2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde Masal'ın büyüyecek ve seneye çok güzel bir anneler günü geçireceksiniz. Maşallah Masalına bütün bebekler doğumdan sonra kilo veriyor çok normal canım. İnşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırız.

canım benim mesajını okuyunca cok mutlu oldum, hayırlısıyla daha cok daha iyi olucak Masalımız gelecek yıl kucak kucağa kutlarsınız anneler gününü inşallah..

Kızlar emzık konusunda ne dusunuyorsunuz ne marka alacaksınız

Allah yardımcınız olsun Masal bebek hep dualarımızda.Babalar gününde evinde babasının kucagında olmasını diliyorum Masal'ımızın

Ben dokmeye basladm zaten bi de sabirsizca yemege giristigim icnnn..

Aynen artk yukari asagi her yere vurabiliyorlar bizdiklarrr

Ben emzik ve biberonda avent tercih ettm canm

Canm benm yaa.. Ne duygu seli yasattin bize.. Sagol canm benm biz sana bol dua ediyoruz Sen de guzel dileklern icn cok sagol
Insallah bebginle fotonu ozlemle bekliyorz canm.. Allah yardimcinz olcak insallah be sagliklica cekip ne fotolar koycaksn bebginle

Ben hiç emzik vermek istemiyorum birer tane sembolik avent alıcam mecbur kalırsak diye. O da aynı düşünceyle pompayı da avent aldıgım için. Bu tür şeylere inşallah hiç gerek kalmaz düşüncesiyle alıyorum. Eski kafalılık mı diyorum acaba

Eski kafalılık mı ediyorum acaba demek istedim

Biz bugün kızımı görmeye gittik yüzü o kadar netti ki aynı babası yüzü ağzı burnu fotokopi.babamız değişir belki sağlıklı olsun da ama annesiyim ya azıcık bana benzesin isterdim ya 24+6. Haftayız bugün ve 782 gr 30 cm olmus minnoş.kızımızın adını Umay düşünüyoruz Nasıl teyzeleri sizce

Forever07 Dualarım seninle minik hayal sağlıkla kucağında olur en kısa zamanda inşallah ..
Kızlar çamaşır yıkama ütülemeyi biraz erken yapıyorsunuz.Allah muhafaza erken doğum olursa zaten yanımıza alamayız minişleri küvözde kalırlar eve gelene kadar da herşeyi ayarlarsınız.
Simdiden yıkarsanız tekrar yıkamak zorunda kalırsınız normal doğum zamanınız gelene kadar.

Maşallah kuzuna hep böyle güzel haberler olsun topiğimizde inşallah

Oyyyy maşallah kilosu boyu gayet yerinde90larda bi umay umay vardı şarkıcı o geldi aklıma:))
Benim yeğenim var 5 aylık oldu.ultrasonda anneye benziyordu.doğdu tıpkı babaannemiz simdi de babasına benziyor,devamlı değişiyor sanki..

Hiç erken diye düşünme bence tatlım yapabildiğin elinden gelen ne varsa şimdi yap bence inan bana 1 ay sonra en ufak şeyler bile gözümüze dağ gibi görünecek hele ütü o yaz sıcağında o bel Ağrı'larıyla aman aman
O yüzden hepsi olmasa bile aldıklarını yıkayıp ütüleyip güzelce sarıp saklamakta fayda var

Şekerim çocuğumuza isim beğenemiyoruz Umay en ılımlısı şimdilik daha güzel tekliflere açığız :) renkli ultrasonda da babasıydı aynı bu ay tam olmuş yani bakalım bizim ki kime benzeyecek sağlıklı olsun da mühim değil :) ama anası taşıyor azıcık benzesin istiyor insan neyse huyunu suyunu kendime benzetirim napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…