- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
evet aynı durumdayız benim ağustos başı doğum öncesi iznimin ancak 3 haftasını aktarabiliyorumslm, ben de yeni katıldım gruba, doğumunuz ne zamana denk geliyor, yaz tatiline denk geliyor anladığım kadarı iile, benim de ağustos sonu, dolayısı ile doğum öncesi yaz tatile denk geldiği için 8 haftayıda yazın kullanıyorum, sonrasına aktaramayacağım , sanırım aynı durumlardayız :)
Benimde aklima geliyor ama simdiden de cok erkenmis gibi geliyor bana. Yikicaz utulicez sonra dolapta tozlanicak beklemekten kiyafetler. Ben simdi yikarsam bidaha yikarim mecbur dolabi filan hazir besigide ama gene kiyafetler eski haline doner diye korkuyorum. Birde benim bebegimin herseyi annemde bende sadece ufak bir hurc kiyafet var nevresim yorgan hersey annemlerde onlarda doguma 15 gun kala geliriz diyorlar farkli sehirlerdeyiz anlayacagin ben son dkkalarin insani olucam
benim en büyük eksiğim beşiği. giysilerinin çoğu hazır. ama yıkanacak ve ütülenecek. ben de doğuma bir ay kala hazırlarım diye düşünüyorum. rüya değil de kabus olunca bir anlık telaşa kapıldım.ben 32 yi bekliyorum. Eksiğim yok şukur sadece yıkama utuleme yrrlştrme kaldı
Cok gecmis olsun canim..vardir bunda da bir hayir..Günaydın annisler anneler günümüz kutlu olsun ben bir yere cikmicam malesefAyağım kırılmış dun film çekildim 1.5 ay alçida kalacak.hic kalkmickmisim biraz sikıntılı bir kırikmid ama kızım iyi sükur bnde doğuma 2 hafta kla alciyi cikartcaklar
Ben de ingilizce ogretmeniyim ama calismiyorum canim.3 kizim var,yas araliklari baya az o yuzden meslekten koptum ben..hangi okuldasin?Çalışıyorum canım öğretmenim, bi arkadaşım da nuray aydına gitmişti. O da memnundu. Sen çalışıyor musun?
Daha erken canim benim ama kendine bir lohusa geceligi koymalisin bez biberon cocugun hastane cikisi bir iki zibin emzik iste cocugun mendili filan hastanede 1 yada 2 gun kalcagin icin hani cocugun ihtiyaci olan seyler lazim canim genelde benim bildigim buIyi aksamlar anne adayları bende agustos annesiyim bende çanta hazilamak istiyorum ama ilk hamileligim daha hicbirsey almadim ve ne alacagimida bilmiyorum ...kısmet olursa oğlum olacak bana yardımcı olursaniz cok sevinirim hepinize teşekkürler...
Cok guzel bebisin gule gule giysin balim. İnsan kiz cocugada ozeniyor boyle seyler gorunce yavKizlaarrr hepinizin anneler gunu kutlu olsn insallahhhhepimiz srtk bir anne adayi, anneyiz sukurler olsn.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallahhh
Canm babacm dedemiz bize bugun ne aldiii... Mevlut yaparsak giyeriz insallah diye dusundk
Daha erken ama Allah zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin o yuzden telasa kapilma cok sukur ruyani yasa kabusunu degil sen tecrubeli bir annesinbenim en büyük eksiğim beşiği. giysilerinin çoğu hazır. ama yıkanacak ve ütülenecek. ben de doğuma bir ay kala hazırlarım diye düşünüyorum. rüya değil de kabus olunca bir anlık telaşa kapıldım.
Cok guzel bebisin gule gule giysin balim. İnsan kiz cocugada ozeniyor boyle seyler gorunce yav
amin canım. 3. çocuk olsa da insan aynı telaşı, korkuyu heyecanı yaşıyor ☺Daha erken ama Allah zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin o yuzden telasa kapilma cok sukur ruyani yasa kabusunu degil sen tecrubeli bir annesin
Ama bikac Gün sürüyor. Mesela bi kaç gün çok hareketli bikac Gün çok sakinUyuyodur cnm normal takma kafana
Bunun biride bir binide bir iste Rabbim evlatlarimizi sakınsın kem gozlerden özellikledeamin canım. 3. çocuk olsa da insan aynı telaşı, korkuyu heyecanı yaşıyor ☺
Amin canim insallah hayirla sağlıklaSagol canm insallahsaglikla dogsunlar da canlarimizz... Allah kiz cocugu da nasip eder insallh ben de ikinci olursa insallah ogluslara ozenirim ama hayirlisi tabi kii...
Doktorum bana olur demişti bebek dinleniyormus ben sormuştum ozellikle bu haftalarda da büyüdüğü ve boyu uzadığı icin yavasliyormus :) minnak prens mi prenses miAma bikac Gün sürüyor. Mesela bi kaç gün çok hareketli bikac Gün çok sakin
Evet canım hüngür hüngür ağladım geçenlerde iki gün neredeyse kıpırdamadı diye...Merhaba hamisler. İlk anneler gününüz kutlu olsun benim bebis bazen çok hareketli oluyo bazen de dürte dürte anca bi iki hareket ediyor bende bunu çok takıyorum kafama. Acaba neden hareket etmiyor die. Sizde de böyle mi ki
çok geçmiş olsun canım en azından doğuma kadar iyileşeceksin ve bebeğin iyi çok şükürCok gecmis olsun canim..vardir bunda da bir hayir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?