2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar bebişleriniz için ağustos ayını düşünerek kısa kollu badylerden mi çok aldınız. yoksa tercihiniz uzun kollulardan mı oldu ?

Ben 0-3 aylari kisa kollu aldm genelde canm, 3-6 hirkali takim aldm bilac tane de..

Bende koca yatakta yastıklar ve ben birlikte yatıyoruz. Kocayı diğer odaya attım, yağçak bişi yok.

Napalm canm, artk bebisimizn rahati daha onemli yapcak bi sey yokkk

Amann pek guzeller canm gule gule kullanin bebisinle insallahh

Selam kızlar, bugün şeker yüklemem yapıldı, sonuç riskli gruptayım Dahiliyeye ve diyetisyene göründüm hemen kendi doktorumun ardından. Diyete başladık. Zaten son 1,5 aya kadar dikkat ediyordum ailede şeker hastalığı da var ama şu ara ipin ucunu kaçırdım, pişmanım bebişimin de gelişimi 2 hafta önden gidiyor, doktorum buna bağladı. Boyu 32 cm kilosu da 1030 olmuş eşim de ben de uzun boyluyuz, boyu uzun olacak belli ama kilo alımını yavaşlatmalıyız dedi doktor. açlık ve tokluk şekerime de haftada 2 defa bakıcam. İnşallah düzene girer, sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize

Canim gecmis olsun. Benimde belimin sol tarafinda ve arada sol kasigimda agri oluyodu. Aile hekimine gittim idrar tahlili istedi. Sonuc idrar yollari enfeksiyonu cikti. SEF diye bi antibiyotik verdi 1mg lik. Bende kullansammi kullanmasammi emin olamadim. Kendi doktorumada ulasamadim hastanede. Bide araya hafta sonu giriyo. Ne yapsam bilemiyorum. Canim doktorun sana hangi antibiyotigi verdi

slm, ben de yeni katıldım gruba, doğumunuz ne zamana denk geliyor, yaz tatiline denk geliyor anladığım kadarı iile, benim de ağustos sonu, dolayısı ile doğum öncesi yaz tatile denk geldiği için 8 haftayıda yazın kullanıyorum, sonrasına aktaramayacağım , sanırım aynı durumlardayız :)

Canm zaten bu pismanlikla sen dikkat edersn hic sorun kalmaz Allahin izniyle...halledersn yani sikma canini.. Insan arada malesef tutamiyor kendini benm de arada kontrol ettirmem gerekiyo ama sadece kendim dikkat etmem yeterli su an ben de 27 deyim bebis 1050 gr bana da azcik onde dedi ama soeun yok dedi mesela.. Belki de ben de daha cok dikkat etmeliym.. Bebislerimiz saglikli olsn da insallahh

Previa mısın en son ne zaman kontrole gittin ? Belki yer değiştirmiştir bende Öyleydim çünkÜ ama bugün hiç öyle bişey demedi Dr düzeldi heralde diye düşündüm
Ne güzel bende artık previa değilmişim hemde "total bu plasentanın yeri çok değişmez bi kısmı serviksi mutlaka kapatır" diye tahmin ediliyordu.

Cnm bana bi kullanımlık toz verdi yatarken suya katip iciyosun bide enfexia diye antibiyotik verdi kullanıyorum ben

İnşallah canım..Bebişlerimize sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah Rabbim.. Bu da bizim oğluşumuz teyzeleri

Eklentiler

• çğn1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 112
  • çğn2.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 95
Kizlar goguslerimin sadece kahverengi olan kismi pul puul dokuluyor. Boyle olmasi normal mi?

Ne güzel bende artık previa değilmişim hemde "total bu plasentanın yeri çok değişmez bi kısmı serviksi mutlaka kapatır" diye tahmin ediliyordu.

Oh ne guzel masallahhh boyle guzel haberler almak ne kadr guzelll...

İnşallah canım..Bebişlerimize sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah Rabbim.. Bu da bizim oğluşumuz teyzeleri

Aminn insallah canm, oy oglusuna da masallahhh ay tam oglan yaa hakkaten, surati erkeksi yani

Kizlar goguslerimin sadece kahverengi olan kismi pul puul dokuluyor. Boyle olmasi normal mi?

Canm benm fikrm yok ama boyle olan sanki bi arkadas daha vardi bu baslikta, telas yapma hamilelikle ilgili normal bi durumdur insallah..

D vitamini için biraz yürüyüş yap güneşlen düzelir b12 için ceviz Semiz otu falan ye cnm

Ben bugün yaptırdım Elmalı Gazlı güzel bi içecek verdiler 50 lik hazır bi karışım :) öncesi ve sonrası kan tahlili verdim

Kesinlikle sola yatmalisin dedi gecen gittim iste cocuk oyle beslenirmis kan dolasimi olurmus diger tarafa donersem cocuk kansiz kalirmis bilmem ne saydida saydi
Bilmem bana perinotoloğ dedi tek bi yöne sürekli yatmak zaten dolaşımı yavaşlatır biz yoğun bakımda felçli hastayı bile 3-4 saatte bir çeviriyoruz

Çok güzel ya :) ah bide çatlamadan şu göbekler hamileliğin sonunu görsek kilo almasına çok seviniyorum tabi ama biz almasak keşke :)

Benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyomuş bende bugün seker yüklemesi yaptırdım ama çok şükür hiç bişey çıkmadı ama yinede ben çok kilo almışım dikkat etcekmişim

Bilmem bana perinotoloğ dedi tek bi yöne sürekli yatmak zaten dolaşımı yavaşlatır biz yoğun bakımda felçli hastayı bile 3-4 saatte bir çeviriyoruz
Ee mantiklisida o zaten dedigi gibi kan dolasimi icin donmek sart. Benim doktor biraz tuhaf biri sanirsam Zaten dedigini istesemde uygulayamiyorum uyusuyor her yanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…