Hg cnm amin inşallah hepimiz sorunsuz sagsalim alırız bebislerimiz kucaklarimiza benimde 16 ağustosta olacak ama erkende olabilirMerhaba anne adaylari bende inşallah kismet olirsa 15 agustosda alacagim bebegimi kucagima... Rabbim sag salim kucagimiza almayi herkese nasip etsin. Ben yeni katıldım sayfaya hayirli günler diliyorum hepinize :)
İnsallah canim cok teşekkür ederim ayyyy ne güzel benimde öyle olabilir tabi ki bu doktorun söylediği tarih :) nasil gidiyo hamileliğin cnm bebis nasil ne durumda ?Hg cnm amin inşallah hepimiz sorunsuz sagsalim alırız bebislerimiz kucaklarimiza benimde 16 ağustosta olacak ama erkende olabilir
Ic camasirini sık sık degistir canim ve sicak tut yoksa cok kaşıntı yapıyo ve ic camasirlarini utule ben oyyle yapiyorumhamileliğimin bu dönemlerinde akıntım fazlalaştı ve vajinal mantara tutuldum kremler fayda etmiyor benım gıbı olup çözüm bulan var mı
Canım bebek yeni doğmuş olacağı için direk havayla temas etmesin teni çok hassas olacak. Bir de anne karnındaki sıcaklık daha fazla olduğu için kısa Kollu da falan üşür dediler. Ben hep uzun şeyler aldım.kızlar bebişleriniz için ağustos ayını düşünerek kısa kollu badylerden mi çok aldınız. yoksa tercihiniz uzun kollulardan mı oldu ?
Benim drum bazı geceler yatarken çamaşır giyme demişti.ütülü iç çamaşırı,kuru tutmak,kremleri sürmek zaten bilinen şeylerhamileliğimin bu dönemlerinde akıntım fazlalaştı ve vajinal mantara tutuldum kremler fayda etmiyor benım gıbı olup çözüm bulan var mı
bunları yapıyorum ama tam çözüm değil geçiçi oluyorBenim drum bazı geceler yatarken çamaşır giyme demişti.ütülü iç çamaşırı,kuru tutmak,kremleri sürmek zaten bilinen şeyler
Çok sukur cnm iyi gidiyor bebisimde iyi gayet sağlıklı bi sorunumuz yok inşallah da hicbirimizin olmaz benim kızım olacak senin cinsiyet nedirİnsallah canim cok teşekkür ederim ayyyy ne güzel benimde öyle olabilir tabi ki bu doktorun söylediği tarih :) nasil gidiyo hamileliğin cnm bebis nasil ne durumda ?
Geçmiş olsun canım bende zor tuttum çıkartmamak için neyse ki zar zor saatler geçmiştiSelam kizlar doktordan geldik simdi. 4 saate yakin ac kalinca bir tuhaf oldum. Sekerli karisimi ictim, 1 saat sonra kan alinacakti ki ben butun sekerli suyu gerisin geri cikardim. Vucudum sanirim kabul etmedi o kadar sekeri. Normaldede sekerle aram cok yoktur. Fazla yesem hep cikaririm. Bunuda kabul etmedi. Bakalim yinede kan aldilar . Gorebildigimiz kadarini gorelim dedi doktorumuz.
Benim bikacgundur öyle cnm agzimin tadı yok bi tuhaf hissediyorumTecrubeli anneler birsey soracagim. Simdi hamilelikte agzinin tadi olmayan yada bir tuhaf olan var mi ? Varsa bu durum dogumdan sonra geciyor mu ? Benim agzimda her yemekten sonra igrenc bir tat oluyor cikartasim geliyor
Merhaba ayni durum bende de var ben bi çözüm bulamadim ne yaptimsa gecmedi 8 haftadan bu yana var dogumdan sonra geçiyormuş bebeginiz prens mi prenses mi ?çünkü doktorum bebekden kaynaklaniyo dedi banaTecrubeli anneler birsey soracagim. Simdi hamilelikte agzinin tadi olmayan yada bir tuhaf olan var mi ? Varsa bu durum dogumdan sonra geciyor mu ? Benim agzimda her yemekten sonra igrenc bir tat oluyor cikartasim geliyor
Benim oğlum olacak inşallah canım hoş biraz zor öğrendim ben cinsiyeti ama bana 16 haftada kiza benziyo denildi 18 kesin erkek 20 haftada yine kiz denildi 22 haftada erkek denildi en son geçen hafta gittim şimdi kesin erkek dedi bakalim doktorum :) ama zaten hep erkek hissediyordum da hoş :)Çok sukur cnm iyi gidiyor bebisimde iyi gayet sağlıklı bi sorunumuz yok inşallah da hicbirimizin olmaz benim kızım olacak senin cinsiyet nedir
Canim ben 6 aydir tam da bu haldeyim tatlilar agzimda aci tat acilar baska bir tat birakiyor. Yemek yemekten nefret eder oldum. Sadece yemek icin yiyorum. Insallah gececek dogumdan sonra.Tecrubeli anneler birsey soracagim. Simdi hamilelikte agzinin tadi olmayan yada bir tuhaf olan var mi ? Varsa bu durum dogumdan sonra geciyor mu ? Benim agzimda her yemekten sonra igrenc bir tat oluyor cikartasim geliyor
Çok sevindim cnm gözün aydın.Allah başka sıkıntı göstermesin inşallah.Darısı başıma 20 mayısta kontrolüm nolur benimkide geçmiş olsun Allahım.Ne güzel bende artık previa değilmişim hemde "total bu plasentanın yeri çok değişmez bi kısmı serviksi mutlaka kapatır" diye tahmin ediliyordu.
Geçmiş olsun neyse ki atlatmışsın aç karna onca saat üstünede şekerli suSelam kizlar doktordan geldik simdi. 4 saate yakin ac kalinca bir tuhaf oldum. Sekerli karisimi ictim, 1 saat sonra kan alinacakti ki ben butun sekerli suyu gerisin geri cikardim. Vucudum sanirim kabul etmedi o kadar sekeri. Normaldede sekerle aram cok yoktur. Fazla yesem hep cikaririm. Bunuda kabul etmedi. Bakalim yinede kan aldilar . Gorebildigimiz kadarini gorelim dedi doktorumuz.
Her tuvalette oranı ya sirekli su ya da karbonatlı suyla sil çamaşırını hergün degiştirhamileliğimin bu dönemlerinde akıntım fazlalaştı ve vajinal mantara tutuldum kremler fayda etmiyor benım gıbı olup çözüm bulan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?