2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallah.yükseliş ortalama iki günde iki katı olarak alınıyor ve normal gibi seninkisi de..senin tarafında ikiz var mı?
Ssgol cnm.ne esimin ne benim tarafimds ikiz yok..bende suphelenme sebebim ciftrahimli olmam..acaba dedim..deger 69 dan 2 gune 366 olunca bana fazla geldi.

Dualarimiz seninle masal prensesle canım. Sag salim en kısa zamanda evinize dönersiniz insalalh canım

Tesekkürler canım. Seninde anneler günün kutlu olsun. Her daim güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bebeğine ve sana güç kuvvet sağlık sıhhat versin inşallah canım En kısa zamanda bebişinle eve çıkarsınız inşallah. Dualarımız sizinle. Allaha emanet olun.

İnşallah seneye anneler gününde yavrunla beraber olursun Allah masala ve sana güç versin .. Her şeyin yolunda olmasına o kadar sevindim ki dualarım her zaman kızınla.. Sütün yaraşın şifa olsun kuzuna kendine çok iyi bak

aslında rahattım kabus görene kadar.
amin canım.
maşallah Masal hanıma. gün geçtikçe daha iyi olacak canım, ben inanıyorum.
Rabbim acil şifalar sağlık sıhhat afiyet versin canım.

dün alışveriş yaparken denk geldiğim her banka koltuğa oturup dinlendim. şimdiden bitkinsem sıcaklarda ne olur acaba? bir de kızlar peşinden koşturuyor bizi. tüm gün yatmak istiyorum.

Bende öyle oldum yiyecek alışverişinde bile bankları gördüğüm an koala gibi yapışasım geliyor .. Yaz geldi ya minikler de daha Bi zıvanadan çıktı koşturup duruyoruz peşlerinden 1 ay sonra çok daha ağırlaşacaz şimdi ne yaparsak kâr

Oyyy maşallah masal'a..daha da büyüyecek sağlıkla inşallah annesi

daha erken biliyorum ama bende bugün işe gitmeyince yıkama ütüleme işine giriştim :) daha bitiremem de yavaş yavaş artık

birde kızımın kışlıklarını kaldırcam yazlıklar çıkacak hepsine birden giriştim bakalım dolabımız silindi temizlendi iki kardeşin eşyalarını yerleştirmesi kaldı :)

Masallah canm masallh evet benm prensesin de keyfi gelirse acayip seyler yapiyo karnima keyifflee izliyorm ben dee

Ben o kadar tuvalete kalkmiyorm ya ben de bi taraftan bi tarafa donerken falan hep uyaniyorm boluk porcuk uyuyorm hep.. Ama olsn kuzum icn

Forever07 canm benm yaaa.. Cok sukur Masalimz gitgide daha iyi olcak insallah.. Cok duygusal bi anneler gunu olms gercekten ama gucunu sakn kaybetme her sey daha guzel olur insallahh

Ellerine sağlık ama çok yormasaydın kendini zor oluyor her şeyi aynı gün yapmak ama tutamıyoruz İşte kendimizi

ya bir de iyice yukarılara çıktı son günlerde hep aşağıda geziniyordu. Geçen gün bir baktım yukarıları keşfediyor. Burada da yer varmış diyerek üst kısımlara çalışıyor artık. Yemek falan yerken eğilemiyorum üstüme başıma dökcem bu gidişle :)

R

Rabbim masal bebeği kucağına almayı nasip etsin şafi isminin Hürmetine acil şifalar versin inşallah duzelicek masalimiz hayırlısıyla inan okurken gözümden yaşlar geldi Rabbim size bagslasin masali
Amin canım Allah razı olsun
Daha daha mutlu haberlerini paylaşırım inşallah canım benim
Teyzeleri dua ediyor kızıma biliyoruz hissediyoruz bende bilgi vericem size yazıcam hep
Aynen teyzesi maşallah subhanallah, kızlar doğalrından gereği daha güçlü olurmuş prematüre bebeklerde
Rabbim cümlesine şifa versin inşallah
Sizin dualrınız inancını umutlarınız benim umutlarımı daha da yeşertiyor bu iyi msjları okumak çok çok iyi geliyor
Allah razı olsun canım benim
Cnm Allahın izniyle sağlıklı haberler alırsın bizlere de mutlu haberler verirsin dualarımız seninle ve masal prensesimize inşallah evinize doneceksiniz ailecek cnm
İnşallaho günleride görürüz canım aminnnnnnn ecmainnn, sağol teyzesi hep hayal ediyorum
gerçek olur inşallah

Dualarimiz seninle masal prensesle canım. Sag salim en kısa zamanda evinize dönersiniz insalalh canım
Aminnn Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
hissediyoruz güçleniyoruz inşallah
İnşallah canım sağolasın
bende kuzumdan her ayrılışımda öpücük atarak Allah'a emanet ediyorum
Yüce mevlam emanetlerini korurmuş biz sonra görünceye denk
Sizlerde meleklerinizle Allah'a emanet olun dualrınızı ksik etmeyin inşallah

Avucuma doldurduğum kokusunu önce babasına sonra ananesine hediye ettim... ananesi ile dua ettik seneye hep birlikteyiz inşallah diye...
Sağol canım benim Allah razı olsun, amin inşallah, sütümü sağarken ya şafi çekiyorum şifa olsun meleğime inşallah
dua ile...

aslında rahattım kabus görene kadar.
amin canım.

maşallah Masal hanıma. gün geçtikçe daha iyi olacak canım, ben inanıyorum.
Rabbim acil şifalar sağlık sıhhat afiyet versin canım.

Amin teyzesi sağolasın, dualarımız kabul olsun sağlıcakla inşallah

Oyyy maşallah masal'a..daha da büyüyecek sağlıkla inşallah annesi

Aminnn inşallah canım, sabırla dua ile bekliyoruz...sağlıcakla inşallah

Forever07 canm benm yaaa.. Cok sukur Masalimz gitgide daha iyi olcak insallah.. Cok duygusal bi anneler gunu olms gercekten ama gucunu sakn kaybetme her sey daha guzel olur insallahh
İnşallah teyzesi sizin ve melekleriniz duası ile inşallah
Nasibimizde böyle yazılıymış yavrumla...3 ay erkenden anne.. küvöz camından anne
olsun nefes alıyor iyi ya çok şükür daha güzellerinide yaşarız meleğim toparlayınca teyzesi, öpüyoruz kızımla kızını ve seni
doya doya izleyin karın hareketlerinizi akşam olsada izlesem diye bekliyorum diyordum size doyamadımgöbek fotosu içinde mart başı nisan başı çekilmiştim mayıs başını da çekip sizlere 3 lü kombin resim atacaktım...oda nasip olmadı
olsun kızım toparlasın 3. resimi kızımı tutacağım göbeğimde ve atacağım teyzelerine inşallah...hayırla sağlıcakla inşallah
Sağol tatlım Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin dualrınızı hayırla sağlıcakla

goooody canım çok sık idrara çıkıyorsan eğer doktorundan idrar tahlili iste olur mu

Masal bebek çoook iyi olucak annesi :) dualrımız da adı hep geçiyor, sende kendine moral depola mücadeleci bir prensesin annesi gibi ol:) kızkardeşlerin senin için de bol bol dua ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…