2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Rahim agzini bilmem de benimki mesaneyi oyuncak saniyor galiba.. Surekli oraya vuruyor.
Çok güldüm yahu :))

Canım doktorun kabızlık için birşeyler vermedi mi ben iki gün çıkamadım da çatlayacakyım nerdeyse senin karnının şişliği de ondan olabilir

Haklısın walla :) annemde anlatıyo öyle babannem baba mı evde doğurmuş ebe gelene kadar Göbek bagınıda kesmiş ebe gelince Demiş ki keşki kesmeseymiş annenin Göbek bağını kesmesi çocuğun dünya rızkını azaltırmış hiç zengin bolluk içinde yasamazmış o kişi annenlerde böyle bişey olmuş mu çünkü benim babamda tamda böyle olmuş

Acele etme Can'ım. İstanbuldasın sanırım. Hava yarın açıyor. Renkli ve beyazlıları ayrı yıka. Çok sıcak derecede yıkamazsan sorun olmaz sanıyorum.

Simdi kesilmiyir mu ki göbek bagi.herkes öyle kesiyordur .kendi doğuran Kişi.

Simdi kesilmiyir mu ki göbek bagi.herkes öyle kesiyordur .kendi doğuran Kişi.

Canım medipolde mi doğum yaptın neredesin. Bugün kontrole geldim aklıma sen geldin orada mısın acaba diye.

Slm kızlar bende korkular içindeyim rahimde kısalma var ve bebegimin hareketlerini bugün cooook aşağıda hissettim 2defa nerdeyse vajinamin icindeymis gibi tekmeledi 3hafta önce gittiğimde ayakları aşağıda olduğu için normal demişti doktorum ama Allah o doktoru bildiği gibi yapsin

bu kadar cok kiside varsa normaldir bence icim rahatladi valla :) Endise yapmayalim iyi olur hersey ins...

kızlar siz bebeğin kafası nerde ayakları nerde nasıl anlıyorsunuz? ben hareketler hissediyorum ama neresi anlamıyorum da!

Can'ım ya geçen ben de babamla tartışınca aynı şeyi yasadım ne kadar üzülüp ağladıysam artık kasıklarım belim kopacak gibi ağrımıştı stres çok etkiliyor hem bizi hem de dolayısıyla bebekleri .. Umarım sorun neyse tatlıya bağlanır sende üzme kendini bebeğine dokun onunla konuş güzel güzel

kızlar siz bebeğin kafası nerde ayakları nerde nasıl anlıyorsunuz? ben hareketler hissediyorum ama neresi anlamıyorum da!
ben de kafasını anlamıyorum ama bacakları çok hareket eden yerde diye ordan anlıyorum bazen aşağılara vuruyor bazen yukarılara vuruyor. Bu ara bacaklar yukarda bugün kontrolde de haklı çıktım bacaklar yukarıda kafa aşağı tarafta ama arada değişiyor tabi daha küçükler birkaç haftaya sabitlenirler herhalde :)

Canim o rapor değildir başka bi dr a söyle yazdır 7500 luk aldığım halde o daha pahali olduğu halde ödemiyorum
canım bugün sağlık ovağından yazdırdım, 2 kutu için 35 ödedim hibor için fark ödenmiyormuş cleaxan da fark çıkıyormuş, neyse artık az kaldı dayanacağız

Bende de var cnm malesef, kontrole gidicem haftasonu Allah yardımcımız olsun, iyi düşünelim dua edelim

Evet canım buldandan daha rahat güneye ulaşım, muhtemelen karşılaşmışızdır. Alışverişin çoğunu internetten yaptık, ama fırsat buldukça çınar, bayramyeri, forum, teras, sümerpark her yere bakıyoruz :)) bi kaç eksiğimiz kaldı onları alırken aklımızda bulunsun, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…