2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba cnm, evet haftaya gidicem bakalım ne dicek açıkcası çok tedirgin oldum ama yapacak bişey de yok işim de tempolu malesef halden anlamayan bir müdürümüz var gerekirse rapor alırım . Çalışıyim diyosun aksatmayayım diyosun ama üstüne geldikçe geliyorlar malesefevde olabildiğince dinliyorum bişey yapmıyorum şimdilik

Sen hiç üzülme cnm kardeşim hayırlısıyla bebişin kilo alacak bizimkileri geçecek , sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın dualarımız seninle

canım benim yeni öğrendim ben aralıkta hamile kalanlar topiğini daha çok takip ediyorum..çok çok dua edicem sana ve kızına .. inşallah sağ salim sarıldığın öptüğün gün de tez vakitte gelecek...bi arkadaşım vardı seninle aynı durumda şimdi maşallahı var tosuncuğunun.fakat çok maliyetli diye duymuştum.günlük ne kadar ödüyorsununz acaba küvez için.özeldemisiniz??

Unuturmuyuz annesi. Allahim onun tez zamanda hepyaninda kollarinda olmasini nasip etsin. Oyy allahım korusun o küçücüğümuzu. Opuyoruz onun küçücük yanaklarindan.

Dualarımızdasın canım, inşallah masal prenses çabucak toparlar kendini..

Canim o rapor değildir başka bi dr a söyle yazdır 7500 luk aldığım halde o daha pahali olduğu halde ödemiyorum
Ben medikal parktan rapor aldım, sorayım bakayım nasıl ücretsiz olmalı? Acaba eczane mi alıyor parayı normalde kendi eczanemden almıyorum

Forever07 dualarımız hep seninle ve Masal bebekle, kilo vermesine hiç üzülme, önemli olan aldığı süt miktarının artıyor olması.. çok güzel bi haber bu, daha da iyi olacak hiç merak etme

Ay canim benim Allah kolaylik versin sana da,gitgel kolay olmuyordur eminim..
Buldan da oturuyoruz canım, güneye gidip geliyoruz eşimle beraber. İkimizin ailesi de denizli merkezde olduğundan her haftasonu denizlideyiz ama. Anneler sağolsun iyi bakıyorlar

inşallah en kısa zamanda düzelecek kızın allah sabır versin canım kötü şeyler düşünme

Canlar iyi geceler ben çok sık yazamıyrum Ancak hergün okuyorum hastalığı olsnlara acil şifa diliyrum masal bebek ve ayağı kırık arkadas duamdasınız tek fileğim hepimizin vaktinde sağlıkla meleklerimizi kucağumıza almamız bende bel ağruları özellikle kalça ağrıları başladı yaa resmen totom ağrıyo bide sırtım gögüslerim çok buyudu ondan mı acabaaa

Buldan da oturuyoruz canım, güneye gidip geliyoruz eşimle beraber. İkimizin ailesi de denizli merkezde olduğundan her haftasonu denizlideyiz ama. Anneler sağolsun iyi bakıyorlar
Iyi guzel o zaman..buldandan guneye gitmek zor degil cok sukur..belki bir yerlerde karsilasiyoruzdur ama tanismiyoruz..bebek alisverisini nereden yapiyorsun bilmiyorum ama gulen bebenin fiyatlari uygun geldi bana..bebek arabasi falan..ya da hastane cikislari..aklinda olsun canim..

Aynen benim de arada bir yukarılarda geziniyor. Göbeğin üst kısmına tırmanıyor arada. Ama daha oralarda yer açamadığından kendine geri dönüyo Gönüşümün altına

Günaydın kızçeler :))

Biz sütümüzü içtik kahvaltımızı yaptık şindi tekrar yatacağız, bir uyuşuğum bir uyuşuğum son günlerde sanırsınız sınava ben girmeyeceğim : (

Dün çok güzel bir haber aldık eşimin maaşına temmuz ayından itibaren güzel bir zam geliyor inşallah ( Bebek kısmetiyle gelir lafına bir kez daha inandım şanslı bıdıklar :))o zamla beraber kızımıza istediğimiz arabayı alabileceğiz çok mutlu oldum :) Wei-b gloria travel siystem almayı düşünüyoruz bilgimiz var mı bu arabayla ilgili

Aynen benim de arada bir yukarılarda geziniyor. Göbeğin üst kısmına tırmanıyor arada. Ama daha oralarda yer açamadığından kendine geri dönüyo Gönüşümün altına
Ben şaşırıyorum bazen oynadığı yerlere :) sanki göbeğimin yan tarafında bel oyuntumda oynuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…