Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Dünün anlam ve önemi ile bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah'a emanet olun, dualarınızda Masal kızımı unutmayın emi teyzeleri
Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah yardımcınız olsun Masal bebek hep dualarımızda.Babalar gününde evinde babasının kucagında olmasını diliyorum Masal'ımızınSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Ben dokmeye basladm zatenya bir de iyice yukarılara çıktı son günlerde hep aşağıda geziniyordu. Geçen gün bir baktım yukarıları keşfediyor. Burada da yer varmış diyerek üst kısımlara çalışıyor artık. Yemek falan yerken eğilemiyorum üstüme başıma dökcem bu gidişle :)
Kızlar emzık konusunda ne dusunuyorsunuz ne marka alacaksınız
İnşallah teyzesi sizin ve melekleriniz duası ile inşallah
Nasibimizde böyle yazılıymış yavrumla...3 ay erkenden anne.. küvöz camından anne
olsun nefes alıyor iyi ya çok şükür daha güzellerinide yaşarız meleğim toparlayınca teyzesi, öpüyoruz kızımla kızını ve seni
doya doya izleyin karın hareketlerinizi akşam olsada izlesem diye bekliyorum diyordum size doyamadımgöbek fotosu içinde mart başı nisan başı çekilmiştim mayıs başını da çekip sizlere 3 lü kombin resim atacaktım...oda nasip olmadı
olsun kızım toparlasın 3. resimi kızımı tutacağım göbeğimde ve atacağım teyzelerine inşallah...hayırla sağlıcakla inşallah
Sağol tatlım Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin dualrınızı hayırla sağlıcakla
@goooody canım çok sık idrara çıkıyorsan eğer doktorundan idrar tahlili iste olur mu
Isterim tabi ama.saglikli olsunda farketmezIkiz olsun ister misin?:)
Kızlar emzık konusunda ne dusunuyorsunuz ne marka alacaksınız
Eski kafalılık mı ediyorum acaba demek istedimBen hiç emzik vermek istemiyorumbirer tane sembolik avent alıcam mecbur kalırsak diye. O da aynı düşünceyle pompayı da avent aldıgım için. Bu tür şeylere inşallah hiç gerek kalmaz düşüncesiyle alıyorum. Eski kafalılık mı diyorum acaba
Canim o rapor değildir başka bi dr a söyle yazdır 7500 luk aldığım halde o daha pahali olduğu halde ödemiyorumBenim raporum var ama ödeme yapıyorum , 3 kutu yazılıyor clexan 4.000 45 lira ödüyorum
Maşallah kuzunaBiz bugün kızımı görmeye gittik yüzü o kadar netti ki aynı babası yüzü ağzı burnu fotokopi.babamız değişir belki sağlıklı olsun da ama annesiyim ya azıcık bana benzesin isterdim ya24+6. Haftayız bugün ve 782 gr 30 cm olmus minnoş.kızımızın adını Umay düşünüyoruz Nasıl teyzeleri sizce
Oyyyy maşallah kilosu boyu gayet yerindeBiz bugün kızımı görmeye gittik yüzü o kadar netti ki aynı babası yüzü ağzı burnu fotokopi.babamız değişir belki sağlıklı olsun da ama annesiyim ya azıcık bana benzesin isterdim ya24+6. Haftayız bugün ve 782 gr 30 cm olmus minnoş.kızımızın adını Umay düşünüyoruz Nasıl teyzeleri sizce
Hiç erken diye düşünme bence tatlım yapabildiğin elinden gelen ne varsa şimdi yap bence inan bana 1 ay sonra en ufak şeyler bile gözümüze dağ gibi görünecekForever07 Dualarım seninle minik hayal sağlıkla kucağında olur en kısa zamanda inşallah ..
Kızlar çamaşır yıkama ütülemeyi biraz erken yapıyorsunuz.Allah muhafaza erken doğum olursa zaten yanımıza alamayız minişleri küvözde kalırlar eve gelene kadar da herşeyi ayarlarsınız.
Simdiden yıkarsanız tekrar yıkamak zorunda kalırsınız normal doğum zamanınız gelene kadar.
Amin inşallah hep güzel seyler görelim duyalım yaşayalım inşallahMaşallah kuzunahep böyle güzel haberler olsun topiğimizde inşallah
Şekerim çocuğumuza isim beğenemiyoruz Umay en ılımlısı şimdilik daha güzel tekliflere açığız :) renkli ultrasonda da babasıydı aynı bu ay tam olmuş yani bakalım bizim ki kime benzeyecek sağlıklı olsun da mühim değil :) ama anası taşıyor azıcık benzesin istiyor insan neyse huyunu suyunu kendime benzetirim napayımOyyyy maşallah kilosu boyu gayet yerinde90larda bi umay umay vardı şarkıcı o geldi aklıma:))
Benim yeğenim var 5 aylık oldu.ultrasonda anneye benziyordu.doğdu tıpkı babaannemiz simdi de babasına benziyor,devamlı değişiyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?