Benim ailemde yanimda degil maalesef bu konuda bende muzdaribim aynen vardir bir hayir sikma canini. benimde aklimda birkac seyler var ama kararsizim. Ya bende kpss ye giricektim dogum olcagi icin erteledim bu sene girmeyeyim dedim cocugumu emanet edecegim kimse olmayacak cunku esimde hafta ici izinli oluyor beni birakamayacagindan sikintili durumlar. Nasil heveslenmistim halbuki ama evdeki hesap carsiya uymadi maalesefHeheh bende şu kpss geçsin doğumda mevlütte dağıdacaklarımı yapacağım, çok değişik şeyler var hala kararsıZım :)) yapacağım dediğim şeyi de arkadaşım yaptı şimdi aynından yapmak istemiyorum arayışlardayım. hoş doğumda sadece annem eşim ve ben oluruz burada kimsemiz yok tatil dönemi olacağından arkadaşlarımız da gelemeZ, bazen üzülüyorum ağustosta olacağına ama vardır herşeyde bir hayır.
Canim o minikpirhanayydi. Hani kocasi arkadasiyla gitmisti degil mi?Kız kocan seni kahvaltıya götürck mi bu pazar geçen hafta olay olmuştu unutmadım
Ben Nuray Aydina gidiyorum..bir hastaneye bagli degil kendisi..ilk 2 kizimda Adile Gumus e gitmistim.3. de degistirdim...calisiyor musun yoksa ev hanimi misin?Teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimiziEvet canım Denizliliyim. Odak hastanesinde murat karayele gidiyorum. sen kime gidiyorsun?
Evet tatlım bnde ona yazdm zaten alıntı olarakCanim o minikpirhanayydi. Hani kocasi arkadasiyla gitmisti degil mi?
Gecmis olsn cnm ya. Vardir bundada bi hayır. Bebisin iyiya çok şükür.Günaydın annisler anneler günümüz kutlu olsun ben bir yere cikmicam malesefAyağım kırılmış dun film çekildim 1.5 ay alçida kalacak.hic kalkmickmisim biraz sikıntılı bir kırikmid ama kızım iyi sükur bnde doğuma 2 hafta kla alciyi cikartcaklar
Saol cnm aynen o iyi olsun da BN duzelirim inşallahGecmis olsn cnm ya. Vardir bundada bi hayır. Bebisin iyiya çok şükür.
Aaa çok geçmiş olsun. Şükür ki bebiş iyi. Nasıl oldu düştüm müGünaydın annisler anneler günümüz kutlu olsun ben bir yere cikmicam malesefAyağım kırılmış dun film çekildim 1.5 ay alçida kalacak.hic kalkmickmisim biraz sikıntılı bir kırikmid ama kızım iyi sükur bnde doğuma 2 hafta kla alciyi cikartcaklar
Şükür cnm evet evde yastığa takildim Ayağım ters dondu megerse tarak kemiği kırılmış riskliymiy düzeltecek insAaa çok geçmiş olsun. Şükür ki bebiş iyi. Nasıl oldu düştüm mü
Valla öyle canim onlar icin değer ne yapalim :)Benimde ilk bebegim canim onlar icin deger herseye ya napalim dimi ama
Benimde aklima geliyor ama simdiden de cok erkenmis gibi geliyor bana. Yikicaz utulicez sonra dolapta tozlanicak beklemekten kiyafetler. Ben simdi yikarsam bidaha yikarim mecbur dolabi filan hazir besigide ama gene kiyafetler eski haline doner diye korkuyorum. Birde benim bebegimin herseyi annemde bende sadece ufak bir hurc kiyafet var nevresim yorgan hersey annemlerde onlarda doguma 15 gun kala geliriz diyorlar farkli sehirlerdeyiz anlayacagin ben son dkkalarin insani olucamgünaydın hanımlar
rüyada mı gördüm hatırlamıyorum ama erkenden suyum gelse hiçbir şey hazır değil diye telaşlı uyandım sabah. ne beşik hazır ne doğum çantası. aldıklarım yıkanacak ütülenecek. eksik olanlar alınacak vs. şimdiden başlasam mı ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?