- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Günaydın Kızlar,Aynen benim de arada bir yukarılarda geziniyor. Göbeğin üst kısmına tırmanıyor arada. Ama daha oralarda yer açamadığından kendine geri dönüyo Gönüşümün altına
Valla ben de odedım hamileliğimin basından berı, her defasında 3 aylık alıyorum 150-160 oduyorumm ama aıle hekımıne yazdırıyorum ben raporu ozel hastanede yazdırmıştım 300 kusur odedım şimdıye kadarr gecmiş olsun banaözel hastanenin muayene farkıdır o çıkan, raporlu ilaca para verilmez normalde
Arkadaşım niye uzuypsun kendini hemde süpürge için Rabbim başka dert vermesin boşver bnmkide bozuldu 4 yılda 3 suprge eskittim simdi koca yada diyemiyorum bozuldu diyegünaydın hanımlar
dünden beri sinirliyim. eşime de küstüm ağladım, gece yarım yarım uyudum.
sebebi de, elektrikli süpürgem bozuldu, yetkili servise verdik tamir için. adamlar tamir ederken düğmelerini kırmışlar nasıl oluyorsa. yerine de alakasız parça takmışlar. 3 yıllık süpürgem olmuş 30 yıllık gibi. orjinalliği falan gitmiş. eşime geri götür orjinal parçaları taksınlar dedim, götürmek istemedi, bağrıştık falan. kızlar da korkup ağladı. az önce şikayet ettim firmaya. inşallah güzel sonuçlanır.
Ben şaşırıyorum bazen oynadığı yerlere :) sanki göbeğimin yan tarafında bel oyuntumda oynuyor bazen
derdim süpürgeden çok eşimin tavrı. tamam yarın götürürüm dese sorun çıkmayacaktı. zaten hormonlar tavan, bir de inat edince sinirlendim iyice.Arkadaşım niye uzuypsun kendini hemde süpürge için Rabbim başka dert vermesin boşver bnmkide bozuldu 4 yılda 3 suprge eskittim simdi koca yada diyemiyorum bozuldu diyeadam kirize girecek yinemi diye en son aldığında bidaha alman demişti
Bende gece 3 30 da bi uyandım 6 ya kadar ayaktaydim anliyacafin bizim sinirler yıprandı artik bebeisinle sen iyi ol boşver supurgyi
Ayy çok çok güzel bişey bu. İçimizde Can'ımızdan bir can var. Ve bize o küçük tekmeleriyle ben buradayım anneciğim diyor. Miniklerimiz bizim. Can'ımızın Canları.Günaydın Kızlar,
Benim bebiş midemin üstünde ayakları sürekli oraya vuruyor,bende o ayakları yakalayıp duruyorum. Oyun yapıyoruz şimdiden.
Dün evde dinlendikten sonra,işe geldim bu sabah. Evde de insan tek başına ne kadar sıkılıyor,iyiki işim var. Dinlenmem bittiği zaman evde vakit geçiremiyorum. Sonra temizliğe bulaşığa çamaşıra girişiyorum oda kötü oluyor. İnş bebişimle evde kalmaya alışırım. Sıkılmam inş.
Arada tutuyor bu eşlerin damarlarını hep diyorum saçma saçma konularda parlamaya başlıyorlar .. Sen sıkma canını grillcim bizim gibi hassas ve özenli düşünemiyorlargünaydın hanımlar
dünden beri sinirliyim. eşime de küstüm ağladım, gece yarım yarım uyudum.
sebebi de, elektrikli süpürgem bozuldu, yetkili servise verdik tamir için. adamlar tamir ederken düğmelerini kırmışlar nasıl oluyorsa. yerine de alakasız parça takmışlar. 3 yıllık süpürgem olmuş 30 yıllık gibi. orjinalliği falan gitmiş. eşime geri götür orjinal parçaları taksınlar dedim, götürmek istemedi, bağrıştık falan. kızlar da korkup ağladı. az önce şikayet ettim firmaya. inşallah güzel sonuçlanır.
hassas düşünemiyor da tamam de geç değil mi? az önce farkettim de süpürgenin düğmelerini kırıp takarken zarar vermişler. yine sinirlendim.Arada tutuyor bu eşlerin damarlarını hep diyorum saçma saçma konularda parlamaya başlıyorlar .. Sen sıkma canını grillcim bizim gibi hassas ve özenli düşünemiyorlarayrıca makineyi o hale getiren gerzeklerede sinir oldum
Yok işte tamam diyip geçecek beyin fonksiyonunu da yitiriyorlarhassas düşünemiyor da tamam de geç değil mi? az önce farkettim de süpürgenin düğmelerini kırıp takarken zarar vermişler. yine sinirlendim.
arayıp sayayım dedim de ağlarım diye korkuyorum. geçen hamileliğimde marketten merdana alamadım diye market çıkışı ağlamış insanım :)Yok işte tamam diyip geçecek beyin fonksiyonunu da yitiriyorlar
Ne hale getirmişler sözde tamir için verilmiş iki katı sonrunla geri dönmüş şikayet ettiysen en iyisini yapmışsın ben ağzıma geleni sayardım
Can'ım ya boşver o Zaman ama içine de dert etme canı cehenneme makinanın senden değerli değilarayıp sayayım dedim de ağlarım diye korkuyorum. geçen hamileliğimde marketten merdana alamadım diye market çıkışı ağlamış insanım :)
tünaydın annişler nabersiniz??@Forever07 dan haber var mı?
Ayy çok çok güzel bişey bu. İçimizde Can'ımızdan bir can var. Ve bize o küçük tekmeleriyle ben buradayım anneciğim diyor. Miniklerimiz bizim. Can'ımızın Canları.
öyle yapıyorum canımCan'ım ya boşver o Zaman ama içine de dert etme canı cehenneme makinanın senden değerli değil
Miniğinin tekmecikleri bol bol olsun bugünondan başka bir şey düşünme olur mu
Eşinide takma kafaya hepimizin evinde var aynı versiyondan
Canlar iyi geceler ben çok sık yazamıyrum Ancak hergün okuyorum hastalığı olsnlara acil şifa diliyrum masal bebek ve ayağı kırık arkadas duamdasınız tek fileğim hepimizin vaktinde sağlıkla meleklerimizi kucağumıza almamız bende bel ağruları özellikle kalça ağrıları başladı yaa resmen totom ağrıyo bide sırtım gögüslerim çok buyudu ondan mı acabaaa
derdim süpürgeden çok eşimin tavrı. tamam yarın götürürüm dese sorun çıkmayacaktı. zaten hormonlar tavan, bir de inat edince sinirlendim iyice.
kızım sık sık kendini hatırlatıyor da ara ara keyfim yerine geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?