2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
maşaAllah kocaman olmuş annesi neyle besliyosun sen minnoşunu böyle

inşallah daha iyi olacak canım. komşumuzun kızını 1200 gr olunca ve artık annesini emer hale gelince çıkardılar hastaneden. şimdi ünv gidiyor o minnacık kız.

Sağolun canlar darısı miniğimin başına sağlıcakla inşallah, insan başına gelince araştırıyor haliyle, çok iyi çok güzel örnekler var. bana umut olsun diye resimler mesajlar atıyorlar sağolsunlar. bizde iyi örneklerden oluruz inşallah... dualar ile...

Kızlar sabahtan beri agliyom şimdi biraz iyim babamla tartıştım üzdü biraz bnde çok duygusalim arada kalan anacimi da düşünüyorum bi yandan aglamaktan gözler gitti yavrum dürtüyo iki de bir ağlama diye şimdi iyim biraz ama bebeğim de duruldu şimdi bi iş yapmadığım halde belim kasigım çok agriyo yavrumu üzDüm siz siz olun hiç birseyi takmayn aglamayın bel agrisindan duramiom suan . Lanet olsun çok duygusal im bn ya çok çabuk etkileniyom herseyden.geçer ins ağrım bida boyle yapmicam yavrum etkilendi ölürüm onu Yaradan a siz de ne olur uzulmeyin birseye

Canim niye boyle yapiyorsun baba kiz arasinda olur ben ailemle ayri sehirlerdeyim ozlem olmasina ramen kavga ediyoruz :) uzulme sen bebisine yazik kasiyosun cocuguda karninda annesi. Eminim konuda cok bostur duygusalligina yenik dusme :)

Canim niye boyle yapiyorsun baba kiz arasinda olur ben ailemle ayri sehirlerdeyim ozlem olmasina ramen kavga ediyoruz :) uzulme sen bebisine yazik kasiyosun cocuguda karninda annesi. Eminim konuda cok bostur duygusalligina yenik dusme :)
Bnde gurbetteyim kız tek basinayim kocam ise gidiyo bn evde tek basina kaliom gurbette. herkes kocasıyla tartışır bnde babamla. Ama sonradan anladm bebisimi uzdum daha bu kadar yazık etmem kendime de bebisime de

Maşallahh tombise ayy kocaman olmuş. Rabbim hepsini korusun küçümenlerin..

Yenidoğan yoğun bakımı olan bi ünvst ya da devlet hastanesine sevkini aldırsanız ya cnm ? Ki 3 ay kalmaz Kızın merak etme kendi basına rahat nefes almaya başlasın beslenmeside azıcık artsın 1-1.5 ay sonra taburcu ederler inş

Bnde gurbetteyim kız tek basinayim kocam ise gidiyo bn evde tek basina kaliom gurbette. herkes kocasıyla tartışır bnde babamla. Ama sonradan anladm bebisimi uzdum daha bu kadar yazık etmem kendime de bebisime de
Ayniyiz bende o sekilde esim gidiyor kaliyorum tek basima neyseki cocuklarimiz bize yoldas olcak :)

