Ssgol cnm.ne esimin ne benim tarafimds ikiz yok..bende suphelenme sebebim ciftrahimli olmam..acaba dedim..deger 69 dan 2 gune 366 olunca bana fazla geldi.Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallah.yükseliş ortalama iki günde iki katı olarak alınıyor ve normal gibi seninkisi de..senin tarafında ikiz var mı?
Dualarimiz seninle masal prensesle canım. Sag salim en kısa zamanda evinize dönersiniz insalalh canımSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Dünün anlam ve önemi ile bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah'a emanet olun, dualarınızda Masal kızımı unutmayın emi teyzeleri
Tesekkürler canım. Seninde anneler günün kutlu olsun. Her daim güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bebeğine ve sana güç kuvvet sağlık sıhhat versin inşallah canımSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
İnşallah seneye anneler gününde yavrunla beraber olursun Allah masala ve sana güç versin .. Her şeyin yolunda olmasına o kadar sevindim ki dualarım her zaman kızınla.. Sütün yaraşın şifa olsun kuzuna kendine çok iyi bakSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
aslında rahattım kabus görene kadar.Biz de hafta sonu yıkadık elbiseleri. Bir kısmı kurumuştu ütüledim bir kısmı daha yaş ütülenecek.
Ben de çok tedirginim erken doğumdan nedense korkuyorum vakitsiz gelir diye çocuğum. Daha hazır değiliz. Allah hayırlı zamanda doğmalarını nasip etsin.
maşallah Masal hanıma. gün geçtikçe daha iyi olacak canım, ben inanıyorum.Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
dün alışveriş yaparken denk geldiğim her banka koltuğa oturup dinlendim. şimdiden bitkinsem sıcaklarda ne olur acaba? bir de kızlar peşinden koşturuyor bizi. tüm gün yatmak istiyorum.Allah analı babalı büyütsün kuzuyu darısı vakitlice başımıza.. En iyisini yapmışsın imrendim valla.. Benim oğlumda 18 aylık teyzesi onun kıyafetlerini sakladığım yerden çıkartıp seçmem yıkamam lazım hepsini gözden Bi geçirilin bu hafta sonu eşim çalışmazsa çıkıp eksiklerini de alayım şu yıkama ütüleme işi Aradan çıksın istiyorum .. Havalar sıcak olmaya başlıyor çocuklarda yoruyor yapıp kurtuluvermişsin darısı başıma kızçelerini de öp yerime grillcim
Ikiz olsun ister misin?:)Ssgol cnm.ne esimin ne benim tarafimds ikiz yok..bende suphelenme sebebim ciftrahimli olmam..acaba dedim..deger 69 dan 2 gune 366 olunca bana fazla geldi.
Bende öyle oldum yiyecek alışverişinde bile bankları gördüğüm an koala gibi yapışasım geliyor .. Yaz geldi ya minikler de daha Bi zıvanadan çıktı koşturup duruyoruz peşlerinden 1 ay sonra çok daha ağırlaşacaz şimdi ne yaparsak kâraslında rahattım kabus görene kadar.
amin canım.
maşallah Masal hanıma. gün geçtikçe daha iyi olacak canım, ben inanıyorum.
Rabbim acil şifalar sağlık sıhhat afiyet versin canım.
dün alışveriş yaparken denk geldiğim her banka koltuğa oturup dinlendim. şimdiden bitkinsem sıcaklarda ne olur acaba? bir de kızlar peşinden koşturuyor bizi. tüm gün yatmak istiyorum.
Oyyy maşallah masal'a..daha da büyüyecek sağlıkla inşallah annesiSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Çok geçmiş olsun canım Allah beterlerinden korusun..Amin cnm hayrlisiyla doğursaydm kndim ilki duzelirm
Valla çok şükür bizim beyefendi de baya hareketli. Akşamları yatmadan önce göbeğimi açıp seyrediyorum. Böyle göbek deliğimin yan tarafını tepe gibi yapıyor 2 3 cm şişiriyor ne yapıyorsa. Sonra iniyor kendi kendine takılıyor çocuğum izlemesi çok zevkli.
Uyumakta sıkıntı yok ta tabi geceleri defalarca tuvalete kalkmak biraz sıkıcı.
