zaten küstüm. az çabalasın gönlümü almak için.Günaydın güzel hamişler :)
Ben bugün tetanoz aşımı vuruldum. Tek doz yapacaklarmış,diğer dozu da doğumdan sonra olacakmışım.
Canım aynı ağrıdan geçen hafta hastanelik oldum. Siyatik sinirine baskı yapıyormuş rahim büyüdükçe. 3 gün yürüyemedim bile. Kendine dikkat et, baktın ağrın var, zorlama kendini. Sırt ağrım da var benim, onu ben de göğüs büyümesine bağlıyorum doğrusu.
Yok anacım yok, zaten kalmış 3 ay azıcık alttan almıyorlar. 3 ay ne dersek he diyin nolacak yani. Sıkma canını arkadaşımi hepimizn başında aynı dert. Belki başkasına küçük görünen bize büyük sorunmuş gibi görünüyor, bunu da ancak çeken bilir :)
Forever07 Canım Masalımız dualarımda. İnşallah sarılacağın, kucağına alacağın günler de gelecek. Sen çok güçlüsün, içini karartma sakın.
zaten küstüm. az çabalasın gönlümü almak için.
yok canım, kızlar aklımı dağıtıyor neyse ki. tekmeler de işe yarıyor :)Kendini strese sokmadan küs ama tamam mı :) Bebiş etkilenmesin
dün konu açmış canım günlük yazmış şimdilik kötü bi durum yok şükür Rabbim annesine bağışlasın yavruyuGunaydin canmM
Yeni haber yok sanirm...
Insallah bi dahaki yazdiginaa daha da guzel haberlerle gelirr
Sen nasilsinn??
Ah olmaz mi hiccc hem de nasil guzelll.. Allahim hayirlisiyla her seyi vaktinde sagliklica yasamamizi nasip etsin insallahhhonun o hareketlerini beni benden aliyo bazen gobusumu seviyom sarilasm geliyo yaaa
kilosu boyu nasılmış minnoşun? seninki de benim gibi 1 hafta öncen gidio maşaAllahBız kontrolden donuyoruz masallah yolundaymış hersey artık 29. Haftanın basındayız teyzeler 29. Haftadayız artık
Kızlar ya benim karnımda sertleşmeler başladı ayakta durunca bir iş yapınca hemen dakikasında sertleşiyor taş gibi oluyo son üç gündür falan böyle oturup dinlenince o kadar olmuyor böyle olan var mı?
Sat a gmre bugun 28 hafta 1 gunluk yani 29. Haftadayız. Masallah suyu tuzu herseyı yerındeymışkilosu boyu nasılmış minnoşun? seninki de benim gibi 1 hafta öncen gidio maşaAllah
ayyy canım sıkma canını süpürge için ama eşlerin o rahatlıkları yok mu beni asıl delirten o oluo =) mesela bizim başımıza gelse eşim sey derdi kesin ne var ya çalışıo işte nolur değiştirmişlerse =)))günaydın hanımlar
dünden beri sinirliyim. eşime de küstüm ağladım, gece yarım yarım uyudum.
sebebi de, elektrikli süpürgem bozuldu, yetkili servise verdik tamir için. adamlar tamir ederken düğmelerini kırmışlar nasıl oluyorsa. yerine de alakasız parça takmışlar. 3 yıllık süpürgem olmuş 30 yıllık gibi. orjinalliği falan gitmiş. eşime geri götür orjinal parçaları taksınlar dedim, götürmek istemedi, bağrıştık falan. kızlar da korkup ağladı. az önce şikayet ettim firmaya. inşallah güzel sonuçlanır.
Sat a gmre bugun 28 hafta 1 gunluk yani 29. Haftadayız. Masallah suyu tuzu herseyı yerındeymışmasallah deyın teyzeleri, boyu kilosu 30 haftalıkmış kilosu 1572 gr şişko ELA. Gayet ıyu dr bana doguma kdr 1 kılo daha al dedı ama imkansız o kdr dıkkat etmeme ragmen onune gecemıyorum kılo almamın
İlişkı artık yasak dediilaclata devam ekstradan balık yagı al dedı, boyle işte guzel teyzelerrr
Hangi marka aldın cnm,bende orayı kovalıyorum ne zamandır. Kraft calipso düşünüyorum ama bilemiyorum da.N11 den oyun parkı yatagı aldım alezlı var ucretsız kargo bılgınız olsunnn
canım benim yeni öğrendim ben aralıkta hamile kalanlar topiğini daha çok takip ediyorum..çok çok dua edicem sana ve kızına .. inşallah sağ salim sarıldığın öptüğün gün de tez vakitte gelecek...bi arkadaşım vardı seninle aynı durumda şimdi maşallahı var tosuncuğunun.fakat çok maliyetli diye duymuştum.günlük ne kadar ödüyorsununz acaba küvez için.özeldemisiniz??
