaba şekerr nasılsın :)
Nasıl geçti kontrolünüz umarım herşey yolundadır minnak büyümüş mü :))
Sagol canim iyi gecti. Ulas bey cok guler yuzlu cok ilgili birisydi. Bebegim 760 gr di boyunu soylemedi ama:) hafrasiyla uyumlu dedi. Pazartesi seker yuklemesi ve tam kan tahlili ile idrar tahlili istedi.
Tatli bir seyler yeseydin hemen. Gerci benim kizim tatliya cok tepkisiz ama...Oy benim kuzumun gözleri açılıuormuş bugüüüün :)). Ömrün güzel olsun hep güzellikler gör e mi annem
Korkuttu bugün biraz beni, nerdeyse hiç oynamadı öğlene kadar doktora gidecektim nerdeyse ki te kaburgamın oralarda oynadı :)) alttan geçip emmeye çalışıyor sanırım
Sezeryandi degil mi? Ulas beye ben sezeyan istiyom dedim. Her sey yolundaysa sezeryan yapmayiz dedi:)Oh şükür :)) kilosu da bayağı iyi maşallah prensese:))
İnşallah tahlillerin de temiz çıkar tatlım şeker yüklemesi için randevu aldın mı
Arkadaşım da ulaş beye muayene oldu bugün :) o haftaya doğuracak inşallah doğumuna da ulaş bey girecekmiş
Kızlar trendyolda baby shower diye butiginde tatlı seyler var bakarsanız:)
Evet canım sezeryan ama onunkisi zorunlu kızı dönmedi çünküSezeryandi degil mi? Ulas beye ben sezeyan istiyom dedim. Her sey yolundaysa sezeryan yapmayiz dedi:)
ayy sorma bı takıldımmmm alsam mı almasam mı hangısını alsam daha guzel ucuz bulur muyum dıye kafayı yedım. sonunda su yatak ve besık ıcın olan fıyonklu takımdan aldım. bıde kapı susu. netten baktım aynı markanın ürunlerı daha pahalı.. daha guzel bırsuru buldum ama fıyatları 2 - 3 katıydı aldım gıttı bende.. Eki Görüntüle 1828008 Eki Görüntüle 1828009
Canım neden açılmıyor bu site, tablet+ telefondan denedim ikisinde de error veriyorKızlar trendyolda baby shower diye butiginde tatlı seyler var bakarsanız:)
Pek tatlilar aldıklarin gule gule kullanin :) bende yatak baslarina takıldım bide taclara :))ayy sorma bı takıldımmmm alsam mı almasam mı hangısını alsam daha guzel ucuz bulur muyum dıye kafayı yedım. sonunda su yatak ve besık ıcın olan fıyonklu takımdan aldım. bıde kapı susu. netten baktım aynı markanın ürunlerı daha pahalı.. daha guzel bırsuru buldum ama fıyatları 2 - 3 katıydı aldım gıttı bende.. Eki Görüntüle 1828008 Eki Görüntüle 1828009
Sen yazınca telefondan da girdim açıldı. Tekrar denedin mi canımCanım neden açılmıyor bu site, tablet+ telefondan denedim ikisinde de error veriyor
Evet maalesef ben de rabbime dua ediyorum. Ben dogum turlerinin hepsinden korkuyorum... Artik dua ediyorum nadip bakalim..Evet canım sezeryan ama onunkisi zorunlu kızı dönmedi çünkü
:)). Allah senii, artık zorunlu olmadıkça pek sezeryan yapmıyorlar sınırlama geldi doğumların yüzde bilmem kaçından fazlasını sezeryan yapamıuorlar artık
Açılmıyor, benim kocam alışveriş sitelerini engelledi mi ne yaptı aradığınız sayfa bulunamadı diyorSen yazınca telefondan da girdim açıldı. Tekrar denedin mi canım
Evet maalesef ben de rabbime dua ediyorum. Ben dogum turlerinin hepsinden korkuyorum... Artik dua ediyorum nadip bakalim..
Planlamaya çalıştık ama olmadı nerdeyse iki yıl bekledim sonunda plan yapmayı bıraktım tam yaz ortasına geldi benim bu ikinci çocuğum başka düşünmüyorum ama kısmet çok plan yapmamaya öğrendimolmaz mı ya çok özlüyor insan evde ultrason makinası olsa inan hergün bakardımevet aslında ilk başta geç döllenme diye hadtasından küçüktü şimdi maşaAllah gelmek istiyor hemen sanırım güzel haberlerle dön canım inşaAllah sende bana 20sinde gel dedi ama 1 ay sonra tahlil tekrarı istedi öğleden sonra gittiğimde onun için biraz daha geç gidicem iki kere izin almam sıkıntı olur yarım günde halledemiyorum işe gelişim zor oluyor anadolu yakasından avrupaya geçiyorum diye haziran başı gidebilirim yani dün 4te bitti işim ya tokluk kan şekeri tahlilim 3 saatte çıktı mübarek bakalım senin minnoş ne kadar olmuş merakla bekliorum tatlım
beklemek hakikaten sıkıcı geçmiyor günler evet canım 15 gün dedi ama ben o süreyi uzatcam mecbur tahlilimin tekrarı 1 ay sonraya düşüyor diye 1 ay sonra gidicem işyeri sıkıntı çıkarı başıma yoksa
onlar ii olsun da ben biz bekleriz
ayy senin doğum şubat gibi olsa yda eylül gibi ne güzel olurdu varya tam izin bitiyo okul kapanıyor açılıyor falan bence bi dahaki doğumu ona göre ayarla canım planlı yap yani
büyümüştür tabi annesi ona çok iyi bakıyordur benceannem duyunca korktu nasıl taşıcan yürüyemezsin 1 aya kadar kızım diyo bende aman anne o tosbik olsun da ben yürümem otururum dedim yaklaştık evet çok şükür temmuz annesi olcam nasipse inşaAllah yengeç olur ya aslan olursa annesine karşı çok gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?