Ellerine sağlık ama çok yormasaydın kendini zor oluyor her şeyi aynı gün yapmak ama tutamıyoruz İşte kendimizidaha erken biliyorum ama bende bugün işe gitmeyince yıkama ütüleme işine giriştim :) daha bitiremem de yavaş yavaş artık
birde kızımın kışlıklarını kaldırcam yazlıklar çıkacak hepsine birden giriştim bakalım dolabımız silindi temizlendi iki kardeşin eşyalarını yerleştirmesi kaldı :)
ya bir de iyice yukarılara çıktı son günlerde hep aşağıda geziniyordu. Geçen gün bir baktım yukarıları keşfediyor. Burada da yer varmış diyerek üst kısımlara çalışıyor artık. Yemek falan yerken eğilemiyorum üstüme başıma dökcem bu gidişle :)Masallah canm masallhevet benm prensesin de keyfi gelirse acayip seyler yapiyo karnima keyifflee izliyorm ben dee
Ben o kadar tuvalete kalkmiyorm ya ben de bi taraftan bi tarafa donerken falan hep uyaniyorm boluk porcuk uyuyorm hep.. Ama olsn kuzum icn
Amin canım Allah razı olsunR
Rabbim masal bebeği kucağına almayı nasip etsin şafi isminin Hürmetine acil şifalar versin inşallah duzelicek masalimiz hayırlısıyla inan okurken gözümden yaşlar geldi Rabbim size bagslasin masali
Daha daha mutlu haberlerini paylaşırım inşallah canım benimDun anneler gunu diye aklimdan gectin gercekten icime dogmus gibi bugun yazdin. Senin ve meleginin umutla hayata tutunmaniza cok sevindim. Rabbim biliyor ya nasil istiyordum masalimizin mutlu haberlerini. Cok sevindim insallah tez zamanda daha da iyi toparlayacak eminolabilirsin. Minicik elleriyle annesine guc veriyor nede guclu bir kiz masallah :) annesinin onu kucagina alip sarmasi icin en kisa zamanda eminol cok cok iyi olucak ben inaniyorum :)
İnşallaho günleride görürüz canım aminnnnnnn ecmainnn, sağol teyzesi hep hayal ediyorumCnm Allahın izniyle sağlıklı haberler alırsın bizlere de mutlu haberler verirsin dualarımız seninle ve masal prensesimize inşallah evinize doneceksiniz ailecek cnm
Benim raporum var ama ödeme yapıyorum , 3 kutu yazılıyor clexan 4.000 45 lira ödüyorumBn kan sulandrici için hiç ödemiyorum bdava aliyom dr um sağolsun rapor çıkardı sende çıkar boşa odeme
Aminnn Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinDualarimiz seninle masal prensesle canım. Sag salim en kısa zamanda evinize dönersiniz insalalh canım
İnşallah canım sağolasınTesekkürler canım. Seninde anneler günün kutlu olsun. Her daim güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bebeğine ve sana güç kuvvet sağlık sıhhat versin inşallah canımEn kısa zamanda bebişinle eve çıkarsınız inşallah. Dualarımız sizinle. Allaha emanet olun.
İnşallah seneye anneler gününde yavrunla beraber olursun Allah masala ve sana güç versin .. Her şeyin yolunda olmasına o kadar sevindim ki dualarım her zaman kızınla.. Sütün yaraşın şifa olsun kuzuna kendine çok iyi bak
aslında rahattım kabus görene kadar.
amin canım.
maşallah Masal hanıma. gün geçtikçe daha iyi olacak canım, ben inanıyorum.
Rabbim acil şifalar sağlık sıhhat afiyet versin canım.
Oyyy maşallah masal'a..daha da büyüyecek sağlıkla inşallah annesi
İnşallah teyzesi sizin ve melekleriniz duası ile inşallahForever07 canm benm yaaa.. Cok sukur Masalimz gitgide daha iyi olcak insallah.. Cok duygusal bi anneler gunu olms gercekten ama gucunu sakn kaybetme her sey daha guzel olur insallahh
Sağol tatlım Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin dualrınızı hayırla sağlıcakla
Masal bebek çoook iyi olucak annesi :) dualrımız da adı hep geçiyor, sende kendine moral depola mücadeleci bir prensesin annesi gibi ol:) kızkardeşlerin senin için de bol bol dua ediyor...İnşallah teyzesi sizin ve melekleriniz duası ile inşallah
Nasibimizde böyle yazılıymış yavrumla...3 ay erkenden anne.. küvöz camından anne
olsun nefes alıyor iyi ya çok şükür daha güzellerinide yaşarız meleğim toparlayınca teyzesi, öpüyoruz kızımla kızını ve seni
doya doya izleyin karın hareketlerinizi akşam olsada izlesem diye bekliyorum diyordum size doyamadımgöbek fotosu içinde mart başı nisan başı çekilmiştim mayıs başını da çekip sizlere 3 lü kombin resim atacaktım...oda nasip olmadı
olsun kızım toparlasın 3. resimi kızımı tutacağım göbeğimde ve atacağım teyzelerine inşallah...hayırla sağlıcakla inşallah
Sağol tatlım Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin dualrınızı hayırla sağlıcakla
goooody canım çok sık idrara çıkıyorsan eğer doktorundan idrar tahlili iste olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?