Sağol teyzesi Allah razı olsun. Amin inşallah o vakitleri bekliyorum dua ile sabır ile
Hergün geliyor yeni yeni bebişler tosuncuklar 35 te 38 de doğanlar 10 gün kalıyor gidiyorlar sağlıcakla
Bugünde kızımın tam yanına geldi bi tosuncuk maşallah, üzülüyorlar ağlıyorlar 10 gün için evlat işte kolay değil Rabbim tüm küvöz annelerine bebişlerine cümlemize şifa versin, evladıyla sınamasın
Onlar öyle 10 gün için ağlayıp üzülünce kendime bakıyorum ve diyorum ki güçlüyüm ben, kızım da güçlü inşallah
Rabbim veriyor gücünü dayanma gücünü ve sabrını
10 gün çabuk geçerde 3 ay nasıl geçer bilmemsağlıklı olsunda inşallah sabredicez dua edicez...
Canım aynen maliyeti de var bu durumun, doğum yaptığım hastanenn yenideoğanyoğunbakımı da çok iyiymiş kısmetimize, özel hastane
Sözde küvöz ücretini devlet karşılıyor ama yapılan tüm işlemler müdahaleler ücretli imiş...
3 aydır biri var bizim hastanede, 400 küsür gr doğmuş bebişi şuan 1500 gr küsürlerde kilosu
O ablanın mesela 30 bini geçmiş masrafı şuana kadar, özel sigorta falan olmasına rağmen...
Yapack bişey yok sağlıcakla kucağıma alayımda para pul hiçbirşey görmüyor insan
Allah yardım edecek inşallah
benimki de ona yakın bir cümle kurdu zaten :)ayyy canım sıkma canını süpürge için ama eşlerin o rahatlıkları yok mu beni asıl delirten o oluo =) mesela bizim başımıza gelse eşim sey derdi kesin ne var ya çalışıo işte nolur değiştirmişlerse =)))
doğuma kadar 1 kilo derken??? hem de bu aylarda nası olucakmış cok merak ettim zaten bebiş alıo 2 kilo =)
ayyy yerim ne kadar güzel çıkmış maşallah
Merhaba canım mhrs den randevu alman gerekli aMa ben alamadım mesela
Saat 00:00 da denedim 3 kala 5 kala yok randevu mail attım sağlk bakanlığına yoğunluk yüzünden diye saçma sapan bir mesaj geldi... İnşallah sen alabilirsin randevu
inşallah daha iyi olacak canım. komşumuzun kızını 1200 gr olunca ve artık annesini emer hale gelince çıkardılar hastaneden. şimdi ünv gidiyor o minnacık kız.Sağol teyzesi Allah razı olsun. Amin inşallah o vakitleri bekliyorum dua ile sabır ile
Hergün geliyor yeni yeni bebişler tosuncuklar 35 te 38 de doğanlar 10 gün kalıyor gidiyorlar sağlıcakla
Bugünde kızımın tam yanına geldi bi tosuncuk maşallah, üzülüyorlar ağlıyorlar 10 gün için evlat işte kolay değil Rabbim tüm küvöz annelerine bebişlerine cümlemize şifa versin, evladıyla sınamasın
Onlar öyle 10 gün için ağlayıp üzülünce kendime bakıyorum ve diyorum ki güçlüyüm ben, kızım da güçlü inşallah
Rabbim veriyor gücünü dayanma gücünü ve sabrını
10 gün çabuk geçerde 3 ay nasıl geçer bilmemsağlıklı olsunda inşallah sabredicez dua edicez...
Canım aynen maliyeti de var bu durumun, doğum yaptığım hastanenn yenideoğanyoğunbakımı da çok iyiymiş kısmetimize, özel hastane
Sözde küvöz ücretini devlet karşılıyor ama yapılan tüm işlemler müdahaleler ücretli imiş...
3 aydır biri var bizim hastanede, 400 küsür gr doğmuş bebişi şuan 1500 gr küsürlerde kilosu
O ablanın mesela 30 bini geçmiş masrafı şuana kadar, özel sigorta falan olmasına rağmen...
Yapack bişey yok sağlıcakla kucağıma alayımda para pul hiçbirşey görmüyor insan
Allah yardım edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?