- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
ben 32 yi bekliyorum. Eksiğim yok şukur sadece yıkama utuleme yrrlştrme kaldıgünaydın hanımlar
rüyada mı gördüm hatırlamıyorum ama erkenden suyum gelse hiçbir şey hazır değil diye telaşlı uyandım sabah. ne beşik hazır ne doğum çantası. aldıklarım yıkanacak ütülenecek. eksik olanlar alınacak vs. şimdiden başlasam mı ne yapsam?
şimdiden yapınca vakit hiç geçmiyo gibi geliyo bana.Benimde aklima geliyor ama simdiden de cok erkenmis gibi geliyor bana. Yikicaz utulicez sonra dolapta tozlanicak beklemekten kiyafetler. Ben simdi yikarsam bidaha yikarim mecbur dolabi filan hazir besigide ama gene kiyafetler eski haline doner diye korkuyorum. Birde benim bebegimin herseyi annemde bende sadece ufak bir hurc kiyafet var nevresim yorgan hersey annemlerde onlarda doguma 15 gun kala geliriz diyorlar farkli sehirlerdeyiz anlayacagin ben son dkkalarin insani olucam
Ben dedigim gibi annemler gelsin oyle yikiyip utulicem hazirlicam cunku bende cok az esyasi var istanbuldan yuklenip gelcekler bendekilerle makineyi acmama bile degmezşimdiden yapınca vakit hiç geçmiyo gibi geliyo bana.bnde 32 de yapıcam Allahın izniyle
Bende ankaradayimda bende piknige goturucek koca yok isteKizlar hava cok guzel ankarada biz piknige gidiyoruz.. Bu havayi kacirmayalim dedik....
Cok cok cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine tek ayakla nasil olucak hamile hamile bilemiyorum cok zor Allah yardimcin olsunGünaydın annisler anneler günümüz kutlu olsun ben bir yere cikmicam malesefAyağım kırılmış dun film çekildim 1.5 ay alçida kalacak.hic kalkmickmisim biraz sikıntılı bir kırikmid ama kızım iyi sükur bnde doğuma 2 hafta kla alciyi cikartcaklar
Ayy sorma yaa gerçekten çok zirmusCok cok cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine tek ayakla nasil olucak hamile hamile bilemiyorum cok zor Allah yardimcin olsun
Yok canım şimdilik yok..sıskalıktan tombişliğe geçtik inşallah daha cok olmaz.Aaaaa valla bu kadar olur :) Catlaklarda var mi kilo alinca haliyle bir cok catlakda oluştu bende
Bende ankaradayimda bende piknige goturucek koca yok iste.. Gerci goturmek istesede calisiyor bugun ama izin gununde bile mahalle turu bile attirmaz babasida babasii [/QUOTE
Benim kocam alışveriş merkezime gitmez amaa pikniği çok sever çünkü Boğaz'ı için yasıyor sadece:)
Çalışıyorum canım öğretmenim, bi arkadaşım da nuray aydına gitmişti. O da memnundu. Sen çalışıyor musun?Ben Nuray Aydina gidiyorum..bir hastaneye bagli degil kendisi..ilk 2 kizimda Adile Gumus e gitmistim.3. de degistirdim...calisiyor musun yoksa ev hanimi misin?
Her bebişin Gelişimi farklı ne desek boş saglıklıysa sıkıntı yok benim 24+1 de 870 gr dı meselaKizlar benim kizim 25+1 de 760 gr. Sizce nasil?
Çok geçmiş olsun.allah kolylik versin .başka sikinti çektirmesine canim.Ayy sorma yaa gerçekten çok zirmus
Çok çok geçmiş olsun cnm ya. Çok şükür benis iyi. Vardır bunda da bi hayırŞükür cnm evet evde yastığa takildim Ayağım ters dondu megerse tarak kemiği kırılmış riskliymiy düzeltecek ins
Uyuyodur cnm normal takma kafanaMerhaba hamisler. İlk anneler gününüz kutlu olsun benim bebis bazen çok hareketli oluyo bazen de dürte dürte anca bi iki hareket ediyor bende bunu çok takıyorum kafama. Acaba neden hareket etmiyor die. Sizde de böyle mi ki
aynen sağlıklı olsun da gerisini bir şekilde halletmeye çakışacağızgünde 10 kez mi onu nasıl takip etcem ki unuturum benakşama kadar sırt üstü yatsan belki kendini dinlersin ama koşturma oluyor bazen oynadığını anlamam ki koca bi tekme sallamazsa tabi onlar hakikaten seni pozisyona sokuyor beni uykumdan uyandırıyor gece oturup bekliyorum bende bazen uyutmuyor e hep sola yatınca da uyuşuyorum yorganla cebelleşiyorum işte he gece
benim arkadaşta öğretmen şu ay hamile kalmayı planlıorum dedi ve kaldı insanda şans olsun yeterkiberaber hamile kalaktık sözde o doğurdu 4 aylık oldu ben daha 2,5 ay sonra doğurcam sağlıkla gelsinlerde plansız olsun napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?