Biz bugun beynama gittil cok guzeldi... Kahvaltiyla basladik oglen yemegiyke bitirdik. Hamak top okey takimi her sey vardi. Cok eglendik ama yoruldum da.. Ben piknigi hic sevmezdim. Ama esim alistirdi beni. Sagolsun her seyi de kendi yapar. Cok sevdigi icin piknik isini. Ben de alisvrrid merkezlerine yalniz gidiyorum piknik ve parklara kocacigimla...Yok anam yok ben piknigi cok severim ozellikle kalabalik olcak hamak top ohh mangal valla nasil hevesleniyorumda maalesef.. Evden kafami cikartmama izin yok benim kocayla ne beni gonderiyor ne kendi gidiyor
Hissetmediğin günler hareketli geçirdiğin günler olabilir mi ?Ama bikac Gün sürüyor. Mesela bi kaç gün çok hareketli bikac Gün çok sakin
Yok bugun aksama kadar yattım ama dürtüklemeden hareket etmedi :)Hissetmediğin günler hareketli geçirdiğin günler olabilir mi ?
Ne mümkünnn. Bugün sabah 7 de evden bi çıktık çatalcaya pikniğe normalde anadolu yakasında oturuyorum. Aracıda ben kullanıyorum. Aha eve yeni girdim. Her yerim şişmiş kaskatı olmuşummmm. Sabah kalkıp birde işe gidicem. Ben hamilelik sınırlarını cidden zorlayan biriyim. Doktorumda çok gülüyor bana. Hareket et dedim ojeyde, bu kadar da değil diyo. Oooo birde bsiklet maceramı anlatmıyımmm. Ne o öyle uyuyarak yatarak hastalıklı gibi hamilelikmi olur muş canım. Hiç bana göre değil.Cok aşırı yorulunca
Cok aşırı yorulunca oluyor bende. O zaman oturup dinleniyorum hemen. Cok fazla yorma canım kendini dinlene dinlene yap herseyi
Ne guzel eglenmissiniz isteBiz bugun beynama gittil cok guzeldi... Kahvaltiyla basladik oglen yemegiyke bitirdik. Hamak top okey takimi her sey vardi. Cok eglendik ama yoruldum da.. Ben piknigi hic sevmezdim. Ama esim alistirdi beni. Sagolsun her seyi de kendi yapar. Cok sevdigi icin piknik isini. Ben de alisvrrid merkezlerine yalniz gidiyorum piknik ve parklara kocacigimla...
Evet canim darisi sana insallah:) kocan goturmezse birlikte gideriz bir gun piknige:)Ne guzel eglenmissiniz isteanneler gununun tadini cikartmissiniz
Meraba nazeninim seninle aramızda 5 gün gibi bi fark var. 18 agustos beklenen doğum tarihim. Banada 5 gün önce doktorum vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğumu olctu.bu haftalarda olcum ilerisi için erken doğum riski varmi diye ip ucu veriyomus. Benimki 4.1 çıktı çok ıy dedi ..galiba 3.0 altına dusmemesi lazımmış bu haftalarda.seninki biraz sınırda dr takip için çağırmış . İnş kısalma olmaz. İleriki dönemde 28 ve 32 .haftalarda kısalma basliyo zaten şimdiden kisalmaz ins.Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebiş 750gr 32 cm olmuşşeker yüklemesi de yapıldı 115 yapıldı çok şükür o da iyi. Ama rahim ağzı uzunluğum 2.8 çıktı onu pek beğenmedi açıkcası o yüzden bi hafta sonra tekrar gidicem bakıcak. Bi de kızımız göstermedi yüzünü doya doya bakamadım ama olsun yeter ki olsunda,
Canım merhaba, kan sulandırıcı iğnelerin için sadece katkı patı ödüyorsun değil mi? Ben 3 kutu için para ödüyorum sanki biraz fazla gibi geliyor...Merhaba kızlar?
Nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla elhamdülillah. Evimde hala tadilat var yorgunuz ama şükür iyiyiz, hem az kaldı inşaAllah.
