2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?

Ben canbebeyide dusunuyorum ama bilmiyorum ki benim ablam gecen sene dogum yapti yigenimi molfix pisik yapmis primanin premiumunu kullaniyor suan o cok iyi diyor ama canbebeninde yeni cikardigi bez taşmasını engelledigi icin ilgimi cekti cok kararsizim canim bu konuda denemekte istemiyorum oglumun poposunu deneme tahtasi gibi kullanmak istemiyorum ne desem yalan olur o yuzden dusunme asamasindayim birde alisverisin erken bitmesi kotu oldu simdi onlarla oyalanirdim mevlutluge gectim ne dagitsam diye kara kara dusunuyorum bosluktan

Kızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?
Ev supurunce karnimin altina bir agri giriyor biraz zorlayinca ama sertlesme olmuyor canim birsey degildir o ya cok takilma derim

bende de oluyor canım, korkulacak birşey değil.. vücudun sana dinlenmeni söylüyor hepsi bu

Canim benimki hep sert tas gibi valla. Hatta insanlara garip geliyor. Ben hep ayaktayim belki de o yuzden sertlesince bir sey mi oluyor?

Bende çok yorulduğumda ve ayakta kaldığımda kaskatı oluyor karnım. 2 günde geçmiyor. Gece uyutmuyo bile. Doktorum dinlenmen gerekiyor dedi.

Aslnda ben de dusundm nasil saycam ama normalde hareketli oldugu gunler saymaya bile gerek yok rahat geciyo 10 hareketi... Bi de mesela pespese yaptiklarini 1-2.. Saymaya devam ediyosn 1 deyip birakmiyorsn.. Yani zaten bariz hareketsiz oldunda anliyorz sonucta Allah korusun.. Mesela gecen pozisyondan dolayi diye dusundumuzde az hareket etmisti...

Canm geceleri artk oyle bi de gobegim aciyo kalkinca artk ama dr korkacak bi sey yok dedikce rahatliyorm ben de napimm her yerime yastik doldurup uyumaya calisiyorm iste

Anneler gününüz kutlu olsun hanimlar dilerim her yılı evlatlarınızla beraber sağlıkla huzurla beraber geçirirsiniz inşallah hepimiz ağustosta hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepiniz iyi ki varsınız kızlar iyi ki burda bir Araya gelip tanışmışız seneye de ailemizin yeni üyeleriyle kutlayalım bugünü inşallah

Cok aşırı yorulunca
Bende çok yorulduğumda ve ayakta kaldığımda kaskatı oluyor karnım. 2 günde geçmiyor. Gece uyutmuyo bile. Doktorum dinlenmen gerekiyor dedi.
Cok aşırı yorulunca oluyor bende. O zaman oturup dinleniyorum hemen. Cok fazla yorma canım kendini dinlene dinlene yap herseyi

Olabilir tabi canm nemlendirici bebek yagi falan kullaniyo musun duatan hemen cikinca, baya nemli tutuyorlar..
Canim ben dustan hemen cikinca sar zeytin yagi kullaniyorum. Diger gunler de gun de iki kez bio oil kullaniyorum. Zeytinyagini gogus ucuna suruyorum. Yenilebildigi icin ama bio oili surmuyorum.

Heheh bende şu kpss geçsin doğumda mevlütte dağıdacaklarımı yapacağım, çok değişik şeyler var hala kararsıZım :)) yapacağım dediğim şeyi de arkadaşım yaptı şimdi aynından yapmak istemiyorum arayışlardayım. hoş doğumda sadece annem eşim ve ben oluruz burada kimsemiz yok tatil dönemi olacağından arkadaşlarımız da gelemeZ, bazen üzülüyorum ağustosta olacağına ama vardır herşeyde bir hayır.

Ayy maasallah canim benim,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..sen de denizlideydin degil mi?doktorun kim?bir de burali misin?
Teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Evet canım Denizliliyim. Odak hastanesinde murat karayele gidiyorum. sen kime gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…