2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben 32 yi bekliyorum. Eksiğim yok şukur sadece yıkama utuleme yrrlştrme kaldı

şimdiden yapınca vakit hiç geçmiyo gibi geliyo bana. bnde 32 de yapıcam Allahın izniyle

şimdiden yapınca vakit hiç geçmiyo gibi geliyo bana. bnde 32 de yapıcam Allahın izniyle
Ben dedigim gibi annemler gelsin oyle yikiyip utulicem hazirlicam cunku bende cok az esyasi var istanbuldan yuklenip gelcekler bendekilerle makineyi acmama bile degmez

Kizlar hava cok guzel ankarada biz piknige gidiyoruz.. Bu havayi kacirmayalim dedik....
Bende ankaradayimda bende piknige goturucek koca yok iste .. Gerci goturmek istesede calisiyor bugun ama izin gununde bile mahalle turu bile attirmaz babasida babasii

Cok cok cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine tek ayakla nasil olucak hamile hamile bilemiyorum cok zor Allah yardimcin olsun

Yok anam yok ben piknigi cok severim ozellikle kalabalik olcak hamak top ohh mangal valla nasil hevesleniyorumda maalesef.. Evden kafami cikartmama izin yok benim kocayla ne beni gonderiyor ne kendi gidiyor

Ben Nuray Aydina gidiyorum..bir hastaneye bagli degil kendisi..ilk 2 kizimda Adile Gumus e gitmistim.3. de degistirdim...calisiyor musun yoksa ev hanimi misin?
Çalışıyorum canım öğretmenim, bi arkadaşım da nuray aydına gitmişti. O da memnundu. Sen çalışıyor musun?

Merhaba hamisler. İlk anneler gününüz kutlu olsun benim bebis bazen çok hareketli oluyo bazen de dürte dürte anca bi iki hareket ediyor bende bunu çok takıyorum kafama. Acaba neden hareket etmiyor die. Sizde de böyle mi ki

aynen sağlıklı olsun da gerisini bir şekilde halletmeye çakışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…