Çok şükür çıkmamış canım. Dikkatli olman iyi olur gene deBenimde bebeğim 2 hafta önden gidiyomuş bende bugün seker yüklemesi yaptırdım ama çok şükür hiç bişey çıkmadı ama yinede ben çok kilo almışım dikkat etcekmişim
Ayy maasallah canim benim,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..sen de denizlideydin degil mi?doktorun kim?bir de burali misin?İnşallah canım..Bebişlerimize sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah Rabbim.. Bu da bizim oğluşumuz teyzeleri
ben de cilt kuruluğundandır diye düşündüm... duştan sonra oluyo çünkü.Oh ne guzel masallahhhboyle guzel haberler almak ne kadr guzelll...
Aminn insallah canm, oy oglusuna da masallahhhay tam oglan yaa hakkaten, surati erkeksi yani
Canm benm fikrm yok ama boyle olan sanki bi arkadas daha vardi bu baslikta, telas yapma hamilelikle ilgili normal bi durumdur insallah..
Yuvarlan canım en güzeli yaptığımız başka birşey yok vallaYuvarlanıp gidiyorum canım
Tesekkur ederim canim tekrardan gecmis olsun Allah hepimize sifalik versinCnm bana bi kullanımlık toz verdi yatarken suya katip iciyosun bide enfexia diye antibiyotik verdi kullanıyorum ben
bnımde 23. haftada 550gr dı takvımde daha buyuk yazıo dıye zayıfım bıde endıselenmıstım. amaaa 27. haftada takvımde 1050 yazıo fakat kızım 1175 gr olmus! 1 ayda 2 katından fazla büyümüşsenınkıde bu ayda bırden ıvme kazanıcaktır canım doktor demıstı bana bu ay daha hızlı buyur merak etme dıye dedıgı gıbı de oldu.
GüZel haberlerle gelirsin inşallah :)İyi geceler kızlar , sabah doktora gidicem resmen heyecandan uyuyamıyorum
Kullandığım Demir ilacının içinde var günlük ceviz yiyorum haftada bir balık onun dışında Semiz otu ye dedi DrB12 eksikliği olan var mı kızlar dr ne verdi B12 icin
Aynen canm saglikli olduklarini duymak gibisi yok masallahhcanm bi daha bi sorun olmadikca 1 ay dedi..artik hareketlerine dikkat edebilirsn dedi, gunde 10 kezden az hareket ederse, tekrarlayan sanci olursa, kanama olursa falan Allah korusun hemen gel dedi.. Oyle
yanii simdilik sklasmadik pek bi dahakine nolur bilmemmevet canm ya neyse ki iyiydi gayet.. Mesela uyku olayini sordm arada karnm aciyo acaba yanls mi yatiyorm falan, yok dedi o kendi pozisyonunu buldurur sana zaten dedi. Hakli da yani ben iki gundur sagima yatamadm pek tekmeledi durdu sagda.. Zaten her yerime yastik doldurup yatiyom artk
benim arkadaşta öğretmen şu ay hamile kalmayı planlıorum dedi ve kaldı insanda şans olsun yeterkiPlanlamaya çalıştık ama olmadı nerdeyse iki yıl bekledim sonunda plan yapmayı bıraktım tam yaz ortasına geldi benim bu ikinci çocuğum başka düşünmüyorum ama kısmet çok plan yapmamaya öğrendim
Benim de bi ara öyle oldu duştan sonra uçlarina mutlaka nemlendirecek biseyler sür. Ben hindistan cevizi yagi kullanıyorum. Göğüs ucu bakımına doğumdan önce başlamak emzirirken oluşabilecek çatlakları en aza indirirmiş :)Kizlar goguslerimin sadece kahverengi olan kismi pul puul dokuluyor. Boyle olmasi normal mi?
Çok tesekkur ederim semiz otu çok seviyorum. Ama yürüyüşü gerçekten ihmal ettiğini test sonucunda fark ettim. Çalıştığım ofis kapalı ortam olduğu için haftasonu da yeterli olmuyor demekki. Bundan sonra her gün 20 dk terastayımD vitamini için biraz yürüyüş yap güneşlen düzelir b12 için ceviz Semiz otu falan ye cnm
ben de var 2 ay önce de testte düşük çıkmıştı iğne verdi 15 gün arayla. Fakat yeterli olmamis ki çarşamba günü tekrar kan testi yaptı yine düşükB12 eksikliği olan var mı kızlar dr ne verdi B12 icin
günaydın güzel haberler alırsın inşaAllah canımKizlar gunaydin, seker yuklemesi icin doktordayim 12 gibi anca isim bitmis olur. Umarim sonuclarimiz guzel olur. BebisimiZide birazdan goreceegiz
Canim benim ki dusuk cikti bu hafta.4 hafta boyunca haftada 1 igne verdi bana..B12 eksikliği olan var mı kızlar dr ne verdi B12 icin
Canim benim ki dusuk cikti bu hafta.4 hafta boyunca haftada 1 igne verdi bana..
Sagol canim aslinda hep suruyorum yag ama bu sefer unuttum demek kiBenim de bi ara öyle oldu duştan sonra uçlarina mutlaka nemlendirecek biseyler sür. Ben hindistan cevizi yagi kullanıyorum. Göğüs ucu bakımına doğumdan önce başlamak emzirirken oluşabilecek çatlakları en aza indirirmiş :)
Çok tesekkur ederim semiz otu çok seviyorum. Ama yürüyüşü gerçekten ihmal ettiğini test sonucunda fark ettim. Çalıştığım ofis kapalı ortam olduğu için haftasonu da yeterli olmuyor demekki. Bundan sonra her gün 20 dk terastayım
ben de var 2 ay önce de testte düşük çıkmıştı iğne verdi 15 gün arayla. Fakat yeterli olmamis ki çarşamba günü tekrar kan testi yaptı yine düşükdaha sonucları göstermedim ama yukarda elffth söylemiş semiz otu diye. tüketebiliriz mis gibi:)
Amin cnm kullan tabi agrilarinda kalmaz inşallah sanada çok geçmiş olsun bol su iç unutma cnmTesekkur ederim canim tekrardan gecmis olsun Allah hepimize sifalik versinbende kullaniyim diyorum. 2 gun hafta sonunu bekleyerek gecirmeyim en azindan agrilarim azalir insallah
Tamam canim bakarim hemen.tesekkurler..Akliminselimi canim dua grubu tamamlandi bi bak istersen. Bu aksam baslayacagiz. Bi bak istersen sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?