En son minnoşum 30 cm, 650 gr'dı.
Bu arada rapor çıkarttırdım ve KAN SULANDIRICI iğnelerimi artık ücretsiz alabiliyorum kızlar. Burdan irtibata geçtiğim arkadaşlar sağolsunlar. Araştırma hastanelerinde, üni hastanelerinde ve bazı özel hastanelerde çıkartılıyor. Ben özelden hallettim. Doğuma kadar ücretsiz artık inşaAllah.
Kramplarım benim de var. Gece tuvalet nöbetlerim de.
Pamuklu iç çamaşırı giy ve sık sık değiştir.ben mantar olmadığım halde doktorum daha bu hafta uyardı mantar çok rastlanıyor hamilelijte dedi.dayanabildigin sicaklikta papatya çayı banyosunaa otur 10 dk ne dedi.hamileliğimin bu dönemlerinde akıntım fazlalaştı ve vajinal mantara tutuldum kremler fayda etmiyor benım gıbı olup çözüm bulan var mı
Merhaba canım mhrs den randevu alman gerekli aMa ben alamadım meselabir sorum olacaktı. ayrıntılı ultrason sonucu zeynep kamildeki perinatoloji bölümüne git denilen var mı aranızda acaba? varsa bilgi verir misiniz? öncelikle mhrs den perinatoloji bölümünden randevumu almamız gerekiyor? sonrasında neler oluyor acaba?
Bence değerin normal 5 haftalik hamilelik için.çokta yüksek degil.hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ins ikizlerin olurMerhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselis normalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogalyollahamile kaldim.10 yildansonra.tamdatup bebek tedavisi nebaslicakken
Bn kan sulandrici için hiç ödemiyorum bdava aliyom dr um sağolsun rapor çıkardı sende çıkar boşa odemeCanım merhaba, kan sulandırıcı iğnelerin için sadece katkı patı ödüyorsun değil mi? Ben 3 kutu için para ödüyorum sanki biraz fazla gibi geliyor...
günaydın iyi haftalar canım bende sandım on kere ayrı ayrı hareket edecek benimki onu sabahtan tamamlıyopr sağolsunAslnda ben de dusundm nasil saycam ama normalde hareketli oldugu gunler saymaya bile gerek yok rahat geciyo 10 hareketi... Bi de mesela pespese yaptiklarini 1-2.. Saymaya devam ediyosn 1 deyip birakmiyorsn.. Yani zaten bariz hareketsiz oldunda anliyorz sonucta Allah korusun.. Mesela gecen pozisyondan dolayi diye dusundumuzde az hareket etmisti...
Canm geceleri artk oyle bi de gobegim aciyo kalkinca artk ama dr korkacak bi sey yok dedikce rahatliyorm ben de napimmher yerime yastik doldurup uyumaya calisiyorm iste
Bende alamayanlardanim gece 12 de aradigimda bile doluydu banada antenental bölümünden alin denilmişti zeynep kamilinMerhaba canım mhrs den randevu alman gerekli aMa ben alamadım mesela
Saat 00:00 da denedim 3 kala 5 kala yok randevu mail attım sağlk bakanlığına yoğunluk yüzünden diye saçma sapan bir mesaj geldi... İnşallah sen alabilirsin randevu
Artış normal cnm hatta daha da yüksek olabilirdi ama geç Döllenme olmuş gibi hayırlı olsunMerhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselis normalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogalyollahamile kaldim.10 yildansonra.tamdatup bebek tedavisi nebaslicakken
günaydın iyi haftalar canım bende sandım on kere ayrı ayrı hareket edecek benimki onu sabahtan tamamlıyopr sağolsunben geceleri hiç uyuyamıyorum şimdiden başladı uykusuz gecelerim benim miden yanması sürekli wc ihtiyacı bebeğin tekmeleri hep aynı yöne yatmaya çalışmak bide kafasını koymuş sağ kasığıma bide ordan yapıo baskı sanki doğdu doğacak gibi yastıklarda yetmio bana neyse iyi olsun da Rabbimin izniyle atlatcaz bu günleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?