Benim bayadir hamile kaldigimdan beri neredeyse canim ya valla yemek yemekten tiksindigimde oluyor agzimin tadi degissin diye paso degisik seyler attigimda dogumdan sonra gecer insallahBenim bikacgundur öyle cnm agzimin tadı yok bi tuhaf hissediyorum
Canim benimde seninki gibi basindan beri var. Bizim oglumuz olucak kiz olunca nasil oluyormus erkek olunca nasil oluyormus kiMerhaba ayni durum bende de var ben bi çözüm bulamadim ne yaptimsa gecmedi 8 haftadan bu yana var dogumdan sonra geçiyormuş bebeginiz prens mi prenses mi ?çünkü doktorum bebekden kaynaklaniyo dedi bana
Aynen balim aynen tamda anlattigin gibiCanim ben 6 aydir tam da bu haldeyim tatlilar agzimda aci tat acilar baska bir tat birakiyor. Yemek yemekten nefret eder oldum. Sadece yemek icin yiyorum. Insallah gececek dogumdan sonra.
Herkes alışverişe başlamış hatta birşeyler almış ne güzel biz kizimiza henüz hic bise bakmadık almadık eşim de son 2 ay kala başlarız diyor.
sen eşini dinleme canım son iki ay dediğin haziran ve temmuz yani senin en ağır olacağın havanında en sıcak olacağı zamanlar.. mayıs bitmeden tamamla derim, daha bunun yıkaması, ütülemesi, yerleştirmesi, çanta hazırlaması var.. elin ayağın birbirine girer sonra.. ilk bebişmi bilmiyorum ama ilkse o kadar çok alınacak şey varki, insanın kafası çorba oluyorHerkes alışverişe başlamış hatta birşeyler almış ne güzel biz kizimiza henüz hic bise bakmadık almadık eşim de son 2 ay kala başlarız diyor.
Teşekkür ederim inşallah senin plasentanda yükselmiştir de sıkıntıdan stresten uzaklaşırsın.çok fark etmiyomuşum ama sırtımda yükmüş inşallah sende bu yükten kurtulursunÇok sevindim cnm gözün aydın.Allah başka sıkıntı göstermesin inşallah.Darısı başıma 20 mayısta kontrolüm nolur benimkide geçmiş olsun Allahım.
Benim de erkek ,hapur hupur yemekten iştahdan yıkılıyorum valla,tatlı,tuzlu,ekşi herşeyden inanılmaz tat almaya başladım ilk üç aydan sonra valla...umarım gelir canım ağzının tadı..tugbayhan bilmiyorum ki canim doktorum bana rennia diye bi şurup verdi sikayetimi söyleyince gecirmez ama iyi gelir erkek bebeklerde oluyo bu tür agizda baştan bu yana tatsızlık dedi benim ilk bebeğim :)
Ne güzel canim afiyet olsun bebege kilo olsun inşallah yemede sıkıntı yok ama tat alarak yiyemiyorsun ışte ağzının tadi gidiyo cok kötü bir tat oluyo ve gecmiyo ki herkeste de olacak diye birsey olamaz canim... Ama suda var 50 kilo ile hamile kaldim suan daha 6.ayda 65 kilo oldum ve bebegimin gelisimide iki hafta önden gidiyo ama öyle tatsizlik gibi bi sıkıntı da yaşadım doktorumda bu aciklamati yaptiBenim de erkek ,hapur hupur yemekten iştahdan yıkılıyorum valla,tatlı,tuzlu,ekşi herşeyden inanılmaz tat almaya başladım ilk üç aydan sonra valla...umarım gelir canım ağzının tadı..
Bu kadar olur:)ben de 50 den 65e ciktim.Ne güzel canim afiyet olsun bebege kilo olsun inşallah yemede sıkıntı yok ama tat alarak yiyemiyorsun ışte ağzının tadi gidiyo cok kötü bir tat oluyo ve gecmiyo ki herkeste de olacak diye birsey olamaz canim... Ama suda var 50 kilo ile hamile kaldim suan daha 6.ayda 65 kilo oldum ve bebegimin gelisimide iki hafta önden gidiyo ama öyle tatsizlik gibi bi sıkıntı da yaşadım doktorumda bu aciklamati yapti
İnşallah sagol cnm her an kanama ve erken dogum korkusuyla yaşıyorum.Umarım düzelmiştirTeşekkür ederim inşallah senin plasentanda yükselmiştir de sıkıntıdan stresten uzaklaşırsın.çok fark etmiyomuşum ama sırtımda yükmüş inşallah sende bu yükten kurtulursun
Benimde ilk bebegim canim onlar icin deger herseye ya napalim dimi amatugbayhan bilmiyorum ki canim doktorum bana rennia diye bi şurup verdi sikayetimi söyleyince gecirmez ama iyi gelir erkek bebeklerde oluyo bu tür agizda baştan bu yana tatsızlık dedi benim ilk bebeğim :)
Allah zamaninda kucagina almayi nasip etsin canimİnşallah sagol cnm her an kanama ve erken dogum korkusuyla yaşıyorum.Umarım düzelmiştir
bir inatçı kızda burada varMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş 750gr 32 cm olmuşşeker yüklemesi de yapıldı 115 yapıldı çok şükür o da iyi. Ama rahim ağzı uzunluğum 2.8 çıktı onu pek beğenmedi açıkcası o yüzden bi hafta sonra tekrar gidicem bakıcak. Bi de kızımız göstermedi yüzünü doya doya bakamadım ama olsun yeter ki olsunda,
Canim ben hep pazardan alirim meyve sebzeyi evde oldugum icin. Taptaze ve uygun oluyor seviyorum pazariMerhaba kızçeler pazardan geliyoruz :))
30 tl ye tüm meyve sebze alışverişimizi yaptık şükür, Rabbim olmayanlara da versin
Babannemiz hırka yelek ördürüyormuş:))
Civciv sarısıyla mint yeşili renkleri kalmış ördürmediği ip alıp göndereceğim :)
Civili tokeri yerel mağazaları gezdim gezdim hiç birşey almadan çıktım
Sizin alışverişler nasıl gidiyor benim kızın bir tek karyolasıyla banyo malzemeleri tam
Canim ben hep pazardan alirim meyve sebzeyi evde oldugum icin. Taptaze ve uygun oluyor seviyorum pazaribenim alisverislerimin hepsi tamam bi bez bide sampuan alicam baska da birseyi kalmadi ananesi sagolsun ha dur saydikca aklima geldi tirnak makasini alcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?