2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyomuş bende bugün seker yüklemesi yaptırdım ama çok şükür hiç bişey çıkmadı ama yinede ben çok kilo almışım dikkat etcekmişim
Çok şükür çıkmamış canım. Dikkatli olman iyi olur gene de

İnşallah canım..Bebişlerimize sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah Rabbim.. Bu da bizim oğluşumuz teyzeleri
Ayy maasallah canim benim,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..sen de denizlideydin degil mi?doktorun kim?bir de burali misin?

ben de cilt kuruluğundandır diye düşündüm... duştan sonra oluyo çünkü.

Cnm bana bi kullanımlık toz verdi yatarken suya katip iciyosun bide enfexia diye antibiyotik verdi kullanıyorum ben
Tesekkur ederim canim tekrardan gecmis olsun Allah hepimize sifalik versin bende kullaniyim diyorum. 2 gun hafta sonunu bekleyerek gecirmeyim en azindan agrilarim azalir insallah

Maşallah onaa ayy inşallah ya oyle olur biZimde üzüldüm doğrusu. Doktor iyi dedi ama yine de benim icim rhat etmedi. Bi de minik yaramaz oglum var onunla ilgilenmekten bakamiyorum kendime pek.. bi de sen bu ay neler yedin içtin bebise yarayacak ? :)

günde 10 kez mi onu nasıl takip etcem ki unuturum ben akşama kadar sırt üstü yatsan belki kendini dinlersin ama koşturma oluyor bazen oynadığını anlamam ki koca bi tekme sallamazsa tabi onlar hakikaten seni pozisyona sokuyor beni uykumdan uyandırıyor gece oturup bekliyorum bende bazen uyutmuyor e hep sola yatınca da uyuşuyorum yorganla cebelleşiyorum işte he gece

benim arkadaşta öğretmen şu ay hamile kalmayı planlıorum dedi ve kaldı insanda şans olsun yeterki beraber hamile kalaktık sözde o doğurdu 4 aylık oldu ben daha 2,5 ay sonra doğurcam sağlıkla gelsinlerde plansız olsun napalım

Kizlar goguslerimin sadece kahverengi olan kismi pul puul dokuluyor. Boyle olmasi normal mi?
Benim de bi ara öyle oldu duştan sonra uçlarina mutlaka nemlendirecek biseyler sür. Ben hindistan cevizi yagi kullanıyorum. Göğüs ucu bakımına doğumdan önce başlamak emzirirken oluşabilecek çatlakları en aza indirirmiş :)

D vitamini için biraz yürüyüş yap güneşlen düzelir b12 için ceviz Semiz otu falan ye cnm
Çok tesekkur ederim semiz otu çok seviyorum. Ama yürüyüşü gerçekten ihmal ettiğini test sonucunda fark ettim. Çalıştığım ofis kapalı ortam olduğu için haftasonu da yeterli olmuyor demekki. Bundan sonra her gün 20 dk terastayım

B12 eksikliği olan var mı kızlar dr ne verdi B12 icin
ben de var 2 ay önce de testte düşük çıkmıştı iğne verdi 15 gün arayla. Fakat yeterli olmamis ki çarşamba günü tekrar kan testi yaptı yine düşük daha sonucları göstermedim ama yukarda elffth söylemiş semiz otu diye. tüketebiliriz mis gibi:)

Sagol canim aslinda hep suruyorum yag ama bu sefer unuttum demek ki

Tesekkur ederim canim tekrardan gecmis olsun Allah hepimize sifalik versin bende kullaniyim diyorum. 2 gun hafta sonunu bekleyerek gecirmeyim en azindan agrilarim azalir insallah
Amin cnm kullan tabi agrilarinda kalmaz inşallah sanada çok geçmiş olsun bol su iç unutma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…