Gunaydnn canm iyi haftalarr
Yok yok pespese hareketleri sayinca dedigin gibi cabuk oluyo zaten, bariz bi hareketsizlikten bahsediliyor yani Allah korusun olmaz zaten hayirlisiyla..
Evet canm geceleri benm icin de zorlasti olsukca yine arada uyuyorm iste.. Ama cok uyaniyorm.. Olan napalm onlar saglikli olsn yeter kiartk kafalarini popolarini ayaklarini nereye koyarlar bilemeyz onu biz
Selam kizlar doktordan geldik simdi. 4 saate yakin ac kalinca bir tuhaf oldum. Sekerli karisimi ictim, 1 saat sonra kan alinacakti ki ben butun sekerli suyu gerisin geri cikardim. Vucudum sanirim kabul etmedi o kadar sekeri. Normaldede sekerle aram cok yoktur. Fazla yesem hep cikaririm. Bunuda kabul etmedi. Bakalim yinede kan aldilar . Gorebildigimiz kadarini gorelim dedi doktorumuz.
Tecrubeli anneler birsey soracagim. Simdi hamilelikte agzinin tadi olmayan yada bir tuhaf olan var mi ? Varsa bu durum dogumdan sonra geciyor mu ? Benim agzimda her yemekten sonra igrenc bir tat oluyor cikartasim geliyor
Günaydın annisler anneler günümüz kutlu olsun ben bir yere cikmicam malesefAyağım kırılmış dun film çekildim 1.5 ay alçida kalacak.hic kalkmickmisim biraz sikıntılı bir kırikmid ama kızım iyi sükur bnde doğuma 2 hafta kla alciyi cikartcaklar
Maşallah onaa ayy inşallah ya oyle olur biZimde üzüldüm doğrusu. Doktor iyi dedi ama yine de benim icim rhat etmedi. Bi de minik yaramaz oglum var onunla ilgilenmekten bakamiyorum kendime pek.. bi de sen bu ay neler yedin içtin bebise yarayacak ? :)
Günaydın kızlar. Dünkü maceramdan sonra kaskatı birvucutla sabaha merhaba dedik. İş yerine söyledim gelemiyorum diye. Kahvaltımı ettim ilaçlarımı içtim yatağa geri yattım. Heryerim sızım sızım sızlıyor.gezmek güzel şeyde, sınu kötü bitio hele şu istanbul trafiği valla insanı gebertiyo.
Benim kocacigimin piknikle gezmeyle hic isi olmadigi icin insallah bir gun gideriz beraber canim nasilsa ayni sehirlerdeyizEvet canim darisi sana insallah:) kocan goturmezse birlikte gideriz bir gun piknige:)
İnşallah ikizdir Allah bağışlasın. Cnm ynls anlama sakın ama benim de biraz fazla yükselmişti. Biz de ikiz sandık hatta doktor olabilir ama heveslenme hemen dedi. Keseyi görelim ondan sonra kaçız öğreniriz dedi. İkiz derken biriz olduğunu öğrendik.öğrendik.rabbim hayrlisnı versin ama hani çok alıştırma kendini. Sonradan hayal kırıklığı oluyor.Merhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselis normalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogalyollahamile kaldim.10 yildansonra.tamdatup bebek tedavisi nebaslicakken
Çok geçmiş olsun Nasıl oldu ya inan çok üzüldüm ama kızın iyi Allah a şükür sende iyi ol dilerim hızlıca geçer günlerGünaydın annisler anneler günümüz kutlu olsun ben bir yere cikmicam malesefAyağım kırılmış dun film çekildim 1.5 ay alçida kalacak.hic kalkmickmisim biraz sikıntılı bir kırikmid ama kızım iyi sükur bnde doğuma 2 hafta kla alciyi cikartcaklar
Başla şimdiden grillcim bende dün bunu düşünüyordum artık yavaştan birşeyleri hazır etmenin vakti en azından aklımız kalmazgünaydın hanımlar
rüyada mı gördüm hatırlamıyorum ama erkenden suyum gelse hiçbir şey hazır değil diye telaşlı uyandım sabah. ne beşik hazır ne doğum çantası. aldıklarım yıkanacak ütülenecek. eksik olanlar alınacak vs. şimdiden başlasam mı ne yapsam?
Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallah.yükseliş ortalama iki günde iki katı olarak alınıyor ve normal gibi seninkisi de..senin tarafında ikiz var mı?Merhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselis normalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogalyollahamile kaldim.10 yildansonra.tamdatup bebek tedavisi nebaslicakken
dün başladım canım. alışveriş yaptım, eksikler bitti gibi. bu sabah da yıkadım astım. yarın ütüleyip kaldırırım inşallah. kızların odasını düzenleyip bebek beşiğini odama taşıma işini son aya bıraktım sadece.Başla şimdiden grillcim bende dün bunu düşünüyordum artık yavaştan birşeyleri hazır etmenin vakti en azından aklımız kalmaz
dün başladım canım. alışveriş yaptım, eksikler bitti gibi. bu sabah da yıkadım astım. yarın ütüleyip kaldırırım inşallah. kızların odasını düzenleyip bebek beşiğini odama taşıma işini son aya bıraktım sadece.
dün asansörde komşuyla karşılaştım. park yatak almış, içi dolu halde. meğer erken doğum yapmış. hastaneden çıkmadan eşi eksikleri almış acele. hem bebeği hem eşyaları aynı gün taşıdılar eve.
yine de Rabbim vakitlice sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin bizlere.
Saol cnm ya yatarak zaman geciriyorum ama çok sıkıcı yaa Rabbim kimsenin başına vermesinÇok geçmiş olsun Nasıl oldu ya inan çok üzüldüm ama kızın iyi Allah a şükür sende iyi ol dilerim hızlıca geçer günler
Çok geçmiş olsun ya ne diyim bilemedim Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin de nasılsa hepsi gelir geçer.Saol cnm ya yatarak zaman geciriyorum ama çok sıkıcı yaa Rabbim kimsenin başına vermesin
Amin cnm hayrlisiyla doğursaydm kndim ilki duzelirmÇok geçmiş olsun ya ne diyim bilemedim Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin de nasılsa hepsi gelir geçer.
Rabbim masal bebeği kucağına almayı nasip etsin şafi isminin Hürmetine acil şifalar versin inşallah duzelicek masalimiz hayırlısıyla inan okurken gözümden yaşlar geldi Rabbim size bagslasin masaliSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Dünün anlam ve önemi ile bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah'a emanet olun, dualarınızda Masal kızımı unutmayın emi teyzeleri
Dun anneler gunu diye aklimdan gectin gercekten icime dogmus gibi bugun yazdin. Senin ve meleginin umutla hayata tutunmaniza cok sevindim. Rabbim biliyor ya nasil istiyordum masalimizin mutlu haberlerini. Cok sevindim insallah tez zamanda daha da iyi toparlayacak eminolabilirsin. Minicik elleriyle annesine guc veriyor nede guclu bir kiz masallah :) annesinin onu kucagina alip sarmasi icin en kisa zamanda eminol cok cok iyi olucak ben inaniyorum :)Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Cnm Allahın izniyle sağlıklı haberler alırsın bizlere de mutlu haberler verirsin dualarımız seninle ve masal prensesimize inşallah evinize doneceksiniz ailecek cnmSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Allah analı babalı büyütsün kuzuyu darısı vakitlice başımıza.. En iyisini yapmışsın imrendim valla.. Benim oğlumda 18 aylık teyzesi onun kıyafetlerini sakladığım yerden çıkartıp seçmem yıkamam lazım hepsini gözden Bi geçirilin bu hafta sonu eşim çalışmazsa çıkıp eksiklerini de alayım şu yıkama ütüleme işi Aradan çıksın istiyorum .. Havalar sıcak olmaya başlıyor çocuklarda yoruyor yapıp kurtuluvermişsin darısı başıma kızçelerini de öp yerime grillcimdün başladım canım. alışveriş yaptım, eksikler bitti gibi. bu sabah da yıkadım astım. yarın ütüleyip kaldırırım inşallah. kızların odasını düzenleyip bebek beşiğini odama taşıma işini son aya bıraktım sadece.
dün asansörde komşuyla karşılaştım. park yatak almış, içi dolu halde. meğer erken doğum yapmış. hastaneden çıkmadan eşi eksikleri almış acele. hem bebeği hem eşyaları aynı gün taşıdılar eve.
yine de Rabbim vakitlice sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?