2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
zaten küstüm. az çabalasın gönlümü almak için.

Kendini strese sokmadan küs ama tamam mı :) Bebiş etkilenmesin
yok canım, kızlar aklımı dağıtıyor neyse ki. tekmeler de işe yarıyor :)
bir sürü ütü beni bekliyor. :)

dün konu açmış canım günlük yazmış şimdilik kötü bi durum yok şükür Rabbim annesine bağışlasın yavruyu iyiyim tatlım dün gece uyudum 1-2 uyanma depreşme dışında sen nasılsın?

Kızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?

benimde yorulunca oluyor doktor çok yorulma dedi. ve magnezyum verdi o kasılmalarını rahatlatır dedi bir danışmakta fayda var.

Kizlar 26. Haftamdayim kasiklarim agriyo normal mi sizce bide dr kontrolune ne kadar sureyle gidiyosunz ben ayda 1 gidiorm

kilosu boyu nasılmış minnoşun? seninki de benim gibi 1 hafta öncen gidio maşaAllah
Sat a gmre bugun 28 hafta 1 gunluk yani 29. Haftadayız. Masallah suyu tuzu herseyı yerındeymışmasallah deyın teyzeleri, boyu kilosu 30 haftalıkmış kilosu 1572 gr şişko ELA. Gayet ıyu dr bana doguma kdr 1 kılo daha al dedı ama imkansız o kdr dıkkat etmeme ragmen onune gecemıyorum kılo almamın
İlişkı artık yasak dediilaclata devam ekstradan balık yagı al dedı, boyle işte guzel teyzelerrr

ayyy canım sıkma canını süpürge için ama eşlerin o rahatlıkları yok mu beni asıl delirten o oluo =) mesela bizim başımıza gelse eşim sey derdi kesin ne var ya çalışıo işte nolur değiştirmişlerse =)))

doğuma kadar 1 kilo derken??? hem de bu aylarda nası olucakmış cok merak ettim zaten bebiş alıo 2 kilo =)

Eki Görüntüle 1829855
Masallah deyin nazar degmesin kuzularımızaa

ayyy yerim ne kadar güzel çıkmış maşallah

N11 den oyun parkı yatagı aldım alezlı var ucretsız kargo bılgınız olsunnn
Hangi marka aldın cnm,bende orayı kovalıyorum ne zamandır. Kraft calipso düşünüyorum ama bilemiyorum da.

Bu arada kızçene tü tü tü maşallahhhh. Hokka burunlu şey. Benimkide burda tekmeliyor beni,başka bebişi serveken hissetti mi naptı ayol. Allahım ne tatlılar,allah hepimize sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin. Sen bu gidişle Temmuz ortası doğurursun diye düşünüyorum. allah güzel yazılar ayarlasın hepimize inş.

Sağol teyzesi Allah razı olsun. Amin inşallah o vakitleri bekliyorum dua ile sabır ile
Hergün geliyor yeni yeni bebişler tosuncuklar 35 te 38 de doğanlar 10 gün kalıyor gidiyorlar sağlıcakla
Bugünde kızımın tam yanına geldi bi tosuncuk maşallah, üzülüyorlar ağlıyorlar 10 gün için evlat işte kolay değil Rabbim tüm küvöz annelerine bebişlerine cümlemize şifa versin, evladıyla sınamasın
Onlar öyle 10 gün için ağlayıp üzülünce kendime bakıyorum ve diyorum ki güçlüyüm ben, kızım da güçlü inşallah
Rabbim veriyor gücünü dayanma gücünü ve sabrını
10 gün çabuk geçerde 3 ay nasıl geçer bilmem sağlıklı olsunda inşallah sabredicez dua edicez...
Canım aynen maliyeti de var bu durumun, doğum yaptığım hastanenn yenideoğanyoğunbakımı da çok iyiymiş kısmetimize, özel hastane
Sözde küvöz ücretini devlet karşılıyor ama yapılan tüm işlemler müdahaleler ücretli imiş...
3 aydır biri var bizim hastanede, 400 küsür gr doğmuş bebişi şuan 1500 gr küsürlerde kilosu
O ablanın mesela 30 bini geçmiş masrafı şuana kadar, özel sigorta falan olmasına rağmen...
Yapack bişey yok sağlıcakla kucağıma alayımda para pul hiçbirşey görmüyor insan
Allah yardım edecek inşallah

Canım Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kucağında dönersin evine inşallah.

Bu öğlen bir arkadaşla yemek yerken kendisinin 1 kilo doğduğunu söyledi, aklıma sen geldin, kanlı canlı kocaman adam karşımda oturuyodu o yüzden hiç üzme kendini, inşallah güzel kızın da gelişip serpilecek kocaman olacak

tüm dualarımız seninle

benimki de ona yakın bir cümle kurdu zaten :)

merhaba canım,, doktorum bana zeynep kamile git dediği gün hemen rastgele girdim, 18 mayıs çarşambada randevular açıktı aldım hemen... gündüz vakti idi hemde. ama sonrasında tekrar tekrar baktım bu hfta sonu falan bayağı açılmadı. dün tekrar baktım 23- 24 mayıs için falan günler yine açılmıştı. sende sürekli takip et , galiba açılmadığı zamanlara denk geldin demek ki benim ayrıntılı ultrasonda çıkanlardan dolayı gideceğim işte.. sen de ne var, , inş önemli değildir?

inşallah daha iyi olacak canım. komşumuzun kızını 1200 gr olunca ve artık annesini emer hale gelince çıkardılar hastaneden. şimdi ünv gidiyor o minnacık kız.

Kızlar bebisimin kiyafetlerini yıkamak istiyorum güneşte kurutma istiyorum ama kaç gündür doğru düzgün güneş yok ya. Bide renkliler le beyazlar ayrı ayrı mi yikicaz korkuyom birbirine rengi çıkar diye yani ayrı yıkama yapsam bnm beyazlar üstünde de renklidesen var bir birine çıkmaz demi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…