2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
evet aynı durumdayız benim ağustos başı doğum öncesi iznimin ancak 3 haftasını aktarabiliyorum

ben 32 yi bekliyorum. Eksiğim yok şukur sadece yıkama utuleme yrrlştrme kaldı
benim en büyük eksiğim beşiği. giysilerinin çoğu hazır. ama yıkanacak ve ütülenecek. ben de doğuma bir ay kala hazırlarım diye düşünüyorum. rüya değil de kabus olunca bir anlık telaşa kapıldım.

Cok gecmis olsun canim..vardir bunda da bir hayir..

Kizlaarrr hepinizin anneler gunu kutlu olsn insallahhh hepimiz srtk bir anne adayi, anneyiz sukurler olsn.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallahhh

Canm babacm dedemiz bize bugun ne aldiii... Mevlut yaparsak giyeriz insallah diye dusundk

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 111
Iyi aksamlar anne adayları bende agustos annesiyim bende çanta hazilamak istiyorum ama ilk hamileligim daha hicbirsey almadim ve ne alacagimida bilmiyorum ... kısmet olursa oğlum olacak bana yardımcı olursaniz cok sevinirim hepinize teşekkürler...

Daha erken canim benim ama kendine bir lohusa geceligi koymalisin bez biberon cocugun hastane cikisi bir iki zibin emzik iste cocugun mendili filan hastanede 1 yada 2 gun kalcagin icin hani cocugun ihtiyaci olan seyler lazim canim genelde benim bildigim bu

Cok guzel bebisin gule gule giysin balim. İnsan kiz cocugada ozeniyor boyle seyler gorunce yav

Daha erken ama Allah zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin o yuzden telasa kapilma cok sukur ruyani yasa kabusunu degil sen tecrubeli bir annesin

Daha erken ama Allah zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin o yuzden telasa kapilma cok sukur ruyani yasa kabusunu degil sen tecrubeli bir annesin
amin canım. 3. çocuk olsa da insan aynı telaşı, korkuyu heyecanı yaşıyor ☺

Evet canım hüngür hüngür ağladım geçenlerde iki gün neredeyse kıpırdamadı diye...

Tamam
OTE="tugbayhan, post: 46404831, member: 739326"]Daha erken canim benim ama kendine bir lohusa geceligi koymalisin bez biberon cocugun hastane cikisi bir iki zibin emzik iste cocugun mendili filan hastanede 1 yada 2 gun kalcagin icin hani cocugun ihtiyaci olan seyler lazim canim genelde benim bildigim bu[/QUOTE]
Tamam canim sağol :)

ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN HANIMLAR
Bu duyguyu ilk kez tadıyorum. Gerçekten çok güzelmiş. Bu yıl fiili kutluyoruz seneye de inş bebişlerimizlre resmen kutlarız anneler günümüzü. Babam anneler günün kutlu olsun dediğinde içim titredi çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…