Merhaba cnm, evet haftaya gidicem bakalım ne dicek açıkcası çok tedirgin oldum ama yapacak bişey de yok işim de tempolu malesef halden anlamayan bir müdürümüz var gerekirse rapor alırım . Çalışıyim diyosun aksatmayayım diyosun ama üstüne geldikçe geliyorlar malesefMeraba nazeninim seninle aramızda 5 gün gibi bi fark var. 18 agustos beklenen doğum tarihim. Banada 5 gün önce doktorum vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğumu olctu.bu haftalarda olcum ilerisi için erken doğum riski varmi diye ip ucu veriyomus. Benimki 4.1 çıktı çok ıy dedi ..galiba 3.0 altına dusmemesi lazımmış bu haftalarda.seninki biraz sınırda dr takip için çağırmış . İnş kısalma olmaz. İleriki dönemde 28 ve 32 .haftalarda kısalma basliyo zaten şimdiden kisalmaz ins.
Sen hiç üzülme cnm kardeşim hayırlısıyla bebişin kilo alacak bizimkileri geçecek , sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksınSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Dünün anlam ve önemi ile bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah'a emanet olun, dualarınızda Masal kızımı unutmayın emi teyzeleri
canım benim yeni öğrendim ben aralıkta hamile kalanlar topiğini daha çok takip ediyorum..çok çok dua edicem sana ve kızına .. inşallah sağ salim sarıldığın öptüğün gün de tez vakitte gelecek...bi arkadaşım vardı seninle aynı durumda şimdi maşallahı var tosuncuğunun.fakat çok maliyetli diye duymuştum.günlük ne kadar ödüyorsununz acaba küvez için.özeldemisiniz??Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Güneyde çalışıyorum canım ben de. Maşallah sana ya, tecrübeli anneBen de ingilizce ogretmeniyim ama calismiyorum canim.3 kizim var,yas araliklari baya az o yuzden meslekten koptum ben..hangi okuldasin?
Unuturmuyuz annesi. Allahim onun tez zamanda hepyaninda kollarinda olmasini nasip etsin. Oyy allahım korusun o küçücüğümuzu. Opuyoruz onun küçücük yanaklarindan.Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Ay canim benim Allah kolaylik versin sana da,gitgel kolay olmuyordur eminim..Güneyde çalışıyorum canım ben de. Maşallah sana ya, tecrübeli anne
Dualarımızdasın canım, inşallah masal prenses çabucak toparlar kendini..Selam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Ben medikal parktan rapor aldım, sorayım bakayım nasıl ücretsiz olmalı? Acaba eczane mi alıyor parayı normalde kendi eczanemden almıyorumCanim o rapor değildir başka bi dr a söyle yazdır 7500 luk aldığım halde o daha pahali olduğu halde ödemiyorum
özel hastanenin muayene farkıdır o çıkan, raporlu ilaca para verilmez normaldeBen medikal parktan rapor aldım, sorayım bakayım nasıl ücretsiz olmalı? Acaba eczane mi alıyor parayı normalde kendi eczanemden almıyorum
avent soothie aldım ben, bakalım kabul edecekmi prensesKızlar emzık konusunda ne dusunuyorsunuz ne marka alacaksınız
Buldan da oturuyoruz canım, güneye gidip geliyoruz eşimle beraber. İkimizin ailesi de denizli merkezde olduğundan her haftasonu denizlideyiz ama. Anneler sağolsun iyi bakıyorlarAy canim benim Allah kolaylik versin sana da,gitgel kolay olmuyordur eminim..
inşallah en kısa zamanda düzelecek kızın allah sabır versin canım kötü şeyler düşünmeSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Iyi guzel o zaman..buldandan guneye gitmek zor degil cok sukur..belki bir yerlerde karsilasiyoruzdur ama tanismiyoruz..bebek alisverisini nereden yapiyorsun bilmiyorum ama gulen bebenin fiyatlari uygun geldi bana..bebek arabasi falan..ya da hastane cikislari..aklinda olsun canim..Buldan da oturuyoruz canım, güneye gidip geliyoruz eşimle beraber. İkimizin ailesi de denizli merkezde olduğundan her haftasonu denizlideyiz ama. Anneler sağolsun iyi bakıyorlar
Kız bazi eczaneler de az değil soylemiyo lar rapor çıktini para ile satıolarBen medikal parktan rapor aldım, sorayım bakayım nasıl ücretsiz olmalı? Acaba eczane mi alıyor parayı normalde kendi eczanemden almıyorum
Aynen benim de arada bir yukarılarda geziniyor. Göbeğin üst kısmına tırmanıyor arada. Ama daha oralarda yer açamadığından kendine geri dönüyo Gönüşümün altınaya bir de iyice yukarılara çıktı son günlerde hep aşağıda geziniyordu. Geçen gün bir baktım yukarıları keşfediyor. Burada da yer varmış diyerek üst kısımlara çalışıyor artık. Yemek falan yerken eğilemiyorum üstüme başıma dökcem bu gidişle :)
Ben şaşırıyorum bazen oynadığı yerlere :) sanki göbeğimin yan tarafında bel oyuntumda oynuyor bazenAynen benim de arada bir yukarılarda geziniyor. Göbeğin üst kısmına tırmanıyor arada. Ama daha oralarda yer açamadığından kendine geri dönüyo Gönüşümün altına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?