Merhaba kızlar,

geçen ananemle bol bol dogum ve bebek bakımı hakkında konustuk. kendisinin ebeliği de meshurdur kendi çocuklarınının bir kısmını bile yapayalnız doğurmuş düşünün artık! size bunları yazıcam doğumdan, bebek bakmaktan, marka takıntılarınızdan, doğum seklınden, hastalıklardan, mıkroptan, cok bılmıslerden korkmayın dıye! ananemı annesi tarlada doğurmuş. sancı gelmiş tarla uzakta mecburen dogurmus buldugu tasla gobek bagını kesmıs bez parcasıyla baglamıs gobegını bebegı de salvarına sarmıs getırmıs eve. okdr yolu da yenı dogum yapmıs kadın esek sırtında gelmış. diğer kardesını dogururken 9 aylık hamıle kadın dagda hayvan güdüyormus . bırakmıs hayvanları sancı gelınce dogum yontemı tasla kesme yıne aynı sadece dagdan yuruyerek ınmıs bu sefer! okdr aktıflıge esek at sırtında olmaya cok calısmaya ragmen ananemın tek bı dusugu var 5 aylık hamıleyken ıkız dusurmus agır kaldırmıs kaldırdıgını tasıyamamıs ustune devrılmıs fln! dusukte de yalnız basınaymış evde ıkı gun surmus ama dusuk doguma oranla cok sancılıymıs ıste.. sımdı ben kara kara bez markası ıncelıyorum, eskıden bırakın hazır bezı naylon bıle yokmus. buldukları kumas parcalarını bıkackat sarar kundaklarlarmıs. pısık olursa sutun yoğurdun ustunde bırıken yag! yara olan goguse de aynı sekılde bunlar surulurmus. kadın eve doguma yakın da dogumdan snr da hıc kapanmıomus. aynen ıse guce hep devam! anladıgım kadarıyla ayak sıstı kılo cok aldı agırlastı dogum zordu vs cok nadıren olan seyler bunun sebebi de aktıflık gıbı geldi bana! 9 aylık hamıle kadının dagda ökuz güdebılmesının baska bı acıklaması olamaz. bırde smdı normal dogum bıle denılse gun verıolar sunı sancı ve kesık atarak dogumu yaptırıyorlar dolayısıyla sezeryan gıbı ıyılesme surecı uzuyor.. dogum kendi bıyolojık saatınde gerceklestıgınde okdr sancılı bırsey degıl demekkı! bu arada ananem 8 dogum yapmıs evde tarla da vs hepsı de canlı ve basarılı dogumlar.

velhasılı kızlarcım takıntılı olmayalım korkmayalım hala bu sekılde dunyanın bırcok yerınde dogumlar yasanıyor bunu unutmayalım. ımkanlarımız var cok sukur kımse evde fln dogurmasın tabı hatta devlet bıle ımkan varsa tercıh edılmesın derım ama abartı olan takıntılarımızı torpuleyelım! o marka bu marka dıye bana tavsıye verenlere soruyorum dıgerlerını bılmıo bıle arastırmamıs, sunu aldım dıyorum ılk soru nerden ne marka, normal dogum ıstıyorum dıyorum evde dogurmus kayınvalıdem bıle sezeryan yap bnce dıo.. oyle ıste cokkk uzun oldu okuyanı ekstra opuyorum

Eki Görüntüle 1829855
Masallah deyin nazar degmesin kuzularımızaa
Maşallahhhh 41 kere çok tatlı

Ben de bir belgesel izlemiştim kabile kadınları gibi bişeydi.Ağrısı gelen kadın kedi gibi ayrılıp tek başına ormanın kuytularına gidiyor,kendi kendine doğuruyor ve geri geliyor.Tüm doğumlar öyle oluyormuş

Canım hayırlı haberlerini alınca ne kadar mutlu oluyoruz.. Rabbim kucağında o hastaneden gülücüklerle çıkmanızı nasip etsin masal'la:)

Yani nasil anlatilir ki rahim agzinda pit pit hissediyorum ins erken gelme gibi bir niyeti yoktur Bugun birde basim fena dondu hayirlisi bakalim tansiyonum mu dustu ne oldu bilemedim
doktoruna bir gorun istersen. En azindan icin rahat eder. Bas donmesi normal yorulmamaya ve ac kalmamaya dikkat et.

Kizlarrrrrr kiloooo almayi durduramiyorummmmm. Bundan sonra haftada 400 gr almam gerekliymis ben bunu gunde aliyom ya:) tartinin pillerini bozacammm... Kafam rahat etsin diye:) bir de kabizlik sorunum var haftada 1 ancak.. Acaba bundan mi kilom fazla cikiyo. Yedigim icimde kaliyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…