2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen benim de arada bir yukarılarda geziniyor. Göbeğin üst kısmına tırmanıyor arada. Ama daha oralarda yer açamadığından kendine geri dönüyo Gönüşümün altına
Günaydın Kızlar,
Benim bebiş midemin üstünde ayakları sürekli oraya vuruyor,bende o ayakları yakalayıp duruyorum. Oyun yapıyoruz şimdiden.

Dün evde dinlendikten sonra,işe geldim bu sabah. Evde de insan tek başına ne kadar sıkılıyor,iyiki işim var. Dinlenmem bittiği zaman evde vakit geçiremiyorum. Sonra temizliğe bulaşığa çamaşıra girişiyorum oda kötü oluyor. İnş bebişimle evde kalmaya alışırım. Sıkılmam inş.

honeybee_34 yok arkadasim eczane almiyor o parayi haksiz yere ,bende rapor ile aliyorum ancak para oduyorum bende ,sebebi raporun gebelik olarak verilmisse ve bi rapor numarasi var o yaziyor ise parali imis ne yazik ki ama drun elinde olan biseymis raporu yazarken orda bi ibare belirtip o numarayi verirse tamamen ucretsiz aliniyormus bizim aldigimiz rapor 10 gunluk degilde 3 aylik almamizi sagliyor ve receteyi 3 gun onceden de almamizi sagliyor yani ignenin son gunu alma sorunumuz cozuldu sadece eh bunada sukur

özel hastanenin muayene farkıdır o çıkan, raporlu ilaca para verilmez normalde
Valla ben de odedım hamileliğimin basından berı, her defasında 3 aylık alıyorum 150-160 oduyorumm ama aıle hekımıne yazdırıyorum ben raporu ozel hastanede yazdırmıştım 300 kusur odedım şimdıye kadarr gecmiş olsun bana

günaydın hanımlar
dünden beri sinirliyim. eşime de küstüm ağladım, gece yarım yarım uyudum.
sebebi de, elektrikli süpürgem bozuldu, yetkili servise verdik tamir için. adamlar tamir ederken düğmelerini kırmışlar nasıl oluyorsa. yerine de alakasız parça takmışlar. 3 yıllık süpürgem olmuş 30 yıllık gibi. orjinalliği falan gitmiş. eşime geri götür orjinal parçaları taksınlar dedim, götürmek istemedi, bağrıştık falan. kızlar da korkup ağladı. az önce şikayet ettim firmaya. inşallah güzel sonuçlanır.

Arkadaşım niye uzuypsun kendini hemde süpürge için Rabbim başka dert vermesin boşver bnmkide bozuldu 4 yılda 3 suprge eskittim simdi koca yada diyemiyorum bozuldu diye adam kirize girecek yinemi diye en son aldığında bidaha alman demişti
Bende gece 3 30 da bi uyandım 6 ya kadar ayaktaydim anliyacafin bizim sinirler yıprandı artik bebeisinle sen iyi ol boşver supurgyi

derdim süpürgeden çok eşimin tavrı. tamam yarın götürürüm dese sorun çıkmayacaktı. zaten hormonlar tavan, bir de inat edince sinirlendim iyice.
kızım sık sık kendini hatırlatıyor da ara ara keyfim yerine geliyor.

Ayy çok çok güzel bişey bu. İçimizde Can'ımızdan bir can var. Ve bize o küçük tekmeleriyle ben buradayım anneciğim diyor. Miniklerimiz bizim. Can'ımızın Canları.

Arada tutuyor bu eşlerin damarlarını hep diyorum saçma saçma konularda parlamaya başlıyorlar .. Sen sıkma canını grillcim bizim gibi hassas ve özenli düşünemiyorlarayrıca makineyi o hale getiren gerzeklerede sinir oldum

hassas düşünemiyor da tamam de geç değil mi? az önce farkettim de süpürgenin düğmelerini kırıp takarken zarar vermişler. yine sinirlendim.

hassas düşünemiyor da tamam de geç değil mi? az önce farkettim de süpürgenin düğmelerini kırıp takarken zarar vermişler. yine sinirlendim.
Yok işte tamam diyip geçecek beyin fonksiyonunu da yitiriyorlar
Ne hale getirmişler sözde tamir için verilmiş iki katı sonrunla geri dönmüş şikayet ettiysen en iyisini yapmışsın ben ağzıma geleni sayardım

arayıp sayayım dedim de ağlarım diye korkuyorum. geçen hamileliğimde marketten merdana alamadım diye market çıkışı ağlamış insanım :)

arayıp sayayım dedim de ağlarım diye korkuyorum. geçen hamileliğimde marketten merdana alamadım diye market çıkışı ağlamış insanım :)
Can'ım ya boşver o Zaman ama içine de dert etme canı cehenneme makinanın senden değerli değil
Miniğinin tekmecikleri bol bol olsun bugün ondan başka bir şey düşünme olur mu
Eşinide takma kafaya hepimizin evinde var aynı versiyondan

tünaydın annişler nabersiniz?? @Forever07 dan haber var mı?

Gunaydin canmM
Yeni haber yok sanirm...
Insallah bi dahaki yazdiginaa daha da guzel haberlerle gelirr
Sen nasilsinn??

Ayy çok çok güzel bişey bu. İçimizde Can'ımızdan bir can var. Ve bize o küçük tekmeleriyle ben buradayım anneciğim diyor. Miniklerimiz bizim. Can'ımızın Canları.

Ah olmaz mi hiccc hem de nasil guzelll.. Allahim hayirlisiyla her seyi vaktinde sagliklica yasamamizi nasip etsin insallahhh onun o hareketlerini beni benden aliyo bazen gobusumu seviyom sarilasm geliyo yaaa

öyle yapıyorum canım

Günaydın güzel hamişler :)

Ben bugün tetanoz aşımı vuruldum. Tek doz yapacaklarmış,diğer dozu da doğumdan sonra olacakmışım.

Canım aynı ağrıdan geçen hafta hastanelik oldum. Siyatik sinirine baskı yapıyormuş rahim büyüdükçe. 3 gün yürüyemedim bile. Kendine dikkat et, baktın ağrın var, zorlama kendini. Sırt ağrım da var benim, onu ben de göğüs büyümesine bağlıyorum doğrusu.

Yok anacım yok, zaten kalmış 3 ay azıcık alttan almıyorlar. 3 ay ne dersek he diyin nolacak yani. Sıkma canını arkadaşımi hepimizn başında aynı dert. Belki başkasına küçük görünen bize büyük sorunmuş gibi görünüyor, bunu da ancak çeken bilir :)

Forever07 Canım Masalımız dualarımda. İnşallah sarılacağın, kucağına alacağın günler de gelecek. Sen çok güçlüsün, içini karartma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…