- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Tesekkur ederim canim aminAmin cnm kullan tabi agrilarinda kalmaz inşallah sanada çok geçmiş olsun bol su iç unutma cnm
Ben canbebeyide dusunuyorum ama bilmiyorum ki benim ablam gecen sene dogum yapti yigenimi molfix pisik yapmis primanin premiumunu kullaniyor suan o cok iyi diyor ama canbebeninde yeni cikardigi bez taşmasını engelledigi icin ilgimi cekti cok kararsizim canim bu konudaBizim anane de biZi bekliyor alışveriş için biraz huysuzum aldıklarını beğenmezsem kullanmam işini garantiye alıyor hatın :)) şu annelik ne garip çocuğuna uğraşıyorsun çocuğunun çocuğu oluyor ona da uğraşıyosun .Rabbim hepimizin ailesine uzun hayırlı güzel ömürler nasip etsin.
Bez hangi markayı kullanmak istiyorsun deneyerek mi karar vereceksin ben molfix istiyorum inşallah pişik yapmaz yarar kıZıma :,)
Oh senin bitmiş alışveriş şimdi yavrunu bekleme zamanı
Ev supurunce karnimin altina bir agri giriyor biraz zorlayinca ama sertlesme olmuyor canim birsey degildir o ya cok takilma derimKızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?
bende de oluyor canım, korkulacak birşey değil.. vücudun sana dinlenmeni söylüyor hepsi buKızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?
Bilmem mi canım insanı aşt üst ediyo korku kaygı.inşallah yeri değişir senin için dua edicem.rabbim gebeliğini doğumunu kolaylaştırsınİnşallah sagol cnm her an kanama ve erken dogum korkusuyla yaşıyorum.Umarım düzelmiştir
Canim benimki hep sert tas gibi valla. Hatta insanlara garip geliyor. Ben hep ayaktayim belki de o yuzden sertlesince bir sey mi oluyor?Kızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?
günde 10 kez mi onu nasıl takip etcem ki unuturum benakşama kadar sırt üstü yatsan belki kendini dinlersin ama koşturma oluyor bazen oynadığını anlamam ki koca bi tekme sallamazsa tabi onlar hakikaten seni pozisyona sokuyor beni uykumdan uyandırıyor gece oturup bekliyorum bende bazen uyutmuyor e hep sola yatınca da uyuşuyorum yorganla cebelleşiyorum işte he gece
benim arkadaşta öğretmen şu ay hamile kalmayı planlıorum dedi ve kaldı insanda şans olsun yeterkiberaber hamile kalaktık sözde o doğurdu 4 aylık oldu ben daha 2,5 ay sonra doğurcam sağlıkla gelsinlerde plansız olsun napalım
ben de cilt kuruluğundandır diye düşündüm... duştan sonra oluyo çünkü.
Cok aşırı yorulunca oluyor bende. O zaman oturup dinleniyorum hemen. Cok fazla yorma canım kendini dinlene dinlene yap herseyiBende çok yorulduğumda ve ayakta kaldığımda kaskatı oluyor karnım. 2 günde geçmiyor. Gece uyutmuyo bile. Doktorum dinlenmen gerekiyor dedi.
Canim ben dustan hemen cikinca sar zeytin yagi kullaniyorum. Diger gunler de gun de iki kez bio oil kullaniyorum. Zeytinyagini gogus ucuna suruyorum. Yenilebildigi icin ama bio oili surmuyorum.Olabilir tabi canm nemlendirici bebek yagi falan kullaniyo musun duatan hemen cikinca, baya nemli tutuyorlar..
Ben canbebeyide dusunuyorum ama bilmiyorum ki benim ablam gecen sene dogum yapti yigenimi molfix pisik yapmis primanin premiumunu kullaniyor suan o cok iyi diyor ama canbebeninde yeni cikardigi bez taşmasını engelledigi icin ilgimi cekti cok kararsizim canim bu konudadenemekte istemiyorum oglumun poposunu deneme tahtasi gibi kullanmak istemiyorum ne desem yalan olur o yuzden dusunme asamasindayim birde alisverisin erken bitmesi kotu oldu simdi onlarla oyalanirdim mevlutluge gectim ne dagitsam diye kara kara dusunuyorum bosluktan
Kız kocan seni kahvaltıya götürck mi bu pazar geçen hafta olay olmuştu unutmadımGünaydın güzel anneler
Anneler günümüz kutlu olsun, seneye bıcırıklarımızla beraber kutlamak ümidiyle
Teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimiziAyy maasallah canim benim,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..sen de denizlideydin degil mi?doktorun kim?bir de burali misin?
Aaaaa valla bu kadar olur :) Catlaklarda var mi kilo alinca haliyle bir cok catlakda oluştu bendeBu kadar olur:)ben de 50 den 65e ciktim.
AyyyKız kocan seni kahvaltıya götürck mi bu pazar geçen hafta olay olmuştu unutmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?