2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Valla çok şükür bizim beyefendi de baya hareketli. Akşamları yatmadan önce göbeğimi açıp seyrediyorum. Böyle göbek deliğimin yan tarafını tepe gibi yapıyor 2 3 cm şişiriyor ne yapıyorsa . Sonra iniyor kendi kendine takılıyor çocuğum izlemesi çok zevkli.

Uyumakta sıkıntı yok ta tabi geceleri defalarca tuvalete kalkmak biraz sıkıcı.

geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar.. ben daha yaptırmadım doktoruma bişi demedi unuttu mu acaba

Tecrubeli anneler birsey soracagim. Simdi hamilelikte agzinin tadi olmayan yada bir tuhaf olan var mi ? Varsa bu durum dogumdan sonra geciyor mu ? Benim agzimda her yemekten sonra igrenc bir tat oluyor cikartasim geliyor

benim de hep öyle maalesef yemek yerken bişi yok ama sonrasında cok kötü, geçicek inşallah doğumdan sonra..

cokk geçmiş olsun canım, zor bir dönem olucak ama bebişinin iyi olması yeter..

cnmm ınan ozel hıc bısı yapmadım yapamıyorum da sadece mide bunaltım bıttı denıcek kadar azalınca kahvaltı porsyonumu ıkı katına cıkardım yanı yarım ekmekten buyuk tost yapıyorum. kasar dısında domates bıber fln da koyuyorum tam kahvaltı oluo onu yıyıp ole gıdıyorum ıse. bır de meyve de bollastı gunde yarım kılo meyve kesın yıyorum. ama zaten 6. ve 7. ayda yag dokusu olustugundan bu ay kılo alma ayı son ay da kılo alması yavaslayacak mesela. 23-36 haftalar arası asıl kilo alınan haftalar 32. haftada 2 kıloyu yakalamıs hatta asmıs olucaz bildiğim kadarıyla bu arada göbegım gunde bıle farkedecek kadar buyuyo haftasonu gormeyen ofıs arkadaslarım topluca cektıler kızıma ve bana

ben geldim valla işeee cmtesı gunu adım sayarıma göre tam 9 km yurumusum . bugun de dogmazsa Özgü dedim bundan snr da sıkıntı olmaz ama agrımayan yerım kalmadı ustune dun de market alısverısı anneler gunu vs derken persıan oldum oturmak bıle ıskence artık ayaklarımı uzatp uzanmam gerekıyor aksamlarııı allahtan okdr yurumeye şişen biyerim olmadı...

İnşallah ikizdir Allah bağışlasın. Cnm ynls anlama sakın ama benim de biraz fazla yükselmişti. Biz de ikiz sandık hatta doktor olabilir ama heveslenme hemen dedi. Keseyi görelim ondan sonra kaçız öğreniriz dedi. İkiz derken biriz olduğunu öğrendik.öğrendik.rabbim hayrlisnı versin ama hani çok alıştırma kendini. Sonradan hayal kırıklığı oluyor.

Çok geçmiş olsun Nasıl oldu ya inan çok üzüldüm ama kızın iyi Allah a şükür sende iyi ol dilerim hızlıca geçer günler

Başla şimdiden grillcim bende dün bunu düşünüyordum artık yavaştan birşeyleri hazır etmenin vakti en azından aklımız kalmaz

Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallah.yükseliş ortalama iki günde iki katı olarak alınıyor ve normal gibi seninkisi de..senin tarafında ikiz var mı?

Başla şimdiden grillcim bende dün bunu düşünüyordum artık yavaştan birşeyleri hazır etmenin vakti en azından aklımız kalmaz
dün başladım canım. alışveriş yaptım, eksikler bitti gibi. bu sabah da yıkadım astım. yarın ütüleyip kaldırırım inşallah. kızların odasını düzenleyip bebek beşiğini odama taşıma işini son aya bıraktım sadece.
dün asansörde komşuyla karşılaştım. park yatak almış, içi dolu halde. meğer erken doğum yapmış. hastaneden çıkmadan eşi eksikleri almış acele. hem bebeği hem eşyaları aynı gün taşıdılar eve.
yine de Rabbim vakitlice sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin bizlere.

Biz de hafta sonu yıkadık elbiseleri. Bir kısmı kurumuştu ütüledim bir kısmı daha yaş ütülenecek.
Ben de çok tedirginim erken doğumdan nedense korkuyorum vakitsiz gelir diye çocuğum. Daha hazır değiliz. Allah hayırlı zamanda doğmalarını nasip etsin.

Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Dünün anlam ve önemi ile bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi ama elledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuş ciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah'a emanet olun, dualarınızda Masal kızımı unutmayın emi teyzeleri

R
Rabbim masal bebeği kucağına almayı nasip etsin şafi isminin Hürmetine acil şifalar versin inşallah duzelicek masalimiz hayırlısıyla inan okurken gözümden yaşlar geldi Rabbim size bagslasin masali

Dun anneler gunu diye aklimdan gectin gercekten icime dogmus gibi bugun yazdin. Senin ve meleginin umutla hayata tutunmaniza cok sevindim. Rabbim biliyor ya nasil istiyordum masalimizin mutlu haberlerini. Cok sevindim insallah tez zamanda daha da iyi toparlayacak eminolabilirsin. Minicik elleriyle annesine guc veriyor nede guclu bir kiz masallah :) annesinin onu kucagina alip sarmasi icin en kisa zamanda eminol cok cok iyi olucak ben inaniyorum :)

Cnm Allahın izniyle sağlıklı haberler alırsın bizlere de mutlu haberler verirsin dualarımız seninle ve masal prensesimize inşallah evinize doneceksiniz ailecek cnm

Allah analı babalı büyütsün kuzuyu darısı vakitlice başımıza.. En iyisini yapmışsın imrendim valla.. Benim oğlumda 18 aylık teyzesi onun kıyafetlerini sakladığım yerden çıkartıp seçmem yıkamam lazım hepsini gözden Bi geçirilin bu hafta sonu eşim çalışmazsa çıkıp eksiklerini de alayım şu yıkama ütüleme işi Aradan çıksın istiyorum .. Havalar sıcak olmaya başlıyor çocuklarda yoruyor yapıp kurtuluvermişsin darısı başıma kızçelerini de öp yerime grillcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…